- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #254.001
hadi ins Cnm genelde kızlar daha sakin oluyor heraldeAblacığım buyuk bir ihtimalle değişen tek şey kızda bizle beraber araba takılacak:)
Aslında oğlumda eşimde otobüsle gidebilirler lakin araba varken gönlüm razı gelmiyor otobüse bin in az bir yürüme mesafeside oluyor ister istemez havada soğudu gitti yere kadar gider böyle
Ayrıca ben kızımın uslu bir bebek olucagini hissediyorum oda hayatımızı zorlastirmamak için elinden geleni yapicak:)
kokusu daha az oluyor haşlarken :)Sirke ile başlamanın sebebi ne
Şeydam çok şükür gebeliğim rahat geçiyorda koşturabiliyorum tek derdim yorgunluğum olsun şayet zor bir hamilelik olupta çocukları etkileseydim o işte daha çok yıpratırdi
Kahvaltimda poğaça börek değilde ekme bı 3 dilim kadardi
Menüm
Sahuru yazmıştım
İftarda da
1.5 kepce mercimek çorbası
10 tane istavrit
Roka salatası
1 dilim baklava bu son kacamakti artık
Şu: 2lt
Olur insallah kuzum hayirlisiylaSenin is zormus canim kalabalik olmanin avantajlarida cok oluyor ama ben cok severm kalabalik Aile
Kizz sen karisdirdin beni bende bebek daha yok,, nasipse istiyoruz ama
Hosgeldin cnm
Günaydın kızlarrrr
Kaç kursa gidiyon yasimGünaydın herkese
Yoğun bi hafta başlıyor benim için
Kahvaltımı yapıp derse gidecem ordan
spora başlıyorum İnşallah
Herkesin günü aklı başında kendinden emin geçsin
Özellikle benim
Olarrrr :))kızlar günaydınnn
haftasonları aranıza katılamıyorum okusam da yazamıyorum
eşim evde olduğu için ve kadınlar kulübüne gıcık olduğu için vakit geçirdiğimi görürse arıza çıkarır o yüzden haftasonları beni affedin olar mı?
izine kaç kiloyla ne zaman ayripmistin cnmGünaydın canlar guzelce başladım güne 113.1 cıktı kilom insallah bu sefer kararliyim tam artik yeter dedigim an canim grubumun açıldığını gördüm cok mutlu oldum.
tek corbami diyonŞu sıralar su icmeyi unutuyorum su icince spor yapinca cok guzel kilo veriyorum birde yoldan filan geldim odem var gibi metabolizma hizlandirici çorba yapip icicem 2 gün boyunca insallah
Eksi olman şaşırtmadı beniKilo bildirimi yapayım 70.2
300 gramcık gitmiş Cumaya göre
Tebrikler tatlimKilo bildirimi yapayım 70.2
300 gramcık gitmiş Cumaya göre
Cumaya sen halledersin ablaGunaydinlarrrrr mutlu sağlıklı Bi Hafta olsun inş.
Bugünden itibaren kacamaksiz sporlu menuler görmek istiyorum
Benimkiler öyle olacak da :))
Kilo bildirimi +500
Sevindim, ben daha fazla bekliyordum
Hedefim de cuma günü - 1 inș.
Sizde ne var ne yok
Hoşgeldin tekrar o zamanGünaydın canlar guzelce başladım güne 113.1 cıktı kilom insallah bu sefer kararliyim tam artik yeter dedigim an canim grubumun açıldığını gördüm cok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?