Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Millete diyorum doğurunca dinlenicem ben :) dış işlerini birilerine kitledinmi yeter ama
İyi çok şükür yaso sağlığı aklı yerinde iki yatıyor iki oturuyor günü dolduruyor işte

Bende canım hasta felan olmayınca bana bı yükü olmaz garibimin

Gebe kadın menüsünu yazıp markete gidiyim ben
Sabah uyandığımda 1 muz yedim

Kahvaltı makul ölçülerde pazar kahvaltısı işte ya tek tek yazmaya üşendim şimdi:)

Arada mandalina

Akşam 1 kepçe mantar corbasi
1 tabak kavurmalı pilav
Salata bol yeşillik ayran

Eşim gelince çay keyfi yapicam yanında küçük kase çekirdek citlerim
2lt su

Yok abla ya hic bir kaptan yerini tutamaz senin 112 kiloyum malesef verip verip aliyorum nolcak bu halim bilinmez
Önce burda başladığın için buraya alistinda ondan cnm yoksa her takım, kaptanları da ellerinden geleni yapıyor

Cogumuz baya kilo aldık zaten
Bastada ben :) birbirimizden ayrı kalmak yaramıyor
Sende doğru zamanda geldin
Hepimiz yeniden start verdik
Artık alınıp kirilmadan yaza kadar kiloları vermeye basliyalim :)

yeni gitti kayrayıda uyutamadım sabah okul var
baya geçe kalmis cnm

çoook güzel seydam

Öenü yazayım
Sabah
1 simit ile peynir zeytin yumurta bal
Öğlen
2 dl kek
Akşam
1 kase düğün çorbası
1 tabak sulu köfte
1 kase nohut
3 kaşık kereviz salatası
Su 1 litre
Şu az ciss Cook :)

çok iyi dinlenmisin :) )
Kız geçende sordum
Sen araba suremediginde ne yapacak bu ahali

Abla esnek davran dedi ben napim :))
Ama artı gelin demedim :)

gayet guzel görünüyor dileğim tabi kahvaltıda ciss yoksa :)

Yarın tartilacakmiyiz abla Mefkurem
tartilsak iyi olur

Anacım sayfada sürekli spor tayti reklamı çıkıyor
Neden acaba bu bir isaretmi
Evren sana şu mesajı yolluyor senin spora başlayıp gün gün incelme zamanın geldi mefkus bunu dikkate al
Seni nasıl iyi anlıyorum anlatamam ,biz bugün bir ilke imzaattik ama dedim esime salonu mutfağı supureceksin tamam dedi süpürdü:) sağolsun çocukların derslerinde okula götürüp getirmekte pazardı carsiydi o işleri yapar ama evde çöp üstüne cop koymaz amma o konuda yardımcı olmayı öğrenecek bana doğurup duruyor karısı cunku
Yok abla ya hic bir kaptan yerini tutamaz senin 112 kiloyum malesef verip verip aliyorum nolcak bu halim bilinmez
hhoşgeldin Zeynepcigim ben dilek bildin
Mi:)

Öenü yazayım
Sabah
Öğlen
2 dl kek
Akşam
1 kase düğün çorbası
1 tabak sulu köfte
1 kase nohut
3 kaşık kereviz salatası
Su 1 litre

Fazla cıss lı olmuş canım
Hadi canın simit istedi ise yarım yeseydin
Su da çok az

Kolay gelsin canım ama dikkat et sen gebesin csnım o kadar da yorma kendini

Kahve çok içmemeye çalışıyorum bı kaç günde 1 fincan ama özledim diyete iyi geliyordu bana
Sana afiyet olsun canım

Yani normal canım ya o dönemler de iyi değil diyete bana da iyi geliyor bi de seviyorum gerçekten

Valla eğer kahvaltıda böyle poğaçalar falan hava da uçuşmuyor ise bence gayet iyi olmuş

Senin is zormus canim kalabalik olmanin avantajlarida cok oluyor ama ben cok severm kalabalik Aile

Insallah cnm sen nasılsın bebiş nasil

Kizz sen karisdirdin beni bende bebek daha yok,, nasipse istiyoruz ama

Şeydam çok şükür gebeliğim rahat geçiyorda koşturabiliyorum tek derdim yorgunluğum olsun şayet zor bir hamilelik olupta çocukları etkileseydim o işte daha çok yıpratırdi

Kahvaltimda poğaça börek değilde ekme bı 3 dilim kadardi

Ablacığım buyuk bir ihtimalle değişen tek şey kızda bizle beraber araba takılacak:)
Aslında oğlumda eşimde otobüsle gidebilirler lakin araba varken gönlüm razı gelmiyor otobüse bin in az bir yürüme mesafeside oluyor ister istemez havada soğudu gitti yere kadar gider böyle
Ayrıca ben kızımın uslu bir bebek olucagini hissediyorum oda hayatımızı zorlastirmamak için elinden geleni yapicak:)

Aramıza hoşgeldin canım , seninde geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun .
Ben bahar 32 yaşındayım 3.5 yaşında bir oğlum var çalışma hayatına ara vermiş durumdayım
Bizde gorumcemin kızına bebek görmeye gittik yeni geldik

Kim kahve istiyor gelin beraber içelim :)
Ben ben ben hiç içmedim daha şimdide geç oldu diye icmeyecegim ama çok özledim
süper

Öenü yazayım
Sabah
Öğlen
2 dl kek
Akşam
1 kase düğün çorbası
1 tabak sulu köfte
1 kase nohut
3 kaşık kereviz salatası
Su 1 litre
Öğleye kadar köyü öğleden sonra düzelmiş kız suuuuuuuuuuuuu
Dileğim çok yorma kendini ,kız kendi banyo yapamıyor mu canım
Canım hani enişte öğrenecekti araç kullanmayi

Daha 8 yaşında teyzesi kendisi yapmak istiyor aslında ilk saç yıkamasina durlamaya izin veriyorum yada haftalık banyosunu yapıp haftaici duş almasına ama daha tam beceremez içime sinmez

Bacım eşim araba sürmesini biliyor lakin sağ gözünde problem var yan tarafı görmek için tamamen dönüp bakması gerekiyor oda 0 riskle yaşamayı sevdiği için trafiğe çıkmayı doğru bulmuyor, heveside yok araba sürmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…