• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Abla ben o konuyu baya düşündüm
Listeyi kötü etkilememk emekleri boşa cikarmamak adına
Şöyle yapalım derim sen nasıl uygun gorursen tabi
Bu cuma tartilicam bakalım sonuç ne olacak önce ona bakarız zaten
Haftaya içinde ben perşembe günü ve pazartesi tartildim kontrol amaçlı bide perşembe bakarım sonuç sabitse girmem deneme süremi uzatırız
Eksiyle listeye girerim zatenn cuma günü yanıma fıstık kuru kayısı çiğ badem ceviz gibi şeyler alıcam .
Bu arada odem cayini ocağa koydum :)))
Dedigim gibi onumuzdeki cumaya gore karar verecez cnm
Yuzde 1 in altinda olursa zaten alamam
Sonraki haftada donucen heralde

Kızlar dünkü Menü
Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
2 tane Brezilya cevizi
Öğlen 14.30
1 porsiyon döner (yalnız Eti yendi)
Akşam 20.00
1 bardak süt
6 7 tane yaban mersini
Su 3 lt
Aksam baya hafif olmus cnm

Sen nasilsiin annen daha iyimi

Dedigim gibi onumuzdeki cumaya gore karar verecez cnm
Yuzde 1 in altinda olursa zaten alamam
Sonraki haftada donucen heralde
Aynen abla
Liste olsun olmasın sizinle olmak bana motivasyon veriyor ve mutlu oluyorum
Hee birinize Tesekkur ederim iyiki varsınız ❤❤☺

guzel olur cnm

Yarin icin planin ne
Yarin icin mantar almistim yumurta ile onu kavurucam yanina da yine yogurt salata olur abla. Bu arada jillian icin dedigin gibi cuma baslayacagim onu alinti yaomamisim simdi geldi aklima :))
ayy yerim ben onun yakana yapışmasını ahh gülüm misafir varken kalabalıkta da meme istiyorlar ya bizim zilloş mam mamm diye annesine yapışmıştı bir kere gülmekten öldüm bennn kardeşim utandı kuzum çocuğun hakkı acıkmış irtiyor bunda ne var kii hihihih
ben de levitron kullanıyorum 3 ayda bir kontrole gidiyorum dozunu ayarlıyorlar bazen az geliyor bazen çok gelip troid zehirlenmesi yapıyor kafasına göre değişiyor bedenin ihtiyacı :)
en tatli zamanlari masallah hepsine birde akillilarki. Rabbim hepsini korusun esirgesin. Ben artik doktora gitmiyorum onun icin. Saglik ocaginda veriyorum kani cikan sonuca gore kendim ayarliyorum uzmanlastim artik o konuda :))

Aynen abla
Liste olsun olmasın sizinle olmak bana motivasyon veriyor ve mutlu oluyorum
Hee birinize Tesekkur ederim iyiki varsınız ❤❤☺
:KK200: :KK200: :KK200:
Sende iyiki geldin fistigim :anne:

Yarin icin mantar almistim yumurta ile onu kavurucam yanina da yine yogurt salata olur abla. Bu arada jillian icin dedigin gibi cuma baslayacagim onu alinti yaomamisim simdi geldi aklima :))
tmm cnm

Sen eskiden ayran asi falan yapardin oda iyi geliyordu heralde sana

Off nasil bir yere geldim ki ben. Yagmuru hic bitmiyor. Hava kapali surekli . Icim sikildi valla. Islerde hafifledi iyice agirlik coktu.
burasindan iyidir gene:)))

günaydııınnnnnnnn
Tunaydin ablam
nanekekiğin mesaj alıntısına yazdım gülüm güzel rüyayı mümkünse anlatmayın kötü rüyayı akan suya anltın akıp gitsin diye
Evet okudum ablam
Hosbuldum canım maşallah allah bağışlasın

Iyiyim canım seni sormalı sanırım bebiş geliyor maşallah :nazar:
Ben de ikinci prenses geldi 5 kilo fazla ile hamile kaldim hamilelikte de 12 kilo aldim şimdi ye kadar 10 'nu gitti kaldı 7 inşalalh burda veririm onları zorluyor biraz beni
Sen neler yapıyorsun kaç haftalık bebiş cinsiyeti belli oldu mu :KK200:

