- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #266.001
Ne oldu tatlim musterilermi delirttiÇok gerginim ya deli gibi yemeğe saldıracam ya vurup kafayı uyuyacağummm
Uyumayı tercih ediyorummm
Sakinleşirsem enerjimle dönerim eve geçince
Cok sukur atlattin cnmMisafirler gitti ben de bittim lakin evi toplayip spor yspmam lazim öğlen geçmiş yapmistim aslında alıntılar ucmus tekrar gidicem geçmişe
Ins. Oyle olur cnmOlsun bu hafta nazar boncugu olsun, haftaya insallah birinci olucaz, ben de listeye efsane bi giris yapicam inaniyorum ben bize
Bunu doktorumla da konuştum. Artık harekete başlayacağım bu hafta 1 kilo vereceğim sözilk sayfada yuzde hesabi var cnm ordan bakabilirsin
Eylemmm guncel listeyi daha aksam koydum cnm ama sen gecmis okumuyonki :))))) her zaman son listeyi ilk sayfayada ekliyorum
Eksisin ama kac haftadir senden bekledigim performansi goremiyorum
Zincirlerini ne zaman kirip eski eyleme donecen
Hastalik vs. Dedik cok oyalandin cnmBunu doktorumla da konuştum. Artık harekete başlayacağım bu hafta 1 kilo vereceğim söz
aldım gitti :)))Seni psikolojik danismanimizekim2009 havale edeyim o zaman :)))
Ekimcim bu kizimiz oncesinde zor verdigi icin simdide veremicem diye korkusu varmis
Keske olabilseydi guzelim ama kural geregi istesemde alamiyorumabla listeye alindimmi bu haftaMefkurem
Baslangic icin guzel cnmBen menü paylaşayım
Sabah 11:00
2küçük kase tarhana çorbası
Ara öğünler
2dilim kabak tatlısı (dayanamadım yeni pişirince)
Bir dilim avokado
Bir bardak ayran
Akşam 17:00
6yk kuru fasülye
2yk tavuklu pilav(yememeliydim)
Salata
Su 1 tl (geceye kadar 2 olur inş)
200 ip atlama
(En az 200 daha atlamayı düşünüyorum)
Sorma bir el atsa süper olacakSeni psikolojik danismanimizekim2009 havale edeyim o zaman :)))
Ekimcim bu kizimiz oncesinde zor verdigi icin simdide veremicem diye korkusu varmis
ben oturdum yaptım eleştirimi yemek saatleri arası 8 ila 10 saati buldu geç yedim hafif de olsa, demek ki yaramıyormuş midem aşırı ses çıkarıp hatta ağrıyana kadar beklemiycem bundan sonra canım istemese de 6-7 saati geçirmiycem ve sofradan normal doymadan kalkmıycamAbuu yüzdemiz bize hic yakismamisbu hafta bence hepimiz kendi ozelestirimizi yapalim hatta gerekirse birbirmizi elestirelim olumlu olumsuz yanlarımızi belki kendimizde goremediklerimizi bizim disimizdakiler görür
Abuu yüzdemiz bize hic yakismamisbu hafta bence hepimiz kendi ozelestirimizi yapalim hatta gerekirse birbirmizi elestirelim olumlu olumsuz yanlarımızi belki kendimizde goremediklerimizi bizim disimizdakiler görür
Geldim geldim
Bende yok cnmekran kıpırdamıyor bir şeye tıklıyorum gidip reklam sayfasını açıyor ha dellendim ha dellenecem sizde sorun var mı
Baslangic icin guzel cnm
Sabahlari yumhrtali peynirli yesillikli guzel bi kahvalti yap
Sana hosgeldin dedigimi gordunmu :)))
neye inanırsan o sun , neye inanırsan onu yarının olarak inşa edersinSorma bir el atsa süper olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?