- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #260.201
Tugce nasil oldun cnmÇığırın çığırın ben duyarım sizi :)))
Zeytin yagiyla sogani kavurdum biraz salça karnabahar ekledim az su ekledim yaptım yedim abla yanında yoğurt son iki gün dexosa benzer bişeyler yapmayı düşünüyorum yarin ananas yapacam bu arada inatçı kızım uyumadı mercimekle oynuyor :)Bugun ye karnibahari bosa gitmesin
Son 2 gun sislik yapacak sey yeme
Simdi inatci olmayan cocuk yok zaten:)
yogurdun ustune kiymali yada domatesli sos yapabilirsin cnm
Yarindan itibaden sislik yapacak seyler yemiyelim
Gecen yazdigin ananasimi yaoacanZeytin yagiyla sogani kavurdum biraz salça karnabahar ekledim az su ekledim yaptım yedim abla yanında yoğurt son iki gün dexosa benzer bişeyler yapmayı düşünüyorum yarin ananas yapacam bu arada inatçı kızım uyumadı mercimekle oynuyor :)
At bi bakim abla belki o daha iyi işe yararGecen yazdigin ananasimi yaoacan
Yoksa atayimmi sana baska sekilde
Etiket yaparken nicki aşağıda görünmüyor mu bende etiket yaparken nicki aşağıda görünüyor ondan sonra nicki tıklıyom :)Tugcenin nickini hep unutuyom
Attim cnmAt bi bakim abla belki o daha iyi işe yarar
Bastan gorunmuyor bi suru tugceli varEtiket yaparken nicki aşağıda görünmüyor mu bende etiket yaparken nicki aşağıda görünüyor ondan sonra nicki tıklıyom :)
Is yok diyemi sikildin :))Bugun hic gecmedi bana ya ay sonu isler yok bi turlu mesai bitmedi sikintidan patlicamaksama ne planlar var ben henuz karar veremedim annem eger birseyler yapmadiysa is bana kalacak
Tmm sağol abla kolay bir diyete benziyor ananas tok tuttuğu için rahat yaparım bu diyeti ama badem yerine kaju yiyebilirmiyimAttim cnm
Ben eskiden yaptigimda ara yapmamistimTmm sağol abla kolay bir diyete benziyor ananas tok tuttuğu için rahat yaparım bu diyeti ama badem yerine kaju yiyebilirmiyim
Antepia27 iyiyim rakibem cok iyi gidiyor
Dun arti cikmistim ama cumaya yinede guzel verecegimden eminim :))
Sen nasilsin varmi arti falan
aynen abla is olunca vaktin nasil gectigini anlamiyoruz simdi kos kos oturup 10 dk da bi saate bakiyoruzIs yok diyemi sikildin :))
Ben sebze corbasi yapicam
Hadi kizlar sizlerde ne var deyin hele
Ooooo oylemi cok sevindimAynen canım dün artiydim bakalım hangimiz daha guzel temizlik yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?