- 17 Ekim 2007
- 999
- 2.529
- 313
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #256.241
Tamam göndereceğim fotografiniOzel mesaj yerinden yada burdan
Walla haklısın:))) ama bitti bu kadardı. Hatta bu hafta bu sütlaç ve şarap için yürüyüş yapacağım hergün 45 dk arayı kapatacagimSütlaç izinlimi abla şimdi dun şarap bugün sütlaç kutlamalar uzayacak mi diye merakta izleyiciler:)
Tesekkur ederizzzz Gülşah imm
Tebrikler kızlarrrr
Tekrar hoşgeldiniz aramıza
Eylem mm bu hafta rakip olmaya varmisinWalla haklısın:))) ama bitti bu kadardı. Hatta bu hafta bu sütlaç ve şarap için yürüyüş yapacağım hergün 45 dk arayı kapatacagim
Abla daha yemedin mi ya bugün aç mı gezdinZuhal ablan bisey yese de kafasını toplasa
Sus kizo pideyi bilemedim aksam
ay bu balonlar bana dimi ben çok severim , hatta bı resmim var 5-6 yaşındayım ucann balon almışlar hepimize benim ki kaçmış tutmuşlar geriye ve ben balonu cimcikliyorum kaçtı diye
Tebrikler kızlarrrr
Tekrar hoşgeldiniz aramıza
Ay yok ve çekilir dert değil ben demir hapını aç karına alınca oluyordu doktorum yemekten 2 saat sonra al dedi de dunyama ışık geldi hamilelikte çok kötü benim annemin kuşmaktan midesinden kan gelirmiş artık iyi ki cekmemisimBulanti herkezde farkli oluyor tabi bende pek yok cok sukur baziside neden yok diye uzulur onu hic anlamiyorm
Oo masallah kiz iyimis opeki doktorun nediyor normal dimi hersey
Oo masllah rakibem gecmissin beni ama iyi yaristik
tebrik ederim
bitki çayları içmiyoruz , salam sosis yemiyoruz , sucuk çok arada iyice pişecek ve kaliteli olacak , et ürünlerine hamilelikte eldivensiz dokunmuyoruz ve iyi pişmiş yiyoruzCuma Menusu
1 hurma, yarim muz
Kahvalti 12:00
Yarim simit, yarim sosis
1kk peynir, 4zeytin, az salca
Domates salatalik
Ara 16:00
2 mandalin
Ceyrek simit 2lokma peynir
Aksam 19:00
1 kase karnibahar brokkoli corbasi
1 kase Ispanak yemegi + 3yk yogurt
Salata
Ara 20:30
Rezene cayı
1 hurma, 2 catal elmali turta
2lt Su
30dk yuruyus 30p
Hadi bakalım bu durumda sporda rakibimsinWalla haklısın:))) ama bitti bu kadardı. Hatta bu hafta bu sütlaç ve şarap için yürüyüş yapacağım hergün 45 dk arayı kapatacagim
oyyy tebrik ederim bireyseller
hiç beni ayrıca tebrik etme zaten baharda liste yapmış aaaa tebrikler bahar ne güzelde yapmışim canım kendimVerdiğiniz emekler azminiz sabrınız için hepinizi tebrik ediyorum canlar
Dereceye giren guzellerimiz
Mehlikatun
eyledi ye
Ayrıca cokkkk özel tebrikler
Öğlen yedim deAbla daha yemedin mi ya bugün aç m
Kiz kaç kere dicem sagol diye nankorbeni ayrıca tebrik etme zaten baharda liste yapmış aaaa tebrikler bahar ne güzelde yapmışim canım kendim
Kesinlikle bitirdiler beni bu yil dur sus otur dinle yaz sagasola bakma cabuk ol aksama kadar boyleyiz1.sinifin ogretmenide veliside olmak çok zor gerçekten
Simitleroli parca parca yemissinCuma Menusu
1 hurma, yarim muz
Kahvalti 12:00
Yarim simit, yarim sosis
1kk peynir, 4zeytin, az salca
Domates salatalik
Ara 16:00
2 mandalin
