Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

...hehehe...şöyle iştee..diyet ve sporla verdim canım...ama daha verecek çoooook kilom var...

bebişimmm hoşgeldinnnben yarışmayı çoktan unuttum ...ama olmaz yarışma yarışmadır...banane bananee..

Hopısss yenıden baslayalım demıyorum kı cnm 1 ay uzatalım dıorum sadece ...Yarışın bitiş tarihi : 21.11.2011 dir.Bilginize :)))
kızlar lionesse diskalifiye oldu , haberiniz olsun...

Neden cnm ne oldu kı ?

murs canım hoşgeldin .napcaz bu kiloları bayrama az kaldı tık yok artık iyice sinir oldum aslında çok dikkat ediyorum inceliyorum ama tartı hep aynı kasımın 4 de yola çıkıcaz inşallah

Günaydın Can'larrrr :)))

Dun gec saatlere kadar calıstım bu aradada bı gecmısı okudum ... Kulaklarımı baya çınlatmışsınız evt burası sanal ama arkadaslıgımız gercek.Ben burdakı herkes ıcın ıyı dıleklerde bulunabılıyorsam sanal degılsınız demektır :) Yeni gelen arkadaslara HOSGELDINIZ demek ıstıyorum bol paylasımlı bol kılo vermelı gunler hepımıze.:)Kurallardan zaten arkadaslarım bahsetmıs sızde kanul etmıssınız bı sorun gorunmuyor sımdılık...

Takım ıle ılgılı yorumlarınızıda okudum''Temızlık yap''demişsiniz ama ben tek basıma boyle kararlar almak ıstemıyorum...Bugun rahat kafayla hem beslenmekle ılgılı hemde takımın genel kurallarıyla ılgılı bırkac yazı yayınlıycam.Bunun uzerınden alınan ortak kararlar dogrultusunda yolumuzu cızerız...

Gercekten cok lacka bı durum var ortada yenı gelen arkadaslarda olmasa hopıs fadıme edda kendı kendılerıne konusup konusup gıdecekler.Lütfen bu konuda bıraz daha hassas olalım.Buraya katılım hepımız ıcın onemlı. Geyık yapmaya gelmıyoruz buraya.Katılmalısınız kı motıvemız artsın...

ben şimdi köye gidicemya hiç bişeye sinir olmuyorum artık kk yazamadıgıma sizin yazdıklarınızı okuyamıcagıma üzülüyorum tam 7 gün kalıp gelicem sonra geçmişi okumaktan gözlerim kızarcak ama siz az yazarsınız demi

murs canım hoşgeldin .napcaz bu kiloları bayrama az kaldı tık yok artık iyice sinir oldum aslında çok dikkat ediyorum inceliyorum ama tartı hep aynı kasımın 4 de yola çıkıcaz inşallah

Ahhh cnm ahh bı bılsem yapıstı kaldı bu kılolar gr gıtmıyor bakalım nasıl olacak...

3 hafta bildirim yapmadı..

Aaaa gelmedımı dahaa...Onun yerıne bırını alalım ozaman ?

murçum hava bir güzel bir güzel sorma gitsinnyanlış zamanda istanbuldaydın..

Sorma hopıss yaa cok sansızım yemın ederım bu hafta gelseydım hem ısler rahat olacaktı hemede hava guzel olacaktı.Ama ben cok sansızım yaaa

sonuna kadar arkandayım murçum..

keşke birileri dese nasıl zayıflamışsın negüzel olmuşsun bu iltifatları duymak istiyorum

yewrum güzelsin dedik yaa...aaaa...biraz daha zayıfla bak biz sana ne iltifatlar edicez...eşimde bana popon küçülmüş dedine sevindim ne sevindim

Son düzenleyen: Moderatör:
sabah 2 kuru kayısı yedim üstüne 1 bardak sirkeli ılık su içtim 20 dakika sonra biberiye çayı yaptım şimdi onu içiyorum herkes uyuyo ben kk başında

bi hafta dediğin ne ki fadime..ne zaman gidiyosun bakimm??

lionesse yerine birini alabilirsin murç..yalnız alırkene günlük attığı mesaj sayısınıda bak emimalum bize bol paylaşım lazım..

sonuna kadar arkandayım murçum..

yewrum güzelsin dedik yaa...aaaa...biraz daha zayıfla bak biz sana ne iltifatlar edicez...eşimde bana popon küçülmüş dedine sevindim ne sevindim

benim popom zaten küçük sorun göbekte ah bir deseki göbegin küçülmüş yok kız benimki odun ben 17 kilo vermiştim bir ara hiç adam farketmemiş yada daha çok verim diye sölemedi .ben bir zayıflasam neler giycem diyorum adam bazen korkuyo kendine bakmaya başladı saçına bitkiden ilaç almış saçını siyah yappıyo hergün üşenmeden onu sürüyo .dün akşam büyük kızım gelmiş 15 gündür babasını görmemişti baba saçın siyah olmuş dedi .adam ne dedi biliyonmu saç bitsin sonra yüzümdeki kırışıkları düzelcem dedi .delü benim kocam

o göbekden 4 dene çocuk geldi , tabii büyüyecekgöbeğin erisin istiyosan devamlı mekik çek, göbeği çalıştır..benim alt bölgem ile üst bölgem arasında bir beden fark var...üstüm 44 altım 46..bizde popo genetik , ailenin hepsinde var..zaten genelde türk kadınları hep popodan dertli....çoğunluk armutt..kim istemezki zenciler gibi top gibi bi popo

ben 50 beden etek giyiyorum dolapta giymedigim ok eteklerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…