- 16 Temmuz 2017
- 1.909
- 5.600
- 108
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.261
Şok geçirdi resmen, herhün farklı şaşırttım onu, çünkü ne giysem yakışıyo ayol,Kiz ayrıntıları istemiyomtek zayiflamana ne dedi
Ne zaman geri gelecek
Kaç kilo oldun
Bir ben eksi yüzde ile giriş yapicam o zaman 536. Etapta 64 kilo ile ayrilmisimAyy aklım burda olunca biraz iş yapıp biraz buraya bakiyom
Simcik hanımlar
Kendi isteğiyle ayrılan ve mezun üyeler
6 ayi geçtiği için yeni üye gibi giriş yapacak listeye
Heralde Merve haricinde izinde olan yoktu
O da bizi beklicek mecburen :))
O yüzden 2 hafta deneme süresi 3.cuma bildiriminde listemiz yarışma listesine eklenecek
Bugün tartilan bugün yoksa yarın herkes kilosunu bildirsin
Başlangıç kilosu sayicaz
Sonrası zaten bildiğiniz gibi
Sen yine verirsin hepimiz mezun olucaz insallahHoşbuldum canım, aynen eskisi gibi aama az daha fazlalıklı :))))))))
Hoşbuldum abla, aman hiç sormaaa yine ayrı düştük az kaldı temelli kavuşacaz inşllah, o gidince saldım kendimi hemen toparlamam lazım haha
Bende merak ediyorumSeni görünce ne yaptı nasıl tepki verdi
Niye kizz yinemi japonya
Kız burada ol menülerini yaz bizim menülere yorum yap sohbete katil yeter dogumdan sonrada sende bismillah dersinpeki ben nasıl katılacağım aranıza
şimdiden katılsam ama bi faydam olmaz takıma nasıl oalcak ki
maşallah bitmeyen balayı diyorsunİşi bitmeden geldi dayanamadı, sonrasını hiç sorma anlatamam burdan
sonra yine fırsat çıktı kaçırmayalım dedik. Biraz daha uzadı gelecek inşallah az kaldı
Beni toplayın o gelene kadar, balayına devam edelim
son zamanları ödemde çok olur mümkün mertebe hareket etmeye gayret et canisi doğum kolay olurhatırlamam mı ablacım ya aşkolsun
peki tamam o zaman
zaten bu ara bir yumurta ister gibi oluyor canım
yarın bi deneyeyim yapıp yemeyi eğer başarabilirsem zaten düzgün bir beslenme programıyla gelirim karşınıza
bu arada şu andaki kilom 75, 63 ile hamile kaldım son 1,5 ayım olduğu için muhtemelen biraz daha hızlı kilo alacağım ama listemi paylaşırım
doğum sonrası da Allahın izniyle hemen daha düzenli hale sokacağım yememi
40 gün sonra da spora başlayacağım yani leslie
kızım çok hevesli hadi anne spor yapalım deyip duruyor o da çok eğleniyor lesliede ama şu anda hareket dahi edemiyorum
kızımı da alırım yanıma yaparız sporumuzu :)
sende sağlam almışsın canım kacla mezun olduydunŞok geçirdi resmen, herhün farklı şaşırttım onu, çünkü ne giysem yakışıyo ayol,tarzım duruşum değişti tabi
İrezil olcam ama sanırım 83 falan oldum
Abowww gerçek mi abla inşallah kısa zamanda incecik olacazBurdan 79 kusurle ayrildiydim 100 u geçtim
Yok ablacım olur mu öyle şey ya, biraz kafam dolu eşimle telefonla konuşmuştuk bi konuda kafam ona atıktı :)Bilmem biraz resmi davraniyon gibi geldide :) ) o zaman takımdan gidecek olduğumda en çok sen içime batmistin
Yinede iyi gitmisin fazla almamisin cnm
Her şey yolundami Bi sorun yok inş.
Kızın nasıl oldu
Tamamdır yarından itibaren menülerimi yazarımBir ben eksi yüzde ile giriş yapicam o zaman 536. Etapta 64 kilo ile ayrilmisim
Sen yine verirsin hepimiz mezun olucaz insallah
Bende merak ediyorum
Kız burada ol menülerini yaz bizim menülere yorum yap sohbete katil yeter dogumdan sonrada sende bismillah dersin
maşallah bitmeyen balayı diyorsunson zamanları ödemde çok olur mümkün mertebe hareket etmeye gayret et canisi doğum kolay olur
Şimdi canım benim takım kaptanımın izinde gitmişim korumak bir yana almışım da almışımsende sağlam almışsın canım kacla mezun olduydun
İşi bitmeden geldi dayanamadı, sonrasını hiç sorma anlatamam burdan
sonra yine fırsat çıktı kaçırmayalım dedik. Biraz daha uzadı gelecek inşallah az kaldı
Beni toplayın o gelene kadar, balayına devam edelim
Ay çok merak ediyodukŞok geçirdi resmen, herhün farklı şaşırttım onu, çünkü ne giysem yakışıyo ayol,tarzım duruşum değişti tabi
İrezil olcam ama sanırım 83 falan oldum
İnşaallah bir an önce geçer.benmde bu hamileliğim daha zor geçiyor tansiyon baş dönmesi bel kasık ağrısı beni çok zorluyorTamamdır yarından itibaren menülerimi yazarım
canım gün çinde çalışıyorum ya akşam kalçamdan aşağısına doğru inanılmaz ağrım oluyor bırak hareket etmeyi oturduğum yerden kalkarken bile şiddetli ağrım oluyor
Hadi biz uzaklaştk burdan gülşahımda sen niye şişkosun@Poni Bon
Ponicimmmmm yaaa
Bende hala şişkoyum kıxlar bıraktığınız gibi
bizde çok özledik canım benimAma yaaaaaa bennn n çok sevindimmm
Hoşgeldiniz kızlarr
İnanmıyorummmm
Durun bi halay çekeyim
Bu gün uğrayamadım tam süpriz oldu
Çok özledim sizi
az kalmış Rabbim bir avaz da kurtarsınTamamdır yarından itibaren menülerimi yazarım
canım gün çinde çalışıyorum ya akşam kalçamdan aşağısına doğru inanılmaz ağrım oluyor bırak hareket etmeyi oturduğum yerden kalkarken bile şiddetli ağrım oluyor
Gulsahcim
Ondan haberim yok benim canım bende merak ediyorum en son düğün telesindaydiAyçaaaa nerdeee
bende farksizim canım 64 ile ayrıldım en az+20 ile geldim aynen o izden devam yaniŞimdi canım benim takım kaptanımın izinde gitmişim korumak bir yana almışım da almışım
Mefkurem abla toparlıcaz ama dimi ))
Ohhhh çok güzel oldu
Hep eksikti buralar
Tekrar hoşgeldiniz
Hepiniz
Çok mutlu oldumm çokkk
Ovv sisko didiiiAy çok merak ediyoduk
İnşaallah bir an önce geçer.benmde bu hamileliğim daha zor geçiyor tansiyon baş dönmesi bel kasık ağrısı beni çok zorluyor
Hadi biz uzaklaştk burdan gülşahımda sen niye şişkosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?