Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.281
Azimli olursak birbirimize destek olursak hepimiz basarili oluruz tatlim bende 75 le başladım 71 e kadar indim aramizda fazla kilo farkın yok istersen başarırsın canım yılbaşında sonra olmasada fazla uzun surmez 6 lı rakamları kısa zamanda görürsün inşallah canimKeske bende girebilseydim
Insallah basarirsin canim:)
Yok ablacım öyle değil bildirim gelmeyince kafa da gitti benim :)Kiz tek bildirim gelince mi girecen :))
Ortadan kaybolmayin merak ediyom yoksa :) )
Insallah canim kisa zamanda hedeflere ulasiriz:)Azimli olursak birbirimize destek olursak hepimiz basarili oluruz tatlim bende 75 le başladım 71 e kadar indim aramizda fazla kilo farkın yok istersen başarırsın canım yılbaşında sonra olmasada fazla uzun surmez 6 lı rakamları kısa zamanda görürsün inşallah canim
Kazanamayanada ezikleme kinama var :) )Ay bunu yeni gördüm kazananlara tebrikler kazanamayana bişey yok
Tebrikler kızlar
Heee bu hafta artiydin haftaya kesin yenerim diyon yaniAma azim hırs tam da benim stilim
bence yine bi yaptır cnm kafan rahat olsunAlismistim her zaman diyete basladigim gibi 1-2 kilo veriyodum hizlica bu sefer bi sasirdim
Aynen tarti da bizi aldatiyo bazen:)
2 sene once yaptirmistim ama o zaman 62 kiloydum
takima ilk 113 kiloyla girip 68 le mezun olduydumeski haline imreniyorum
Abla sen kac kiloyla mezun olmustun peki
Tamam canim:)bence yine bi yaptır cnm kafan rahat olsun
Troid demir d vit b 12 önemli bunlar
takima ilk 113 kiloyla girip 68 le mezun olduydum
Sonra yine hep al-ver ler
Aynen cnmTamam canim:)
Oo super vermissin yaa yazik iste verdigimizi geri alip buyuk kotuluk ediyoruz:/
Zaten vermekten cok koruma da insan mahvediyorAynen cnm
Ne zaman burdan uzak kalsam hep geri aldım
O yüzden inş. Bu sefer korumada da burdayım
O günleri gorelim de
Alabilirsin cnm
Tesekkur ederimAlabilirsin cnm
Bende 64 le mezun olmustum kendime çok şaşırdım çünkü uzun zamandir o kadar kiloyu hiç vermemistim evlendiğimde bile 68 dim hep diyet yapıp 69 gokuyordum geri kilo alıyordum Zuhal abla ve takım arkadaşlarım sayesinde 64 e kadar kilo verdim takım kapanınca tekrar kiloları aldık :) şimdi azimle tekrar hep birlikte kilolarla savasiyoruz :)Insallah canim kisa zamanda hedeflere ulasiriz:)
6 li rakamlara dusunce bedenen baya inceliyorum ama 70 in ustube cikinca berbat bi hale geliyorum
Sabit olacağı için yüzdenizi dusururTesekkur ederim
Kazanamayanada ezikleme kinama var :) )
Zaten iki kisi bildirim yapmadi biri sabit. Ortalama iyi olsa haftaya alacaktim ama kotuyken alayim dedimSabit olacağı için yüzdenizi dusurur
Hesap et ona göre al cnm
Aslında sana 60 daha güzel olmazmi cnmBende 64 le mezun olmustum kendime çok şaşırdım çünkü uzun zamandir o kadar kiloyu hiç vermemistim evlendiğimde bile 68 dim hep diyet yapıp 69 gokuyordum geri kilo alıyordum Zuhal abla ve takım arkadaşlarım sayesinde 64 e kadar kilo verdim takım kapanınca tekrar kiloları aldık :) şimdi azimle tekrar hep birlikte kilolarla savasiyoruz :)
Nota almayindaZaten iki kisi bildirim yapmadi biri sabit. Ortalama iyi olsa haftaya alacaktim ama kotuyken alayim dedim
Düşünüyorum abla aslında hedef 60 yazmıştım sen 65 yazmışsın belli bir kilodan sonra zor oluyor kilo vermek 65 i görürsem inşallah bir bakarım durumaAslında sana 60 daha güzel olmazmi cnm
Bende iste 58 in altina hic dusmedimBende 64 le mezun olmustum kendime çok şaşırdım çünkü uzun zamandir o kadar kiloyu hiç vermemistim evlendiğimde bile 68 dim hep diyet yapıp 69 gokuyordum geri kilo alıyordum Zuhal abla ve takım arkadaşlarım sayesinde 64 e kadar kilo verdim takım kapanınca tekrar kiloları aldık :) şimdi azimle tekrar hep birlikte kilolarla savasiyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?