Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gerisini bosver kilonu korumusunya en güzeli o

günaydın
ablacım ben unuttum tartılmaya, kızımla koştururken sabah telaşesi çıktı aklımdan
yarın sabah söylesem olur mu
Tabi cnm olur
Listeye girecekler için onemliydi baslangic kiloları
Artık eski kilo yok yasim sadece önümüze bakıyoruz
kizin nasıl oldu cnm gidiyomj yuvaya

Güncel kilom:82.4 Mefkurem liste dışı liste yapacak öısın abla
Tabiki cnm 3 hamisimiz var

İhmal etmesene güzelim
Bide tum gün masa başı oturuyonya oda farkeder
Ne zaman izine ayrilacan

Mefkurem abla kilom 75.01
Eski kiloya yaklasmisim 10 kilodan fazla almisim
Olsunnnnnn artık önümüze bakiyoruzb

Gunaydin abla bende kahvaltı yapıyorum bugünden itibaren sizlerle diyete başlıyorum hadi bismillah
hepimize hayırlı olsun

ocak ayı başında ayrılacağım izne abla
valla masabaşı yoruyor ya bir an önce geçse zamanda ayrılsam izne

ocak ayı başında ayrılacağım izne abla
valla masabaşı yoruyor ya bir an önce geçse zamanda ayrılsam izne
Tabi son zamanlar iyice zorlanır cnm
Isteykende fırsat bulunca kalk az yürü hareket etsin bacakların
Kızın yuvayami gidiyor
Bi ameliyat meselesi vardı o ne oldu

Tabi son zamanlar iyice zorlanır cnm
Isteykende fırsat bulunca kalk az yürü hareket etsin bacakların
Kızın yuvayami gidiyor
Bi ameliyat meselesi vardı o ne oldu
evet ablacım kıxım kreşe gidiyor
bi dahaki sene anaokuluna başlayacak inşallah
ameliyat ettirmedik henüz, doktoru çok kararsız siz karar verin diyor biz de ne yapacağız bilemiyoruz
zaten paralı olmuş ameliyat şimdi bi de 120.000-TL doktoru kesin ameliyat derse ne yaparız bilmiyorum

Karıştırma kız ayrıldığımizi tazecik üyeyiz biz
Neymiş Seydam o yeşil icececk anlat bakalım
Aynen canım sabah geç kalkma keyifle kahvaltı on numara sonra ise gideceksin böyle bir sistem lazım
Günaydın canım
Ev hanımlığı bence bi noktadan sonra sıkıcı yaw
aynen ya hemde bunu haftanın en az 4 günü evde olmayan ben diyorum

Canım yeşil içecek dediğim değişiyor aslında ama mesela ıspanak pazı roka kuzu kulağı kereviz yaprağı vs vs gibi sebzelerden 1 ya da 2 tane +maydanoz + 1 tane limon ve meyve ile blenderdan geçiriyorum su ile meyve de mandalina ve elma denedim ikisi de yakışıyor 1 sürahiye hazırlıyorum bunu 2 gün boyunca tüketiyoruz.

Offf kötü olmus cnm yaaa niye odemiyorki sigirta sonuçta keyfi yada estetik bisey değil
İnş. Allahim şifasını versin
Tünaydın herkese ben geldim Mefkurem 74,1 ile geldim ama 100 g almışım sanırım menüden sorma yediğim cigkofteden dedim herkes vedalaştı senin neyin eksik
bende aslında dün güzel basladiydim
Herkes son vuruş deyince ben yapmazsam ayıp olurdu

Bu tur smotileri ben içemiyorum
Belki de dogru karisumlari yapmadim

Sen tartildinmi cnm

bilmiyorum ablacım ya birkaç ay öncesine kadar tek kulak için bedavaydı ikinci kulak istersek 40.000 liraydı
sanırım dövizin bir anda tavan yapmasıyla ameliyat fiyatı da arttığı gibi her iki kulağı da ücretli yaptılar

Valla abla ben sırrını çözdüm 1. Fazla karıştırma 2. Meyve ekle en son mesela küçük 1 Demet maydanoz 2 avuç kuzu kulağı 2 avuç roka 2 minik mandalina ve 1 limonun suyundan yaptım 3 büyük bardak ta su koydum tadı bayağa bayağa iyi oldu 3 ten fazla yeşil karıştırmamak gerekiyor bi de illaki elma mandalina gibi bişey ve limon şart eşim bile içti
Ben tartılamadım bu sabah, kız arkadaşımda kaldığımdan abla eve geçicem birazdan

Ablam tel güncelleme temizlememi istiyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…