Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

spor varmı spor???

günde 30 mekik sabah uynanınca veya yatmadan önce,

15 sağ bacak indir kaldır 15 sol bacak indir kaldır sonraya 15 kere arkaya doğru bacakları indir kaldır, 15 kere çömel kalk bunlar spordan sayılırsa var sayılmazsa yok..... Çay suyu kaynarken bunları yapıyom.... Ama yetersiz tabi....

biz bi ara yapmıştık bizde iyide kilo vermiştik
diger arkdşalarda verdiler..

selam eddoşum...sen cumartesi takılmazdın buraya ..hayırdır???:26:

cumartesi gelirdim kuşumm pazarları olmuyo genelde :)))
cumartesi 3 e kadar çalışıyom ben..

azimle .. lafın tam benlik şuan :)))
azme devamm

betul dukana adapte olmak çok zor
ilk 2 gün cvarya ölüm gibi oluyo...
becerebilirsen başla :)

Bu kadar yaklaşmışken ellilere başa dönmek istemiyorum..... Görmek istiyorum şu rakamı, biraz zorlanı vereyim razıyım..... Valla benim elmalardan sonra açlığa da talimliyim. Dukan diyeti ödül gibi bile gelebilir. İçinde elma olmayan her şeye varım

oooo onları ben spordan saymam bebişş..ter varmı ter????(bi an kendimi reha muhtar gibi zannettim yaw)

Niye kiii.... İşe mi yaramadı zor muydu neydi noldu başlıyayım mı başlamıyayım mı.... Kitabını alcam akıl ver bana pleaasee....

işe yarıyo 10 gün gibi bi sürede 4 kilo verdim sonradan 1ini aldım ama :))
amaaaa zor iş çok zor
ekmek alışkanlıgı olan için zor..
çayını şekersiz içemeyen için zor..
meyve seven için zor..
zeytin domates biber seven için zor :)))

Hadi gene yapalııım hep beraber yapalıımmmm... Hadi hadiii hadi hadiiii..... Takım olarak mezun olurmuşuz wooaaww.....
ben ekmekle bütünleşmiş bir insan olarak 5 gün gram ekmek sürmedim ağzıma ve hakkaten hiiiiçç açlık hissetmedim...benim için harika bir diyet gibi gidiyodu herşey...taa ki 5. gün sabahında wc de ömrüm boyunca hissetmediğim acıyı yaşayana kadar..(açıkca yazdım kusuruma bakmayın)aslında wc sorunu içinde goji berry yeniyomuş işte ben orada yanlışlık yaptım , onu yemedim...seni yönlendirmek istemem ama bence dene...hiçbişey kaybetmezsin...

hahahaaaaa...ablan demişti sanaa

edda betül 2 gün atak yapsa yeter ona...sonra seyir evresine geçer..

edda betül 2 gün atak yapsa yeter ona...sonra seyir evresine geçer..

Ee ben yarından itibaren dukancıyım o zaman.... Güle güle elmalar... Ekmekle aram yoktur. Domates momates aklıma bile gelmez. İki haftadır elma yediğimden meyveyede boğazıma kadar doydum. Bizim köydeki inekler bu kadar elma yememiştir bee :))))

olduuuu gözlerim dolduuuuu...terlemeden spor hee..o zaman yerinde saymaya devammm

Kendimi kandırıyom dimiii.... Neyse en azından sarkma olmadı henüz :))) Daha sıkı gibi eski 62 kiloluk halimle şimdiki 62 kiloluk halim bile değişik gözüküyo ne biliiim.... Yaşla mı alakalıdır bilemiyorum tabi.... Lise yıllarım hep bu kiloda geçti 62 den nefret ederim.....

ozaman ben sana kısaca diyim napcanı
kahvaltıda yumurta beyaz peynir serbestttt

gün için tavuk haşlama , az yağla kızartma ,et, balık,köfte,yogurt, yumurta ,beyaz peynir yağsız serbest

ekmek , meyve, şeker yasak kesinliklee
bunu 2 ile 7 gün arasında yapacaksın

bu atak evresi

sonrası seyir evresine geçiyosun ozamanda bir gün bu proteinlerden aynı yapıyon 2. Gün diyetine sebzede katıyosun

kısaca dukan böyle birşey..
Kitabını alıp okursa daha iyi our sanırım...

Dukan diyetinde birde her gün yulaf kepeği yemen lazım ama ben bulamamıştım yememiştim
istanbuldan aldım geçtiğimiz aylarda amaaa ozaman dukan yapmıyom hala duruyo dolapta :)))

bidaha dukana başlarsam yicem inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…