- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #267.721
Süre uzun olursa sikiyor o zamanevet o baya zorluyor bi ara evde bende denedim de pek yapamadim devam da edemedim zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süre uzun olursa sikiyor o zamanevet o baya zorluyor bi ara evde bende denedim de pek yapamadim devam da edemedim zaten
Aynen şu ayları iyi değerlendirelim bol bol yağları yakalımTovbe de kizz:)) bikac ay daha sabredecez artik
Ben de 2 beden incelemeye başlamak istiyorum orduda başlayabilirim hatta2 beden incelmeyi yada 3k yi denedinmi cnm
Bende bi baslamak istiyorumda ikisinden birine bi olmadi
Tekirdagdayim ben abla burada hava çok değişken yaaIsyerinde yapmam zor onu abla aslinda benimde aklima geldi guzel eksi getiriyordu bana. Kar olsa daha iyi bence kari severim cunku ama fazlasi tabiki cekilmez
Sen neredeydin canim bbizim burda da oyle mugladayim bende
evet o baya zorluyor bi ara evde bende denedim de pek yapamadim devam da edemedim zaten
Bende corbami bizztladim
2 tabak eksili ictim
Icinde sislik yapacak bisey yok hem cig degil sindirimi kolay
Yesillik dolu oldugu icinde toplam tencere 100 kalori bile degildir:))
Sabah mı akşam mı :)Yok cnm biztt yapmadan yiyip iciyorum:))
guzel olur baslarsanBen de 2 beden incelemeye başlamak istiyorum orduda başlayabilirim hatta
yok tok tutmuyor :))permiş hem tok tutar hem kalorisi az
Normalde 3 ogun sadece bu cnmSabah mı akşam mı :)
guzel olur baslarsan
Tabi yag yakmak icin kardiyoda yapmak gerekiyor
Haftada 2 ebru 2 gün leslie yapsak olur o zaman
yok tok tutmuyor :))
O 1.5 kilo nereden gitti acabaNormalde 3 ogun sadece bu cnm
Ben gecen hafta persembe 2 muz 3 bar sut ictim toplamda
Ama sutude suyla sulandirdim :)
1 gunde 1.5 gittiydi
Herkes yapamaz baya zor oluyor :))
Kolay gelsin cnm
Kiz iyi usenmiyon kendine balik yapmaya:)) benim menum sana uymaz :)) sebze corbasi yagsiz tuzsuz
Net bilmiyorum ama en geç 1 hafta içindeNe zaman alican cnm teli
zaten gecen hafta artidaydim cnm dikkat ettigim halde dusmedi bi turlu tartiO 1.5 kilo nereden gitti acaba
bol aci eksi koyunca idare ediyor :) ) tuz koyarsam bi anlami kalmaz :))Oo yagsiz tuzsuz nasil iciyorsn abla yag neysede tuzsuz benm icin cok zor oluyor
zaten gecen hafta artidaydim cnm dikkat ettigim halde dusmedi bi turlu tarti
Muhtemelen odem gitmistir
Zaten sık yapilmaz
bol aci eksi koyunca idare ediyor :) ) tuz koyarsam bi anlami kalmaz :))
Tane karabiber pulbiber attim cnmHaklisin abla baharat da atiyormusun kimyon karabiber falan
Benim islerim var kizlar aksam grsruz
Tane karabiber pulbiber attim cnm
Yaparken icine taze zencefilde koydum
Yerken limon sikiyorum
Tamam abla aksamdan hazirlar ise giderken gotururum. Bugun tartilamadim gec kalacam diye acele ciktim evden kahvaltiicin ugrastimda birazBurda da kar fazla olmaz 1 kere falan
Cogunluk firtina yagmur:))
Yarin en azindan sifir karbon yapmaya calis cnm
Odem cayinida ihmal etme
Bugun tartildinmiydi artilar gitmismi
Aynen birde hocayla canli olunca birbirne baka baka gaza geliyor insan o zaman guzel oluyorSüre uzun olursa sikiyor o zaman
Afiyet olsun ablaBende corbami bizztladim
2 tabak eksili ictim
Icinde sislik yapacak bisey yok hem cig degil sindirimi kolay
Yesillik dolu oldugu icinde toplam tencere 100 kalori bile degildir:))
kolay gelsinBenim islerim var kizlar aksam grsruz
Valla arti gelmede ne yaparsan yap :)))Tamam abla aksamdan hazirlar ise giderken gotururum. Bugun tartilamadim gec kalacam diye acele ciktim evden kahvaltiicin ugrastimda biraz
Jillian super kiloma falan bakmayacam bende basliycam en azindan vermesemde inceliyorumMerve 1,5 sene zumba yaptım
Ama jiliandaki etkiyi hiç birinde görmedim inanki
aaa o neymis oyle gonderilirmi insan pat diyeKızlar ani bir haberle geçici göreve şehir merkezindeki bir şubeye gönderiliyorum. Hem de şimdi. Ceyhandan adanaya yola çıkıyorum şu an. Akşam dışında 3 gün giremeyebilirim bilginize
Afiyet olsun canim guzelDunki menumu uykuya ve yorgunluga yenik düştüm yazamadm kusura bakmayin sonra geçmiş e dönerim
Sabah 10 gibi
1 tost domates
ara 14 gibi
Yeşil çay 4 hurma (midem kazindi icin) 1 kaseye yakın yoğurt 1 d.elma
Akşam 18 gibiydi
Yarım kase ayran çorbası
2 parça tavuk salata
2 kaşık yoğurt
2.1 lt su 35 dk eliptik 140 puanPnrrr-12
Bunun adi ne canimEki Görüntüle 2227852 Bizimde hafta sonu misafirimiz var yoğurtlu olarak buna karar verdim çok güzel oluyor sadece üzerindeki sos yerine maydonoz serpiştiriyorum fikir olsun diye attım resmi :)
mrb abla ons herkes guzel eksilerin on haxirligini yapar cumayaGunaydinnnnn fistik adaylarimmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
Hadi bakalim bu 2 gun gelsinnnnn karbonsuz menuler sonrada guzel eksiler
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()