- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.341
Olalım olalimda şimdi ben +500 sen -300Biz olalım rakip canım
yediklerin mi dokundu acabaCanlarım merhaba
Bilinmeyen bir sebepten dolayı akşama doğru felaket bir mide bulantısı istifra başladı
Kendimi eve zar zor attım, spora da gidemedim. Yatak yorgan yatıyorum şimdi...
Menümü yazıp izin istiyorum sizden
07:10 2 dilim peynir, 3 zeytin, yeşillik , 1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
10:30 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:35 80-10 gr arası ızgara et- tavuk karışık, salata
16:00 bir küçük boy siyah erik, bir bardak kefir
19:10 1 kepçe yoğurt çorbası ( unsuz, pirinci azaltılmış)
3,5 litre su
Ha ok ben yapıyorum bunu arada ama sürekli değil tabi taze zencefilli amaKürü soranlar olmuş yazayım hemen kızlar ))
Gecen sene tugce mi yapmıştı sanki hanginizdi hatırlayamadım, bende faydasını gormustum.
bir su bardağı sıcak suya, t. kaşığı toz zencefil(yeni baslarken bir çay kasıgı kullanmıştım)
yarım limon ve bir cay k. bal koyup karıştırıyoruz.
Metobalizmayı hızlandırması mı dersiniz, gn boyu verdiği enerjiyimi dersiniz, hele de su kış aylarında inanılmaz etkili olduguna inanıyorum.)))
Yalnız zencefil ve limonun kan sulandırıcı özelliğini göz önunde bulundurarak kullanalım. Özel durumunuz varsa şayet uyarmıs olayım hani ))
beğendimMEnümü de kondurayım suraya
Sabah 9:00
1 fincan cay
1 kk peynir
1 az yagda yumurta
15:00
3 marula sarılmış ev yapımı etsiz çigköfte 4 kasık salcalı bulgur pilavına tekabül eder sanıyorum
1 bardak ayran
akşam 19:00
3 dilimportakal
yarım kivi
Su 1,5 lt
spor 70 dk yürüyüşPnrrr-12
Bilindik bir yer var abla orda yiyoruz ama benim eskiden diyetisyede demişti dışarda yeniuorsa 1 lt su fazla ve 1 ödem çayı diyeAnam dışarda mi yediniz tuzlu tuzlu
Maşallah maşallahAbla burdayım burdayım da aşırı yorgunum bütün gün doğru düzgün tele bile bakamadım iş yoğundu çok sabah -300 gramdı
bence iyi yoğurtlu makarnaya ses etmem evin hali karışıktırMenüm
Sabah 9.30
Kuru soğanlı yumurta (1.5 yumurta kadar)
3 zeytin
2 dilim tb ekmek
1 tatlı kaşığı pekmez
Salatalık
Öğle 2.30
1 muz
Yarım su bardağı tarçınlı süt
Akşam 6.30
1 kase yoğurtlu makarna
Su 3 lt
Spor yok
Yihuuuuuuu darısı bizeKızlarrrr kepim gelmiş
Hihihihihuhuhu
Yehuhuhu
Darısı size cancanlarimm
Allah kolaylık versin canım hem ikizler hem bu saate kalmak zorKızlar menüyü yazayım
Sabah 10.00
Beyaz peynir
2 yumurtadan omlet
6 zeytin
Yarım dilim ekmek
Ara 14 civarları
1 sade Türk kahvesi
Akşam 22.30
Tavuk ızgara 1 porsiyon
Salata
Su 2 lt ti geçmiştir
Hiçbir fikrim yok ama hamilelikte mide hassas oluyor dokunmasinCan arkadaslarim konuyla alakasiz bir tecrube sorusu sorabilir miyim acaba??
Gece yatmadan once yogurt suyu iciyorum sakinca olur mu?
