- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.261
kendimden nefret ediyorum............
kilomdan nefret ediyorum.............
yağlarımdan nefret ediyorum............
bu noktaya nasıl gelmişim nasıl olurda bu kadar kör ve iradesiz olabilirim
öncelikle dün geceyi sizinle paylaşmak istiyoru. dün gece kayınvalidemde otururken söz resimlerime baıyorduk dialogu aynen aktarıyorum
ben:ayyy bu elbisemi çok seviyorum çokta güzel
kaynanam:sen unut artık o elbiseyi
ben:neden
kaynanam:eeee senin buna girmen imkansız
kaynanam: o kadar zayıflayamazsın imkansız resmen
ben şoklardayım tabi kendimi ne kadar iradesiz ve basit göstermişim. öylemi dedim o elbiseyi giyincem yukardan aşağı inicem dedim hemde 30 ocağa kadar dedim toplamda 23 kg vermem lazım 70 kg olmam lazım lütfen yardımcı olun birbirimize desdek olalım bişeyler yapalım
2. olay bugün doğumdan sonra giyecek hiçbirşeyim kalmadı bugün pazara gittik ve kendime bulamadım kıyafet kaban alıcam alamadım gezmediğim mağaza gezmediğim tezgah kalmadı adamlar şöyle bakıyo direk yok size göre diyo ve eşim kahkaha atıyo çıldırmak üzereyim kendimden nefret ediyorum resmen
bugun baya toparladim iyiyim bu kez de disim agriyor ya haha resmen dokuldum, curuge ciktim bendis agrisi da degil, porselen olan disim konusurken sizlamaya basladi, ama sadece konusurken. anlamadim noluyor.
ama bu spor yapmama engel degil tabiki. leslie icin beni bekliyorsan bekleme derim ben dun gece bile yaptim 5milimi hasta hasta
bugun de yapicam 45 dakika icinde baslamayi planliyorum 11 oluyor benim saatime gore. sonra da dus, tv ve uyku
Günaydınnnnn Kızlar yataktan kalktım pijamalarla geçtim pc ye bugün sirkeli sıcak suya tekrar başlıyorummmm inş. şimdi gidecğeim mutfağa =))
Sizde başlayın kızlar zorlayın kendinizi gitsin artık göbek kalça gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlarımm =) rejimde ümit dolu bir güne merhaba diyelim. sevgiler.
sirkeli su içebilirmiyim bilmiyorum taçsız prenses. çok yarıyor diyorsan bende içerim valla zorla da olsa. ne dersin içsemmi? =)
kendimden nefret ediyorum............
kilomdan nefret ediyorum.............
yağlarımdan nefret ediyorum............
bu noktaya nasıl gelmişim nasıl olurda bu kadar kör ve iradesiz olabilirim
öncelikle dün geceyi sizinle paylaşmak istiyoru. dün gece kayınvalidemde otururken söz resimlerime baıyorduk dialogu aynen aktarıyorum
ben:ayyy bu elbisemi çok seviyorum çokta güzel
kaynanam:sen unut artık o elbiseyi
kaynanam:eeee senin buna girmen imkansız
kaynanam: o kadar zayıflayamazsın imkansız resmen
ben şoklardayım tabi kendimi ne kadar iradesiz ve basit göstermişim. öylemi dedim o elbiseyi giyincem yukardan aşağı inicem dedim hemde 30 ocağa kadar dedim toplamda 23 kg vermem lazım 70 kg olmam lazım lütfen yardımcı olun birbirimize desdek olalım bişeyler yapalım
2. olay bugün doğumdan sonra giyecek hiçbirşeyim kalmadı bugün pazara gittik ve kendime bulamadım kıyafet kaban alıcam alamadım gezmediğim mağaza gezmediğim tezgah kalmadı adamlar şöyle bakıyo direk yok size göre diyo ve eşim kahkaha atıyo çıldırmak üzereyim kendimden nefret ediyorum resmen
Bu sabah tartıldım kızlar 80,4 =))) yarım kilocuk daha vermek istiyorum bayrama kadar 79 göreyim inş.
günaydın arkadaşlarımm =) rejimde ümit dolu bir güne merhaba diyelim. sevgiler.
