Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunu doktorumla da konuştum. Artık harekete başlayacağım bu hafta 1 kilo vereceğim söz

Ben menü paylaşayım
Sabah 11:00
2küçük kase tarhana çorbası

Ara öğünler
2dilim kabak tatlısı (dayanamadım yeni pişirince)

Bir dilim avokado

Bir bardak ayran

Akşam 17:00
6yk kuru fasülye
2yk tavuklu pilav(yememeliydim)
Salata

Su 1 tl (geceye kadar 2 olur inş)

200 ip atlama
(En az 200 daha atlamayı düşünüyorum)

Baslangic icin guzel cnm
Sabahlari yumhrtali peynirli yesillikli guzel bi kahvalti yap

Sana hosgeldin dedigimi gordunmu :)))

Poni Bon ponimmm hamişin sözü bile dua gibidir belki ay bitmeden 79 u görürüm senin lafınla kuzum olur mu olurrr:))
zor geçiyormuş hamişlik daha 4 ay var allah yardımcın olsun inşallah bundan sonrası kolay olur ama helal sana 5 ayda 1 kilo olmışsın sadece böyle devam edersen 4-5 kilo fazlalıkla doğuma girip onu da 1-2 hafta da geri verirsin inşallah

Abuu yüzdemiz bize hic yakismamisbu hafta bence hepimiz kendi ozelestirimizi yapalim hatta gerekirse birbirmizi elestirelim olumlu olumsuz yanlarımızi belki kendimizde goremediklerimizi bizim disimizdakiler görür
ben oturdum yaptım eleştirimi yemek saatleri arası 8 ila 10 saati buldu geç yedim hafif de olsa, demek ki yaramıyormuş midem aşırı ses çıkarıp hatta ağrıyana kadar beklemiycem bundan sonra canım istemese de 6-7 saati geçirmiycem ve sofradan normal doymadan kalkmıycam

Baslangic icin guzel cnm
Sabahlari yumhrtali peynirli yesillikli guzel bi kahvalti yap

Sana hosgeldin dedigimi gordunmu :)))

Genelde yumurta peynir yerim ama sabah kalkınca tok hissettim kendimi birazda sıcak sucak çorba çekmişti canım o yüzden hoşbuldum bu arada memnun oldum allah kolaylık versin

Sorma bir el atsa süper olacak
neye inanırsan o sun , neye inanırsan onu yarının olarak inşa edersin
bilinç altı saf biraz da yaramaz çocuk gibidir kandırması kolaydır senin hislerin ve düşüncelerin neyse doğru yada yanlış ayrımı yapmaz her dediğine hissettiğine inandığına o da inanır sürekli tekrarla istediğini kabul ettirebilirsin hastayım ayy başım ağrıyor de şimdi kendi kendine bir kaç kez yarım saati bulmadan cidden başın ağrıyacak :)) zaman mekan kavramı yoktur şimdiki zaman mı geçmiş mi gelecek mi ayırt edemez bilinç altımız o yüzden sen cidden oturup 2 saat derin nefes çalışıp 2 kilo zayıflıyorum dedidiğin de bunu inanarak yaparsan cidden 2 kilo zayıflarsın o yüzdennnnnnnnnn
kendine dediğin şeylere dikkat et bilinç altı her şeyi emir olarak alır
zor kilo veriyorum dediğin de emri verdin bile onun yerine sağlıkla ve rahat zayıflıyorum de sürekli sonra da hiç stres yapma bırak bilinç altı seni zayıflatsın, iştahın azalacak , acıktığın da zararlı bir şeye saldırmak yerine bir bakacaksın salata yapmışsın bol bol proteinle yiyorsun hayret edeceksin kendine 30 kiloyu bu şekilde verdim ( 2-3 kilosunu geri almışım onlarda gidecek ) zayıflamama engel bir sürü şey varken hem de
30 yaşından sonra zayıflamak zor derler .. 35 yaşından sonra zayıflamaya başladım beynim de ki yanlış inanışları silmem zaman aldı anca 111 kilodan bu kiloya indim
doğuştan şişmanların zayıflaması zordur derlerr.. doğuştan obezmişim :)
troid bezi olmayanlar iyice şişer (kendi cerrahım dedi bunu) 4 küsür senedir troid bezim yok kökten alındı ben sonrası zayıflamaya başladım
ağır diyet spor yapmadan benim gibilerin zayıflaması imkansız gibi bir şeymiş... diyet yapmıyorum arada kasları 3-5 dk çalıştırırsam spor yok gibi bir şey :)
al sana canlı örnek yanlış inanışları kendim hakkında ki tüm olumsuz düşünceleri değiştirince zaten zayıflamak çok doğal normal bir şeymiş bedenin kendi terazisi var olması gerekn haline kendi zaten iniyor sen yeter ki kalpten iste inan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…