- Konu Sahibi Handandandan
-
- #26.301
Günaydınnnnn Kızlar yataktan kalktım pijamalarla geçtim pc ye bugün sirkeli sıcak suya tekrar başlıyorummmm inş. şimdi gidecğeim mutfağa =))
Sizde başlayın kızlar zorlayın kendinizi gitsin artık göbek kalça gitsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben 21 gün içtim ara verdim bi kaç gün yeniden başladım ama sabah bazen unutuyorum gün içinde içsem olurmu acaba
güzel motivasyonun için teşekkürler canım benim bu karışımı peki emzirenler içebilirmi bebeğime zarar versin istemem
günaydın rakibim kendine bir rakip bulmuşsun benden sana rakip olmazdı zaten ben anca yerimde sayıklıyorum .ikinize kolay gelsin bende yavaş yavaş veririm acelem yok ayda 2 kilo versem benim için çok iyi benim metobolizma baya yavaşladı artık yaşlandımı ne:26:
günaydın arkadaşlarımm =) rejimde ümit dolu bir güne merhaba diyelim. sevgiler.
canım öncelikle geçmiş olsun diş çok önemli ihmale gelmez dikkat et kendine. leslie açısından tebrik ediyorum aksatmıyorsun =)
Bu sabah tartıldım kızlar 80,4 =))) yarım kilocuk daha vermek istiyorum bayrama kadar 79 göreyim inş.
kız kocan seni verecek yerine yeni alacak olma hasta falan
leslıe dün yapamadım o kadar yol yürüdüm ki dün 2 defa leslıe yapmış kadar oldum. ama bugün kaçamaz bugün 5 yapıcam ilk defa bakalım ne kadar ter atıcam daha 4 e alışmadan 5 e geçtim :)) bu arada 500 gr vermişim hehehe
yarın 5 günde 5 kg diyetine başlıcam
selam kizlar oku oku anca bitirebildim sabahtan beri yazdiklarinizi
tesekkur ederim canim. neden bu agri anlamiyorum. agri gibi de degil aslinda, once dislerimi fircalarken surekli kanamaya basladi. yumusacik da fircalasam acayip kaniyordu. sonra dis etlerimin disle birlestigi yerde bir aci. simdi de on disim ben konusurken zin zin zinliyor igrenc bir his ya mahvoldum resmen konusamiyorum. cok cok kisik sesle yavas konusunca olmuyor anca. berbat bir his yani dis mi dis eti cekilmesi mi ne anlamadim. on disim de porselen acaba diyorum dis etim cekildi simdi de dis hava mi almaya basladi. offffdisciye gitcem yakinda. cok da korkarim disciden resmen odum patlar. dun gece yatakta hungur hungur agladim beni bayiltsin sonra napcaksa yapsin ben dayanamam diye. esim de 6 ayda bir duzenli disciye giden, disciyi seven bi tip. anlamiyor korkumu (( fobi gibi birsey bendeki ama gitmem lazim el mahkum, bu zin zin zinlamayla yasanmaz
selam kizlar oku oku anca bitirebildim sabahtan beri yazdiklarinizi
tebrik ederim canim darisi bizlerin de basina, ben 70leri gordugum gun naparim bilmiyorum heralde masaya cikip gobek atarim veya daha sacma birsey de yapabilirim bilmiyorum
bende aynı durumdayım.. dişimde kocccaman bir delik oluştu zaman zaman sızlıyor. korkudan gitmiyorum dişçiye. bu bahsettiğine benzer şeyler bende de oldu. dişetim iltihaplanmış herkeste olan bir durum. kanama falan oluyor fırçalerken. benim kendi kendine geçmişti. dişlerimle çok çok ilgilenen bir insan değilim ama aşırı şikayetlerim de yok. senin canın çok yanıyorsa git bir an önce mümkünse. :18:
KIZLARRR BUGÜNKÜ MENÜM:
sabah 1 kepek ekmek
biraz peynir
ara yok
öğle 2 fincan çay
1 gün böreği
ara yok
akşam dün zeytinyaplı dolma yapmıştım gece bugün için 2 tane yerim
peşine meyveeee
Kızlar herkese iyi akşamlar youn bır hafta artlattım anca ıslerı toparlıyorum.Gecmısı okuyamadıgım ıcın malesef sohbetınızı bılmıyorum ama goz attıgım kadarıyla uzun uzadıyaa yazısmalar olmus o kadar uzun yazmak zor olmuyormu yawwNeyse yoklugumu aratmamıssınız en azından Hepınızı cok ozledım yarın buyuk ıhtımal gelırım gecmısı okur muhabbete dahıl olurum umarım...
Younluktan duzenım tamamen bozuldu dıyet felan hak getıre.Siz sakın oyle yapmayınbende cumaya kadar toparlıycam kendımı ıns sevıyore sızı
bende yazayım şuana kadar olanı yediğimi
1 fincan yeşil çay 3 adet petibör bisküvi =D
Gün içerisinde olmaz die biliyorum ya da ya da aç karnına mesela öğlen yemeğinden önce içmen gerek aç olmak lazım..
Kilo verebildin mi başlamadan önce sonra ne kadar oynadı..?
eda günaydın sabah bir ugrayayım dedim bir tek sen erkencisin
Günaydın kızlarrrr
dün gece başıma ne geldii
sirkeli su içiyim dedim
etkili olsun d,ye sıcak suya koydum bir anda içince az daha boguluyodum beni bi tıkadı bi yaktıki anlatamammm
Günaydın fadime ablaa
nerelerdesin
bugün erkenciyim evet bazen sabah çok iş oluyo bugün sakin olunca fırsaatan istifade geldşim hemen ama senden başka kimse yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?