- 27 Kasım 2018
- 4.964
- 16.025
- 128
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #258.381
Ne guzel yazmissin cok duygulandim okurken:))Hosgeldin canimm bismillah de basla bugunden itibaren valla burasi sahsen konusuyorum anamdan babamdan bacimdan gardasimdan daha iyi anlayisli mantikli ve senin iyiligin icin vakit harcayan guzel anneler ablalar arkadaslarla dolu iyiki sende katildin aramiza insanin psikolojik olarak iyi hissettigi yer helede 9.grup hepsinin benim icin ayri bi yeri var cok seviyorum her ne kadar katilamasam da aralarina.heleki mefkurem ablamaz ugrasmadi benimle sagolsun neyse beni simdilik es gecelim.hayirli olsun hosgeldin aramiza canim gor bak burasi sanada cok iyi gelecek
Aynen oyle daha 2 ay onceki fotoma bakiyorum sanki arada15 kilo var simdiyle :/ ne cabuk kilo aliniyor yaO hepimizde olduğu için bu kilolardayiz zaten tatlim
Ama bu yola baş koyduysak hem kendimiz hem takımımız için kötü alışkanlıklarınızı bırakıyoruz
Her istediğimizi yersek
Her istediğimizi giyemiyoruz
Anam şimdi gördüm bunu
İyi sporlar kaptanim:))Anacim lafa tutmayın beni sporumu yapayım :)))
Siz yazın sonra bakarim
Ben bu takımı çooook seviyorum yaaaa
Insallah canimm evet katilicam.doktora ve diyetisyene gideyim ona gore spor yapmaya baslarim insallah o zaman menulerimle sporumla karnimda yavrucumla heheyytheyyNe guzel yazmissin cok duygulandim okurken:))
Cok sagol canim ben o samimiyeti hissettim burda daha simdiden:) İnsallah oyle olcak inaniyorum:)sende sohbete katilirsin
Olalım olalimda şimdi ben +500 sen -300
Menüm
Sabah 09.00
2 bardak limonlu su
1 yumurta
2 d.ekmek
Peynir
Turp biber
5-10 fistik
Kahve 1 gün kurusu 1 hurma
Akşam 18.00
1 tabak karnıbahar yemeği
2.5 d.ekmek
Salata çok az turşu biraz gogermis peynir
19.00
Bol limonlu tarçınlı çay
Bir avuç kadar kuru meyve ( fıstık üzüm
vs.)
2 lt su
Arkadaslar cok sicak samimi karsiladiniz beni İnsallah guzel ve basarili bi diyet sureci geciririz hepinize cok tesekkur ediyorum:))
Oyle kotu bi abircubur ve tatli aliskanligim varki benim:/ saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getirebilsem super olur:) iyi denk geldim takimjn acilis zamanina o zaman:)
HahahhInsallah canimm evet katilicam.doktora ve diyetisyene gideyim ona gore spor yapmaya baslarim insallah o zaman menulerimle sporumla karnimda yavrucumla heheyytheyyburalarda halaya duracam insallah kiiiz ben varyaa bir zamanlar grubumun spor birincisiydim zirvemi kimseciklere kaptirmiyordum haa o kadar spora ragmen kilo veriyor muydum malesef kacamaklarim yuzunden akilsiz basimin cezasini ayaciklarima ödettim cok pismanim ama farkindalikta cok onemli farkindayim oyleyse ben de varim burdayim normal sartlarda veremedigim kilolarimi hamileligimde vericem kendime guvenim sonsuz
(Kizlar hormonlar tavan yapti bi agliyorum bir gaza geliyorum degisik duygular icerisindeyim ama kararliyim cok yakinda geliciiiiimm)
Sagol canim:)Niye olmasın canım sonuçta ne artılar eksi oldu ben gördüm burda daha önce
Güzel menü olmuş aslında bence ama sadece ekmek biraz fazla geldi bana akşam özellikle
Hoşgeldinnnn diyeyim bende canım
Benimde Abur cubur gibi bir alışkanlığım vardı şimdi yine bazen gelse de artık eskisi kadar yok sağlıklı beslenme zamanla kazanılıyor kesinlikle sağlıklı da çok lezzetli şeyler olabiliyormuş
Hic ayrilir miyim ben uzaktan takipteyim bu aralarHahahhbenim annem senin gibi yaa hem yer sonra spor
Ama ben yemeyip spor yapmamayi tercih edenlerdenim malesefhic sevemedim sporu ama mecbur yapmak lazim:)
Ne guzel bi enerjin var hayarn kaldim Walla
Ne guzel ayrilmiyosun bizden:))
Ooo spor kralicesi olmayi hak etmissin ama:))Hic ayrilir miyim ben uzaktan takipteyim bu aralar
Bende sporun s sini duymak istemezdim ama mecburen yapmam sartti bide hayatim yeni yeni rayina girince yapiliyo iste en sevdigim sporum yuruyus 1 saat yurur 30 dk egzersiz yapardim aksamda yatmadan once 3 mil leslie ablamizla ter dökerdim ozledim valla bayadir yapmiyorum doktora danisicam hafif hareketlerlede olsa yapmaya calisicam sende dene.senin cok fazla kilon yok ama onune gecmelisin tabiki sadece kilo vermekle degil sıkılasarak zayiflamalisin ve en azindan yuruyusu devreye sokman sart canim ufak seylerle basla 1 2 durak once in mesela otobusten falan ne biliyim markete giderden bir sokak oteden dolan inan yurudukce vucudu isteyeck icin acilacak kotu dusuncelerden arinacaksin
başlangıçta yapma zaten cnmİyi sporlar kaptanim:))
Ha bu arada ben spor yapamiyorum yani en azindan bu hafta yapamam rahatsizligimdan dolayi:) sonra durumuma gore belli olur
Oooo rakibem de yapmış spor3 mil leslie 135 puan @Pnrrr-20
Bugün çocuklar erken yattı leslie yaptım yaparken baya zorlandım hantallasmisim bundan sonra elimden geldiği kadar spor yapmaya çalışacam inşallah
Hosgeldin canimm bismillah de basla bugunden itibaren valla burasi sahsen konusuyorum anamdan babamdan bacimdan gardasimdan daha iyi anlayisli mantikli ve senin iyiligin icin vakit harcayan guzel anneler ablalar arkadaslarla dolu iyiki sende katildin aramiza insanin psikolojik olarak iyi hissettigi yer helede 9.grup hepsinin benim icin ayri bi yeri var cok seviyorum her ne kadar katilamasam da aralarina.heleki mefkurem ablamaz ugrasmadi benimle sagolsun neyse beni simdilik es gecelim.hayirli olsun hosgeldin aramiza canim gor bak burasi sanada cok iyi gelecek
Sagol canim:)
İnsallah zamanla alisicam bende:)
Sizinde yardımınizla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?