- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #253.981
Millete diyorum doğurunca dinlenicem ben :) dış işlerini birilerine kitledinmi yeter amaİş anca bırakınca bitiyor canım ya
Yıllardır şöyle işim bitti dur bi oturayım dediğimi hatırlamıyorum her zaman işe ara veriyorum
Bide 3. Çocuk gelecek yorma kendini bu kadar canım
Kayınvaliden nasıl dilekim sendemi kalıyor
Ne demişler en güzel bebe başkasının bebesi sevmelik olacak :)Bencede canım birde şimdi eltimin oldu ya valla mirosu seviyorum tamam aglayinca anasına ver
kız suyu hatırlamışsin ama menü biraz canlı :)
Önce burda başladığın için buraya alistinda ondan cnm yoksa her takım, kaptanları da ellerinden geleni yapıyorYok abla ya hic bir kaptan yerini tutamaz senin 112 kiloyum malesef verip verip aliyorum nolcak bu halim bilinmez
baya geçe kalmis cnmyeni gitti kayrayıda uyutamadım sabah okul var
çoook güzel seydamBen bugünün menüsünü yaziyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Örgü peyniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 sade Türk kahvesi
Öğlen
1 tabak tavuk sote
Bol salata
Akşam
3 kaşık tavuk sote
Beyaz peynir
Ara
2 avuç tuzsuz fıstık
1 kupa yeşilçay
Su 2 lt
Şu az ciss Cook :)Öenü yazayım
Sabah
1 simit ile peynir zeytin yumurta bal
Öğlen
2 dl kek
Akşam
1 kase düğün çorbası
1 tabak sulu köfte
1 kase nohut
3 kaşık kereviz salatası
Su 1 litre
çok iyi dinlenmisin :) )İyi akşamlar hanımlar
Dün çocuklar eşim pazar günü biyerle gidelim dedi
Yok dedim haftaici zaten koşturma hiç birşey yapmadan evde takılacam ahh ahh hayeller ve hayatlar:)
Sabah oğlanı dersaneye bıraktım geldim öğlen aldım gurese götür sonra tekrar al eşim evde iken pazar alışverişi yapalım dedik eve gel yemekti onları yerleştir çamaşır yıka az kızın banyosu daha da işim var
Ama artı gelin demedim :)Abla esnek davran dedi ben napim :))
gayet guzel görünüyor dileğim tabi kahvaltıda ciss yoksa :)Gebe kadın menüsünu yazıp markete gidiyim ben
Sabah uyandığımda 1 muz yedim
Kahvaltı makul ölçülerde pazar kahvaltısı işte ya tek tek yazmaya üşendim şimdi:)
Arada mandalina
Akşam 1 kepçe mantar corbasi
1 tabak kavurmalı pilav
Salata bol yeşillik ayran
Eşim gelince çay keyfi yapicam yanında küçük kase çekirdek citlerim
2lt su
tartilsak iyi olurYarın tartilacakmiyiz ablaMefkurem
Evren sana şu mesajı yolluyor senin spora başlayıp gün gün incelme zamanın geldi mefkus bunu dikkate alAnacım sayfada sürekli spor tayti reklamı çıkıyor
Neden acaba bu bir isaretmi
Seni nasıl iyi anlıyorum anlatamam ,biz bugün bir ilke imzaattik ama dedim esime salonu mutfağı supureceksin tamam dedi süpürdü:) sağolsun çocukların derslerinde okula götürüp getirmekte pazardı carsiydi o işleri yapar ama evde çöp üstüne cop koymaz amma o konuda yardımcı olmayı öğrenecek bana doğurup duruyor karısı cunkuPınar o pinekleme bende hiç olmuyor canım
Evde 4 tane sorumsuzca pinekleyen var herkes rahat keyif yapıyor evim küçük birde her odada keyfince yiyen içen oyun oynayan kağıt kesen kuruyemiş meyve pislik içinde oluyor ev gitar çalan tvde film izleyen bende çıldırıyorum normal olarak tatilken mümkün mertebe dışarı çıkarıyorum hepsini kahvaltıyı bile evde hazırlayıp dışarda yediriyorum :)
hhoşgeldin Zeynepcigim ben dilek bildinYok abla ya hic bir kaptan yerini tutamaz senin 112 kiloyum malesef verip verip aliyorum nolcak bu halim bilinmez
O mesajı aldım zaten :)Evren sana şu mesajı yolluyor senin spora başlayıp gün gün incelme zamanın geldi mefkus bunu dikkate
Öenü yazayım
Sabah
Öğlen
2 dl kek
Akşam
1 kase düğün çorbası
1 tabak sulu köfte
1 kase nohut
3 kaşık kereviz salatası
Su 1 litre
İyi akşamlar hanımlar
Yok dedim haftaici zaten koşturma hiç birşey yapmadan evde takılacam ahh ahh hayeller ve hayatlar:)
Sabah oğlanı dersaneye bıraktım geldim öğlen aldım gurese götür sonra tekrar al eşim evde iken pazar alışverişi yapalım dedik eve gel yemekti onları yerleştir çamaşır yıka az kızın banyosu daha da işim var
Kahve çok içmemeye çalışıyorum bı kaç günde 1 fincan ama özledim diyete iyi geliyordu bana
Sana afiyet olsun canım
Gebe kadın menüsünu yazıp markete gidiyim ben
Sabah uyandığımda 1 muz yedim
Kahvaltı makul ölçülerde pazar kahvaltısı işte ya tek tek yazmaya üşendim şimdi:)
Arada mandalina
Akşam 1 kepçe mantar corbasi
