Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende üzümünü sormayip keyfime bakiyorum

Oyyy cnm benim yaaa
Kanama uzunmu sürdü cm

Son zamanlarda çok gezmeye gittiniz biraz evde otur:)

Kiz eylem sanki yeni yarışmacı gibi Sanada mi laf anlatalim bacım
Diyetisyen tartısı ayri biz karismayiz zaten ona
Sen de pazartesi cuma burda bildirim yapıyordun
Hatirladinmi güzelim :)))
Yaaaa hatırlamak istemiyorum :))) madem hatırlattın bildirim yapayım

Yarın günüm var temizlik yapicam bugün b
kilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
Yasemincigim belki ödemin vardı o gitti belki sen anlamıyorsun ama istemsizce az yiyorsun çocuk büyüdükçe mideye baskı yapıyor çabuk sisiyorsun bende son ay pek kilo alınmıyor bu yüzden diye biliyorum.
Seni çok iyi anlıyorum hamilelik kapalı bir kutu her doktora gittiğimde yüreğim ağzımda gidiyorum hormonların etkisiyle de kötü senoryolar yazıyor beyin ister istemez
Ama ben atıyorum kötü düşünceleri kafamdan hemen kötüyü cagirmamak adına ,hhamileliklerin yüzde doksanı sağlıklı bebeklerle sonuçlanıyor bebislerimiz tahminimizden daha kuvvetli ve Rabbim onları öyle guzel koruyorki boşuna endiseleniyoruz
Misal plesanta mucizevi bişey bebeği beslemesi dışarıdan gelecek olan enfeksiyonlari karsi korumasu ve bence daha bir sürü zararlı etkenlerden koruyor bizim bilmediğimiz
Yani canım Rabbim yarattigini bizim tahmin edemeyeceğimiz kadar iyi koruyor Elhamdülillah

Gunaydinnnnnn guzellerrrr

Hadi bakalım eksi bildirimler gelsinnnnn
ins. benimde eksidir :)
Abla bende pazartesiye eksiyle başlıyorum cumaya biraz artiya gidiyor inşallah bu sefer eksiye gider

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugun artik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
Hayırlısı Pınarcım test negatif çıkarsa ada çayı iç benimde 5 gün geciktiydi regl oldum çok şükür bebiş istiyorsan bebistir inşallah

Kızlar baskülüm bozulmuş
Çok uğraştım pilini değiştirdim olmadı
Ne alsam acaba
Şimdi kafamda deli sorular bu baskül ne zamandır bozuk ben kilo veriyormuydum
Yoksa tersimi
Offf
Bir tartı al başka çare yok canim

Hanimalr çok yogunum kayınvalidem hasta bize getirdik bir süre bizde görümcem bakacak bir iki güne toparlanirim kaptan bir iki güne toparlanirim inşallah menü yazacağım geçmişe bakamadım kilo bildirimi yapayım da 68.5 geçmiş kilom 79 muydu

Çok geçmiş olsun kolay gelsin cnm
78.5 mu yazacaktin
Kilon aklımda değil cuma 80 li biseydi heralde

Hoşgeldinnn çok teşekkür ederim

Abla bende pazartesiye eksiyle başlıyorum cumaya biraz artiya gidiyor inşallah bu sefer eksiye gider
O geçen haftanın düzensizliği le oldu
Artık artı yok hayatımızda :) )
Cuma mecbur güzel Bi eksiyle gelecen
Başka alternatifin varmi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…