Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay ablaaa ya bana ayakkabi deme can evimden vurma beni.ne kadar topuklu ayakkabilari sevdiysem de bi o kadar giyemedim yani hayal oldu spordada neredeyse butun markalarin spor ayakkabilarini denedim en rahat olan kinetixinkiydi ama suan cok hafif ve ortopedik snickersinki verdigim paraya sonuna kadar haketti ayakkabim cok rahatta iste ayakta sıkıntı oldugu surece ne giyersem giyeyim agritiyo

Geçmiş olsun canım helede azı dişler ne zorlar yavruyu

Oğlan uyudu babası uyudu menü yazıp ben de uyuyayım artık

Kahvaltı 09:00
1 dilim ekmek
Peynir 2 zeytin süzme yoğurt

Öğle 13:30
Yarım fırınlanmış karnıyarık
Şekersiz pişmiş bal kabağı 2 yemek kaşığı kadar

Ara 17:00
Yarım portakal yarım armut

Akşam 19:00
Yoğurt
Yarım dilim çavdar ekmeği

Su 2 litre

Kızlar hazır mıyız yarina?? Ben menümü yazayım ilk önce sonra Geçmiş e bakayım bi
Sabah 09.00
Maydonoz kuru
Kahve
1 yumurta
Öğle 12.00
2 yumurta
Salata
Akşam 18.00
2 yumurta
Salata
2.5 lt su
50 dk yürüyüş

Kizlar menum

10.30 2 yagda yumurta,10 zeytin,2 ceviz,1 avuc fistik,biraz peynir,3 kucuk parca ananas

17.00 yagsiz karnabahar,yogurt (yarisini kaptirdim yine doymayinca 4 kasik kadar dereotlu yogurtlu mas fasulyesi yedim)

18.00 2 kare %85 bitter cikolata,cok az sutlu kahve

3 litre su

Kazen kardeş genel paylaşım alanından yazmak istemedim, özel mesaja hiç girmem zaten, o yüzden buradan yazıyorum
şimdi 9. takım tamamen kapatıldı mı bazı üyelerin üyeliklerini sildiğini yazmışsın kimleri sildin daha sonra üye olup geri gelseler olur mu olmaz mı
ben geçen hafta ki olaya tam vakıf değilim sadece atışma olmuş diye biliyordum geçmişi de deşmiyorum ben aylardır liste dışı motivasyon amaçlı buradayım, diğer takımlarla muhabbetim de var , arada dolanırım da takımları, maksat muhabbet ve faydalı gördüğüm bilgileri paylaşmaktı lafın kısası kim haklı kim haksız şöyle olsun böyle olsun demiyorum sadece banlanan kızlar geri gelebilecek mi kimler tamamen kk den silindi onu öğrenmek istiyorum
keşke hiç böyle şeyler yaşanmasaydı gerçekten çok üzgünüm çook
yazdın da ben mi fark etmedim kullandığım ilaçlar aşırı sersemlik yapıyor önceden kimleri sildiğini yazdın da ben kafam güzel diye fark etmediysem şimdiden kusura bakma

haaa şimdi üyelik sildirip giden kızlar durun size malatya ağzıyla yazayım inşallah bu yazımı okursunuz
kızz zilliler ne gadaplanıp pat diye önünü arkasını düşünmeden üyelik sildiriyorsunuz hiç mi bacılarımız önemli ardımızdan üzülür demediniz ekimin ağrıları üzülünce depreşir yine eli boynu tutmaz demediniz...
sizi yine de seviyorum kendi başınıza inşallah mutluluğu da ideal bedeniniz de olmayı da sonsuza kadar başarırsınız

Ayy bi malatyali daha slm olsun

ayy beni kafa iyice gidik pınar sütün anketi gelmiş ya bildirimlere pek severim anketleri hoop atladım doldurdum bir güzel en son isim adres isterken fark ettim devam sütü içinmiş benim sıpa 16 yaşın da 2 aya 17 olacak ,neyine devam sütü içireyim zaten boyu 185 i geçmiş, bana tıfıl muamelesi yapıyor , normal süt neyine yetmiyor

ayy şu kızların kalanı gelse de tek başıma dellenmesem şurada, az gidip forum da dolanayım oyalanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…