Bikac yerde okudum zararlari yaziyodu bi baska yerde faydasi olur yaziyodu bilemedim belki bileniniz vardir
sen niye hep akşam salata yoğurt yiyorsun bakalımBitmedi daaaa devam edicim gecmisede bi mnu yazayim uyuyabilirim hetan
Sabah7:30
2yumurta marul cokelek 6zeytin
Ogle12:30
1tabak bol mercimekli az eriste
Ara yarim ayva bi isirik havuc
Aksam 18:00
Bi lokma ekmekle kaymak bayilacaktim acliktan salata yogurt
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruys
Geçmiş olsun canım inşallah mevsimsel bir yorgunluktur şekerden mi korktunBugun nobet var di ogle arasida bakamadim tele dersten sonra kizi dr a goturdum idrar tahlili falan aldilar idrardan supheleniyor karin agrisi sabahlari oksuruk cise gidiyor surekli cisi varmis gibi ama yapamiyor bi turlu kalkip geliyor sonra yine ayni git gel halsiz uyuklayip duruyor korkutti bakalim ne cikacak tahlilden gec gidince sonucuda goremedik oyle iste yorgun bi halde suan gozlerim kapaniyor
canım çay kahve diüretik içtiğin suyuda tutuyor ki bende çok çay kahve severim bu yüzden 3 lt içerim en kotu 2 kesinbanada biri tavsiye eymosti çoraplara limon sıkıp öyle giydiriyorum
abla biraz geç oldu ama sarilmalayim yazmışsın ya o samimiyet şimdi bile hissedebiliyorum herşey için çok sağol iyiki seni tanıdık
Evet seydadan ses çıkmamış
tavsiyeler için çok sağol menü saatlerine daha dikkat edecegim
kisin daha çok su yerine çay içiyorum
abla yorgunluk yeni ama cumartesinden aldım hepsini okudum içim rahatladı
çok iyi ve çok az
hurma delisiyim bende bu tarifi deneyecegim
bu söz ezberlenir
aynı şehir ama uzulagiz eşim gidip getiriyor
inşallah mervecim hep beraber
kuzum akşamın ekmeğinin 1 ni sabaha alabilirsin çorbada var daha bide ne ekmeği resimde açık renk gibiydiSabah Eki Görüntüle 2216425
Ekmeği de yemedim
Akşam 16.00 2 dlm ekmek 5 kaşık haşlanmış börülce acı bşber turşusu (4 tane frenk biberi ) 1 kase mercimek çorbası 3 kaşık pekmez
Spor yok(şimdilik. Ben çocuklar erken yatarsa 9.30 10 gibi .o zaman yapmaya çalışıyorum.sabahtan yapamıyorym)
Su 2 lt
Çok beğendim mervecim sadece emzirdigin için su birazdaha olsunMenum gelsin
12:00
Pırasalı peynirli omlet(2 yumurta, 1kk peynir)
Domates
Salatalik
7 yeşil zeytin
16:30
1 kupa kahve
1dilim fındık ezmeli ekmek
19:30
1 kepçe şehriye corbasi
1 tabak pırasa yemeği
1 büyük bardak ayran
2,3 çatal havuç lahana salatasi
Su en az 2 ye tamamlanacak
bence güzel tatlımBende menumu yazayim:
1 kuru incir bardak su
Kahvaltı 12:00
1 dilim ekmek, ceyrekten az simit
1 yumurtanin beyazi (sarisini esim yedi)
1kk peynir, 4zeytin
2ceviz, 3badem ve domates
Ara 15:00 (komsuda)
1 turk kahvesi
1 bademsekeri, 1 lokum, 1hurma
Ara 16:15
Yarim yesil elma
Yarim muz
1 kucuk mandalina
Aksam 18:30
1 tabak kremali tavuk bonfile yemegi (pismis haliyle 2 yk kadar makarna vardi icinde) ve 1 kase Salata
Ara 20:00
1 caybardagi sicak sut, 2 kare bitter
2lt Su
Oooo süpermişAbla cok cok yogun bi gundu anca simdi bakabildim gecmise gidip gelicem ins toptan cvpla
Bildirimimi de yapay
Cuma 80.4
Pzt 80
-400
İns cumaya 79 olacak
seninde çok güzel olmus cnm dışarda da az yemisinMenum
Sabah(10:30)
2 YK yulaf
