- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.281
Gulsahhhhimmmm size supriz yapalim dedikAma yaaaaaa bennn n çok sevindimmm
Hoşgeldiniz kızlarr
İnanmıyorummmm
Durun bi halay çekeyim
Bu gün uğrayamadım tam süpriz oldu
Çok özledim sizi
Biz bıraktığımız gibi degil daha çok siskoyuz@Poni Bon
Ponicimmmmm yaaa
Bende hala şişkoyum kıxlar bıraktığınız gibi
Bizde eeeeOhhhh çok güzel oldu
Hep eksikti buralar
Tekrar hoşgeldiniz
Hepiniz
Çok mutlu oldumm çokkk
ToplicazdaŞimdi canım benim takım kaptanımın izinde gitmişim korumak bir yana almışım da almışım
Mefkurem abla toparlıcaz ama dimi ))
inşallahAy çok merak ediyoduk
İnşaallah bir an önce geçer.benmde bu hamileliğim daha zor geçiyor tansiyon baş dönmesi bel kasık ağrısı beni çok zorluyor
Hadi biz uzaklaştk burdan gülşahımda sen niye şişkosun
amin canım çok teşekkürlerbizde çok özledik canım benim
az kalmış Rabbim bir avaz da kurtarsın
Son aylar zor geçiyor ben nefes bile alamiyordun
Gulsahcim
Ondan haberim yok benim canım bende merak ediyorum en son düğün telesindaydi
bende farksizim canım 64 ile ayrıldım en az+20 ile geldim aynen o izden devam yani
O telinimi değiştirdi cnm Bi haber etsene ona ulaşamadım benAyçaaaa nerdeee
Yazayım ablamO telinimi değiştirdi cnm Bi haber etsene ona ulaşamadım ben
Gulsahhhhimmmm size supriz yapalim dedik
Bizde herkesi çok özledik
Tabi bide yarışmayı
Biz bıraktığımız gibi degil daha çok siskoyuz
Bizde eeee
Kalplerimis bitişmiş ablamToplicazda
ikimizin göbeği bitisikmiydi
Ooo kimler gelmiş kızlar ulaşamadığımız sizin ulaştığınız kişiler varsa haber edin benim telde kimse kalmamış uçtu hepsiOyy canlarım Sizi görmek ne güzel yeniden çok mutlu oldum çokkHerkese kocaman selamlar
bende şu günlerde napsam ki gitsemmi acaba diye düşünürken karşıma çıkıverdi mefkurem ablam
Hayırlı olsun yeni başlangıçlarımız
O zaman harfi harfine 74.0 imAyy aklım burda olunca biraz iş yapıp biraz buraya bakiyom
Simcik hanımlar
Kendi isteğiyle ayrılan ve mezun üyeler
6 ayi geçtiği için yeni üye gibi giriş yapacak listeye
Heralde Merve haricinde izinde olan yoktu
O da bizi beklicek mecburen :))
O yüzden 2 hafta deneme süresi 3.cuma bildiriminde listemiz yarışma listesine eklenecek
Bugün tartilan bugün yoksa yarın herkes kilosunu bildirsin
Başlangıç kilosu sayicaz
Sonrası zaten bildiğiniz gibi
İşi bitmeden geldi dayanamadı, sonrasını hiç sorma anlatamam burdan
sonra yine fırsat çıktı kaçırmayalım dedik. Biraz daha uzadı gelecek inşallah az kaldı
Beni toplayın o gelene kadar, balayına devam edelim
Allah seni Mehlika kız 83 neŞok geçirdi resmen, herhün farklı şaşırttım onu, çünkü ne giysem yakışıyo ayol,tarzım duruşum değişti tabi
İrezil olcam ama sanırım 83 falan oldum
Beni tenzi ediniz ben veremedigim gibi alamıyorum daKızlar kilo vermek bu kadar zorken almak niye kolay yaaabende dahil herkez en az 10 kilo almış
ooo hoşgeldin canım benim bizde özledik buraları belli olduğu gibi
O bende vardı hamilelik sonrasında devam etti malesef resmen arada bıçak gibi giriyorTamamdır yarından itibaren menülerimi yazarım
canım gün çinde çalışıyorum ya akşam kalçamdan aşağısına doğru inanılmaz ağrım oluyor bırak hareket etmeyi oturduğum yerden kalkarken bile şiddetli ağrım oluyor