Teşekkür ederim hoşbuldum inşallah :dua:

Hosbuldum canım aa kaç nisanda doğdu benimki de 28 inde 4 yaşında olacak diğeri de 28 haziran 2018 doğumlu yakın araları
2015 nisan annelerinde beraber miydin acaba :KK49:

Hosbuldum kuzum inşalalh ya kilodan nefret ediyorum :bicak:

Hosbuldum canım teşekkür ederim evet aynı sayilirmis
Ilk hedef 65 sonra azmim kalırsa 60 a da inmeyi isterim ama bu defa zor gidiyor

Hosbuldum canım teşekkür ederim insalah cabucak ulasirim 6 yi ucundan gorsem gerisi gelecek

Hosbuldum teşekkür ederim inşallah :KK200:

Abartma hakkımı ilkinde kullanmıştım canım 30 kilo alip ikincide biraz daha temkinli idim biz seni öpüyoruz kuzum :KK60:

Hosbuldum memnun oldum

Hosbuldum ablacım inşallah başladığında ikk zamanlar zor insan alısiyo sonra cocuklar sürekli hasta olmasa daha çok motive olacam

Günaydın canım benim de akşam yemeğine misafirim var diyetin ilk günü bakalım ne yapacam :KK57: bebişim de rahatsız kötü okursa belki iptal ederim
10 nisanda 4e giricek canim digeride 27 haziran doğumlu canim gecmis olsun cabim neyi var bebisin
Günaydınnnnnnnnnnnnnn

9. takımın güzelleri, fıstıkları, canları

Musmutlu bir Çarşamba olsun inşallahhh :KK200::KK200::KK200::KK200:

Kendime de bugün enerjili, halsiz kalmayacağım, başımın dönmeyeceği bir gün diliyorummmm :dua::dua::dua::dua::dua:
Tünaydın canin
Günaydın :KK68::KK68::KK68:
Arada girip okuyorum ne güzel sohbetler dönüyor aramıza katilan @AdaisyLove hoş geldin canim bende yeni katıldım sanırım sende eskilerdensin umarım istediğin kiloya ulasirsin:KK37:
Tünaydın canim
Merve 1,5 sene zumba yaptım
Ama jiliandaki etkiyi hiç birinde görmedim inanki
Mesaj alindi canim bugun devam edeyim
Eşimin taraf oldukça dedikocu, tek yapsam kesin arkadan laf ederler. Bir de kalabalık olcaz. O yüzden böyle düşündüm. Azar azar çok çeşit gibi yapıyorum ben yapınca bakalım, belki de sadeleştiririm. Kafamdakiler böyle şimdilik.
Valla dedikoducu insanlarla ugrasmak zor klay gelsib canım
Günaydın herkese! Öncelikle güzel bir çarşamba olsun hepimize!
Dünün alıntılarını yaptım. Şimdi dünün listesini yazayım. Biraz geçmişe bakayım sonrasında da.
Dün akşamı yoğurt içine nar ve keten tohumu atarak bitirdim.
Köfteyi bugün kızartırım artık.
Tünaydın canım
yok vardi tek tuk..ama bide yeni basladigim icin cok verdim bence.daha sonra yavasliyor kilo vermem.haklisiniz artik bu hamur islerinden kurtulmam lazim..ekmek yemiyorum aba bu hamur islerini kafamda bitiremedim...dun sondu az da olsa..su an bitti kafamda:))

katiliyorum abla sana.cok sukur halimize:)

ruya yorumladigini bilmiyodum abla...bende gorursem anlatirim sana:)

ne guzel abla yaa..cok yapici karekterin var..senin yazilarini severek okuyorum.

haklisin abla.az az da olsa yememem gerekir..dedigin gibi gun icinde az da olsa hamur isi yiyince aksam yemiyorum bisey..bu gunden itibaren hamur isini aklimdan cikariyorum..taki istedgim kiloya dusene kadar .tabi abartmamak sartiyla.
iyi atlatmissin:))

gunaydin
ekmek yesen daha saglikli canim pogaca kruvasan vs den

Kızlar ani bir haberle geçici göreve şehir merkezindeki bir şubeye gönderiliyorum. Hem de şimdi. Ceyhandan adanaya yola çıkıyorum şu an. Akşam dışında 3 gün giremeyebilirim bilginize
hayirlar olsjn canım

