- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #259.241
Selamm herkese. hastalıklarla boğuşuyorum canım mesela gece kızım istifra etti sık sık geniz akıntısındn tiksindiği için, 5 buçukta uyudum. Buraya girsemde hep mutsuz negatif yazıcaktım. Okulda çok yoruyor artık belim ikiye ayrılıyor resmen daha 4.5 aylığız bi de bıçak gibi saplanan gaz sancıları beni bitiriyor şu sıralar
Aramıza hoşgeldin ben poni. Eskilerdenim 95 le başladım takıma 73e kadar düştüm (çok güzel günlerdi ama kkısa sürdüGünaydın geçmişi okuyup da geldim
Bugün hepimize harika bir gün olsun. Oldukça yoğun olacağım bugün de. O yüzden hemen dünümü, güncel kilomu paylaşıp kaçayım.
Sende takıma hoşgeldinKizlar bildirimim
Bslngc:75
Bugun:74.8
Fark:-200 gr
Sanirim pzartesi basladim ama ben
günaydın canlarım
Pazartesi: 58,5
Cuma : 58,4
Yüzde: 0,17
Gecen 77,9
Güncel 77,5
Fark-500
Farkın azlığı sporun eksikliğinden kaynaklanıyor birazda, hemde bu kilolarda direnç gösteriyorum gibi geliyor bana.
Ama artık sporda başlıyor hadi bakalım kim tutar bizi )))
Kilo bildirimi de yapayım ben bu arada
benim kendi hedefim tutmadı maalesef
Cuma günü 67.9
Bugün 66.8
Fark 1.1
% 1.62
Günaydın kızlar benim bu hafta basarili değil malesef üzüldüm asli da çok dikkat ettim ama anlayamadım
Geçen cuma 99.500
Güncel 98.800
Fark -700
Yüzde %0.7
Bende bildirim yapıyim zira değişmeyecek
Cuma:72.2
Bu cuma:72
Fark:0.2
Yüzde: 0.28
Günaydın kızlar mutlu sabahlar geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ederim
Geçmişe bakamadım birazdan bakacam kahvaltı hazırlıyorum kendime ve çocuklara inşallah bişeyler yerler
Kilo bildirimi
Cuma 72.6
Bugün 71.6
Giden -1
Geçen hafta 76.5
Bu hafta 76.1
Yüzde 0.52
Eki Görüntüle 2217452 Bildirimim
Geçen Cuma: 93.3
Bugün: 92.2
Fark: 1.1
Yüzde: %1.18
Kilo fazla olunca yüzde çok parlak olmuyor ama umarım takıma olumlu katkım olmuştur.
Pazartesi: 63.5
Cuma: 61.6
Yüzde: % 2.99
geçen hafta 81
bu hafta 84.4
ağzım açık kaldı bir daha indim çıktım yine aynısı sabah ilaçlarla suyumu içtim hadi o 400 gr olsun 3 kilo nereden geldi bilmiyorum zaten tepemden itibaren başım ağrıyor burnum akıp duruyor iyice ağrıdı başım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 73
Bu cuma 72.4
Fark -600
% 0,82
Bildirimimi de yapayim
Geçen hafta :85,4
Bu hafta:83,8
Fark:1,6
Yuzde %1,87
69.9
Şaka gibi
-100
Kotam bitti abla hatta aşmışım o yüzden yazamadım giremedim
Mefkurem
@kkkmevsim5
Gecen hafta 80.4
Bu hafta 79.7
Giden -700
Regl olinca galiba hedef tutmadi bu hafta
Bildirim yapıp gecmise sonra devam edeyim
Geçen hafta 99.5
Bugün 98.8
Fark 0.7
Yüzde 0.70 Eki Görüntüle 2217487
Gelmeyeli 9lara 7lere inenlerler var 10 kg vermiş gibi seviniyo insanKizlar bildirimim
bazı şeylere cnm sıkıldı cnmsen neden bu kadar enerjisizsin abla
çok iyi seydam sonucuda güzel oldu zaten :)Kızlar dünkü menüm
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim ekmek
Öğlen 13.30
1 sütlü filtre kahve
Akşam 19.00
1 porsiyon ızgara tavuk
Çok az salaTa
Su 2 lt yi geçti
Dün açlıktan bide tartıdan moralim bozulmustuGünaydın ablam iyimisin dün enerjim yok yazmışsın merak ettim ?
