- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.401
Hakkinizda hayirlisi olsun cnmbilmiyorum ablacım ya birkaç ay öncesine kadar tek kulak için bedavaydı ikinci kulak istersek 40.000 liraydı
sanırım dövizin bir anda tavan yapmasıyla ameliyat fiyatı da arttığı gibi her iki kulağı da ücretli yaptılar
tmm cnm haber edersinValla abla ben sırrını çözdüm 1. Fazla karıştırma 2. Meyve ekle en son mesela küçük 1 Demet maydanoz 2 avuç kuzu kulağı 2 avuç roka 2 minik mandalina ve 1 limonun suyundan yaptım 3 büyük bardak ta su koydum tadı bayağa bayağa iyi oldu 3 ten fazla yeşil karıştırmamak gerekiyor bi de illaki elma mandalina gibi bişey ve limon şart eşim bile içti
Ben tartılamadım bu sabah, kız arkadaşımda kaldığımdan abla eve geçicem birazdan
Bilmemki guncelleme yapayım bariAblam tel güncelleme temizlememi istiyor acaba
Hosgeldinnnn dileğimSelamün aleyküm güzel takımımin güzel kadinlari
Hoşbulduk ablamHosgeldinnnn dileğim
6 aymi oldu ne çabuk geçtiOturup ağlamazmiyim imzamdaki kilo nerede benim şuan kilo nerede arada 30 kilo fark var
Neyse ki gebeyim ben yoksa kilo alirmiyimdim heç
Gençler 6 aylık hamileyim doğuma 3,5 ay kaldı 80le hamile kaldım an itibariyle 97im
Aylardır yedim içtim doydum artık dikkat etme zamanı ,sağlıklı dengeli beslenerek doğuma kadar 90 inmeyi planlıyorum sizinle birlikte bunu yapmak çocuk oyuncağı benim icin
Selam canım nasılsınOvv sisko didiii
Gel bide bana sor abla günleri saatleri sayıyorum prensesimi kucağıma almak icin6 aymi oldu ne çabuk geçti
Birazcık fazla aldın ama
Hatalarimizin hepimiz farkındayız cnm artık asagi inecek rakamlar
canım kızım işitme engelli ve bir ameliyat var, bu ameliyat sonra beyne bir çip yerleştiriliyor ve kulakta da ona uygun işitme cihazı oluyor ve işitmesi sağlıklı insanlara yakın oluyorGeçmiş olsun canım ne yapılıcak ki
amin ablacımHakkinizda hayirlisi olsun cnm
tmm cnm haber edersin
Arada vücudu toksinlerden temizlemek için yapmak lazım ilerde deneriz
Naneli kekiğimTünaydın herkese ben geldimMefkurem 74,1 ile geldim ama 100 g almışım sanırım menüden sorma yediğim cigkofteden dedim herkes vedalaştı senin neyin eksik
Oyyy sizin için yeni bi heyecan olacakGel bide bana sor abla günleri saatleri sayıyorum prensesimi kucağıma almak icin
Birkere hep birlikte bismillah dedik bundan sonrasi tartıda tıkır tıkır inen rqkamlari saymak olucak işimiz kaptanim
inş. Gerek kalmaz cnmcanım kızım işitme engelli ve bir ameliyat var, bu ameliyat sonra beyne bir çip yerleştiriliyor ve kulakta da ona uygun işitme cihazı oluyor ve işitmesi sağlıklı insanlara yakın oluyor
ama kızım şu anda kullandığı işitme cihazını uyum sağlayabildiği ve aşırı bir konuşma ve duyma bozukluğu olmadığı için doktor arada kaldı hep yapsak daha mı iyi olur aynı mı kalır diye yaptırmadık bizde
yok ablacım değil ne yazık ki, yine işitme cihazı kullanacak ama daha iyi işitme ihtimali varOyyy sizin için yeni bi heyecan olacak
Sanki ilk çocuk gibi
Belli Bi yaştan sonra daha farklı oluyor
Kilo işini de kafama takmıyorum
Çünkü bizi biliyorum :))
inş. Gerek kalmaz cnm
Zaten ameliyatta kesin çözüm değildi heralde
Hakkinizda hayirlisi olsun cnm
tmm cnm haber edersin
Arada vücudu toksinlerden temizlemek için yapmak lazım ilerde deneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?