- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #255.101
Nasilda sevinmistir . Doğum günü kutlu olsun Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin,kendi gibi yüreği güzel iyi insanlar çıkarsın karsisinaEvt cnm o berlinde okuyor biz koln yakinlarindayiz
6 saat falan sürüyor
Dün dogum günüydü süpriz yaptık
HaberiHyoktu gidecegimizden
bence ye çok aç kalmakta doğru değilSabah bir bardak ılık limonlu su içip evden çıktım, yanımda sunta bisküvi vardı 5 tane ondan yidim şimdi, bi tane de mandalina yesemmi ki,
Çantama çıkarken tıkıştırdığım şeyler bunlar.
Önceden çikolo, kofret, çıbık atardım ah ahhh
O suntayı yeyince Allah canımı alıyor sankim yaaa. Ben de gelirken sıcacık poğaçalar karaköy börekleri ya da simitler alırdım bugün tomatis salatalık attım çantayaSabah bir bardak ılık limonlu su içip evden çıktım, yanımda sunta bisküvi vardı 5 tane ondan yidim şimdi, bi tane de mandalina yesemmi ki,
Çantama çıkarken tıkıştırdığım şeyler bunlar.
Önceden çikolo, kofret, çıbık atardım ah ahhh
yooo her zamanki gibi yedim içtim aslındaSağlığında, yeme içmende problem varmıydı ki, ben şahsen her hamileliğimde hep kilo verdim, son aya kadar yiyemiyodum, hamdolsun bebeklerim sağlıklı doğdu ama.
Anormal değişimler yoksa kormana gerek yok, ama herzaman doktora sormakta fayda var )
Guzelim ilk sayfadaki kuralları okumadınmi?Her gün menü yazacağımızı bilmiyordum ben
Bebek istiyordun galiba inşallah gönlüne göre olur.Kizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugunartik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
Slamlarrrr can kuslarim yaseminli yeşil caylarim
Cok şükür evimizee sağ salim geldik
Yollar cok kalabalıktı
2 gundur 12 saat yollardaydik bide şehir içi var bide
Malesef wc korkusuna 2 gundur doğru dürüst şu içemedim
Eve geç gelincede geç yemis oldum eşim yemeğe gidelim dediydi ama istemedim evde kahvaltilik atistirdim
Herkesler iyimii
Beni ozledinizmi
Selaminaleykum kizlar
Ben eski kartanesi yani irem
Günaydın kızlar Kilo bildirimi
Cuma 74.4
Bugün 73.6
-800
Hafta içi yaparım da haftasonu sekteye uğrayabilirGuzelim ilk sayfadaki kuralları okumadınmi?
Zaten takım mantığında bol paylaşım vardir
Heralde sen bunu yapamicaksin
Amin canm sagol, ewet istiyoruz Allah nasip ederse :)Bebek istiyordun galiba inşallah gönlüne göre olur.
Şimdi mi bildireceğiz ben istemiyorum bildirmek çünkü çarşamba günü dyt gittikten sonra bildirim yapsam olmami acabaGunaydinnnnnn guzellerrrr
Hadi bakalım eksi bildirimler gelsinnnnn
ins. benimde eksidir :)
Bu arada benden sonra gruba katılanlar olmuş galiba, size de selam dostalar. Bu yolda herkese başarılar dilerim. Tez zamanda hepimiz hedefe varalımsizinle de zamanla tanışırız. Ben kısaca 37 yaşında iki çocuk annesi, az birşey evden bilgisayar başında çalışan, o yüzden de günlerini yiyip içip oturarak geçiren bir biçareyim. İngiltere'de yaşıyorum. Anaokulu yıllarımdam beri kilo derdi çekiyorum. Ama artık bu gidişata bir son vermeyi istiyorum.
Burda birbirimizi tanıyıp kaynasmakHafta içi yaparım da haftasonu sekteye uğrayabilir
Kiz eylem sanki yeni yarışmacı gibi Sanada mi laf anlatalim bacımŞimdi mi bildireceğiz ben istemiyorum bildirmek çünkü çarşamba günü dyt gittikten sonra bildirim yapsam olmami acaba
Bekleme güzelim yap testini için rahat etsinKizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugunartik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
amin ins dileğimNasilda sevinmistir . Doğum günü kutlu olsun Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin,kendi gibi yüreği güzel iyi insanlar çıkarsın karsisina
Bende çok ozledimmmHosgeldin ablamm yoklugun belli oluyor iyiki geldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?