4 YK yoğurt
1 kivi
Öğle(14:00)
Büyük kase salata 60g süzülmüş balıkla
Ara(16:30)
1 küçük fincan sütlü kahve
2 hurma
Akşam(19:00)
4 köfte
Salata
1 bardak ayran
Su:3 lt oldu
Akşama bi yogurtta ekleseydin cnm sabahida birazdaha cesitlendir gerçi acele ciktim dedinMEnümü de kondurayım suraya
Sabah 9:00
1 fincan cay
1 kk peynir
1 az yagda yumurta
15:00
3 marula sarılmış ev yapımı etsiz çigköfte 4 kasık salcalı bulgur pilavına tekabül eder sanıyorum
1 bardak ayran
akşam 19:00
3 dilimportakal
yarım kivi
Su 1,5 lt
spor 70 dk yürüyüşPnrrr-12
sade öz guzelKızlar menüyü yazayım
Sabah 10.00
Beyaz peynir
2 yumurtadan omlet
6 zeytin
Yarım dilim ekmek
Ara 14 civarları
1 sade Türk kahvesi
Akşam 22.30
Tavuk ızgara 1 porsiyon
Salata
Su 2 lt ti geçmiştir
1 tb mercimek fazla geldi bana bide eristeli ikiside karbonBitmedi daaaa devam edicim gecmisede bi mnu yazayim uyuyabilirim hetan
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruys
idrar yollarindandir heralde cnmBugun nobet var di ogle arasida bakamadim tele dersten sonra kizi dr a goturdum idrar tahlili falan aldilar idrardan supheleniyor karin agrisi sabahlari oksuruk cise gidiyor surekli cisi varmis gibi ama yapamiyor bi turlu kalkip geliyor sonra yine ayni git gel halsiz uyuklayip duruyor korkutti bakalim ne cikacak tahlilden gec gidince sonucuda goremedik oyle iste yorgun bi halde suan gozlerim kapaniyor
abla biraz geç oldu ama sarilmalayim yazmışsın ya o samimiyet şimdi bile hissedebiliyorum herşey için çok sağol iyiki seni tanıdık
Evet seydadan ses çıkmamış
Yok canim cok sükür o dokunmuyor yogurdu kendim caliyorum eksi degil hafif nezleyim ilerlemesin diye iciyim dedim insallah bisey olmazHiçbir fikrim yok ama hamilelikte mide hassas oluyor dokunmasin
Ohh isleride bitirmisin sporda gelir artık :)Göz kapaklarim sızlıyor tüm geçmiş bitti bugün evide temizledim oda bitti çok şükür artık menumede paylasip horlama makamına geçeyim
Ya benim bu hafta niye rakibim yok ben heyecan ister ben azmetmek ister yarış tam bana göre varmı aday
menü yazmaya yarinmi başlıyorsun cnmOooo eli sopali hemdeneyse silkele benide bi kendime geleyim kaptabim:))
tam ben dicektim arkadas yazmis:))
Neyse bi rakipte ben istiyorum o zaman
sen zoru seversin tatlım :))Olalım olalimda şimdi ben +500 sen -300
yediklerin mi dokundu acaba
Ha ok ben yapıyorum bunu arada ama sürekli değil tabi taze zencefilli ama
beğendim
Bilindik bir yer var abla orda yiyoruz ama benim eskiden diyetisyede demişti dışarda yeniuorsa 1 lt su fazla ve 1 ödem çayı diye
Maşallah maşallah
bence iyi yoğurtlu makarnaya ses etmem evin hali karışıktır
Yihuuuuuuu darısı bize
Allah kolaylık versin canım hem ikizler hem bu saate kalmak zor
Hiçbir fikrim yok ama hamilelikte mide hassas oluyor dokunmasin
sen niye hep akşam salata yoğurt yiyorsun bakalım
Geçmiş olsun canım inşallah mevsimsel bir yorgunluktur şekerden mi korktun
canım çay kahve diüretik içtiğin suyuda tutuyor ki bende çok çay kahve severim bu yüzden 3 lt içerim en kotu 2 kesin
inşallah abla zaten ara ara hoplama tarzı birşeyler yapıyorum eliptigede yavas yavaş başlamalıyimOhh isleride bitirmisin sporda gelir artık :)
