Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol Fadime Ablacım bu yazdıklarını anneme göstericem valla umarım benle gurur duyar ama işin ilginç yani 25 yaşındaki kuzenim nişanlı ama ben 22 yaşındayım bende tık yok bende bayağı kötü üşütmüşüm ya boğaz ağrım yok ama burnum tıkalı bazende akıyo kulaklarımda falan bi ağırlık var birde o yetmezmiş gibi dünde rahim ağzı kanseri aşısı oldum sol kolum ağrıyo eğer kendimi yarın iyi hissedersem teyzemlere gidicem gene çünkü bir sürü gelen oluyormuş başa çıkamıyormuş kızlar, teyzem dün arayıp iyi olursam cuma yada cmt gelmemi rica etti onun hatrına gidicem işte

ooo herşey üst üste gelmiş desene..çok geçmiş olsun hepinize...bu arada sen mezun oldunmu olmadınmı...püskevit verdimi diplomanı???[/QUOTE]

tşk ederim cnm ,ben mezun oldum cnm artık kilo koruma evresindeyim,yok diploma falan almadım

geçmiş olsun canım git onlar belki senden bişeler görürde utanır kendileri yapar

aslında diploma almalısın ama nereden nasıl bilmiyomm
bi araştıralım sanırım cuma takımınamı bildircez:44:

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım git onlar belki senden bişeler görürde utanır kendileri yapar

yok be ablam değişmez onlar bu yapı meselesi onlar ben bildim bileli ağırlar bi işi 2 saatte yapıyorlar fenalık geliyo bana ,ben annemle oraya gittiğimde de iş yapıyorum onlar içerde biri sigara içiyo biri saçlarını düzleştiriyo

Günaydın millet huuuu ben geldiim kimse yook muuu :))

Bu günkü menümüz efenim;

1 yovita
80 gr ton balığı
ufak bir parça sucuk

gerisi aynen devam elma yeşil çay elma yeşilçay diye gidiyo.... Hala 61.9 um niye durdu anlamadım.... Bu kadar yaklaşmışken ellilere bırakamam ben bu diyeti ama oynasa ya şu ibre öööffff yaa öfffff......

bende dünkü menümü paylaşıyım betül:)))

Sabah kahvaltı beyaz peynir + salatalık

ara 1 elma
1 fincan yeşil çay

öğle 2 kaşık ekmeksiz zeytinyağlı fasulye (5 yada 6 tane fasulte tanesi o kadar az)

ara 1 elma
1 filtre kahve
1 muz

akşam hiçbirşeyyy :)))
aç yattımm

sabah tartıldımm 66,8 yani kilomdan 100 gram eksik bu gün anneme gitcem oyüzden yarın tartılamıycam ben kilo bildirimimi oyüzden bugünden yapıyom ...

dün gece bugün için kendime salata hazırladım bu sabah kahvaltı için tupper kaplarımda dolapta sakladım

malzemeler :
marul
Roka
maydonoz
havuç
ince acı biber

sabah uyandım kahvaltımı sadece salatayla yaptım ekmeksiz..
ve kızlar çok hafif hissediyorum kendimiiii dünde yemedimm böyle gidersem azalırım inşallahhhh

Güzel menü az ve öz :))) Yarın kilo almadan gel......

sabah kahvaltısında yoğurt ve balıkmı yedin...???

kızlar bu arada murchle görüştüm
yarın işbaşı yapıyomuş yarın geliyo yani hepinize selamı var
nerde görüştünüznasıl görüştünüzdemek siz görüşüyosunuz heeküstüm uleyn ikinizedee

bu arada benimde tartıda tık oynamamış...aynen geçen haftadaki kilomdayım...gülşeker kilo koruma yapıyosunya bende yapıyorum bacım

nerde görüştünüznasıl görüştünüzdemek siz görüşüyosunuz heeküstüm uleyn ikinizedee

kaptanlık olayınde sorun olur murchun numarasını almıştım dün mesaj attım gelmiyonmu diyee :))
oy kuşumm benim senlede görüşelim hattaaa bana pasta böreklerinden yapta geliyim yedir beni daaa zayıfladıktan sonra

ewt yedim valla pişman değilim gene yaparım.... Yovitaları ben tatlı niyetine yiyiyorum zaten ona yoğurt demiyelim lütfen :))))) 80 gr ton balığıda azcık bişi zaten.... biraz abes bir menü oldu ama olsun.... İş yerinde ton balığı yiyemem, akşamda geç evde oluyorum o zaman zaten bişi yemiyorum bi sabah kalıyo bana....

Hava güneşli ama hiç sıcak değil ellerim soğuktan sızlamaya başladı. Tabi yüz kırkıncı kez ellerimi yıkamamın da bunda bir etkisi olabilir. Neyse ben yeşil çayımı elma eşliğin içip ısınmaya çalışayım bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…