- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.181
Kuzum spor gecmisin varmiEwtt birazdan spora başlıcam :) jillian baslangiç için zorlarmi beni
Ooooo hem kamile hanim hemde reglisi tesrif etmislerRegl olduuuuum
Uzun zamandır yok 4 5 ay önce vardıKuzum spor gecmisin varmi
hee bir de eşleştiğin kk ye gelse işi çok olmasa iyi oluyordur herhaldeEşleşme iyi oluyor kilo vermede gaza geliyor insan
Her hafta isteyenler rakip oluyor zaten cnmEşleşme iyi oluyor kilo vermede gaza geliyor insan
amin canım 3 yas 2 ay aralari canim suan ikisi bir zor ama kucuk biraz daha buyusun guzel olacak buyuk kucukle oynamak istiyor haliyle sorunlar burdan çıkıyorAynen oyle guluslerine değer:)
Allah seslerini evimizden eksik etmesin . isteyen herkese de nasip etsin .
Ne kadar araları canım ikisi birlikte buyuyor ne ne güzel
kolay gelsin sana daBende gidiyorum kızlar oğludur uyudu işler yemekelr beni bekler
Birde spor yapsam azıcık da olsa harika olur
Tamam canım çok teşekkür ederim hiç çekinmeden bir ortam değil zaten icimi isittiniz
Burayı çok sevdim
amin ablam iyi ve Allah korkusu olan insanlar olsun hep cevremizdeiki sene oldu boşanalı toparladı yüzü gözü bakışı düzeldi şükür rabbim hepimizi de sevdiklerimizi de iyilerle karşılaştırsın inşallah
Alan olmayinca mecbur aldim abla yoj geçen sefer baya abarttım bu sefer max 4 çeşit yapicamAaaa ne cabuk yine sira sana geldi
Bu sefer abartma bari
az once yazdi abla menüyü rakibinde bu aralar bir durgunluk vardün edibe menü yazmışmıydı tüm sayfaları okudum da unuttum mu yoksa edibe mi yazmadı şu an hatırlayamadım
hadi gozunaydinRegl olduuuuum
Evetttt rakip dedigin surekli gelip satasmali :))hee bir de eşleştiğin kk ye gelse işi çok olmasa iyi oluyordur herhalde
Kondisyonuna bağlı canim ilk istersen leslie den basla hamligi atmış olursun sonrada jiliana geçersinEwtt birazdan spora başlıcam :) jillian baslangiç için zorlarmi beni
bu hafta rakiplerde is yok abla
Belki birden jillan agir gelebilirUzun zamandır yok 4 5 ay önce vardı
Hem kocadan hem rakipten sansin yok desene bacim@Edibe12 gün için de bir bak rakibin öldü mü kaldı mı hadi olmadı gece bak bacım bu böyle gitmez ilgisizlik sevgisizlik bana zor geliyor avukata gidicem sana dava açıcam boşıycaaam seniiii hem de pis bir meblağ tazminat davası açacammmmm ona göreee ses verrr daaaaaa
Belki birden jillan agir gelebilir
Istersen lesliyle basla vucudun bi alissin spora
Bide gecmisi okuyup paylasim yaparsan daha cok kaynasiriz cnm
Bugun yazdi cnmdün edibe menü yazmışmıydı tüm sayfaları okudum da unuttum mu yoksa edibe mi yazmadı şu an hatırlayamadım
sabah yazmışdı değil mi tmm sağ ol sultanımBugun yazdi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?