Zaten büyük hedef koymuyoruz cnmaslinda süre öyle böyle uzunda çünkü kilo fazla.hedefimizi koymusuz ona ulaşacağımızı da biliyoruz o zaman kısa vadedeki hedeflere odaklanmalı 4 veya 5 kilo mesela ondan sonra bı 5 daha vs sonra bakmisiz o hiç bitmeyecek gibi yolun son aşamasindayiz.yoksa direk 20 kiloya odaklaninca benim stres
hic Bi zaman :))2,5 saattir bankada sistem yok... Bize bağıran bağırana... Sanki suçlu biziz...
Bu ülkenin vatandaşı empati ve saygıyı ne zaman öğrenecek? Ve ben bunu görebilecek miyim
süper gitmiş mervecim cok sevindimBildirimimi de yapayim
Geçen hafta :85,4
Bu hafta:83,8
Fark:1,6
Yuzde %1,87
oyle aman amanda bi kaçamak yapmadikki cnmBir daha pazartesi artinin gelmek yok
şükür kötü bisey yokmus69.9
Şaka gibi
-100
Kotam bitti abla hatta aşmışım o yüzden yazamadım giremedim
Mefkurem
@kkkmevsim5
hedef tutmasa da güzel gitmiş cnm ama haftaya daha iyi bekliyorum senden :)Gecen hafta 80.4
Bu hafta 79.7
Giden -700
Regl olinca galiba hedef tutmadi bu hafta
Teşekkür ederim bitanemOlcam inşallah :)
Mefkuremcim inan ki öylesine söylemiyorum senin sakin ve güzel yaklaşımın motivasyonumda çok etkili.
Daha şimdiden buraya çok alıştım. Teşekkürler, çok iyi bir takım kaptanısın.
senin troid vs. Sorunun varmi cnm Bi ilaç falan kullaniyomusunKizlar bildirimim
Hee valla bukadarr olur :) ) sanki tartilar sozlesmisTebrikler abla siz eyledi ablayla beraber iniyorsunuz
asıl ben seni tebrik ederim bitanecimIyi gitmiş rakibem ama beni geçemedin tebrik ederim
Özleniyorsun kuzumSelamm herkese. hastalıklarla boğuşuyorum canım mesela gece kızım istifra etti sık sık geniz akıntısındn tiksindiği için, 5 buçukta uyudum. Buraya girsemde hep mutsuz negatif yazıcaktım. Okulda çok yoruyor artık belim ikiye ayrılıyor resmen daha 4.5 aylığız bi de bıçak gibi saplanan gaz sancıları beni bitiriyor şu sıralarbi de kilo iniş çıkışlarındanda moralim bozuktu üç hafta önce 83.5tim sonraki hafta 86 geçen hafta 85 bugün tartılamadım zor yetiştim okula.
12 mart gelsede izine ayrılsam
Nasıl merak ettim biliyon mu sennKusura bakma ablacım.çok üzgünüm.
Valla ben de hep seni düşündüm.
normalde wi-fi olan biyere gider bi şekilde girerdim hergün.ama benim ufaklığın antibiyotik yeni bitmişti ki 7 gün olmuştu yani.iyileşti diye bıraktım ben hastalık yeniledi herhalde.bi daha öksürük.çıkamadım ven de.havalar hep yağışlı.
Eşimin de kotası bitmiş.
