Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gülşeker sen hala diyetmi ediyon kuruyuppp kemik kalcan hee :)

Gülşekerr sen okdar kilo verdin ilk halin ve son halin resimlerin varmı eklesene istersen yüzünü kesersinnn
merak ettim nasıl çıtır oldunnn

evett bu sabah kalkinca bile kendimi super hissettim zafer benimdir
oyle olcak biliyorum biraz azalsin su sayilar bi 8lere dussun hatta, artik o gazla bir daha kim tutabilir beni
ben de seni tebrik ederim bu arada

evett bu sabah kalkinca bile kendimi super hissettim zafer benimdir
oyle olcak biliyorum biraz azalsin su sayilar bi 8lere dussun hatta, artik o gazla bir daha kim tutabilir beni
ben de seni tebrik ederim bu arada

:))
ay bende bi gün yemedim sabah çok iyi hisetim kendimii
böyle böyle direncimizi kıracagız inşallahh

harikasin
Ben malesef gec kalkip kahvaltiyi kacirdim simdi ogle yemegi yemek uzereyim.
Ispanak yiyesim var simdi yapayim gidip bir kosu..
En az seninki kadar guzel bir menu yapmaliyim ne de olsa rakip degil miyiz

ben akşam acıkır yerim dayanamam ama hafif şeyler yerim .yarın diyetisyene gitmem gerekiyodu ama korkudan p tesiye erteledim belki biraz veririm

maşallah sen 95 lerden 56 lara mı indiiin woooaawwww süppersin.... üstadımsın ne yedin ne içtin ne spor yaptın nasıl başardın. Maşallah darısı hepimizin başına......

nerdesin karşıdamı oturuyon sen istanbulda
bakırköy pazarı vardır bugünn
gidecenmiiii
hangi karşı

Selam kizlaarr
Iyi haber, dun gece ilk kez hicbirsey yememeyi basardim.
Sonunda
Bundan sonra boyle artik, elveda gece kacamaklari
Merhaba yeni, incecik Fulya
(bir gun..) :18:
maaşallah maaşallah

maşallah sen 95 lerden 56 lara mı indiiin woooaawwww süppersin.... üstadımsın ne yedin ne içtin ne spor yaptın nasıl başardın. Maşallah darısı hepimizin başına......
bende varımm...yoksa sen beni begenmiyormusun??

ben akşam acıkır yerim dayanamam ama hafif şeyler yerim .yarın diyetisyene gitmem gerekiyodu ama korkudan p tesiye erteledim belki biraz veririm

aa diyetisyen kontrolunde oldugunu bilmiodum, iyiymis
malesef benim de her aksam karnim acikiyor ama dun gece ilk kez direndim yemedim, bu gece ne olcak bakalim.
verirsin verirsin pazartesiye 3 gun var
bakalim ben yarin sabah kac cikcam :18:

kizlar ne kadar sessiz bizim takim yahu canlanin biraz hafta ici diye mi acaba, herkes calisiyor mu
bugun kahvaltiyi kacirdim aksam yemegi cok az yedim vs tuhaf bir gundu ama aralarda atistirdim biseyler :/
yarin sabah belli olcak o atistirmalar ne olmus gobuse mi eklenmis yoksa eritebilmis miyim..
slim in 6'e baslamaya karar verdim 6 haftalik bir spor programi evde yapiliyor haftanin 6 gunu. spor salonuna yazilmadan once kendim biraz baslayayim da orada tikanip kalmayayim millet hoplayip ziplarken. yuruyus yapiyordum gecen hafta iyiydi ama bu hafta buraya resmen kis geldi kizlar kar kokuyor walla resmen. kasimda yagacak diyorlar poffff... yaz mevsimini goremeden ben kis geldi. yaz boyu hava 18-19 dereceydi :/ neyse.
evde kendi kendime yapicam biraz spor artik ne yapabilirsem.
bu arada gulseker nooolur bi resim koy da iyice bi gaza geleyim

günaydın tontonlarımmmbugün eddanın deyimiyle "karşıya" geçicem...çoook uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımla buluşucam....murçum geldiysen sanada kocaaaamann bir hoşgeldin diyorum...bu arada kilomda aynı..83.2...kilo koruma diye ben buna derim işte gülşekerr..

.murçum sanada nacizane tavsiyem ; bu haftada toplu bir temizlik yapman bacım...takıma katılmak isteyenleride yaptığı paylaşıma göre takıma ekle..yada günlük attığı mesaj sayısınada bakabilirsin..ayy kötümüyüm neyim ben yaa.

Son düzenleyen: Moderatör:

günaydın kötü kadın hopdicik ne o kız bizi dışarımı atırcan

hopiş akşam kocam nededi biliyonmu adıyamana gidince seni ş urfaya balıklı göle götürüp orda yemek yeriz foto çekerim eskiden gitmek istemiştim kaynanam yüzünden gidememiştim .inşallah hava güzel olur bir engel çıkmaz bu sefer gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…