Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bildirimim
Gecen hafta 82
Bu hafta 80.4
-1.6

Rakibim onunde egiliyorum tebrik ederim yenildim
estağfurullah canım ya böyle de demiyeydin biraz sessiz yarış oldu ama seni çok hırslı buldugumdan bu kiz sessiz sedasız beni yenemye mi calisiyor diye dusundum ki dunki menu beni kurtardı yani haftaya da bir daha kaybetmek istersen yarisalim (saka saka)
en az 1.5 kilo verip 74 leri ucunda da olsa görmek istiyorum sonra ödül yemeği

Kızlar gelicem inşallah bu bi kaç gün ailecek biraz zor günler geçirdik
Güncel 67.9 kiloyum fark 700 gram
%1.02
çok iyi kolay gelsin

doydum çünkü aciktiracak karbon yoktu. bide yaristaydik ya.salatada yiyemedim çünkü dışarı çıktık geç geldik

bahar çok teşekkür senin beni tebrik etmende ayrı bir güzel (sen anladın)

sağol mervecim

abla ya dunki menu bana biraz karışık geldi hazım çok önemli çok çeşit bence sıkıntılı ama 90 li rakamları gormussun ya gerisi gelir

sağol canım diyete odaklanma daha mı stres yapıyor yoksa düşünmeden yemeği kismakmi

Cok guzel masallah

Tebrikler cok guzel

Tebrikler cnm
Insallah kotu bi durum yoktur
sağol canim

Çok çok iyi sakın üzülme
abla sen beni tutmusken senin sözünu tecrübeni yere düşürmek olmazdı çok sağol herşey için

Aman dilek çıkarsınlar napim
Çamaşır içeri dışarı ıslak ıslak kurutacak yer yok
Bende temizliğin tadını çıkarayım sabredecez yapcak bişey yok
kız bacı yeme içme git kurutma makinası al

Geçen hafta :72.8
Bu hafta : 72.2
Fark: -600
Yüzde :% 0.82
çok iyi baharcim

Kilo durumum:

Cuma: 66.4
Guncel: 65.9
Fark: - 500gr
Yuzde: 0.76%

Dun 66di biraz daha fazla eksi gelir dedim ama bukadar olmus neyse mezun olmama yetiyor ya
hmm mezuniyet basarilar

Kuzum biliyorsun insan istedikten sonra kendine zaman bulur
Kilo az olunca sporsuz zor gider
Hem çalışıp hem çocuklu olanlar bile ne sporlar yapıyor :))
Bugün kızımı öğlen okula bırakacam gelince yapıyım ama esim bugün erken geliyor bana gülerse :) hangi sporu tavasiyet edersin abla ilk zaman için kaç dakika yapiyim

Gelin olmuş gidiyormussssss

Ama bize veda etmiyormus

Pnrrr-12
Butun emeklerin azmin sabrın icin
Çooookkkk tebrikler cnm

Ayağını sürü de arkandan mezunlar gelsin:)

sagol abla sayenizde iyiki sizinle 9 takimla tanismisim yoksa benim icin bu kilolar hep hayal di
Suanda cok mutluyumm
Senin emeginde cok

Takim kapaninca mezun olmama 2-3 kg vardi cok uzulmustum ama kismet buguneymis hemde bebisimle mezun olduk

kız anlamadım ama utandım şimdi anlamadığım için de

Inşallah pınardan sonra ben mezun olurum :) pınar doğumdan sonra tekrar buradasın dimi canım doğum kilolarinida vermek lazım :) Pnrrr-12

Tabiki canim zaten buralarda olucam hep insallah bakalim hamileligimde kac kilo alicam dogumdan sonra hedefim 62 zaten 60bile olabillir ama simdi kilo almanin tadini cikarmam lazim nasil olcaksa

Yuzdemiz iyi görünüyor inşallah birinci oluruz

Bugün kızımı öğlen okula bırakacam gelince yapıyım ama esim bugün erken geliyor bana gülerse :) hangi sporu tavasiyet edersin abla ilk zaman için kaç dakika yapiyim
Kuzum başlangıçta 3 mil leslie yeter heralde

Kız niye gülsün
Karim sporcu olmuş diye sevinir :))

sagol abla sayenizde iyiki sizinle 9 takimla tanismisim yoksa benim icin bu kilolar hep hayal di
Suanda cok mutluyumm
Senin emeginde cok

Takim kapaninca mezun olmama 2-3 kg vardi cok uzulmustum ama kismet buguneymis hemde bebisimle mezun olduk
Mezun mu oldun .tebrikler canım hem de bebişle. Kutlarim : ))))

Ayyy çok kıskandım Bu arada .

abla ya dunki menu bana biraz karışık geldi hazım çok önemli çok çeşit bence sıkıntılı ama 90 li rakamları gormussun ya gerisi gelir
kuzum o ananas detoksuydu önceden yaptığımda hep iyi sonuç aldım

abla sen beni tutmusken senin sözünu tecrübeni yere düşürmek olmazdı çok sağol herşey için
Doğruya unutmuştum ben onu :)) o zaman bidaha tebrikler :)))
Benim tuttuklarim kazandı bu hafta
Habinar
Geçen cuma 70.5
Bu cuma 70 .00
2 3 gün çnce 69.5 u gördüm diye sevnmiştim.
Dün regl oldum ama su da içemedim hiç o dan mı bilmem .
Geçen haftaya göre eksi olman güzel cnm
Demekki dikkat etsen daha çok gidecekmiş :)

Suanda cok mutluyumm
Senin emeginde cok

sen de iyiki buradasın cnm seni tanimisiz

Her şerde bi hayır var ya
Bi sure uzak kalınca birbirimizin kıymetini daha iyi anladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…