- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.381
gerisini bosver kilonu korumusunya en güzeli oHerkeşeee benden çok çok büsbüyük günaydın...
Aceleden alıntı yapamıyorum, düz yazı cevaplayacağım...
Ufak tefek sıkıntılar dışında iyiyim çok şükür. Sağlığımla cebelleşiyorum hala spor sakatlığı dışındakilere en son sinirsel dediler, doktorlarla rahatladık birlikte
Kilomu koruyorum artı eksi 2-3 oluyor, sebebi de hala bağırsaklarım...
Tabii hala diyet kafasında serbest besleniyorum ama cozutma fikri her daim var
Hala evlenmedim, en kötüsü sevgili adayı bile bulamıyorum... Biri kısmetimin üzerine oturdu bence
Tabi cnm olurgünaydın
ablacım ben unuttum tartılmaya, kızımla koştururken sabah telaşesi çıktı aklımdan
yarın sabah söylesem olur mu
Artık eski kilo yok yasim sadece önümüze bakıyoruzKilo bildirimi ilk benden gelsin o vakit
Kahvaltı yapıp kursa gideceğim
Çok fazla yazmayın diyecemde mümkün mü
Oku oku bitmiyor sonra
Güncel kilom 75,8
Mefkurem ablacım Listeden ayrıldığımız kiloyu yazacakmıyız?
kizin nasıl oldu cnm gidiyomj yuvayaGünaydın
Bu hafta raporluyumhep bu moddayım
Tansiyonjm düşüyo başım dönüyo midem bulanıyo kısır döngüsüünden çıkamıyorum.
Kahvaltı yapıcaz şimdi ev hanımlığını sevdim ya ama ikindi gibi sıkılıyorumkaç gündür dışarı çıkmadım eşime hediye almak istiyorm adam o kadar romantik ki sadece öğretmenler günümü kutlar
Tabiki cnm 3 hamisimiz varGüncel kilom:82.4Mefkurem liste dışı liste yapacak öısın abla
İhmal etmesene güzelimhiç bilmiyorum, ayyyyy umarım yoktur
doktorum magnezyum eksikliğinden olur dedi vitamin verdi gerçekten içtiğim günler daha az sancım oluyor ne yazık ki düzenli içmiyorum
ama çok şiddetli oluyor ağrılarım bu gidişimde tekrar soracağım
Olsunnnnnn artık önümüze bakiyoruzb
hepimize hayırlı olsunGunaydin abla bende kahvaltı yapıyorum bugünden itibaren sizlerle diyete başlıyorum hadi bismillah
Senide yazmıştım ben dunBenim aslanım nerde
Aminn canım inşallahGecmis olsun canim dogumada az kalmış bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
ocak ayı başında ayrılacağım izne ablagerisini bosver kilonu korumusunya en güzeli o
Tabi cnm olur
Listeye girecekler için onemliydi baslangic kiloları
Artık eski kilo yok yasim sadece önümüze bakıyoruz
kizin nasıl oldu cnm gidiyomj yuvaya
Tabiki cnm 3 hamisimiz var
İhmal etmesene güzelim
Bide tum gün masa başı oturuyonya oda farkeder
Ne zaman izine ayrilacan
Olsunnnnnn artık önümüze bakiyoruzb
hepimize hayırlı olsun
Tabi son zamanlar iyice zorlanır cnmocak ayı başında ayrılacağım izne abla
valla masabaşı yoruyor ya bir an önce geçse zamanda ayrılsam izne
evet ablacım kıxım kreşe gidiyorTabi son zamanlar iyice zorlanır cnm
Isteykende fırsat bulunca kalk az yürü hareket etsin bacakların
Kızın yuvayami gidiyor
Bi ameliyat meselesi vardı o ne oldu
Karıştırma kız ayrıldığımizi tazecik üyeyiz bizKilo bildirimi ilk benden gelsin o vakit
Kahvaltı yapıp kursa gideceğim
Çok fazla yazmayın diyecemde mümkün mü
Oku oku bitmiyor sonra
Güncel kilom 75,8
Mefkurem ablacım Listeden ayrıldığımız kiloyu yazacakmıyız?
