- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.421
Amin cnm şu an icin yapacak bise yok ne yaziikkiyok ablacım değil ne yazık ki, yine işitme cihazı kullanacak ama daha iyi işitme ihtimali var
hiç duymayan kişilerde başarılı olunursa bu ameliyat sonra senin benim kadar iyi duyabiliyorlar ama kızım çok arada bir hasta o yüzden doktor da biz de kararsızız gerekliliği konusunda
Allah doğru yolu göstersin bize başka bişe diyemiyorum
Gebeyim diye ağzıma sigara surmuyorum bu iradeyr sahibim ama iş yeme içme ye gelince bogazima dur diyemiyorumHosgeldinnnn pinarim bitanecim
Bende herkesi çok özledim
Ayy bu sogukta burda işin ne
Yok çuko degil duman aldimda geldimcukoyu çok yidim zatenz
Mefkusum bu yavrumuda ayrı bir heyecanla bekliyoruz Rabbim kucağıma almayı nasip ederse göğsümde büyütücem kucagimizdan indirmiycez inşallahOyyy sizin için yeni bi heyecan olacak
Sanki ilk çocuk gibi
Belli Bi yaştan sonra daha farklı oluyor
Kilo işini de kafama takmıyorum
Çünkü bizi biliyorum :))
inş. Gerek kalmaz cnm
Zaten ameliyatta kesin çözüm değildi heralde
Kepekli degilde tambugday yada çavdar ekm. Daha doyurucu olurbu arada güya bugün yumurta yemeyi deneyecektim ama cesaret edemedim yine o yüzden öğünüme kepekli sandviçle başladım
öyle ablacım, Allah daha büyük dertler vermesin yavrumaAmin cnm şu an icin yapacak bise yok ne yaziikki
Omlet yiyebiliyorum ama onu hazırlamaya da vakit bulamıyorumKepekli degilde tambugday yada çavdar ekm. Daha doyurucu olur
Haşlanmış zor olurda omlet demi yiyomusun
canım kızım işitme engelli ve bir ameliyat var, bu ameliyat sonra beyne bir çip yerleştiriliyor ve kulakta da ona uygun işitme cihazı oluyor ve işitmesi sağlıklı insanlara yakın oluyor
ama kızım şu anda kullandığı işitme cihazını uyum sağlayabildiği ve aşırı bir konuşma ve duyma bozukluğu olmadığı için doktor arada kaldı hep yapsak daha mı iyi olur aynı mı kalır diye yaptırmadık bizde
amin canım sağ olÇok çok geçmiş olsun canımm zor gerçekten Allah yardımcınız olsun doktoruna güveniyorsan çok iyi
amin canım sağ ol
o kadar çok hastane doktor gezdik ki en çok buna güvendik inşallah yanıltmaz bizi
Ben şu teli Bi guncelleme yapayım o arada kahvaltımı da edeyim
Aaa hoşgeldin canım, çok sevimdim senin adına, sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu)))Oturup ağlamazmiyim imzamdaki kilo nerede benim şuan kilo nerede arada 30 kilo fark var
Neyse ki gebeyim ben yoksa kilo alirmiyimdim heç
Gençler 6 aylık hamileyim doğuma 3,5 ay kaldı 80le hamile kaldım an itibariyle 97im
Aylardır yedim içtim doydum artık dikkat etme zamanı ,sağlıklı dengeli beslenerek doğuma kadar 90 inmeyi planlıyorum sizinle birlikte bunu yapmak çocuk oyuncağı benim icin
Selam canlar cümleten ))
Ay canını sevdiğimin ablası hedefimi de belirlemiş9.Takim
Mefkurem
Bslg. Trh. 21.11.2018 bslgc.kg:104.3 hdf 75
@Habinar
Bslg. Trh:21.11.2018bslgc.kg:75.8 hdf:65
@Sweetyy83
Bslg. Trh:21.11.2018 bslgc.kg. Kg:75.1 hdf:65
@seydan94
Bslg. Trh:21.11.2018 bslgc.kg? Hdf:60
@nanekekik
Bslg. Trh:21.11.2018 bslgc.kg :74.1 hdf:60
@Pnrrr-20
Bslgc. Trh :21.11.2018 bslgc.kg 69.4 Hdf:?
Mehlikatun
Bslgc. Trh :21.11.2018 bslgc.kg.? Hdf:65
@askrhpozitif (64///)536.etapta izine ayrılan üye

@Poni Bon (82,4)
Fitt_anne (97)
Jasminium84 ?
Allah razı olsun canım sen nasılsın ne ediyorsun gorusmeyeliAaa hoşgeldin canım, çok sevimdim senin adına, sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu)))
Kesinlikle rahqt iki kilo oynuyorSelam canlar cümleten ))
Sabah tartıldım ve anladım kii asla akşam tartılmamalıyızz
Dün 84 olan kilom şuan 82.1
Günde bu kdar kilo versekbii kim tutaaar
hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa bu nasıl güzel bir süprizzzzzzzzzzzz deliricem sevinçten@Kazen
Kazen bey listemiz bu sekilde
Mefkurem
@nanekekik
@seydan94
@askrhpozitif
@Habinar
Fitt_anne
@Poni Bon
Mehlikatun
@eyledi
@Degistir Kendini
@Fittek
ekim2009
@Sweetyy83
@Pnrrr-20
@KocasininNarTanesi
@_ikra_
Jasminium84
@canan456
@Beyazpapatyammm
@tugcekbrlt
@melegimve ben
kız bebiş mi geliyorrr anaaam ardı ardına nasıl güzel sevinç yaşatıyorsunuz rabbim de seni sevindirsin sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım sen nasılsın ne ediyorsun gorusmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?