- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.221
Kuzum şu anda yeni basladigin icin yeterliTamamdir abla menü altına puanlama uapip Yazıcam bir de bölgesel 15 dk etkili olur mu sence
Aynen abla doğru diyorsun. Leslie 3 mil yapmaya basliyim da yorulsam da devam ederim vucut hamligi atar zamanla.Kuzum şu anda yeni basladigin icin yeterli
Dedigim gibi zamanla cardiyoyuda artirirsin
Kilo vermek icin cardiyo sart
Hoşgeldin canımTamam canım çok teşekkür ederim hiç çekinmeden bir ortam değil zaten icimi isittiniz
Burayı çok sevdim
Ahahahh simdi onlar düşünsünYihuuuuuuu tebrik edin benim geçmiş bitti gelipte geçmiş yapacaklar düşünsun
Yihuuuuuuu tebrik edin benim geçmiş bitti gelipte geçmiş yapacaklar düşünsun
Sağol kuzum çok teşekkür ederimAğlayanin mali gulene yaramaz canim ama kız nasıl guvendiniz biranlik gaflet işte canım inşallah çözülür nasıl yapıyorlar böyle şeyleri pislikler
Oo çok hazlisin canım
ooo kim gelmiş hosgelmis :)
Evet canım ben Bolu eşim Rize bizde yazın oralara kaçıyoruz Bolu Samsun Rize dolaşıyoruz
amanın abla dikkat et ben 17 olsam ne olur düşünemiyorum normalde düşük tansiyonluyum 12 bile bana çok geliyor
Mezelere saldirmayip rakı değil cay icilmis daha ne olsun
günaydın o halde dostum :)
Aaa niye farklı tanıtmış ki kardeşin bile bile lades demiş abla neyse ki sonunda hakkında hayırlısı olmuş diyelim
Kız Tuğçe doğru söyle sevgili mi yaptın sen pek bir pozitiflik var sende yoksa su piskolog mu ise yaradı bizi de götür kız takım indirimi yaotiririzherkssin ihtiyaci var
tekrar hoşgeldin deyim ve verilmiş sadakaniz varmis çok şükür gelip geçmiş kötü günler
şişman ne kız şişman ne biz sağlıklı olmak için uğraşan bireyleriz ne şişman
Ne bitmez işin var Merve kızne çektin beee
Benim ki de derinden hissetsin lütfen lütfen
WC eğitimi için kolaylıklar diliyorum :) spor geçmişin çok yoksa Leslie en uygunu
bezelye bitmiş şükür ve ciğer günü gibi olmuş
Aslında çok kolay olacak mervecim inan ona da yazık kuzum bezle yatmak biliyorsun yaza kadar bende gece bağladım öğrenen çocuk sonradan gece kaçırmaya başlamıştı ama sonra kendisi dedi ben bhnunla yatmak istemiyorum acıtıyor diye ( ki en iyi bezi kullanıyoruz birde ) o zaman dank etti bana regl olunca bile küçücuk ped bizi nasıl rahatsız ediyor bir dusun ki onların teni daha narin
Yuhh Merve güne filan girme bı daha ne çabuk yine sıra sende
Aminnnn
Abla su elektrik inan çok önemli
Gözün aydın benimki de ha geldi gelecek
Kilon düşükmüş aslında bir kaç gün Leslie yapıp sonra jillian olur bence
Kim ben miabla ya benim tartı yine takıldı ben kaçtırmadan depresyondayim
Bağlanma büyüsü yaptık sana :)
Sabah 11 de uyanan bebe candır bizde yok mesela küçükken 6 da kalkardı şimdi Max 9 kırk yılda bir 10 oluyor
Şikayetçiyim hakim bey resmen erimemek için kasa döndü yağlar geçen yerden birşey alıyorum bildiğin kas olmuş
genetiğe kafa atasim var benimde
benim tartida seninkine arkadaslik ediyor heralde :)) ama dusecek baska careleri yokKim ben miabla ya benim tartı yine takıldı ben kaçtırmadan depresyondayim
varsin kas olsun cnm lombur lombur sallanmaktan iyidir:))Şikayetçiyim hakim bey resmen erimemek için kasa döndü yağlar geçen yerden birşey alıyorum bildiğin kas olmuş
ben daha yeni kendime geldimYihuuuuuuu tebrik edin benim geçmiş bitti gelipte geçmiş yapacaklar düşünsun
istersen 2 mil yap 1-2 hafta sonra 3 mile gecersinAynen abla doğru diyorsun. Leslie 3 mil yapmaya basliyim da yorulsam da devam ederim vucut hamligi atar zamanla.