Ceyrek simit 2lokma peynir
Aksam 19:00
1 kase karnibahar brokkoli corbasi
1 kase Ispanak yemegi + 3yk yogurt
Salata
Ara 20:30
Rezene cayı
1 hurma, 2 catal elmali turta
2lt Su
30dk yuruyus 30p
hadi sey etmiyorum sustumAbla daha yemedin mi ya bugün aç mı gezdin
Sus kizcuma bugün çok şey etme
ay bu balonlar bana dimi ben çok severim , hatta bı resmim var 5-6 yaşındayım ucann balon almışlar hepimize benim ki kaçmış tutmuşlar geriye ve ben balonu cimcikliyorum kaçtı diye
Ay yok ve çekilir dert değil ben demir hapını aç karına alınca oluyordu doktorum yemekten 2 saat sonra al dedi de dunyama ışık geldi hamilelikte çok kötü benim annemin kuşmaktan midesinden kan gelirmiş artık iyi ki cekmemisim
bitki çayları içmiyoruz , salam sosis yemiyoruz , sucuk çok arada iyice pişecek ve kaliteli olacak , et ürünlerine hamilelikte eldivensiz dokunmuyoruz ve iyi pişmiş yiyoruz
Hadi bakalım bu durumda sporda rakibimsin
hiç beni ayrıca tebrik etme zaten baharda liste yapmış aaaa tebrikler bahar ne güzelde yapmışim canım kendim
Afiyet olsunGelelim menuye
Sabah 11.00
Kapya biber sogan az yagda kavurup icine lor peyniri attm 1 dilim.ekmek ile yedim
Öğlen 14.30
5 yk kısır komsuda yedim
4 cicek yogurtlu brokoli haslamasi
1 dilim ekmek
Aksam 18.00
Firinda tavuk 2 but
1 kase cacik
3 yk pilav
21.00
Yarim muz
3 lt su leslie 1 30 p 100 ip atlama 10 pPnrrr-12
allah derim itinayla yenilir yazsaydin abla kapiya bu takim muthis bi enerjiye sahipHuuuu huuuu 9.takimin azimli bagyanlari :))
14.takim bu haftanın 1.si olduğumuz için düelloya davet etti
Ne diyonuz
Gelsin menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 köz kapya biber
Yeşillik 3 ceviz
1 dilim kepekli köy ekmeği
Şekersiz cay
Yeşilçay
15.00
Portakal
Akşam 18.30
Kıymalı ıspanak kavurması 1 kase
Büyük bardak ayran
Soda-Yeşilçay
1 saat yürüyüş yapıldi-su 3 litre
Abla daha yemedin mi ya bugün aç mı gezdin
Sus kizcuma bugün çok şey etme
Ay yok ve çekilir dert değil ben demir hapını aç karına alınca oluyordu doktorum yemekten 2 saat sonra al dedi de dunyama ışık geldi hamilelikte çok kötü benim annemin kuşmaktan midesinden kan gelirmiş artık iyi ki cekmemisim
bitki çayları içmiyoruz , salam sosis yemiyoruz , sucuk çok arada iyice pişecek ve kaliteli olacak , et ürünlerine hamilelikte eldivensiz dokunmuyoruz ve iyi pişmiş yiyoruz
Hadi bakalım bu durumda sporda rakibimsin
hiç beni ayrıca tebrik etme zaten baharda liste yapmış aaaa tebrikler bahar ne güzelde yapmışim canım kendim
Habinar dikkat dikkat bir adet bütün kursları feth eden yasemin aranıyor
Sanki tüm gün kurstaymis gibi
Neyse haftaya vereceğin kiloyla affederim seni :))
inanın meraktan aha böyleydim
Kurs çıkışı anneme gittim çocuklarla
Görümcem kızı götürdü brnim telde kızımda kalmış aha bu saatte eve geldi
Laptopdan bakayım dedim oğlan vermedi bi yüzdeye bakıp çıktabildim anca
Listeye giriyoruz 1. Olacağımızı biliyordum zaten de genede yüzdemizi merak ediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?