- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.141
Bende üzümünü sormayip keyfime bakiyorumEvveet süper ve enerjik dolu bir güne başlıyoruz,
Tartıyla barıştım da biraz bu sabah ayıptır söylemesi
82,3 olan cuma kilom
80,9 oldu
Hehheyyt
Ylnız neden bu kadar ani iniş çıkışlar anlamış değilim
Oyyy cnm benim yaaaSlm kızlar ben hiç uyumadım kuzey grip oluyor ama sorun bu değil birden bı hapsurdu burnündan öylece kan geldi damar çatlamistir çocuklarin hassas desemde
kafanı bir yere vurdun mu diye sordum evet peteğe vurdum dedi(ki şiddetli Bursa aglardi hiç aglamadi ) birde midem bulanıyor deyince evham yapıp takipte kaldım zaten kendiside mızir mızir hic uyumadı
Biraz önce sordum mide bulantısı yok hiçbir yeri agrimiyor
Sonuç yine nazar değdi bence bu çocuğa ne zaman nazar değer o zaman böyle mızir mızir konuşup durur
Gözümden değil tüm hücrelerimden uyku akıyor
ne biliyim abla bu hamileliğim ilkine göre daha zor geçiyor o yüzden endişelerim bi bitmediBi gelişme geriligi falan olsa Dr soyler zaten cnm
Sen sağlıklı beslenmene devam et
Yaaaa hatırlamak istemiyorum :))) madem hatırlattın bildirim yapayımKiz eylem sanki yeni yarışmacı gibi Sanada mi laf anlatalim bacım
Diyetisyen tartısı ayri biz karismayiz zaten ona
Sen de pazartesi cuma burda bildirim yapıyordun
Hatirladinmi güzelim :)))
Yasemincigim belki ödemin vardı o gitti belki sen anlamıyorsun ama istemsizce az yiyorsun çocuk büyüdükçe mideye baskı yapıyor çabuk sisiyorsun bende son ay pek kilo alınmıyor bu yüzden diye biliyorum.kilom da sabah tartıldım 73,7 çıktı
son aylarda normal mi kilo vermek ya bebişe bi zararı yoktur di mi
niye olduğunu da bilmiyorum ama öyle bi düşük çıktı işte kilom
Abla bende pazartesiye eksiyle başlıyorum cumaya biraz artiya gidiyor inşallah bu sefer eksiye giderGunaydinnnnnn guzellerrrr
Hadi bakalım eksi bildirimler gelsinnnnn
ins. benimde eksidir :)
Cumaya halledersin tatlimGunaydin kizlar bugun erkenciyim ozaman direk tartiyi soliyim
Cuma 67.5
Guncel 67.4
Fark - 100gr
Normalden erken tartildim onunda farki var bence
Hayırlısı Pınarcım test negatif çıkarsa ada çayı iç benimde 5 gün geciktiydi regl oldum çok şükür bebiş istiyorsan bebistir inşallahKizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugunartik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
Akşamki bi lokma brovni ile minik böreği saymazsak ki onlarda aslında diyet için çok değil ama sanki iyi gibi. Ben Ekmeksiz makarnasız yada karnım doymadan diyet yapamam ki.Diyete ne zaman başlayacaksın canım
Bir tartı al başka çare yok canimKızlar baskülüm bozulmuş
Çok uğraştım pilini değiştirdim olmadı
Ne alsam acaba
Şimdi kafamda deli sorular bu baskül ne zamandır bozuk ben kilo veriyormuydum
Yoksa tersimi
Offf
Benimki simbo bundan önceki de simbo idi(onun pili bitince bozuldu sanmıştım da) ben memnunum tabi daha iyileri de varBir tartı al başka çare yok canim
Anam bunun icinmiydi bu pazarlıkÇarşamba 103.500
Pazartesi: 101.500
Fark -2
Yuppiiiiiiiii
Çok geçmiş olsun kolay gelsin cnmHanimalr çok yogunum kayınvalidem hasta bize getirdik bir süre bizde görümcem bakacak bir iki güne toparlanirim kaptan bir iki güne toparlanirim inşallah menü yazacağım geçmişe bakamadım kilo bildirimi yapayım da 68.5 geçmiş kilom 79 muydu
Yaaaa çarşamba günü hiç yoktan 2.5 kiloyu görürüm diye düşündüm o zaman bildirecektim ama ne yapalim -2 ile devam diyorumAnam bunun icinmiydi bu pazarlık
Eylem hanım sahalara geri dönüyor
Merhaba canım arkadaşlarım,
Geri dönmenize çok ama çok sevindim. 85 kilo civarlarında izne ayrılmıştım. Bir süre korudum ama veremeyince döneyim dedim. Baktım ki grup dağılmış. Diğer grupların hiç birine başlamak içimden gelmedi. Tesadüfen geldiğinizi görünce heyecanla katılayım dedim. 10 kilomu da aldım geldim. 95 kilo oldum rezil bir durum derken sizin de çoğunlukla aldığını görünce ne yalan söyleyeyim biraz rahatladım. Gerçi boyumun 1.60 olduğu düşünülürse hala en tombik benim, siz üzülmeyinBen fark edene kadar baya yazışmışsınız, hepsini okuyamadım yarın sabahtan itibaren hem diyete ve menü yazmaya hem de aktif olarak yazmaya başlıyorum. Hepinizi çok özlemişim Kilo aldıkça sağlığımda bozuluyor. Bu sefer başarmak zorundayım başka şansım yok, lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Hatta hedefimi 65 olarak güncellemek istiyorum. 9. takım olarak birincilik tahtını bırakmayalım. Mefkurem istersen 85 olana kadar free listede kalayım, takım ortalaması düşmesin. Bu sefer düzenli olarak spor yapmayı düşünüyorum. Kondisyon bisikleti de aldım.
Bu arada @Poni Bon veFitt_anne bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. @askrhpozitif senin de bebeğin hayırlı olsun, güle güle büyüt. @seydan94 ben de senin menüleri takip etmeyi düşünüyorum, @Habinar Yaseminciğim gibi
Mefkurem burada saat farkı TR'ye göre üç saat, seninle gece muhabbetlerini özledim. Evde değilsin galiba şimdi, dönünce muhabbet ederiz
Yarın görüşmek üzere
O geçen haftanın düzensizliği le olduAbla bende pazartesiye eksiyle başlıyorum cumaya biraz artiya gidiyor inşallah bu sefer eksiye gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?