Ya bugün uğraşmadim 3 kişi gelmiş maşallah takimimiza biraz temizlik yaptım yeni oturdumYihuuuuuuu tebrik edin benim geçmiş bitti gelipte geçmiş yapacaklar düşünsun
Burası motivasyon grubu bence bu tutum iyi sonuçta kaçamaklar herkesi etkiliyor ama dimi ☺10 kg ne kadar zamanda vermeyi hedefliyorSun. Bir de senin de bacaklarin kalınmış neler yapıyorsun spor olarak iki basenli olarak kiloları vermemiz gerekiyor benm de 10 vermem lazım hemen hemenBende kendimden bahsedeyim
Halı hazirda 15 gün sonra 33 olacak 158 boyunda 69.9 kg ( geçen hafta gördüm bu hafta kaybettim) yıllarca çalışıp çalışma hayatına ara verip ev hayatına alışmaya çalışan bir atarlı giderli tipimatarım giderim kötü niyetle değildir bazen sizi sizden çok düşününce piskopata bagliyorum sen yersen o yerse yemeyenin emeğine yazık değil mi, motivesine taş koymak değil mi yani ? 4 yaşına görmek girmek üzere bı oğlum var çocuk düşünüyorum ama bunun için uğraşmıyorum hedefim en kotu ihtimalle bir 10 kg daha verip korumak
Hadi bakalım inşalalh yaş aralığı çok iyi olacak benim üst üste oldularBende kendimden bahsedeyim
Halı hazirda 15 gün sonra 33 olacak 158 boyunda 69.9 kg ( geçen hafta gördüm bu hafta kaybettim) yıllarca çalışıp çalışma hayatına ara verip ev hayatına alışmaya çalışan bir atarlı giderli tipimatarım giderim kötü niyetle değildir bazen sizi sizden çok düşününce piskopata bagliyorum sen yersen o yerse yemeyenin emeğine yazık değil mi, motivesine taş koymak değil mi yani ? 4 yaşına görmek girmek üzere bı oğlum var çocuk düşünüyorum ama bunun için uğraşmıyorum hedefim en kotu ihtimalle bir 10 kg daha verip korumak
Öyle yapayımbenim tartida seninkine arkadaslik ediyor heralde :)) ama dusecek baska careleri yok
varsin kas olsun cnm lombur lombur sallanmaktan iyidir:))
ben daha yeni kendime geldim
istersen 2 mil yap 1-2 hafta sonra 3 mile gecersin
Dun aksam 3 bugun 2 kisi geldi tatlicimYa bugün uğraşmadim 3 kişi gelmiş maşallah takimimiza biraz temizlik yaptım yeni oturdum
Hoşbuldum canım
Kız biz ayni kiloda aynı boydaymisiz 2 sene sonra öğrendim kendini yeni uye gibi hissettimBende kendimden bahsedeyim
Size basenliler grubumu acsak acabaBurası motivasyon grubu bence bu tutum iyi sonuçta kaçamaklar herkesi etkiliyor ama dimi ☺10 kg ne kadar zamanda vermeyi hedefliyorSun. Bir de senin de bacaklarin kalınmış neler yapıyorsun spor olarak iki basenli olarak kiloları vermemiz gerekiyor benm de 10 vermem lazım hemen hemen
Hosbulduk
Gerçekten mi herkes hoşgeldi sefa getirdi o zamanDun aksam 3 bugun 2 kisi geldi tatlicim
2 basenli birbirimizi yerizSize basenliler grubumu acsak acabanb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?