- Konu Sahibi Handandandan
-
- #25.781
lionesse yerine birini alabilirsin murç..yalnız alırkene günlük attığı mesaj sayısınıda bak emimalum bize bol paylaşım lazım..
9.takım takım içi bireysel dereceler
BİREYSEL DERECELER
Birincii BtlBetul
İkinci fitsema
Üçüncü edda(100 gramla üçüncü oldum )
Dördüncü fadime
ve kiloları sabit olanlar: asya , hoppidickkk
ve kilo alanlar: Nurkelebek , Murch size dayak geliyooo
ve kilo bildirimi yapmayanlar : taçsız prenses,merwecik_20
edacım cok özur dılerım sabah uyandım tartıya cıktım butun hafta gıremedım kılo bıldırımı yapayım ıstedım tartıya cıkmamla kafama vurmam bır oldu dunun cuma oldugunu az önce farkettım artık cok gec ama kılomda bı degısıklık olmadı tekrar özur dılerım butun arkadslarımdan
GÜNAYDIN KIZLARRR
evet murch bu hafta sen olmadıgın için daha bi ayrıntılı baktım menülere ve bildirimlere..
sürekli katılan eskilerden 3-4 kişi..
sadece uğrayıp bir msj atıp gidenler var..
kimse çıkarılsın demiyom ama düzeltilebilir..
işimiz olunca giremediğimiz zamanlar oluyo ama sürekli sürekli herkez girip bi menü yazsa çıksa yada arada bi uğrasa nolur burası in cin top oynar....
konuşalım bi düzene sokalım..
sen sürekli uğrardın merve tabiki iş yerinde internet yoksa girmemen normal ama akşamları arada uğramaya çalış 5 dk .. ve cuma günleri kilo bildirimini bi şekilde unutma cuma giremediğin içinperşembe akşamdan bildirebilirsin çünkü unutmaki 3 bildirim yapmayan diskalifiye oluyo..
Bugun bunla ılgılı bır onlem alıcam cnm merak etme sen :)
Kesınlıkle eddaya katılıyorum.Zaten mazeretlı yapılmayan zıyaretlere lafımız yok.Kimsede yanlış anlamasın GİRERKEN İYİYDİM GİREMEYİNCEMİ KÖTÜ OLDUM diye düşünmesin kimse.Herkes hayatına devam edecek elbette ama burayıda araya sıkıstırmalı die düşünüyorum :)))
Selam milleet....
Geçmiş baya bi geçmiş yani :))) Hala 62.1 im bu ne anlamadım bir haftadır aynı çıldıriciim.... Spor mu yapçam ben şimdi ııığğğyykkk.... Canım abur cubur yemek istiyooo.... Sabrımın sınırına gelmek üzereyim artık.... Hayır oynasa tartı insan motive olup gaza gelcek..... Hiç bi değişiklik olmayınca heves meves kalmıyo insanda....
Neyyse bu günkü menüüm;
09:30 : 1 haşlanmış yumurta, 1 parça sucuk, 1 bardak yeşil çay
12:00 : 1 elma, 1 b form çayı
14:00 : 1 elma, 1 b yeşil çay
16:00 : 1 elma, 1 b yeşil çay
18:00 : 1 elma, 1 b yeşil çay
Böyle yani.... 62 uğursuz rakamım anladım ben onu..... Yarın semiz otu yemeği yapçam kendime.... Light yoğurtla yerim.... Elmalardan bana hayır yok
sen böyle yediğine ragmen kilo gitmiyosa demekki inebileceğin en son noktadasın :))))
kızzz böyle menü olurmuuuu
bayılırsın açlıktannn
bende sana uydum 2 gün amaa araya kattım birşeyler
meyve yedim midem boş olmasın diye yada salataa
senin gibi yapmak çoook zor
Hakkaten öyle görünüyo son nokta..... Yok kıızzzz aşasını biliyom aslında ama gençliğimden fii tarihinde orlardaydım... sabahki haşlanmış yumurtayıda çıkarcam herhalde menüden yakında.... O bile fazla geliyo demekki :)))
Ayy çok komik akşam ablam elma ikram ediyo bana görmek bile istemiyorum dedim gülüyo çatlak :))))
Sirkeli suyumu içiyorum.... Nelere katlanıyorum Allah ım yaaa...
spor varmı spor???selam milleet....
Geçmiş baya bi geçmiş yani :))) hala 62.1 im bu ne anlamadım bir haftadır aynı çıldıriciim.... Spor mu yapçam ben şimdi ııığğğyykkk.... Canım abur cubur yemek istiyooo.... Sabrımın sınırına gelmek üzereyim artık.... Hayır oynasa tartı insan motive olup gaza gelcek..... Hiç bi değişiklik olmayınca heves meves kalmıyo insanda....
Neyyse bu günkü menüüm;
09:30 : 1 haşlanmış yumurta, 1 parça sucuk, 1 bardak yeşil çay
12:00 : 1 elma, 1 b form çayı
14:00 : 1 elma, 1 b yeşil çay
16:00 : 1 elma, 1 b yeşil çay
18:00 : 1 elma, 1 b yeşil çay
böyle yani.... 62 uğursuz rakamım anladım ben onu..... Yarın semiz otu yemeği yapçam kendime.... Light yoğurtla yerim.... Elmalardan bana hayır yok
kız öğlede bol salata yapsan kendinee
hem bagırsaklarında güzel çalışırr
hemde miden boş olmazzz
vücuduna bişe vermiyonkii kendini korumaya geçti...
bende içiyim yeşil çayımııı iyi hatırlattınn
aynen murchhh
kızlar bu sabah tartıldım 66,6 kiloyum :)) 200 gram daha gitmiş
ve vücudum kaç haftadır inmiyodu 66,9 - 66,8 arası gidip geliyodum direncimi kırmaya başladım hehralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?