menü yazmaya yarinmi başlıyorsun cnm
Evde yemekleri annenmi yapıyor
sen zoru seversin tatlım :))
Eşinin yorumuna koptum :))))))geldim kızlarrr
konuşmanın 40 dk olması lazımdı ben 1saat 20 dk konuşmuşum özel dersi olanlar kalktı salonun yarısı hala oturuyordu ve anlatmak istediğim her şeyi anlatamadım bile yine de çok güzel tepkiler ve övgüler aldım . konuşma metnine bakamadım bile kürsüde konuşunca kağıda bakılamıyormuş :)) kız öğrencilerden 4 tanesiyle fazladan 1 saat ayakta dikilip konuştuk bir gün bir yerlerde oturup çay kahve içip konuşsak olur mu diyor kuzucuklar soru sorup durdular çok tatlılardı yaaa
fm lerin hepsi tm lerden de sadece benim oğlanın sınıfı vardı benim oğlanla arkadaşları bir şey kapmamış eve gelince oğlumdan öğrendim eşim işta fen matematikçiler zeki olunca anlamış senin türkçe matematikçi oğlunla arkadaşları gerizekalı olduğu için bir şey kapmamıştır dedi :)
çok yoruldum bir de ablam kardeşlerim aradı onlarlada konuştuk anca geldim kızlar benim için değişik bir anı oldu öğrenciler için de inşallah faydalı olmuştur , faydalı oldu mu bana not verin dedim bir kişi 9 geri kalan 10 verdi:)
Hayırlı olsun canımKızlarrrr kepim gelmiş
Hihihihihuhuhu
Yehuhuhu
Darısı size cancanlarimm
Herseye faydalı mübarekToz zencefil nasıl kullanılır ve zencefil tozu neye iyi gelir sorularının cevapları son günlerde internet ortamında en çok aranan soruların başında geliyor.
Grip ve soğuk algınlığı tedavisinde, cilt sağlığı ve kozmetik alanlar gibi çeşitli alanlarda zencefil tozu büyük faydalar sağlıyor. Güçlü bir aromaya ve keskin bir lezzete sahip olan zencefil tosu ince, kirli beyaz bir tozdur.
Zencefil tozu çoğunlukla saklanması kolay ve bir yıllık uzun raf ömrüne sahip olan bir çeşit besindir.
Zencefil tozu neye iyi gelir ve toz zencefil nasıl kullanılır sorusunun cevaplarını sizler için araştırıp bir araya getirdik.
Toz zencefil nasıl kullanılır?
1- Toz zencefil, baharat olarak, çeşitli sosların içerisinde salatalarda ve yemeklerde kullanılır.
2- Bitki çayı yapımında toz zencefil kullanımı
Toz zencefili çay yapmak içinde kullanabilirsiniz. Bunun için tarçın, rezene, kakule ve karanfil karıştırın ve birlikte çay olarak tüketin
3- Ekmek yapımında toz zencefil kullanımı
Lezzet zencefilli ekmeklerin yapımında toz zencefil kullanılabilir.
4- Toz zencefil emziren annelerin sütü artması için kullanılabilir.
5- Toz zencefil, zencefilli kurabiye tariflerinde zencefilli şekerlemelerde ve çeşitli yemek tariflerinde kullanılabilir.
6- Bulantı kusma tedavisinde kullanılır
Bulantı ve kusma, deniz tutması, hamilelik, kemoterapi veya bir tedavinin bir yan etkisi nedeniyle görülen yaygın semptomlardır.
Bu gibi durumlarda, toz zencefil, ani rahatlama sağlamak için kullanılır. Yapılan çalışmalar zencefil tozunun kusma, hazımsızlık, ishal ve karın ağrısı gibi gastrointestinal problemleri tedavi etmede en etkili ajanlardan biri olduğunu göstermektedir.
7- Kilo verdirir
Toz zencefil limonla beraber kullanıldığında kilo verdirici etkisi bulunmaktadır. Limonun yağ yakıcı özelliğiyle zencefil tozunun tok tutma özelliği kilo vermenize yardımcı olacaktır.
