Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nerden bıleyım cuvaldızı once kendıne ıgneyı baskasına derler...Kendımide sınıyorum boyle durumlaqrda...Herneyse bakalım 1 hafta nasıl gececek

biz çuvaldızı kendimize çok batırdık bence yeterliydi onlar :))))
bundan sonra iğne bize çuvaldız başkasına

Bilemedim valla

Buraya özen göstermiyorsa dıyettıde bozmus demektır o kısı zaten.En cokta buna uzuluyorum herkesı kotu etkılıyor bence bu durum Neden burda oldugumuzu/olmamız gerektiğini unutmamalıyız...

E ben merak ettim bu önerileri =)) şimdi söylesen olmaz mı

haklısın canım..Ben bu hafta pek katılamadım ama dışarda idim ya da misafirim vardı..Elimden geldiğince ortak olmaya çalışıyorum paşam müsade ettiği sürece dişler çıkıyor sıkıntılı bir dönemdeyiz..

E ben merak ettim bu önerileri =)) şimdi söylesen olmaz mı

Aklımdaki ilk şey şu ;

Giren 3 5 arkadaşı başka takımlara dağıtıp 9. takımı kapatmak açıkcası...Tabiki herkesin mazeretleri ve bahaneleri olacaktır bunları dınlemeden karar vermemek gerek ama 1 2 hafta daha bu tempoda gıdersek önerim bu yönde olabilir.Çünkü kimseye baskı yapamayız buraya gır dıe demı?En polıtık yol bu olsa gerek die dusunuyorum...Tabıkı zamanı geldıgınde henuz deıl...

uzuldum ama haklisin ne diyeyim

Hımmm evet haklısın ama protesto ederim söylemedi deme grev yaparım

Bende üzgünüm ama bu sadece benım fıkrım gerceklestırecek olursak zaten oylamaya sunarız ... Ama maden herkesı burda toplayamıyoruz bu takım amacına hızmet etmıyor acık kalmasınında bı anlamı yok dıe dusunuyorum Çok emeğimiz var bu takımın bugune gelmesınde neler atlattık ama bu takımı hıc bu durumda gormedım acıkcası herkes kendı havasında.Gercekten burda olma nedenını unutmayan zayıflama cabası olan arkadaslarıda kotu etkıledıgını dusunuyorum Cnm sen greve gırersen bebısın ne olacak o buyusun sutten kesılsın sonra grev

Neyse konusuruz bunları zamanımız var daha nasılsa

Günaydın Bugün topiğe ugrayacak az sayıdakı Hemcinslerim

Dün çok düzensiz bi gün gecırdım ... İşten cıktıgımda saat 21:30 du bu yuzden menumde gayet duzensız...

Sabah ;

2 tabak tarhana corbası

Öğle;

Çeyrek paket cips
ıce tea şeftalı

Akşam;

Yarım ekmek soguk sand.
Çay

Günaydınlar,

Boynum tutulmuş üç gündür robot gibi takılıyom.... Gribim her yanım ayrı ağrıyor ve bir sürü işim var ve ben sadece uyumak istiyorum. Tamam sızlanmalarımı topluca yaptım bitti.

Ben iyice dağaldım. Bir diyete başlamam lazım karatayı araştırayım bari o nasıl bir şey acep.... Dukan sarmadı beni....Bir programa edinebilirsem sadık kalacağıma inanıyorum ama yapabileceği bir şey bulmam lazım....

Gunaydin kizlar

Gecmis olsun canim. Ben de aynen, fena grip olmusum. Persembe aksam basladi bu sabah hala berbat haldeyim. Yani grip mi onu da tam bilmiyorum. Her aksam atesim cikiyor, ayrica tum gun de kaslarim eklemlerim inanilmaz agriyor. Cildim de asiri hassas boyle kiyafetim sirtima surtundugunde canim yaniyor resmen. Surekli benical falan iciyorum... Nasil gecicek bilmiyorum pazartesiye kadar Fikri olan varsa lutfen soylesin ne de olsa kaybedecek birseyim yok hepsini denerim kocakari ilaci vs
Bu arada Karatay gercekten etkili bir beslenme sekli ben karatay ile birlestirdim benim kalori sayim olayini, harika gidiyor. Bir de kim kac kilo vermis baktim karatay topiginde de inanilmaz motivasyon oldu. En dengeli ve en saglikli "diyet" o bence, digerlerinde illa bir sok diyet unsuru var cunku.

Hımmm evet haklısın ama protesto ederim söylemedi deme grev yaparım

Canim sen grev yapmaya karar verirsen haberim olsun, ben de sana katilirim

selam 9. takım nasılsınız uzun bir aradan sonra dedim ne yapıyo bizim hanımlar bi selam vereyim dedim. ben kaçak oldum kaçtım ortadan kayboldum bayram falan girdi araya anneme gidince uğrayamadım sonrada geldim ev işi bebek falan derken nettete arıza olunca gelemedim bahane çok anlayacağınız eee nasılsınız nasıl gidiyo diyetler kilo verdinizmi.. beni soracak olursanız aranızdan en son 92 kg ayrılmıştım bayramda öyle çok yedim ki 1,3 kg aldım 93,3kg geri döndüm evime ama hemen diyetime döndüm aldığım kiloyu verdim şuan 92 kg ve kaldığım yerden devam ediyorum

231. ETAP BIREYSEL DERECELER
4 Kasim - 18 Kasım

Etap Birincisi: 6. Takimdan heidin (3,75%)

Etap Ikincisi: 8. Takimdan kıvılcım (3.54 %)

Etap Ücüncüsü: 9. Takimdan TrulyScrumptious (2,45 %)

Fulyacım tebrikler

senden zayifim sekerim sonunda gectim seni
yaa iste bana rakip olursan boyle olur
(bak veriyorum gazi basla hemen diyetine)

tebrikler fulyacım senle yarışmakmı artık tırstık sözünü bile etmiyorum bak yolun açık olsun bu ara inşaatçılar diyetimi sporumu bozdular

tesekkur ederim canim evet insaatcilar sporu bozabilir de diyeti bozmasinlar hic olmazsa abur cuburu fazla tuketme de bu donemi en az zararla atlat o halde, sonra eski duzene dondugunuzde diyetine devam edersin

canım sende haklısın ama gerçekten zamanım hiç yok istersen izinli yaz beni 2 hafta anca inşaatçılar bişeler istiyorlar eşim sürekli evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…