Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

______HEDEFLERİMİZ GELSİNNNNN ____

@mefkurem
100.1-1.5=98.6

@Sweetyy83
73 - 1.1=71.9

@seydan94
68.6 - 1=67.6

@nanekekik
72.8 - 0.9=71.9

P pnrrr -20 66.4 - 0.6=65.8

@Mehlikatun
79.01 - 1.2=77.9

Habinar
73.9 - 1.2=72.7

askrhpozitif
87.3 - 0.8=86.5

@eyledi
101 - 1.5=99.5

@Zey-has
111.5 - 2=109.5

@istikrar1986
78.3 - 1.3=77

Edibe12
94.3 - 1.3=93

@kkkmevsim5
82 - 1.5=80.5

@Tgcervanne0133
79.1-1.1=78

ekim2009
81.2 - 0.8=80.4

HEDEFLER MINUMUMDUR
FAZLASI BAS GOZ USTU YAPILIRRRRR

Tebrik ederim 9.takim
14. Takimla olan yarisinizda ben 14. Takimi tutuyorum dermisim
Iyi olan kazansin.
Kazanan haftaya 6. Takimla yarissin
Teşekkür ederiz
Kaptanım diğer takımlarıda aldı bi heyecan ne güzel oldu buralar inşallah tatlı rekabetlerle hep beraber ideal kilolarımıza ulaşırız Mefkurem

Teşekkür ederiz
Kaptanım diğer takımlarıda aldı bi heyecan ne güzel oldu buralar inşallah tatlı rekabetlerle hep beraber ideal kilolarımıza ulaşırız Mefkurem
Aynen oyle oldu iyi ki geldiniz. @Phoenix_32 de yok. Cok sessizdi buralar. Insallah yakinda 12. Takimda acilir.
Benim rakibim Mefkurem sayesinde onceden iyi hirs yapiyodum insallah bu sefer mezun olurum. Mezuniyet yazimi mefkureme ithaf edicem

Geçmişi bir güzel okudum benim kıza teli verdim küçüğü uyutana kadar oynasın diye gel gör ki alıntılar uçmuş artık hatırladigim kadarıyla
@Keseli kanguru kuzu gülsima karnimdada çok hareketli idi şimdide öyle Poni Bon artı 200cok güzel
Pufuduks canım görünmemesi çok normal beta hcg daha düşüktür birde kiloda varya sana tavsiyem alttan sakın baktirma ve kilo için tebrikler
@kkkmevsim5 gazan mübarek olsun
istikrar1986 çok güzel gitmiş birde şu yoğunlugun bitse kv ne zaman gidecek

Ben beğendim
Kiz kaç kere dicem sagol diye nankor
accik daha simartsan ne var bu Garibi
Yarışma mi nerde nerde biz ordayız seve seve

Afiyet olsun canım güzel menü ilk sayfada spor puanlari var misal yürüyüş 2 puanda 60*2 = 120 puan deyip @Pnrrr-20 etiketliyoruz haftanın birincisini seçip not alıyor puanlari
Ben bugun yorgunum oglan erkenden uyudu isik gormesin evde uyanirsa sabaha kadar oturur bende yatip dinleneyim yarin cok cok calisixam ev alt ust suanda hadi iyi geceler opuyorum hepinizi
İyi geceler canım benimki de uyusa spor yapacakrim ama inat etti bugün hala ayakta
Canım ben bitkilerden bu konuda korkuyorum ve rezeneyi istersen sürahi ile iç değişmez ilk üç ay gaz çok normal çünkü
YAYINDA VE YAPIMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESLERİ ÇOOOOOK TEBRİK EDERİM
TAKIM RUHU BUNU GEREKTİRİR
AÇ KALMAK HİÇ BU KADAR GÜZEL OLMAMIŞTI
ÖZLEMİŞİM........

Kiz ben aç kalmadim hiç Zuhal abla duymasın
Her takıma bir deli lazım
ay çok korkuyorum

Zuhal ablam kimin elinden tutmadıki
bi hayme ağa
bide zuhal ağa
Hepimizi bağrına bastı

O kimdi unuttum

Heee öyle yapacadin dimi

Hadi bakalım yaşlı hasta şişko kadını yenebilecenmi bu hafta :))

O kimdi unuttum

Heee öyle yapacadin dimi

Hadi bakalım yaşlı hasta şişko kadını yenebilecenmi bu hafta :))
Anka misali ismini degistirdi ya hamileydi dogum yapti. Yakinda gelir
Ayy senin neren yasli hasta sen hepimizi cebinden cikarirsin sisko olabilirsin ama burda hepimiz siskoyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…