8- Bağışıklığı Artırır
Limon, antioksidanlarla dolu ve bağışıklık güçlendirici özelliklere sahip olan bir besin olan C vitamini içerir.
Limon ve zencefil tozu karışımı hazırlayarak enfeksiyonlarla mücadele edebilir, bağışıklığınızı güçlendirebilirsiniz.
Limon ve zencefil tozu, enfeksiyonlarla savaşmak ve soğuk algınlığı, öksürük, grip ve vücudunuzu salmonella gibi enfeksiyonlardan korumak için mükemmeldir
9- Zeka düzeyini arttırır
Daha akıllı olmak ister misiniz? Bunu sağlamak için toz zencefili denemelisiniz.
Toz zencefil, anti-enflamatuar ve antioksidan özelliklere sahiptir. Yapılan bir araştırmada toz zencefilin, zencefilin orta yaşlı kadınların hafızasını iyileştirdiği ve bilişsel işlevlerini artırdığı ortaya çıkmıştır.
Her sabah toz zencefilli çay içmek, tüm beyin sağlığınız için önemli faydalara sahip olacak ve Alzheimer hastalığına yakalanma riskinizi azaltacaktır.
10- Yumurtalık kanserini tedavi eder
Eğer PCOS muzdarip ve yumurtalık kistleri küçültmek için doğal bir yöntem benimsemek istiyorsanız, toz zencefil ve limon suyu kullanabileceğiniz en doğal yöntem olacaktır.
Hem limon hem de toz zencefil, yumurtalık kistlerinin tedavisine yardımcı olan iyileştirici ve anti-inflamatuar özelliklere sahiptir.
Bu iddiayı kanıtlamak için çok fazla araştırma yapılmamıştır, ancak bu bitkisel tedavi dünyanın her yerinden insanlar tarafından uygulanmış ve olumlu referans olmuştur.
11- Karaciğer Fonksiyonunu Artırmaya Yardımcı Olur
Toz zencefil limonla birleştiğinde karaciğer fonksiyonunu ve karaciğer sağlığını iyileştirmede önemli etkilere sahip olur
Yapılan çalışmalar zencefil tozunun karaciğer sağlığınız iyi olsun ya da olmasın karaciğer hasarını tedavi etmek için iyi olduğu ortaya çıkmıştır.
Menstrual Krampları, Baş Ağrısını azaltır
Toz zencefil anti-enflamatuar etkileri nedeniyle migren, menstruasyon krampları veya bir hastalık veya ameliyattan kaynaklanan ağrı türlerini iyileştirmeye yardımcı olur.
Zencefil tozu neye iyi gelir?
Zencefil tozu, kök halindeki zencefilin toz haline getirilmiş biçimidir. Taze zencefilin tüm yararlı halinden, zencefil tozu haline getirerek de kullanabilirsiniz. Zencefil tozu neye iyi gelir sorusunun cevaplarını merak ediyorsanız işte detaylar.
Mide tahrişini giderir
Şeker kamışı suyu ile birlikte zencefil tozu, mide tahrişini iyileştirmek için kullanılır. Mide tahrişinden kurtulmak için bu karışımı sabah erken saatlerde tüketin.
Baş ağrısı
Zencefil tozunun en iyi yararlarından biri baş ağrısını gidermek. Baş ağrısı için zencefil tozunu alın üzerine toz macunu uygulanarak iyileştirilebilir. Bu tedavi baş ağrılarını tedavi etmek için kullanılır. Boğaz ağrısını gidermek için macunu da boğazınıza uygulayabilirsiniz.
Göğüs Ağrısı
Göğüs ağrısı zencefil tozu kullanılarak tedavi edilebilir. Kuru zencefil tozu hindistan cevizi suyunda karıştırın. Göğüs ağrısını iyileştirmek için.
Şişmiş ve ağrılı eklemleri tedavi eder
Zencefil tozu, artriti yatıştırıcı anti-inflamatuar özellikler içerir. Bu tozdan 2-3 yemek kaşığı suya ekleyin ve kaynatın. Şişmiş eklemleri tedavi etmek için bu suyu için. Ağrıdan kurtulmak için macunu şişmiş diz eklemlerine de uygulayabilirsiniz.