Dunki menumu uykuya ve yorgunluga yenik düştüm yazamadm kusura bakmayin sonra geçmiş e dönerim

Sabah 10 gibi
1 tost domates

ara 14 gibi

Yeşil çay 4 hurma (midem kazindi icin) 1 kaseye yakın yoğurt 1 d.elma

Akşam 18 gibiydi

Yarım kase ayran çorbası
2 parça tavuk salata
2 kaşık yoğurt

2.1 lt su 35 dk eliptik 140 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun
küçük bebekliye kahvaltıya mı gidilir gece uykusu olmadığını herkes bilir azıcık empati azıcık anlayış olsa keşke ,hayır diyemiyorsan o zaman sen de karşındakilerden talepte bulun misal , olur kahvaltıyı beraber yapalım ama sen melemeni pişir getir yada iste işte bir şey ben çayı kor peynir zeytin çıkarırım anca yapabilirim bebekle diyiver gülüm
Valla abla biraz mırın kirin ettim hatta kahvalti daha kolay olur senin icin dedi bende 2 cocukla hepsi aynı oluyor dedim en kotu beraber hazirlariz dedim artik napim
Günaydın herkese :KK54:
Tünaydın canım

aminnn hepimizi güldürsün 40 senelik karı kocalar birbirinin gözüne bakarak anlarmış ya her şeyi biz de bir kelimeden , cümleden biribirimizi anlar olduk :)
bu çatlak neresinden attığı belli olmayan psikatrisler çok sık rüya görmenin psikolojik sorun bunalım veya depresyon belirtisi olarak görüyormuş ne kadar doğru atmasyon mu bilmem ben de gayet huzurlu iyiyim bir araştırıverem gari dedim metafizikçiler de çok rüya görmeyi algıların açılması gözün önün deki perdenin kalkması bilinçlenmek olarak anlatıyor ben metafizikçilere inanıyorumm :)
bende ruya gormedigim zaman uyumus gibi olmuyorum abla

Eki Görüntüle 2227852 Bizimde hafta sonu misafirimiz var yoğurtlu olarak buna karar verdim çok güzel oluyor sadece üzerindeki sos yerine maydonoz serpiştiriyorum fikir olsun diye attım resmi :)
Cok guzel görünüyor yasemin
Gunaydinnnnn fistik adaylarimmmm

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Hadi bakalim bu 2 gun gelsinnnnn karbonsuz menuler sonrada guzel eksiler
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
Tünaydın ablam

Sanırım tatlı krizine yenik düşmüşsün menünden gördüğüm kadarıyla mefkuremim...
Aslında öyle zamanlarda 1 parça bitter ağzına atsan belki tatlı isteğin de kaybolur.

Ben de bu cuma o eksileri görürsem bir ödül düşünüyorum kendime :)

Sana da yazık, insanların anlayışlı olması lazım. Onlar anlayışlı olmuyorsa sen biraz dik ve sert durmalısın.

Kedilere bayram oldu desene.
İçini yeseydin keşke, ekmeğinden ziyade...

Hem de nasıl :)
Anneler hep yaşasın. Annelerimiz daima bizimle olsun...

Birbirimizi uyarmamız gerektiğine inanıyorum ama dış dünyada yaşıyoruz, dışarı çıkıyoruz illa ki. Ya da çevremizde birileri oluyor onlara uymak durumunda kaldığımız düşünülürse arada bir çizgiyi aşmayacak şekilde ufak esnemeler de olabilir diye düşünüyorum ben.
Yoksa düşünsenize birisi tam gaz diyet yapıyor diğeri profiterol börek çörek yediğini söylüyor :)
Olmaz o kadar da elbette.

Hiç jillian yapmadım desem...
Ama zumba da güzel detoks oluyor vücutta.

Menün güzelmiş canım, ayran çorbası dediğin buğdayla yapılan mı?

