Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Keske bende girebilseydim
Insallah basarirsin canim:)
Azimli olursak birbirimize destek olursak hepimiz basarili oluruz tatlim bende 75 le başladım 71 e kadar indim aramizda fazla kilo farkın yok istersen başarırsın canım yılbaşında sonra olmasada fazla uzun surmez 6 lı rakamları kısa zamanda görürsün inşallah canim

Insallah canim kisa zamanda hedeflere ulasiriz:)
6 li rakamlara dusunce bedenen baya inceliyorum ama 70 in ustube cikinca berbat bi hale geliyorum

Alismistim her zaman diyete basladigim gibi 1-2 kilo veriyodum hizlica bu sefer bi sasirdim
Aynen tarti da bizi aldatiyo bazen:)
2 sene once yaptirmistim ama o zaman 62 kiloydum
bence yine bi yaptır cnm kafan rahat olsun
Troid demir d vit b 12 önemli bunlar

eski haline imreniyorum
Abla sen kac kiloyla mezun olmustun peki
takima ilk 113 kiloyla girip 68 le mezun olduydum
Sonra yine hep al-ver ler

bence yine bi yaptır cnm kafan rahat olsun
Troid demir d vit b 12 önemli bunlar

takima ilk 113 kiloyla girip 68 le mezun olduydum
Sonra yine hep al-ver ler
Tamam canim:)

Oo super vermissin yaa yazik iste verdigimizi geri alip kendimize buyuk kotuluk ediyoruz:/

Insallah canim kisa zamanda hedeflere ulasiriz:)
6 li rakamlara dusunce bedenen baya inceliyorum ama 70 in ustube cikinca berbat bi hale geliyorum
Bende 64 le mezun olmustum kendime çok şaşırdım çünkü uzun zamandir o kadar kiloyu hiç vermemistim evlendiğimde bile 68 dim hep diyet yapıp 69 gokuyordum geri kilo alıyordum Zuhal abla ve takım arkadaşlarım sayesinde 64 e kadar kilo verdim takım kapanınca tekrar kiloları aldık :) şimdi azimle tekrar hep birlikte kilolarla savasiyoruz :)

Aslında sana 60 daha güzel olmazmi cnm

Aslında sana 60 daha güzel olmazmi cnm
Düşünüyorum abla aslında hedef 60 yazmıştım sen 65 yazmışsın belli bir kilodan sonra zor oluyor kilo vermek 65 i görürsem inşallah bir bakarım duruma

Bende iste 58 in altina hic dusmedim
3 sene once 58 e dustum dukan diyeti falan yaptim
Ama bu sefer takimla 58in bile altina dusecegime inaniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…