Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dünkü Menüm ;

Sabah ;

1 bardak nesquıklı süt(yarım yaglı)

Öğle;

Pirinç lapası
Tavuk kavurma (Sıfır yag kullanılmıstır)

Ara;

1 bardak nesquıklı süt(yarım yaglı)

Akşam;

Çeyrek tost
2 bardak kola zero

Tostu cok gec saatte yedım işten gec cıktıgım ıcın.Duzenım bozuldumu sınır oluyorum kedıme...Sutu artık hersabah ıcmeye calıscam cunku ılerısı ıcın cok faydalıymıs annem soyledı.Ben sade sut ıcemıyorum ıns nesquık cok kcl deıldır

Neyse kızlar ben gıdem azcık ıslerımı toplıyım gelırım gene opt cokcana

kızlar merhaba kacgundur gıremedım hepınızden özurdılıyorum ıse basladıgım ıcın calısma saatlerı degısıyor ıse gıtmedıgım her an uyuyorum ve cumanın gectıgını bıle az önce farkttım yeme duzenım degıstı herseyım altust oldu anlıcanız ınternete gırersemde haberlerı okuyorum sayfaya gözatıp cıkıyorum ama okuduklarıma cvp veremıyorum o derece berbat bı durumdayım umarım burda hersey yolundadır sohbetlerı özledım söz verdıgım gıbı pclı ıs bulma arayısına devam edıyorum sızı sevıyorum

edacım cok özur dılerım sabah uyandım tartıya cıktım butun hafta gıremedım kılo bıldırımı yapayım ıstedım tartıya cıkmamla kafama vurmam bır oldu dunun cuma oldugunu az önce farkettım artık cok gec ama kılomda bı degısıklık olmadı tekrar özur dılerım butun arkadslarımdan

GÜNAYDIN KIZLARRR

evet murch bu hafta sen olmadıgın için daha bi ayrıntılı baktım menülere ve bildirimlere..
sürekli katılan eskilerden 3-4 kişi..
sadece uğrayıp bir msj atıp gidenler var..
kimse çıkarılsın demiyom ama düzeltilebilir..
işimiz olunca giremediğimiz zamanlar oluyo ama sürekli sürekli herkez girip bi menü yazsa çıksa yada arada bi uğrasa nolur burası in cin top oynar....

konuşalım bi düzene sokalım..

sen sürekli uğrardın merve tabiki iş yerinde internet yoksa girmemen normal ama akşamları arada uğramaya çalış 5 dk .. ve cuma günleri kilo bildirimini bi şekilde unutma cuma giremediğin içinperşembe akşamdan bildirebilirsin çünkü unutmaki 3 bildirim yapmayan diskalifiye oluyo..

Bu şarkıya taktım bu aralar kırmızı puntolara dıkkat !!!! (

Kim bilir ne kadar çok,
Ne kadar az kalmış,
Geçiyor ömür.

Kaç gece ya da kaç gün,
Ne kadar dün varmış,
Kim bilir?

Bilmez kimseler, bilmez gölgeler.
Sorsan söylemez, herkes bihaber.
Onsuz gözlerim gülmez mi kader?
Sen söyle...

Yalan olur, ne söylesem yalan.
Yalan olur
.

Birini bulur yürek,
Seni de siler zaman,
İkimiz de kurtulur.

Yazılır yeni bir aşk,
Çaresiz tabii biraz,
İçimiz de burkulur.

Yalan olur, ne söylesem yalan.

Bugun bunla ılgılı bır onlem alıcam cnm merak etme sen :)

Kesınlıkle eddaya katılıyorum.Zaten mazeretlı yapılmayan zıyaretlere lafımız yok.Kimsede yanlış anlamasın GİRERKEN İYİYDİM GİREMEYİNCEMİ KÖTÜ OLDUM diye düşünmesin kimse.Herkes hayatına devam edecek elbette ama burayıda araya sıkıstırmalı die düşünüyorum :)))

aynen murchhh

kızlar bu sabah tartıldım 66,6 kiloyum :)) 200 gram daha gitmiş
ve vücudum kaç haftadır inmiyodu 66,9 - 66,8 arası gidip geliyodum direncimi kırmaya başladım hehralde

Selam milleet....

Geçmiş baya bi geçmiş yani :))) Hala 62.1 im bu ne anlamadım bir haftadır aynı çıldıriciim.... Spor mu yapçam ben şimdi ııığğğyykkk.... Canım abur cubur yemek istiyooo.... Sabrımın sınırına gelmek üzereyim artık.... Hayır oynasa tartı insan motive olup gaza gelcek..... Hiç bi değişiklik olmayınca heves meves kalmıyo insanda....

Neyyse bu günkü menüüm;

09:30 : 1 haşlanmış yumurta, 1 parça sucuk, 1 bardak yeşil çay
12:00 : 1 elma, 1 b form çayı
14:00 : 1 elma, 1 b yeşil çay
16:00 : 1 elma, 1 b yeşil çay
18:00 : 1 elma, 1 b yeşil çay

Böyle yani.... 62 uğursuz rakamım anladım ben onu..... Yarın semiz otu yemeği yapçam kendime.... Light yoğurtla yerim.... Elmalardan bana hayır yok

sen böyle yediğine ragmen kilo gitmiyosa demekki inebileceğin en son noktadasın :))))
kızzz böyle menü olurmuuuu
bayılırsın açlıktannn

bende sana uydum 2 gün amaa araya kattım birşeyler
meyve yedim midem boş olmasın diye yada salataa
senin gibi yapmak çoook zor

dünkü menüm

Sabah kahvaltı
beyaz peynir + patetes kavurması azcık
çay
ekmeksiz...

ara yeşil çay

öğle yanımda getirdiğim patates kavurması + peynir karıştırdım yedim karabiber kırmızı biberli
1 dilim ekmek

ara elma

akşam muz

yatarken kuru kayısı + kuru incir
su

Son düzenleme:

Hakkaten öyle görünüyo son nokta..... Yok kıızzzz aşasını biliyom aslında ama gençliğimden fii tarihinde orlardaydım... sabahki haşlanmış yumurtayıda çıkarcam herhalde menüden yakında.... O bile fazla geliyo demekki :)))

Ayy çok komik akşam ablam elma ikram ediyo bana görmek bile istemiyorum dedim gülüyo çatlak :))))

Sirkeli suyumu içiyorum.... Nelere katlanıyorum Allah ım yaaa...

Sirkeli suyumu içiyorum.... Nelere katlanıyorum Allah ım yaaa...

kız öğlede bol salata yapsan kendinee
hem bagırsaklarında güzel çalışırr
hemde miden boş olmazzz
vücuduna bişe vermiyonkii kendini korumaya geçti...

bende içiyim yeşil çayımııı iyi hatırlattınn

spor varmı spor???

Dukan diyeti yapanları okuyorumda 6 kilo diyo biri, herkez memnun halinden dukan mı yapsam napsam.... Ne biçim terimleri var yahu atak evresi seyir evresi antin kuntin laflar :)))) Neymiş merak ettim bi öğreneyim ben bunu denerim... Elmalara küstüm artık.....

aynen murchhh

kızlar bu sabah tartıldım 66,6 kiloyum :)) 200 gram daha gitmiş
ve vücudum kaç haftadır inmiyodu 66,9 - 66,8 arası gidip geliyodum direncimi kırmaya başladım hehralde

yine bir özlü söz geldi aklıma...azimle .....dağları delermiş...hahahaaayttttt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…