sirkeli su içebilirmiyim bilmiyorum taçsız prenses. çok yarıyor diyorsan bende içerim valla zorla da olsa. ne dersin içsemmi? =)
Bu sabah tartıldım kızlar 80,4 =))) yarım kilocuk daha vermek istiyorum bayrama kadar 79 göreyim inş.
inşaalahhh canım..benim dehedefim 79.9 ama olmıycak sanırım..2 gün yedim mi verdiklerim hooooop geri geliyor ...2 ileri bir geri ..
ayy sınırda olunca daha bi heyecanlı oluyo.... Sakın pes etme.... Görürsün inşallahh
inşaalahhh canım..benim dehedefim 79.9 ama olmıycak sanırım..2 gün yedim mi verdiklerim hooooop geri geliyor ...2 ileri bir geri ..
Valla canım ben 2 hafta içtim düzenli 2 kiloyu öyle verdim..Tok tutuyor gibi geldi ben balda ekliyorum içine..bİR DE 1 yemek kaşığı değil 2 yemek kaşığı koydum =)) 1 fincan da yeşil çay içiyordum şimdi ikisini de bıraktım bak kilo veremiyorum(
günaydınnnnnnnn arkadaşlar.....
size güzel bir haberim var..kondisyon bisikletim geldi ve eşim az önce kurdu...az sonra binicem ..umarım eşimin yüzünü klara çıkarırım ve faydalı bir şekilde kullanabilirim...
merhaba sevgi kelebeğiiiii.....
sirkeli su iç iç içine bal koyunca içilebilir bişi oluyo harbiden.... Ben kokusuna bile katlanamazdım ben içiyosam herkes içebilir. Tabi midesinde problem olmayanlar için diyorum....
SİZE GÜNÜN SORUSU: kızlar bacaklarımdaki portakal kabuğu görünümü kilo verdikçe gider mi ?
ayy bal aklıma hiç gelmemiştii. tamam yarın bende deneyeceğim. iş yerinde yok çünkü. getiririm evden tatlım teşekkürler
çok sevindim arkadaşım senin adına. inşallah bende görürüm 79 larııı =(( en çok istediğim şey biliyormusun son 5-6 senedir 70 lerde hiç olamadım ben.
Bal o mayhoş tadı kırıyor hem de sıcak su birleşince bağırsakları çalıştırıyor..Kışın da hasta olmuyorsunuz kolay kolay vücüdun direncini arttırıyor =)) denenmiştir bu arkadaşlar =)) bizzat anneciğim tarafından =))
İnş. verebilirim..Ben 10 ay da 15 kilo aldım kabızlık yüzünden meğer kist varmış bağırsaklar ve rahim belime yapışmış nerede ise..Kist 15 cm 2. ise 5 cm.. 60 iken birden 75 oldum evlendim sonra..4 ay sonra gebelik hoooop 22 kilo aldım dünya kadar bağırsak ilacı kullandım çözülmedi içmediğim yağ bitki kalmadı..97 Oldum oğlum 8. ayına girecek.. 6 kilo kaldı inş. onu da verebilirim
LİONESSE cim ben daha önce 66 kg dan 50 kgye düşerken çok yürüyüş yapmıştım ve termal sauna şort kullanmıştım ve bende acayip selülit vardı..sıfıra yakın diyebileceğim kadar azalmıştı cnm..şimdi gene bisiklete binerken sauna eşofman giyicemmm
kızlaar çoğunuzun kilo cetveli yok niçıın niçııın.... bide niye menünüzü yazmıyonuz belkim kopya çekerim.... belkimde kulağınızı çekerim...
SİZE GÜNÜN SORUSU: kızlar bacaklarımdaki portakal kabuğu görünümü kilo verdikçe gider mi ?
ayy bal aklıma hiç gelmemiştii. tamam yarın bende deneyeceğim. iş yerinde yok çünkü. getiririm evden tatlım teşekkürler
çok sevindim arkadaşım senin adına. inşallah bende görürüm 79 larııı =(( en çok istediğim şey biliyormusun son 5-6 senedir 70 lerde hiç olamadım ben.
nurkelebek =) güle güle kullan canım. hayırlı olsun. bu şansı iyi değerlendirmelisin.
merhaba betülcüm =) midemde bir problem yok gibi. inşallah ben de içebilirim. bal fikri süper oldu aklıma gelmemişti. çünkü ben sirke pek sevmem. salata da bile çok aşırı aramam yani. ama zayıflamak için yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?