1 tabak kavurmalı pilav
Salata bol yeşillik ayran
Eşim gelince çay keyfi yapicam yanında küçük kase çekirdek citlerim
2lt su
O mesajı aldım zaten :)
Yarın başlıyorum inş
Pınar o pinekleme bende hiç olmuyor canım
Evde 4 tane sorumsuzca pinekleyen var herkes rahat keyif yapıyor evim küçük birde her odada keyfince yiyen içen oyun oynayan kağıt kesen kuruyemiş meyve pislik içinde oluyor ev gitar çalan tvde film izleyen bende çıldırıyorum normal olarak tatilken mümkün mertebe dışarı çıkarıyorum hepsini kahvaltıyı bile evde hazırlayıp dışarda yediriyorum :)
Insallah cnm sen nasılsın bebiş nasil
Şeydam çok şükür gebeliğim rahat geçiyorda koşturabiliyorum tek derdim yorgunluğum olsun şayet zor bir hamilelik olupta çocukları etkileseydim o işte daha çok yıpratırdiFazla cıss lı olmuş canım
Hadi canın simit istedi ise yarım yeseydin
Su da çok az
Kolay gelsin canım ama dikkat et sen gebesin csnım o kadar da yorma kendini
Yani normal canım ya o dönemler de iyi değil diyete bana da iyi geliyor bi de seviyorum gerçekten
Valla eğer kahvaltıda böyle poğaçalar falan hava da uçuşmuyor ise bence gayet iyi olmuş
Rabbim gonlugö göre versin canımSenin is zormus canim kalabalik olmanin avantajlarida cok oluyor ama ben cok severm kalabalik Aile
Kizz sen karisdirdin beni bende bebek daha yok,, nasipse istiyoruz ama
Ablacığım buyuk bir ihtimalle değişen tek şey kızda bizle beraber araba takılacak:)baya geçe kalmis cnm
çoook güzel seydam
Şu az ciss Cook :)
çok iyi dinlenmisin :) )
Kız geçende sordum
Sen araba suremediginde ne yapacak bu ahali
Ama artı gelin demedim :)
gayet guzel görünüyor dileğim tabi kahvaltıda ciss yoksa :)
tartilsak iyi olur
Aramıza hoşgeldin canım , seninde geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun .Yapamadım. Buraya atayım bari;
Adı:jezz
Yaşı:37
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:13 yas
Emziriyormusun:hayir
Meslek: ogretmen
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:172
Kilo:82
Hedef:65
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz : tatlı ve aburcubur
Bize kısaca kendini anlatırmısın: iradeli olduğumu düşünüyorum. Son iki yıldır kilo fazlam var daha önce ortalama 62 kilo idim
Ben ben ben hiç içmedim daha şimdide geç oldu diye icmeyecegim ama çok özledimBizde gorumcemin kızına bebek görmeye gittik yeni geldik
Kim kahve istiyor gelin beraber içelim :)
süperBen bugünün menüsünü yaziyim
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Örgü peyniri
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 sade Türk kahvesi
Öğlen
1 tabak tavuk sote
Bol salata
Akşam
3 kaşık tavuk sote
Beyaz peynir
Ara
2 avuç tuzsuz fıstık
1 kupa yeşilçay
Su 2 lt
Öğleye kadar köyü öğleden sonra düzelmiş kız suuuuuuuuuuuuuÖenü yazayım
Sabah
Öğlen
2 dl kek
Akşam
1 kase düğün çorbası
1 tabak sulu köfte
1 kase nohut
3 kaşık kereviz salatası
Su 1 litre
Dileğim çok yorma kendini ,kız kendi banyo yapamıyor mu canımİyi akşamlar hanımlar
Canım hani enişte öğrenecekti araç kullanmayiMillete diyorum doğurunca dinlenicem ben :) dış işlerini birilerine kitledinmi yeter ama
İyi çok şükür yaso sağlığı aklı yerinde iki yatıyor iki oturuyor günü dolduruyor işte
Bende canım hasta felan olmayınca bana bı yükü olmaz garibimin
Daha 8 yaşında teyzesi kendisi yapmak istiyor aslında ilk saç yıkamasina durlamaya izin veriyorum yada haftalık banyosunu yapıp haftaici duş almasına ama daha tam beceremez içime sinmezAramıza hoşgeldin canım , seninde geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun .
Ben bahar 32 yaşındayım 3.5 yaşında bir oğlum var çalışma hayatına ara vermiş durumdayım
Ben ben ben hiç içmedim daha şimdide geç oldu diye icmeyecegim ama çok özledim
süper
Öğleye kadar köyü öğleden sonra düzelmiş kız suuuuuuuuuuuuu
Dileğim çok yorma kendini ,kız kendi banyo yapamıyor mu canım
Canım hani enişte öğrenecekti araç kullanmayi
Sporlarda gelse yavaş yavaş ne güzel olurMenüm
Sahuru yazmıştım
İftarda da
1.5 kepce mercimek çorbası
10 tane istavrit
Roka salatası
1 dilim baklava bu son kacamakti artık
Şu: 2lt
Bencede son olsun :)Menüm
Sahuru yazmıştım
İftarda da
1.5 kepce mercimek çorbası
10 tane istavrit
Roka salatası
1 dilim baklava bu son kacamakti artık
Şu: 2lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?