Bu ay böyle oldu.25 inde gelecek.
bu sabah başladım inşallah bir haftada gelen geri giderİlaca basladinya cnm bundan sonra iner inş.
haftaya yine fazla göreyim ben o tartının ağzını burnunu da kafasını belini de kırıcam zatennn:))Çok iyi Sevilay
Öyle canım ama özellikle son ucgun o kadar urastim artılar ancak gitti işte
Bir daha pazartesi artinin gelmek yok
Eksi candır ama sana karşı beklentim daha çoktu
Çok iyi edibecim
O nasıl birseymis
Oo süper gitmiş
Ben hep aynı yerde parkede tartiliyoruz ve diyetisyende de aynı çıkıyordu önemli olan yerinizi değiştirmeyin işaret koyan bile vardı
bendeki etkisine bakma şuan canım normalde 3.5 kg gidiyor haftada daha önceden yaptığımda ama benim bu hafta inat etti
Belki tartı bozuldu abla herşey aynı iken nerden gelmiş o +3 ağzını burnunu kirsaydin
Beni de al yanına
Olsun yasemin biz elimizden geleni yaptık
Hoşbuldum canım kızım seninle her yere giderim
Tebrikler
Amin canim cok sagol:) bide birlikte zayiflayaydikayy anne kız dayanışması ne güzel. maşallah size. Rabbim hiç ayırmasın
Sagol canim:)Aramıza hoşgeldin sana da abla diyebiliriz sanırım ne güzel anne kız maşallah
Yaa cok uzuldum Rabb’im ailesine bagislasin sifa versin kucucukmus bide:/Hayırlı cumalar kızlar hepinizden teyzemin kızı için dua istiyorum kendisi 10 yaşında beyini iltihaplanmis boynundan altını hissetmiyor doktorlar olumlu konuşmuyor herseye hazırlıklı olun diyor ne olur aklınıza geldikçe diliniz döndükçe dua edin olur mu teyzemin tek evladı eğer ona bisey olursa bunu ne o kaldırabilir nede biz
Canim benim 4. Gunum sanirim diyette. Yani bi haftam dolmadi daha:)daha fazla gitmesi lazım yeni başlayan birinde ama her eksi can
Sagol canim:)Sende takıma hoşgeldin
Cok sukur yok ama diyetimin 4. Gunu sanirim yani bi hafta degil 4 gunde verdigim kilo bu. Ama odem mi bilmiyorum daha hizli veririm normaldesenin troid vs. Sorunun varmi cnm Bi ilaç falan kullaniyomusun
Ohh şükür kötü bisey yokmuş cnmbu sabah başladım inşallah bir haftada gelen geri gider
artık kafam rahatladı erkek kardeşimde akdeniz ateşinden şüphelenip biyopsi yapmışlardı onun sonuç temiz çıkmış mide gastirit ve reflüsü varmış sadece ohh allaha şükür ilacın az gelmesi stres yaramıyor bacım bize hemen şişiyoruz artık kendime odaklanıp zayıflayıyım 9 günüm kalmışşş hedefim 78.5 di
Menulerin genelde güzeldi cnmok sukur yok ama diyetimin 4. Gunu sanirim yani bi hafta degil 4 gunde verdigim kilo bu. Ama odem mi bilmiyorum daha hizli veririm normalde
iyiyim ablacım iyiym
olsun yettiği yere kadar en azından elimizden geleni yaptık da olmadı deriz hem belki de hedefi tuttururuzz:))Ohh şükür kötü bisey yokmuş cnm
Yılbaşına bisey kalmadı benim hedef tutmicak çok yuksekde koymadım halbuki
Kiz tek bildirim gelince mi girecen :))iyiyim ablacım iyiym
bugün bana takımdan bildirim gelmedi neden acaba
ben de çalışıyorum ara ara kk'ya girdim çıktım atladım
1 hafta var ve benim 2.8 vermem gerekiyorolsun yettiği yere kadar en azından elimizden geleni yaptık da olmadı deriz hem belki de hedefi tuttururuzz:))
Geçmiş olsun canım başkasının hamileliği çabuk geçer ama kendinin ki geçmezSelamm herkese. hastalıklarla boğuşuyorum canım mesela gece kızım istifra etti sık sık geniz akıntısındn tiksindiği için, 5 buçukta uyudum. Buraya girsemde hep mutsuz negatif yazıcaktım. Okulda çok yoruyor artık belim ikiye ayrılıyor resmen daha 4.5 aylığız bi de bıçak gibi saplanan gaz sancıları beni bitiriyor şu sıralarbi de kilo iniş çıkışlarındanda moralim bozuktu üç hafta önce 83.5tim sonraki hafta 86 geçen hafta 85 bugün tartılamadım zor yetiştim okula.
