Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evt cnm o berlinde okuyor biz koln yakinlarindayiz
6 saat falan sürüyor
Dün dogum günüydü süpriz yaptık
HaberiHyoktu gidecegimizden
Nasilda sevinmistir . Doğum günü kutlu olsun Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin,kendi gibi yüreği güzel iyi insanlar çıkarsın karsisina

bence ye çok aç kalmakta doğru değil

O suntayı yeyince Allah canımı alıyor sankim yaaa. Ben de gelirken sıcacık poğaçalar karaköy börekleri ya da simitler alırdım bugün tomatis salatalık attım çantaya Bugün ben bilem üzüldüm halime

yooo her zamanki gibi yedim içtim aslında
bi gece öncede doktordaydım bi sıkıntı yoktu çok şükür ama ne biliyim kilo verdiğimi görünce endişelendim

Günaydın arkadaşlar dün akşam kaynım geldi biraz telasliydim yazamadım ilk önce menümü paylaşayım.
Sabah 11.30
2 yumurta
2 ceviz
1 türk kahvesi
Ara
Fitre kahve
Akşam
Ebe gümeci
Tavuk haşlama
1 su bardağı yogurt
Gece
5 badem
5 fındık
3 antep fıstığı
Yeşil çay

Kizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugun artik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
Bebek istiyordun galiba inşallah gönlüne göre olur.

Hosgeldin ablamm yoklugun belli oluyor iyiki geldinn

Selaminaleykum kizlar
Ben eski kartanesi yani irem

Selam canim hosgeldin cok sevindimm

Günaydın kızlar Kilo bildirimi
Cuma 74.4
Bugün 73.6
-800

Ooo supermis kiz masllah diyeyim

Hosgeldin cnm biz tanismiyoruz sanirim ben pinar 25 yasindaym 2bucuk senelik evliyim calismiyorum evde pinekliyorum
1 sene once falan katildm buraya baya iyide kilo verdm 80 den 65 kadar (baslangicim 91 idi 80e kadar kendim vermistim) sonra biraz geri aldim bu sefer hedefide dusurdum insallah hepberaber veririz kilolari

Hafta içi yaparım da haftasonu sekteye uğrayabilir
Burda birbirimizi tanıyıp kaynasmak
Ve birbirimize destek olmak için bol paylaşım yapmalıyız cnm
Hafta sonu sadece menü yazman yeterli
Bide mesajlarına dönmen

Bikac sefer söyledim ama görmedin heralde
İlk sayfadaki kuralları Bi oku kabul edersen oradaki formu doldur

Eger bizim takım sana disiplinli geldiyse yapamam dersen de
Başka daha relaks Bi takımada gidebilirsin cnm

Şimdi mi bildireceğiz ben istemiyorum bildirmek çünkü çarşamba günü dyt gittikten sonra bildirim yapsam olmami acaba
Kiz eylem sanki yeni yarışmacı gibi Sanada mi laf anlatalim bacım
Diyetisyen tartısı ayri biz karismayiz zaten ona
Sen de pazartesi cuma burda bildirim yapıyordun
Hatirladinmi güzelim :)))

Kizlar ben hala adet olamadim ya normalde 1 hafta falan gecikebiliyordu o yuzden basta onemsemedim ama 10 gun oldu bugun artik baska seyler dusunmeye basliycam biraz daha beklicem olmadi bi test yapabillirm
Bekleme güzelim yap testini için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…