Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hakkinizda hayirlisi olsun cnm
tmm cnm haber edersin

Arada vücudu toksinlerden temizlemek için yapmak lazım ilerde deneriz

Oturup ağlamazmiyim imzamdaki kilo nerede benim şuan kilo nerede arada 30 kilo fark var
Neyse ki gebeyim ben yoksa kilo alirmiyimdim heç
Gençler 6 aylık hamileyim doğuma 3,5 ay kaldı 80le hamile kaldım an itibariyle 97im
Aylardır yedim içtim doydum artık dikkat etme zamanı ,sağlıklı dengeli beslenerek doğuma kadar 90 inmeyi planlıyorum sizinle birlikte bunu yapmak çocuk oyuncağı benim icin

6 aymi oldu ne çabuk geçti
Birazcık fazla aldın ama
Hatalarimizin hepimiz farkındayız cnm artık asagi inecek rakamlar

6 aymi oldu ne çabuk geçti
Birazcık fazla aldın ama
Hatalarimizin hepimiz farkındayız cnm artık asagi inecek rakamlar
Gel bide bana sor abla günleri saatleri sayıyorum prensesimi kucağıma almak icin
Birkere hep birlikte bismillah dedik bundan sonrasi tartıda tıkır tıkır inen rqkamlari saymak olucak işimiz kaptanim

Geçmiş olsun canım ne yapılıcak ki
canım kızım işitme engelli ve bir ameliyat var, bu ameliyat sonra beyne bir çip yerleştiriliyor ve kulakta da ona uygun işitme cihazı oluyor ve işitmesi sağlıklı insanlara yakın oluyor
ama kızım şu anda kullandığı işitme cihazını uyum sağlayabildiği ve aşırı bir konuşma ve duyma bozukluğu olmadığı için doktor arada kaldı hep yapsak daha mı iyi olur aynı mı kalır diye yaptırmadık bizde

Gel bide bana sor abla günleri saatleri sayıyorum prensesimi kucağıma almak icin
Birkere hep birlikte bismillah dedik bundan sonrasi tartıda tıkır tıkır inen rqkamlari saymak olucak işimiz kaptanim
Oyyy sizin için yeni bi heyecan olacak
Sanki ilk çocuk gibi
Belli Bi yaştan sonra daha farklı oluyor

Kilo işini de kafama takmıyorum
Çünkü bizi biliyorum :))
inş. Gerek kalmaz cnm
Zaten ameliyatta kesin çözüm değildi heralde

yok ablacım değil ne yazık ki, yine işitme cihazı kullanacak ama daha iyi işitme ihtimali var
hiç duymayan kişilerde başarılı olunursa bu ameliyat sonra senin benim kadar iyi duyabiliyorlar ama kızım çok arada bir hasta o yüzden doktor da biz de kararsızız gerekliliği konusunda
Allah doğru yolu göstersin bize başka bişe diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…