Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tekrardan hoşgeldin canımm
Bende kendimi tanıtayım yakında herkesle kaynaşırsın zaten adım şeyda 25 yaşındayım 2 kızım var 20 aylıklar bu takımda 100 küsür kilolardan Başlamıştım ilk 3.5 sene önce falan sonra 55 e kadar düştüm şu an güncel 70.5 um tekrar 60 a kadar inmek benim de hedefim

Tekrar hoşgeldin canım
Benim adım yasemin 36 yaş 16 yaşında ikizlerim 6 yaşında ufaklığımla 3 çocuk annesi olarak burdayım 88 kilo ile takıma başladım burdaki arkadaşların sayesinde 67 kiloya kadar indim şimdi 75 kilo ile tekrar başladım diyete
Diyet yaparken emin ol buranın çok faydasını göreceksin bedava diyetisyen motivasyon gibi :)
Ciddi kararlıysan bizimle yol alırsın
Ha bu arada takım olarak hepimiz tekrardan başladık diyete çok şanslısın zamanlaman süper hep beraber yol alacağız

Oh isleri halletmisin ne guzel :) pazar gnu evde pineklemekte guzel bence
Pınar o pinekleme bende hiç olmuyor canım
Evde 4 tane sorumsuzca pinekleyen var herkes rahat keyif yapıyor evim küçük birde her odada keyfince yiyen içen oyun oynayan kağıt kesen kuruyemiş meyve pislik içinde oluyor ev gitar çalan tvde film izleyen bende çıldırıyorum normal olarak tatilken mümkün mertebe dışarı çıkarıyorum hepsini kahvaltıyı bile evde hazırlayıp dışarda yediriyorum :)

yeni gitti kayrayıda uyutamadım sabah okul var

İyi akşamlar hanımlar
Dün çocuklar eşim pazar günü biyerle gidelim dedi
Yok dedim haftaici zaten koşturma hiç birşey yapmadan evde takılacam ahh ahh hayeller ve hayatlar:)
Sabah oğlanı dersaneye bıraktım geldim öğlen aldım gurese götür sonra tekrar al eşim evde iken pazar alışverişi yapalım dedik eve gel yemekti onları yerleştir çamaşır yıka az kızın banyosu daha da işim var

Öenü yazayım
Sabah
1 simit ile peynir zeytin yumurta bal
Öğlen
2 dl kek
Akşam
1 kase düğün çorbası
1 tabak sulu köfte
1 kase nohut
3 kaşık kereviz salatası
Su 1 litre
Bana göre olmuş lakin Mefkurem kaptanım beğenmez bu menüyü:)

On numara 5 yıldız tam şeydalik menü olmuş:)

İş anca bırakınca bitiyor canım ya
Yıllardır şöyle işim bitti dur bi oturayım dediğimi hatırlamıyorum her zaman işe ara veriyorum
Bide 3. Çocuk gelecek yorma kendini bu kadar canım
Kayınvaliden nasıl dilekim sendemi kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…