- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
- #267.681
senin tarif kesinlikle daha iyi sultanımBen Yazdim bebegim az once
istersen ondan yapabilirsin
Ama hergun icmeyin vucut alismasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin tarif kesinlikle daha iyi sultanımBen Yazdim bebegim az once
benim aklım da içindeki potasyumu şuyu buyu var ya onların faydalarını almak olunca sürekli, olgun muz daha iyi diyorum galiba , benim kafaya göre meyveden sebzeden gelen kalori iyidir bedenin ana ihtiyaçları için :)Olgunlaşmış muz benim cocuklarda yiyor canım tatlı olduğu için Zuhal ablanın dediği gibi muz olgunlaştıkca kalorisi de yükseliyor galiba
ohhhh gitsin selulutler :))sultanimiis gelmiş, bugün baya kendimle ugr astım bakımlar yaptım saat 10 buçuk tan beri ayaktayım yolculuk işin işlerimi halletim duştan sonra soğuk su tutup masaj yaptım bacaklarıma![]()
listede olmadigin icin lahana yiyebilirsinBugün lahana yemegi ve akşama da kereviz yoğurt düşünüyorum karbonu azaltcam
Tabiki sekeri az oluyor cnm lifini bilmiyorumBende yeşil muzda seker az lif çok diye biliyorum,
Bilmiyorumki cnmc))o zaman ben mi karıştırdım olabilirbiliyorsun arada mikserliğim tutup isimleri kimle ne konuştuğumu bile karıştırıyorum :)))
Bu 2 gun barbunya kuru fasulye falan yeme lutfen cnmkızlar günaydın,
Dün akşam iyi geceler diyemedim size site bakıma girdi tam ben girdiğimde. Bugün henüz geçmiş yapamadım ama birazdan yapıcam. Ben bugünde biraz yatıp dinlendim sabah geç kalktım fakat iyi geldi, enerjim normale donmustu, bu sabah kalktım jillianla sporumu yaptım. Şimdi kahvatımı edicem ( evet biraz geç kaldı ama bugun de boyle olsun). Sporumu yapabildiğim için mutluyum. Bugün kahvaltıdan sonra planım ev temizliği. Dün gece yine burası aşırı soguktu, kar yagdı hep. Bugun günesli ama kar sogugu var. Kardan dolayı bisikletle cıkamadım, aksam esimle markete cıktık, taze fasulye, kereviz falan aldım. Akşama barbunya var ama belki portakallı kereviz de yapabilirim. Önümüzdeki 3 günün menüsünde, barbunya, kereviz ve fasulye var. Aklımdan geçen eğer eşim barbunyayı beğenirse onun iki akşamlık menüsünü barbunya ve kereviz benimkini ise kereviz ve fasulye olarak yapmak. Barbunyayı seviyorum ama onunda karbon miktarı yuksek diye son iki gün yemeyi tercih etmeyebilirim.
Ay cok uzun yazdım yine :) sabırla okuyanlarınıza teşekkür ederim.
tatsiz oluyor ama muz sut yapinca mecbur oyle aliyorumYeşil muz çok sert değil mi ya![]()
Senin yazdigini gormediydim cnmsenin tarif kesinlikle daha iyi sultanım
Hepsini var evde yapayım da içerim bugün :)Ben Yazdim bebegim az once
Hmm diger gunler icin daha rahat olur o zaman kolay gelsin sana canim :))Yok ev Adana’ da. Ben Ceyhana gidiş geliş yapıyordum servisle. Ama pat diye gidiyorsun dediler şimdi dolmuşla sürünüyorum.
abla sen hangi ilaci kullaniyorsun. Bende de hashimato var bende her sabah levitiron 100 mg aliyorum. Malesef omur boyu da kullanmam gerekiyor..yok gülüm ilaçları almazsan anın da kilo alıyorsun dozu az geldiğin de bile şişiyorsun hemen ilaç troid bezi yerine salgıların üretilmesini sağlıyor
Bende dunku yemekler var ben sadece tavuk yogurt salata yerim amaBugunku planlar ne kizlar
Ben sebze corbasi yapicam
Kabak ispanak yesillikler sogan biber sarimsak
Yag tuz yok bol acili limonlu
Butun odemler gitsin![]()
aynen bende yumurtali kavurmayi cok severim bende yemegine gore de daha lezzetli oluyor kesinlikle tavsiye ederim. Hatta mantarida ince ince kiyip ayni sekilde yumurtayla kavuruyorum o da cok lezzetli oluyor.Aslında ıspanak yumurtali yenmesi gerekiyormuş ispanagi kavurup yumurta kiracan vitamin açısından daha zenginmis biz yoğurtlu ya alışmışız belki akşam kavurdugum ispanagi bir yumurta kırarım :)
ayni benimki :)) 1.5 yasini yeni doldurdu memme cici diye dolasiyor yakama pacama yapisiyor :))genel de geceleri yapışıyormuş ağzın da meme uyuyormuş kızıl patitisim bir kaç aya bırakır belki kardeşim de 2 yaşına kadar istiyorsa geceleri emziririm diyor :)
ilk baslarda agri oluyor ama 1 hafta sonrasinda geciyor ve gercekten cok sikilastiriyir. Bi donem hoca ile yapiyordum cok guzel incelmistimAy geçen hafta 2 gün üst üste yaptım karnımı çok ağrıttı. Acayip zorluyor.