Yaz kızım mehlikhatun a katıksız hapis yarın sabah tartil delü yeyip yeyip tartiya mi çıkılırEveet şimdii Ben naptım, bugün ani misafirlerim gelmesin mi, bende hemen pratikten, kısır, mantı, börek yapmiyimmiii
Ee şimdi bugün de son tıkınma günü olumcaa
Ben şey oldu biraz fazla kaçtı da
Akşam akşam çıktım tartıya al sana al Mehlika gör dedi adeta bana tartı cıvaz
Abbaoooww tam tamına 84 çıktı ya
Buda bana kapak olsun
Çok pişmanım hakim bey
Herkes bugün son kez tikiniyor galibaEveet şimdii Ben naptım, bugün ani misafirlerim gelmesin mi, bende hemen pratikten, kısır, mantı, börek yapmiyimmiii
Buda bana kapak olsun
Çok pişmanım hakim bey
Yaaa ozaman bende girmemm ödem candırOoo kimler gelmiş kızlar ulaşamadığımız sizin ulaştığınız kişiler varsa haber edin benim telde kimse kalmamış uçtu hepsi
O zaman harfi harfine 74.0 im
Allah seni Mehlika kız 83 ne
Beni tenzi ediniz ben veremedigim gibi alamıyorum da
ooo hoşgeldin canım benim bizde özledik buraları belli olduğu gibisen bir bu hafta evet ben listeye girene kadar ödemi filan Verde ben iki hafta denememiz ondan sonra alirim boyunun olcusunu kız ben 74 um sen kaç oldun
O bende vardı hamilelik sonrasında devam etti malesef resmen arada bıçak gibi giriyor
Yaz kızım mehlikhatun a katıksız hapis yarın sabah tartil delü yeyip yeyip tartiya mi çıkılır
Tuu sen böyle yaparsan biz ne yapalım 10 aydır yokuzYaaa ozaman bende girmemm ödem candır
Valla canım bugün jübile yapıcam diye yemediğim şey kalamadı
Börekler sarmalar kadayıflar
Sabah bakalım ne çıkcak
Sende sabit kal diyecemde kilon fazla galiba canım veririz inşallahOoo kimler gelmiş kızlar ulaşamadığımız sizin ulaştığınız kişiler varsa haber edin benim telde kimse kalmamış uçtu hepsi
O zaman harfi harfine 74.0 im
Allah seni Mehlika kız 83 ne
Beni tenzi ediniz ben veremedigim gibi alamıyorum da
ooo hoşgeldin canım benim bizde özledik buraları belli olduğu gibisen bir bu hafta evet ben listeye girene kadar ödemi filan Verde ben iki hafta denememiz ondan sonra alirim boyunun olcusunu kız ben 74 um sen kaç oldun
O bende vardı hamilelik sonrasında devam etti malesef resmen arada bıçak gibi giriyor
Yaz kızım mehlikhatun a katıksız hapis yarın sabah tartil delü yeyip yeyip tartiya mi çıkılır
İlk gün olmasına rağmen güzel menu afiyet olsun canimİlk menü benden gelsin miii
Sabah (10:00)
1/2 avakado
2 kk peynir
3 çeri
2 dilim t. Buğday ve bol roka tere
Ara(12:30)
Sade Türk kahvesi ve 2 kare bitter
Ara(15:00)
1 küçük muzu 1 çay kaşığı kakaoya bulayip
1 bardak süt ile huplettim
Akşam(18:00)
2 YK pilav
Avuç kadar fırında et
Brokoli salatası
2 tane Çizine alaka ya
Su: 2 lt oldu 2.5 -3 olur yatana kadar
Hadi inşallah hayırlısı )))))Herkes bugün son kez tikiniyor galibasende çok almışın canım ya 64 ile mezun olduydun bende kilo aldım sağlık olsun yine hep beraber eğlenerek veririz kiloları inşallah
Ah mehlika ah 8 lerden bir an önce kurtulmak dileğiyle ben de 8 lilerdeyim malesefEveet şimdii Ben naptım, bugün ani misafirlerim gelmesin mi, bende hemen pratikten, kısır, mantı, börek yapmiyimmiii
Buda bana kapak olsun
Çok pişmanım hakim bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?