- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.661
kaptanlık olayınde sorun olur murchun numarasını almıştım dün mesaj attım gelmiyonmu diyee :))
oy kuşumm benim senlede görüşelim hattaaa bana pasta böreklerinden yapta geliyim yedir beni daaa zayıfladıktan sonra
afiyet olsun canım...insanın karnı aç olunca herşeyi yiyebiliyo tabiiki..ewt yedim valla pişman değilim gene yaparım.... Yovitaları ben tatlı niyetine yiyiyorum zaten ona yoğurt demiyelim lütfen :))))) 80 gr ton balığıda azcık bişi zaten.... biraz abes bir menü oldu ama olsun.... İş yerinde ton balığı yiyemem, akşamda geç evde oluyorum o zaman zaten bişi yemiyorum bi sabah kalıyo bana....
evet, kuru bir soğuk var dışarıda ama istanbul güneşi gördüüüüHava güneşli ama hiç sıcak değil ellerim soğuktan sızlamaya başladı. Tabi yüz kırkıncı kez ellerimi yıkamamın da bunda bir etkisi olabilir. Neyse ben yeşil çayımı elma eşliğin içip ısınmaya çalışayım bari...
Hava güneşli ama hiç sıcak değil ellerim soğuktan sızlamaya başladı. Tabi yüz kırkıncı kez ellerimi yıkamamın da bunda bir etkisi olabilir. Neyse ben yeşil çayımı elma eşliğin içip ısınmaya çalışayım bari...
kız ben sana küsermiyim hiçç yewrummmm....
burda hava bayağı iyi ..kendimi dışarı atasım varr...para harcayasım varrr
burda hava bayağı iyi ..kendimi dışarı atasım varr...para harcayasım varrr
ben nakit harcıyom kuşumm...kredi kartlarından ağzım yandı artık cıssssbiliyom kuşummm takılıyom
Harcama harcamaa banada geliyo aradaa sonrası kötü oluyo ama :18:
kız burdada bugün sosyete pazarı var...gidip bi bakiniyim bari...hem bebek arabası ile gidince bayağı spor oluyo..balık severim ama ben pişirmezsemben senin yerine gidip harcıcam pazar var bizim burda birazdan çıkıcam balık alıcam kızım gelicek yarın özledim kızımı oda kedisini özlemiş .sanki çocugu
ben nakit harcıyom kuşumm...kredi kartlarından ağzım yandı artık cıssss
kız burdada bugün sosyete pazarı var...gidip bi bakiniyim bari...hem bebek arabası ile gidince bayağı spor oluyo..balık severim ama ben pişirmezsem
ben nakit harcıyom kuşumm...kredi kartlarından ağzım yandı artık cıssss
kız burdada bugün sosyete pazarı var...gidip bi bakiniyim bari...hem bebek arabası ile gidince bayağı spor oluyo..balık severim ama ben pişirmezsem
nerdesiniz kızlarrrr
:2:
ne yediniz bugünnn kaçamak yapan oldumu dpgru söyleyinnnnnn
sabah kepekli tost yedim domates çay 3 zeytn
ara 1 elma sonra acıktım üzüm yedim
ögle sebzeli türlü yedim 1 dlim çavdar 2 k yogurtlu havuç yedim
şimdi 1 armut yedim birazdan yeşil çay kepek bisküvü yerim
akşam bilmiyorum daha belli degil
sabah kepekli tost yedim domates çay 3 zeytn
ara 1 elma sonra acıktım üzüm yedim
ögle sebzeli türlü yedim 1 dlim çavdar 2 k yogurtlu havuç yedim
şimdi 1 armut yedim birazdan yeşil çay kepek bisküvü yerim
akşam bilmiyorum daha belli degil
selam kizlaarr
ıyi haber, dun gece ilk kez hicbirsey yememeyi basardim.
Sonunda
Bundan sonra boyle artik, elveda gece kacamaklari
Merhaba yeni, incecik fulya
(bir gun..) :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?