Teşekkür ederim![]()
Bugunku planlar ne kizlar
Ben sebze corbasi yapicam
Kabak ispanak yesillikler sogan biber sarimsak
Yag tuz yok bol acili limonlu
Butun odemler gitsin![]()
Canım ben ilk çocuktan sonra hep 65 te kaldim beğeniyordum aslında o kiloda da kendimi benim belim çok ince kilom bacakta
Inşallah olursun şimdi hamileliğin tadını çıkar
Doğru söylüyorsun valla yemek yemekten çekiniyorum vücudum az yemeğe alıştı diye hemen kilo alıyorum..
Ayy utandım şimdiçok teşekkür ederim
Ben gece yeme alışkanlığını çoktan kestim o yüzden alıştım
Inşallah canım benim veririm hemen
Maşallah az kalmış
Doğru söylüyorlar valla
Benimki tip olarak aynı ablası ama huyları bayaa farklı![]()
heytt heeeyyttt pınarım motivasyonuyla beraber geldi hoş geldin gülümm
Abla hayırlı yolculuklar çok dikkt et kendine. Me kadar saçma iş yapmışlar ani bir haberle.
Oo sultanimiis gelmiş, bugün baya kendimle ugr astım bakımlar yaptım saat 10 buçuk tan beri ayaktayım yolculuk işin işlerimi halletim duştan sonra soğuk su tutup masaj yaptım bacaklarıma
Bugün lahana yemegi ve akşama da kereviz yoğurt düşünüyorum karbonu azaltcam
Abla maşallah dur sakın ol senin yine iskolik olacağın tutmuş kalorileri yakmayaniyetlisin heralde vucut da diyor yansın kaloriler kalk ayağa ☺☺
İyi gezmeler hepimize güzel gün olsun
Ohhh gunun mvasyonu da gelmiş![]()
Lahana odem mi yapıyorohhhh gitsin selulutler :))
listede olmadigin icin lahana yiyebilirsin
Tabiki sekeri az oluyor cnm lifini bilmiyorum
Bilmiyorumki cnmc))
Bu 2 gun barbunya kuru fasulye falan yeme lutfen cnm
Bakliyat sislik yapiyor
Kereviz guzel olur
tatsiz oluyor ama muz sut yapinca mecbur oyle aliyorum
Yarin yap istersen tatlimHepsini var evde yapayım da içerim bugün :)![]()
Yuzde 90 cogu kisiye yaoiyor butun lahanagillerLahana odem mi yapıyor![]()
Cumartesi sabahı yola çıkıyorum inşallah ablaYarin yap istersen tatlim
Bugun aksamdan hazirla yarin gun icinde ic
Ne zaman yola cikiyodun
Saolasın canım Ekim çok güzel rüya yoruyor bi kaç kere denk geldim hatta rüyayı görünce ilk aklıma ekim geldi ona yorduruyum diye kadın biliyor gibi maşallah :)Cüce rüyan hayra çıksın inşaallah yasemin ekim ablamın tabiri de efsaneydi yalnız de mi :)
guzel olur cnmBende dunku yemekler var ben sadece tavuk yogurt salata yerim ama
Sen orda olunca haftaya liste isini nasil yapariz bilmiyorum cnmCumartesi sabahı yola çıkıyorum inşallah abla
Abla ben o konuyu baya düşündümSen orda olunca haftaya liste isini nasil yapariz bilmiyorum cnm
Gerci bakalim guzel eksi gelebilecekmisin haftaya :))
Afiyet oksun ❤❤❤❤Ben corbami yapayim aciktim :))
aynı değil seninkin de yeşil çay ve zencefil de vaar :)Senin yazdigini gormediydim cnm
Aynisiymis zaten :)))
ayy yerim ben onun yakana yapışmasını ahh gülüm misafir varken kalabalıkta da meme istiyorlar ya bizim zilloş mam mamm diye annesine yapışmıştı bir kere gülmekten öldüm bennn kardeşim utandı kuzum çocuğun hakkı acıkmış irtiyor bunda ne var kii hihihihHmm diger gunler icin daha rahat olur o zaman kolay gelsin sana canim :))
abla sen hangi ilaci kullaniyorsun. Bende de hashimato var bende her sabah levitiron 100 mg aliyorum. Malesef omur boyu da kullanmam gerekiyor..
Bende dunku yemekler var ben sadece tavuk yogurt salata yerim ama
aynen bende yumurtali kavurmayi cok severim bende yemegine gore de daha lezzetli oluyor kesinlikle tavsiye ederim. Hatta mantarida ince ince kiyip ayni sekilde yumurtayla kavuruyorum o da cok lezzetli oluyor.
ayni benimki :)) 1.5 yasini yeni doldurdu memme cici diye dolasiyor yakama pacama yapisiyor :))
ilk baslarda agri oluyor ama 1 hafta sonrasinda geciyor ve gercekten cok sikilastiriyir. Bi donem hoca ile yapiyordum cok guzel incelmistim