- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.641
canım öylelerine tembel evde kalmış pasaklı derler aferin sana annen ne güzel yetiştirmiş seni ilerde sende çocugunu öyle yetiştirirsin .yarın evlenip gittigi yerde anasına laf sayarlar nasıl yetiştirmiş derler .grip olmuşsun geçmiş olsun bende çok kötü öksürüyorum bide burnum akıyomuş gibi oluyo ama akmıyo burnumu hep yara yaptım bayramda köye gidicem bugün alış verişe gidicem kendime kaliteli 1 hırka 2 bluz alıcam kocaya inat ettim bide pardesü alıcam .yaşasın kötülük
sağol Fadime Ablacım bu yazdıklarını anneme göstericem vallaumarım benle gurur duyar ama işin ilginç yani 25 yaşındaki kuzenim nişanlı ama ben 22 yaşındayım bende tık yok bende bayağı kötü üşütmüşüm ya boğaz ağrım yok ama burnum tıkalı bazende akıyo kulaklarımda falan bi ağırlık var birde o yetmezmiş gibi dünde rahim ağzı kanseri aşısı oldum sol kolum ağrıyo eğer kendimi yarın iyi hissedersem teyzemlere gidicem gene çünkü bir sürü gelen oluyormuş başa çıkamıyormuş kızlar, teyzem dün arayıp iyi olursam cuma yada cmt gelmemi rica etti onun hatrına gidicem işte
günaydın kızlar günaydın gülşeker ben sana küstüm foto eklemedin halen
ooo herşey üst üste gelmiş desene..çok geçmiş olsun hepinize...bu arada sen mezun oldunmu olmadınmı...püskevit verdimi diplomanı???
tşk ederim cnm ,ben mezun oldum cnm artık kilo koruma evresindeyim,yok diploma falan almadım
geçmiş olsun canım git onlar belki senden bişeler görürde utanır kendileri yapar
Günaydın millet huuuu ben geldiim kimse yook muuu :))
Bu günkü menümüz efenim;
1 yovita
80 gr ton balığı
ufak bir parça sucuk
gerisi aynen devam elma yeşil çay elma yeşilçay diye gidiyo.... Hala 61.9 um niye durdu anlamadım.... Bu kadar yaklaşmışken ellilere bırakamam ben bu diyeti ama oynasa ya şu ibre öööffff yaa öfffff......
bende dünkü menümü paylaşıyım betül:)))
Sabah kahvaltı beyaz peynir + salatalık
ara 1 elma
1 fincan yeşil çay
öğle 2 kaşık ekmeksiz zeytinyağlı fasulye (5 yada 6 tane fasulte tanesi o kadar az)
ara 1 elma
1 filtre kahve
1 muz
akşam hiçbirşeyyy :)))
aç yattımm
sabah tartıldımm 66,8 yani kilomdan 100 gram eksik bu gün anneme gitcem oyüzden yarın tartılamıycam ben kilo bildirimimi oyüzden bugünden yapıyom ...
sabah kahvaltısında yoğurt ve balıkmı yedin...???Günaydın millet huuuu ben geldiim kimse yook muuu :))
Bu günkü menümüz efenim;
1 yovita
80 gr ton balığı
ufak bir parça sucuk
gerisi aynen devam elma yeşil çay elma yeşilçay diye gidiyo.... Hala 61.9 um niye durdu anlamadım.... Bu kadar yaklaşmışken ellilere bırakamam ben bu diyeti ama oynasa ya şu ibre öööffff yaa öfffff......
nerde görüştünüzkızlar bu arada murchle görüştüm
yarın işbaşı yapıyomuş yarın geliyo yani hepinize selamı var
sabah kahvaltısında yoğurt ve balıkmı yedin...???
nerde görüştünüznasıl görüştünüz demek siz görüşüyosunuz hee küstüm uleyn ikinizedee
sabah kahvaltısında yoğurt ve balıkmı yedin...???
nerde görüştünüznasıl görüştünüz demek siz görüşüyosunuz hee küstüm uleyn ikinizedee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?