- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.361
Hoşgeldin canımKizlar cok berbat haldeyim benide araniza alir misinizaglayasim var resmen ya
Kiz cellat gibi anlatiyon beniHoşgeldin canım
Bende bu halini görünce korktum 100 kilonun üstünde eyvahh
Amann sende genceciksin halledilmeyecek bi kilo değilki dert ettiğin şeye bak
Bizim takım zordur ama kısa vadede ideal kilona ulaşırsın kaptan net ve gözü karadır acımasız her an ensendedir
Kesin kararlıysan istikrarlı davranacaksan hoşgeldin tekrar canım
Aa bu gece bizde cocuklarla animasyon izledik ben cok seviyorumHerkese iyi geceler gece olmuş benim sıpa ayakta teyzesi bizde uyku uçtu tabi kudurmaktan 2 tane animasyon izledik o açtirip oyuna daliyor biz sürüklenip izledik valla spor yalan oldu bugün.
Ya aslinda bugunde yazabilirim ama beni öldurmezsenizOhh isleride bitirmisin sporda gelir artık :)
menü yazmaya yarinmi başlıyorsun cnm
Evde yemekleri annenmi yapıyor
sen zoru seversin tatlım :))
Sagol canim :)Hoşgeldin canım
Bende bu halini görünce korktum 100 kilonun üstünde eyvahh
Amann sende genceciksin halledilmeyecek bi kilo değilki dert ettiğin şeye bak
Bizim takım zordur ama kısa vadede ideal kilona ulaşırsın kaptan net ve gözü karadır acımasız her an ensendedir
Kesin kararlıysan istikrarlı davranacaksan hoşgeldin tekrar canım
Bende tam aa bu kadar ekmek yoyebiliyor muyuz ne guzellll dicektimBugün ekmek fazla oldu bende
Yarindan itibaren sıfır ekm. Olacak
Bide kaç gündür boğaz için çok bitki çayı içtim ya sağ böbreğim ağrıyor
Ben onun icin olduğunu düşünüyorum yoksa usutmedim falan
olshn ben cok sevdim seniKiz cellat gibi anlatiyon beni
Tam vaktinde :)))Menü yazıp yatayım artık
Sabah 10:30
2 yuumrtadan omlet
2 dl sucuk
2 dl ekmek
Öğlen 16 gibi
2 yarım ceviz
3 ruşeymli bisküvi glikoz yok
Akşam 19
1 tabak taze fasulye
1 tabak salata
1 dl ekmek
Su 2 litreyi geçti
Ha bide sabah limonlu su kahvaltıdan önce
Olsun ablacim varligin yeterrKuzum benim hamilelik tecrübem baya geride kaldığı için herseyi unuttum :))
O yüzden yanlış olmasın diye sana yorum yapmıyorum
Ekmek miktarı kişinin kilosuna göre değişiyor cnmSagol canim :)
İnan kendimi 100 uzeri hissediyorum :/ zaten su sira psikolojim pek iyi degildi soyle bi kendime baktim ben naptim dedim bu nasil salmakİnsallah birlikte veririz kilolari sonrada halay cekeriz
Bende tam aa bu kadar ekmek yoyebiliyor muyuz ne guzellll dicektimlafi agzima tiktin
olshn ben cok sevdim seni
evet haklısın canım daha yememege calisacagmHayırlı olsun canım
Herseye faydalı mübarek
Afiyet olsun canım
Gözüm bişeyler aradı menüde ama ne olduğunu bulamadım akşam sıcak bir yemek olsa
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçları
su biraz daha cogaltsbjlsem iyi olacak haklısın abla
iyi geceler canım
Turp karnabahar tursu sisirecek şeyler bunlar
yoğurt suyu normal de faydalı ama hamilelikte hiç duymadım herhangi Bisey
evet abla halısın sen dedin aklıma geldi yoğurt bir iki kaşık vardı birde elma yemistim yeni aklıma geldi 2-3 dilimSabah güzel
Aksam ekmek biraz fazla cnm onu azaltıp yogurt eklesen daha iyi olurdu
Yarindan itibaren şişlik yapacak şeylere dikkat edelim
abla aramızda 800 Gr fark var kaybedecegim yarışa nasıl gireyim hem onun kilosu da az daha fazla vermem.gerekliAaaa daha hafta başındayız vazgeçmek yok
Seydayla yarisiyosunuz
Biz ne artilari eksiye çevirdik
Sadece akşamları sıfır karbon olursa, su spor
Cok güzel eksi gelir
Tamamdir canim cok iyi anladim:)Ekmek miktarı kişinin kilosuna göre değişiyor cnm
Bide Tartıya dogru mümkün oldugunca azaltiyoruz
Hele perşembe akşamları zinhar yasak :))
Benden de sana gelsin güzellik
Sen geçmişi bırak Bikac ay sonra aynada nasil olacagini dusun
Diyet değil sağlıklı beslenmeye merhaba diyoruz tatlicimArkadaslar cok sicak samimi karsiladiniz beni İnsallah guzel ve basarili bi diyet sureci geciririz hepinize cok tesekkur ediyorum:))
Oyle kotu bi abircubur ve tatli aliskanligim varki benim:/ saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirebilsem super olur:) iyi denk geldim takimjn acilis zamanina o zaman:)Diyet değil sağlıklı beslenmeye merhaba diyoruz tatlicim
Zamanla kaynastikca daha cok alışacaksın
Biz eskiden beraberdik
takım bi süredir kapalıydı
Bikac hafta önce tekrar açtık, toplasiverdik:))
Ayrı olduğumuz donemde birbirimize Hasretimizden çoğumuz kilo aldik:) )
Sen bilin kuzumabla aramızda 800 Gr fark var kaybedecegim yarışa nasıl gireyim hem onun kilosu da az daha fazla vermem.gerekli
Hosgeldin canimm bismillah de basla bugunden itibaren valla burasi sahsen konusuyorum anamdan babamdan bacimdan gardasimdan daha iyi anlayisli mantikli ve senin iyiligin icin vakit harcayan guzel anneler ablalar arkadaslarla dolu iyiki sende katildin aramiza insanin psikolojik olarak iyi hissettigi yer helede 9.grup hepsinin benim icin ayri bi yeri var cok seviyorum her ne kadar katilamasam da aralarina.heleki mefkurem ablamArkadaslar cok sicak samimi karsiladiniz beni İnsallah guzel ve basarili bi diyet sureci geciririz hepinize cok tesekkur ediyorum:))
O hepimizde olduğu için bu kilolardayiz zaten tatlimOyle kotu bi abircubur ve tatli aliskanligim varki benim:/ saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirebilsem super olur:) iyi denk geldim takimjn acilis zamanina o zaman:)
Guzel kalplimHosgeldin canimm bismillah de basla bugunden itibaren valla burasi sahsen konusuyorum anamdan babamdan bacimdan gardasimdan daha iyi anlayisli mantikli ve senin iyiligin icin vakit harcayan guzel anneler ablalar arkadaslarla dolu iyiki sende katildin aramiza insanin psikolojik olarak iyi hissettigi yer helede 9.grup hepsinin benim icin ayri bi yeri var cok seviyorum her ne kadar katilamasam da aralarina.heleki mefkurem ablamaz ugrasmadi benimle sagolsun neyse beni simdilik es gecelim.hayirli olsun hosgeldin aramiza canim gor bak burasi sanada cok iyi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?