- 4 Aralık 2017
- 737
- 1.631
- 63
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.101
Ay ablaaa ya bana ayakkabi deme can evimden vurma beni.ne kadar topuklu ayakkabilari sevdiysem de bi o kadar giyemedim yani hayal oldu spordada neredeyse butun markalarin spor ayakkabilarini denedim en rahat olan kinetixinkiydi ama suan cok hafif ve ortopedik snickersinki verdigim paraya sonuna kadar haketti ayakkabim cok rahatta iste ayakta sıkıntı oldugu surece ne giyersem giyeyim agritiyomutlaka git cnm bi kremle olacak is degil
spor ayakkabinada cok dikkat et cnm
Lesliyi falan ayakkabisiz yapma
Bide arada lp atliyosun bence fazla kiloda o da iyi degil
Kv sizdemi kalacak o zaman
Pek anlasamiyosunuz diye hatirliyorum
İş den once bi dr a gittttt :))
Senin hedef geldimi de
Anam ne cabuk geldi sendemi ucucan yuvadan
benimki baya bi hafif :))
aksam acikirsin ama hayirlisi bakalim
guzelim ozellikle basta yapma bu hatayi
Yoksa normal yiyince bile hhemen artilar geliyor
Listede degilsin sikma kendini duzenli dengeli beslen
Ikiside olur dicektim patlican yemisin :)
guzel olmus cnm
Sizin icin var kendim icin degil :)
Yok cnm hesaplama ayni ben ikisindede baktim
hadi bakalım gelsin eksilerrr
heee bahar hanim eltiyle ask yasiyomus :))
Bugun baska biseymi yapsaydin acaba
yine yogutsuz bi gun olmus :)
Senin yerinxe olsam corbayi 1 kp. Icer 1 kase yogurt eklerdim
Incirinde 1 tanesi 1 por. Meyve ediyor aklinda bulunsun cnm
Geçmiş olsun canım helede azı dişler ne zorlar yavruyuabla menüm dün akşam da biraz önce de yarım kaldı kizimin dışı çıkıyor dün akşamdan beri ateşli sabahLadik biraz önce Dr U aramistim yine yarım kaldı siteden çıkmak zorunda kaldım hemen yazıyorum
Sormayın gitsin vallahi inşallah bu sefer zincirleri kıracağımAynı kaderi taşıyorz bnmde kilom yalama oldu 80 78 77 arasnda
İnşaallah 6ları görürüz en kısa zamanda
Ablacim suan %5 ten az ,74.7 yi yakalayincami girebilcem yaniAyy sen izin kilona yaklastinmi :))
Zaten fazlaligin yuzde 5 den azsa alamayiz
Ben baya var saniyodum
Canim sekersiz nasil pisirdin tadi nasil oldu,bu arada menun guzelŞekersiz pişmiş bal kabağı 2 yemek kaşığı kadar
Hadi bakalim canim sen hazirsin benceKızlar hazır mıyız yarina?? Ben menümü yazayım ilk önce sonra Geçmiş e bakayım bi
Sabah 09.00
Maydonoz kuru
Kahve
1 yumurta
Öğle 12.00
2 yumurta
Salata
Akşam 18.00
2 yumurta
Salata
2.5 lt su
50 dk yürüyüş
Kahvaltidan sonra tuvaletemi cikiyosun canimArkadşlar son zamanlarda öğleden sonra tartıda sabah göre daha az çıkıyorm niye ki ya
Bendede genelde oyle oluyor tok karnina sabahki tartildigim kilomda oluyorumKahvaltidan sonra tuvaletemi cikiyosun canim
Ayy bi malatyali daha slm olsunhaaa şimdi üyelik sildirip giden kızlar durun size malatya ağzıyla yazayım inşallah bu yazımı okursunuz
kızz zilliler ne gadaplanıp pat diye önünü arkasını düşünmeden üyelik sildiriyorsunuz hiç mi bacılarımız önemli ardımızdan üzülür demediniz ekimin ağrıları üzülünce depreşir yine eli boynu tutmaz demediniz...
sizi yine de seviyorum kendi başınıza inşallah mutluluğu da ideal bedeniniz de olmayı da sonsuza kadar başarırsınız
ne bileyim ablam içime öyle doğdu yoksa daha sabahın hırsla üyelik sildiren niye geri gelsin.evet abla anında şut ! yok veda filan değil neyin vedası
aleykum selam :)))Ayy bi malatyali daha slm olsun
8. Takıma bekleriz yüreği güzel sevgi dolu bir bayana benziyorsunuz.ayy şu kızların kalanı gelse de tek başıma dellenmesem şurada, az gidip forum da dolanayım oyalanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?