- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #265.141
Oy canım benim bu ne güzel bir mesaj.hosbuldum çok teşekkür ederim .Kimse tutamaz bizisen de hoş geldin kuzum , gencecik annesin şimdi senin kuzunun en hareketli zamanları istesen de hareketsiz kalamazsın çok güzel zayıflarsın bizimle , artık annenden kilosun diye utanmak yok son 3 senedir sürekli hormon değişimin oldu kilo alman normaldi şimdi de artık zayıflaman normal bir şekilde olacak bedenin hazır (emzirmiyorsun artık) sen de hazırsın karar vermişsin zayıflamaya daha seni kim tutar :)
gece uyusunda gunduz spor yapip fit olsun :)))Gece kuşu gece gündüz uyumaya başladı
Evet canım tutmanız kazimtutmamız lazım bu zamana kadar yedik de ne oldu hep zarar hep zararBenimde sorunum gece yemeleriydi
Ama cuma gunleri rezil olmayip eksi cikmak icin mecburen bogazimizi tutacaz :)) tabi gun icinde yeterli dengeli beslenmen lazimki gece yemeklere saldirmayasin
Kuzum bi kac gündür modunu düşük hissediyorm tartidan baska sorun yok dimi cumadan sonra bi durgunsun nesesizGece kuşu gece gündüz uyumaya başladı
Evet inşallah
Evet spor yapsam şimdiden biraz daha iyi hissederim.
İki buçuk canım daha beş gün oldu başlayalı bende gece bezliyorum gunduzu bir halledelim geceyi sonra yapicam inşallah ikisini kaldiramam:)Kac yaşındaydı ufaklık ben gece hala bezliyorum biraz benim tembelliğiminde etkisi var
Çok hoşbulduummmHoşgeldinnn :)
yani kotu degil sadece bezelye karbon sinifindaDünkü menüm:
Sabah 9
5 yk ciğer
2 dilim ekmek
Öğle 14
5 yk ciğer
1 portakal
1 dilim ekmek
2 yk Humus
Akşam 19
1 tabak bezelye (sonunda bitti)
Salata
Su: 2.5 lt
Spor: yok
aynen katiliyorumKuzum bi kac gündür modunu düşük hissediyorm tartidan baska sorun yok dimi cumadan sonra bi durgunsun nesesiz
Cabuk alisir inşallah geceye henuz bende kendimi hazir hissetmiyorum ama benimki 4 e girmek uzere gece ufaklikla ugrasmaktan gece bezi bırakmaya cesaret edemedimİki buçuk canım daha beş gün oldu başlayalı bende gece bezliyorum gunduzu bir halledelim geceyi sonra yapicam inşallah ikisini kaldiramam:)
Aksam Mutfak kapaninca yaziyoruz cnm :))Kızlar günlük menuleri akşam mı yazıyoruz
İnşallah canım vallahi hiç kolay değil bu bebişleri büyütmekCabuk alisir inşallah geceye henuz bende kendimi hazir hissetmiyorum ama benimki 4 e girmek uzere gece ufaklikla ugrasmaktan gece bezi bırakmaya cesaret edemedim
Evet canim gunumuzu aksam yaziyoruzKızlar günlük menuleri akşam mı yazıyoruz
bir ben değilim yani oyle hisseden ama ben eski edibeyi istiyorumyani kotu degil sadece bezelye karbon sinifinda
Bu 2 gun lutfen dikjat et cnm
aynen katiliyorum
Tesekkur ederim Merve abla .Hosgeldin iremcim ben merve diplomali ev hanimiyim 2 kızım var biri 7 aylık biri 4 yasina girmek üzere çocuklardan is hayatına henüz atılamadim yaşım 29 103 kilo ile basladim 64 indim lakin geri aldim şimdi hedef 60
canim hoşgeldin
ben merve diplomali ev hanimiyim 2 kızım var biri 7 aylık biri 4 yasina girmek üzere çocuklardan is hayatına henüz atılamadim aslinda meslektasmisiz yaşım 29 103 kilo ile basladim 64 indim lakin geri aldim şimdi hedef 60 hamileliğin oldukca zor gecmia hamilelikte benimde troid çıkmıştı ve troit bezinde nodul vardi hala daha var malesef sadece troid degerim dustu.. Değerlerin duzeldigine gore eminimki kilocuklar hizlica seni terk edecek hamilelik gibi zor bir süreci atlatmissin artik guzel günlere bakalım
Ne guzel işte bu cabuk kaynasicaz demek
ahh abla bir ortam yok
TamamdirAksam Mutfak kapaninca yaziyoruz cnm :))
Bazi tembeller ertesi gune birakiyor
Pek hosuma giden bi durum degil bu
Valla oyleymis kardesi olana kadar pek zorlanmiyordum da hatta bana arkadas oluyordu da şimdi ikisi bir hem beden hem ruhen cok yoruyor beni canlari sagolsun yeterki halimize şükürİnşallah canım vallahi hiç kolay değil bu bebişleri büyütmek
İnşallah :)) aynen akşama aticam listeyi deo zaman bu kadere bi son verelim hem siskoluktan hemde agrilardan kurtulalim canikom
Bide spor yapalim :))
sen sicak kanlisin belli:)) cabuk kaynasirsin
Listeyi yapinca gorursun kim var takimda
Insallah canin Nisan mayis gibi vermem lazim tatile gitmedenTesekkur ederim Merve abla .
Maşallah tekrar verirsin,buradar motivasyon çok güzel. Hepimiz ineriz İnşallah Mayıs ayına kadar.
Aynen oyle guluslerine değer:)Valla oyleymis kardesi olana kadar pek zorlanmiyordum da hatta bana arkadas oluyordu da şimdi ikisi bir hem beden hem ruhen cok yoruyor beni canlari sagolsun yeterki halimize şükür
Merhaba ben de takıma yeni geldim ismim İrem :) ikimix de hosgeldik:)))Tamamdir
Bende en geç gece yazarım inşallah
Oğlum uyanikken pek telefonu almıyorum elime ama hiçbir mesajı cevapsiz bırakmamaya gorevleri yerine getirmete çalışıcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?