Zencefil tozu yağ yakar
Zencefil tozu, yağ yakmak ve obeziteyi tedavi etmek için yararlı olan termojenik maddeler içerir. Vücuttaki depolanmış yağları yakacak metabolizma oranını artırmak için zencefil tozu kullanın. Bu ayrıca vücuttaki kolesterol ve trigliserit düzeylerini azaltmak için de zencefil tozu yarar sağlayacaktır.
İdrar Enfeksiyonları tedavisinde
Zencefil tozu, idrar yolu enfeksiyonlarından kurtulmak için süte eklenerek tüketilebilir.
Migren ağrılarını azaltır
Migren ağrısının başlangıcından önce ılık suyla 2 yemek kaşığı zencefil tozu ekleyerek için. migren ağrılarınızı azaltacaktır.
Akne tedavisinde
Zencefil tozu, gözenekleri açmak ve akneye neden olan bakterileri öldürmek için anti-inflamatuar ve anti-bakteriyel özelliklere sahiptir.
Pürüzsüz bir macun yapmak için süt tozu ve zencefil tozu karıştırın. Temiz yüz ve boyun üzerine uygulayın ve 15-20 dakika bekletin. Yüzünüzü yıkayın ve kurulayın. Akne ve çatlakları temizlemek için bunu haftada bir kez uygulayın. Bu maske cildinizi gençleştirecek ve cildinize genç bir görünüm kazandıracaktır.
Öksürük ve boğaz ağrısının önlenmesinde
Toz zencefille hazırlanan çayın tüketilmesi, balla toz zencefilin karıştırılarak tüketilmesi öksürüğün kesilmesinde, boğaz ağrısında yararlı olur. Özellikle geceleri yatmadan bal ve toz zencefil karışımı içilirse geceleri tutan öksürük nöbetlerine doğal yollardan son verebilirsiniz.
Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/toz-zencefil-nasil-kullanilir--pembenar-detay-alternatiftip-2657199/
Afiyet olsun canımKızlar menüyü yazayım
Sabah 10.00
Beyaz peynir
2 yumurtadan omlet
6 zeytin
Yarım dilim ekmek
Ara 14 civarları
1 sade Türk kahvesi
Akşam 22.30
Tavuk ızgara 1 porsiyon
Salata
Su 2 lt ti geçmiştir
Gözüm bişeyler aradı menüde ama ne olduğunu bulamadım akşam sıcak bir yemek olsaBitmedi daaaa devam edicim gecmisede bi mnu yazayim uyuyabilirim hetan
Su 2 lt
Spor 30 dk yuruys
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkar sonuçlarıBugun nobet var di ogle arasida bakamadim tele dersten sonra kizi dr a goturdum idrar tahlili falan aldilar idrardan supheleniyor karin agrisi sabahlari oksuruk cise gidiyor surekli cisi varmis gibi ama yapamiyor bi turlu kalkip geliyor sonra yine ayni git gel halsiz uyuklayip duruyor korkutti bakalim ne cikacak tahlilden gec gidince sonucuda goremedik oyle iste yorgun bi halde suan gozlerim kapaniyor
su biraz daha cogaltsbjlsem iyi olacak haklısın ablakuzum akşamın ekmeğinin 1 ni sabaha alabilirsin çorbada var daha bide ne ekmeği resimde açık renk gibiydi
Pekmezi sabah 1 kș yiyebilin
Akşamı da çok erken yemisin sonra yogurt yeseydin
Sporada gördüm
Efferimmmm :)
Çok beğendim mervecim sadece emzirdigin için su birazdaha olsun
bence güzel tatlım
Yumurta yiyemiyonmu artik
Oooo süpermiş
seninde çok güzel olmus cnm dışarda da az yemisin
Akşama bi yogurtta ekleseydin cnm sabahida birazdaha cesitlendir gerçi acele ciktim dedin
Bulgur Bakliyat ta bugun son gündü :))
sade öz guzel
1 tb mercimek fazla geldi bana bide eristeli ikiside karbon
Onu az yiyip yanına bisey olsaydı
Okuldamiydin
Akşamda bi yemek olabilirdi olmadı salataya yumurta hasla
idrar yollarindandir heralde cnm
Çok geçmiş olsun kuzucuga
iyi geceler canımHerkese iyi geceler gece olmuş benim sıpa ayakta teyzesi bizde uyku uçtu tabi kudurmaktan 2 tane animasyon izledik o açtirip oyuna daliyor biz sürüklenip izledik valla spor yalan oldu bugün.