12 mart gelsede izine ayrılsam
Son zamanlarda çok azlattigimiz için bence hafta sonu az normal yeyince çıkıyor tartıbazı şeylere cnm sıkıldı cnm
çok iyi seydam sonucuda güzel oldu zaten :)
Dün açlıktan bide tartıdan moralim bozulmustu
Zaten büyük hedef koymuyoruz cnm
Benim ilk hedefim hep 5-6 kilo olur
hic Bi zaman :))
süper gitmiş mervecim cok sevindim
oyle aman amanda bi kaçamak yapmadikki cnm
Benim cuma 3 kurabiye vardı tek
şükür kötü bisey yokmus
Şaka degil bence menulerinin karşılığıdır :))
hedef tutmasa da güzel gitmiş cnm ama haftaya daha iyi bekliyorum senden :)
Teşekkür ederim bitanem
Ama inan buradaki herkes birbirimizinden guc aliyoruz
Bak hafta içi biraz paylaşım düştü moralim bozuldu benim
Zamanla kaynastikca insan birbirine gönül bagi kuruyor merak ediyor
senin troid vs. Sorunun varmi cnm Bi ilaç falan kullaniyomusun
Hee valla bukadarr olur :) ) sanki tartilar sozlesmis
asıl ben seni tebrik ederim bitanecim
Elimden geleni yaptım ama gitmedi
Özleniyorsun kuzum
Sanki kimse derdini yazmiyormu burda
Tabiki herseyi paylasicaz
Nasıl merak ettim biliyon mu senn
Netini başka yerlerde harcama bidaha
Kucugude gecmis olsun
Ne güzel temiz çıkmış abla Allah tüm hastalara şifa versinbu sabah başladım inşallah bir haftada gelen geri gider
artık kafam rahatladı erkek kardeşimde akdeniz ateşinden şüphelenip biyopsi yapmışlardı onun sonuç temiz çıkmış mide gastirit ve reflüsü varmış sadece ohh allaha şükür ilacın az gelmesi stres yaramıyor bacım bize hemen şişiyoruz artık kendime odaklanıp zayıflayıyım 9 günüm kalmışşş hedefim 78.5 di
Benimkini de yollayim kafalarini birbirine vurhaftaya yine fazla göreyim ben o tartının ağzını burnunu da kafasını belini de kırıcam zatennn:))
Tebrik ederim rakibem ama bir itisme kalkışma yassnmadi beni taciz edecek rakip arıyorum duyurulur hedefim 2 kg bu haftaRAKIPLERRRR
@Edibe12
@nanekekik
@Habinar
Kazanannnnnnn @Edibe12
@Sweetyy83
@mefkurem
Kazanannnnnnn @Sweetyy83
badem000
@kkkmevsim5
Kazanannnnnnn @kkkmevsim5
benimde 2 kg var ve gidecek1 hafta var ve benim 2.8 vermem gerekiyor
Eskiden olsa belki verirdimde artık gitmiyor
Ne yapalım ölcek degilizya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?