Neymiş Seydam o yeşil icececk anlat bakalımDaha neler ben hayatımda bi kere suşi ve midye yedim ondan da hiç bişey anlamadımo kadar uçmam çok basit şeyler ha ama bak madem şimdiden diyim bu ara yeşil içeceğe taktım bakalım işe yaricakmı bir süre devam edicem sabah ilk uyandığımda içiyorum onu en azından haftada 5 gün içmeye çalışcam
Aynen canım sabah geç kalkma keyifle kahvaltı on numara sonra ise gideceksin böyle bir sistem lazımGünaydın
Bu hafta raporluyumhep bu moddayım
Tansiyonjm düşüyo başım dönüyo midem bulanıyo kısır döngüsüünden çıkamıyorum.
Kahvaltı yapıcaz şimdi ev hanımlığını sevdim ya ama ikindi gibi sıkılıyorumkaç gündür dışarı çıkmadım eşime hediye almak istiyorm adam o kadar romantik ki sadece öğretmenler günümü kutlar
aynen ya hemde bunu haftanın en az 4 günü evde olmayan ben diyorumGünaydın canım
Ev hanımlığı bence bi noktadan sonra sıkıcı yaw
Karıştırma kız ayrıldığımizi tazecik üyeyiz biz
Neymiş Seydam o yeşil icececk anlat bakalım
Aynen canım sabah geç kalkma keyifle kahvaltı on numara sonra ise gideceksin böyle bir sistem lazım
aynen ya hemde bunu haftanın en az 4 günü evde olmayan ben diyorum
Offf kötü olmus cnm yaaa niye odemiyorki sigirta sonuçta keyfi yada estetik bisey değilevet ablacım kıxım kreşe gidiyor
bi dahaki sene anaokuluna başlayacak inşallah
ameliyat ettirmedik henüz, doktoru çok kararsız siz karar verin diyor biz de ne yapacağız bilemiyoruz
zaten paralı olmuş ameliyat şimdi bi de 120.000-TL doktoru kesin ameliyat derse ne yaparız bilmiyorum
bende aslında dün güzel basladiydimTünaydın herkese ben geldimMefkurem 74,1 ile geldim ama 100 g almışım sanırım menüden sorma yediğim cigkofteden dedim herkes vedalaştı senin neyin eksik
Bu tur smotileri ben içemiyorumCanım yeşil içecek dediğim değişiyor aslında ama mesela ıspanak pazı roka kuzu kulağı kereviz yaprağı vs vs gibi sebzelerden 1 ya da 2 tane +maydanoz + 1 tane limon ve meyve ile blenderdan geçiriyorum su ile meyve de mandalina ve elma denedim ikisi de yakışıyor 1 sürahiye hazırlıyorum bunu 2 gün boyunca tüketiyoruz.
bilmiyorum ablacım ya birkaç ay öncesine kadar tek kulak için bedavaydı ikinci kulak istersek 40.000 liraydıOfff kötü olmus cnm yaaa niye odemiyorki sigirta sonuçta keyfi yada estetik bisey değil
İnş. Allahim şifasını versin
bende aslında dün güzel basladiydim
Herkes son vuruş deyince ben yapmazsam ayıp olurdu
Bu tur smotileri ben içemiyorum
Belki de dogru karisumlari yapmadim
Sen tartildinmi cnm
Offf kötü olmus cnm yaaa niye odemiyorki sigirta sonuçta keyfi yada estetik bisey değil
İnş. Allahim şifasını versin
bende aslında dün güzel basladiydim
Herkes son vuruş deyince ben yapmazsam ayıp olurdu
Bu tur smotileri ben içemiyorum
Belki de dogru karisumlari yapmadim
Sen tartildinmi cnm
bilmiyorum ablacım ya birkaç ay öncesine kadar tek kulak için bedavaydı ikinci kulak istersek 40.000 liraydı
sanırım dövizin bir anda tavan yapmasıyla ameliyat fiyatı da arttığı gibi her iki kulağı da ücretli yaptılar
Ablam tel güncelleme temizlememi istiyor acabaKızlar yaa ben çok zor mesaj yazıyorum önceden de Bi ara olmuştu
Google da geçmişi temizledim önceden öyle duzelmisti şimdi olmuyor
Kelimenin baş harfi hep sonda tekrar çıkıyor hep düzeltmem lazim yada Bi süre beklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?