Turp karnabahar tursu sisirecek şeyler bunlarMenüm
Sabah 09.00
2 bardak limonlu su
1 yumurta
2 d.ekmek
Peynir
Turp biber
5-10 fistik
Kahve 1 gün kurusu 1 hurma
Akşam 18.00
1 tabak karnıbahar yemeği
2.5 d.ekmek
Salata çok az turşu biraz gogermis peynir
19.00
Bol limonlu tarçınlı çay
Bir avuç kadar kuru meyve ( fıstık üzüm
vs.)
2 lt su
yoğurt suyu normal de faydalı ama hamilelikte hiç duymadım herhangi BiseyYok canim cok sükür o dokunmuyor yogurdu kendim caliyorum eksi degil hafif nezleyim ilerlemesin diye iciyim dedim insallah bisey olmaz
kuzum akşamın ekmeğinin 1 ni sabaha alabilirsin çorbada var daha bide ne ekmeği resimde açık renk gibiydi
Pekmezi sabah 1 kș yiyebilin
Akşamı da çok erken yemisin sonra yogurt yeseydin
Sporada gördüm
Efferimmmm :)
Çok beğendim mervecim sadece emzirdigin için su birazdaha olsun
bence güzel tatlım
Yumurta yiyemiyonmu artik
Oooo süpermiş
seninde çok güzel olmus cnm dışarda da az yemisin
Akşama bi yogurtta ekleseydin cnm sabahida birazdaha cesitlendir gerçi acele ciktim dedin
Bulgur Bakliyat ta bugun son gündü :))
sade öz guzel
1 tb mercimek fazla geldi bana bide eristeli ikiside karbon
Onu az yiyip yanına bisey olsaydı
Okuldamiydin
Akşamda bi yemek olabilirdi olmadı salataya yumurta hasla
idrar yollarindandir heralde cnm
Çok geçmiş olsun kuzucuga
Sabah güzelMenüm
Sabah 09.00
2 bardak limonlu su
1 yumurta
2 d.ekmek
Peynir
Turp biber
5-10 fistik
Kahve 1 gün kurusu 1 hurma
Akşam 18.00
1 tabak karnıbahar yemeği
2.5 d.ekmek
Salata çok az turşu biraz gogermis peynir
19.00
Bol limonlu tarçınlı çay
Bir avuç kadar kuru meyve ( fıstık üzüm
vs.)
2 lt su
Kokuyorsa zorlama cnm sonra iyice tiksinirsinYumurta kokuyor gibi geliyor abla pek yiyemiyorm bugunde dedm 1 tane hasliyim esimle yarim yarim yeriz zorliyim kendimi sonra beyazi protein bana daha yararli diye sadce orasini yedim. Doktorum bi liste verdi gunde 1 yumurta yaziyor ama ben haftda 1 anca yiyormnormalde cok severdim hamilelikten dolayi sanirim
Aaaa daha hafta başındayız vazgeçmek yokinşallah abla zaten ara ara hoplama tarzı birşeyler yapıyorum eliptigede yavas yavaş başlamalıyim
Abla ya sen süper gaz veriyorsun bu hafta olmasa da haftaya seydayla yarışmak çok isterim
Tam emin degilim ama kafeinin fazlası su tutuyor heraldeNorth River baharcim çay kahve niye içtiğimiz suyu tutuyor bir aciklasan sana zahmet
Sagol canim bende olumsuz yazilara rastlayinca korktumda bencede faydasi vardir bisey olmaz iciyimyoğurt suyu normal de faydalı ama hamilelikte hiç duymadım herhangi Bisey
Kuzum benim hamilelik tecrübem baya geride kaldığı için herseyi unuttum :))Sagol canim bende olumsuz yazilara rastlayinca korktumda bencede faydasi vardir bisey olmaz iciyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?