Empati sadece bazen bir kavram diyorum ben...
Çoğu insanda hiç yok.

Ben ikisinde de doygunluk hissi alıyorum aksineç Ve de bende şişknlik yapmıyor. Tabii genele göre değişir bu durum o ayrı.

Teşekkür ederim canım. Patatesli dimi bu?
Bir de salatalıkla ve patatesle yapılan bir versiyonu var bunun. Sarımsaklı.
Denemem lazım ama, hiç yapmadım :)
Rezil olmayayım sonra :)

Teşekkür ederim ekimcim.
Misafire karsi malesef oyle olamıyorum canim olmam lazim farkındayım
ya canim senin sıkıntın ne bilmiyorum ama merak etmiyor değilim Rabbim tez zamanda feraha kavuştursun

super az menü detoksmu

1 porsiyon tavuk döner derken ekmek varmı ben Gr işi alırım
merakından soruyorum 1 kk peynir kaç Gr menün çok iyi az olmuş

cuceye kadar bende rüyayı buna yakın
yorumladım cücenin anlamini öğrenmiş olduk sağol abla
çok iyi tebrikler

dışarda ki etler diyete uygun değilmi abla döner heleki ben bir oturuşta 400 Gr yiyebilirim malesef

abla tavuk köfte fırında mi yapıyorsun yoksa yagdami

ben ogrendim gitmemeyide almamayı da ama daha sonra telafi edecem çaya çerez tarzı misafirler sıkıntı değilde pastali yada sağlık siz menü beni zorluyor biraz daha zamana ihtiyacım var çünkü yolum uzun

Abla Ayder de ki içtiğim çayı hatırlattı ya temiz hava temiz su inşallah tekrar nasip olur
acaba eliptik mi jillianmi

bı kadın trambolinde atlaya atlaya 200 kilo vermiş hoplamak çok etkili ama spor ayakkabı kaliteli olacak yada trambolin yoksa dizler ilerde sıkıntı verebilir bende bir trambolin alamadım hala ya

inşallah ablacim
Yeme icme konusunda sikinti degil irademe güveniyorum o konudada yorgunluk beni bitiriyor
o yuzden alisverise gitmeyi hic sevmiyorum
Cuko lara saldirasim geliyor :)) zaten burasi o konuda cennet

hadi insallah cnm bu 2 gun baya sikmaliyiz

merve inan bu konuda kiziyorum sana
biraz caninin kiymetini bil
Hem 2 kucuk cocuk hem adam hasta ne misafiri cnm yaa

Evesigin isten gelince uyumadimya ondan sonra yorgunluk gitmedi 2 gundur
sebze pek diyurmuyor cnm
Firinda benim yaptığım gibi hem daha lezzetli hemde diyurucu okuyor

Bu sene zaten hasta olmayan kalmadi cnm
imkanin varsa iptal et gitsin cnm

Hepsine aminnnn cnm
aksamlari siteyi hep kapatsalar bari belki erken yatariz :)

sende katil bebegim

bosuna ac birakma cnm kendini
Vucut az yemeye alismasin

havuc pancar kereviz kabak olabilir cnm

sabahlari ekmek yiyebilirsin cnm son gun haric :)) cumada istedigin biseyi abartnadan

plan guzel ins. Eksi getirsin cnm

seninde kilon az sende atliyabilirsin cnm

ikisinin besin degeri ve gi si farkli cnm o yuzden ayni degiller

Doner tuzundan yagindan heralde ekmeksizde yesem bana hic yaramiyor
baslicaksan cuma basla cnm
Simdi ektra sislik yapar

oyyyy birden bire
Kolay gelsin cnm

Sabahlari yumurtali bi kahvalti yapmazsan acikirsin cnm
Bu 2 gun icin planin ne
sat 1 tatlim

biri usluysa digeri fena oluyor :)

hosbuldummm bebegimmmm fazla surmemis hemen acmislar

kiz ne gunesi bizim burda kar var

bitteri bi sevemiyorum cnm 81 lik aldim cok aci geliyor midemi bulandiriyor

Ben zamansiz uyuyup kalkarsam hep öyle oluyir
haklisin abla

tatsiz oluyor ama muz sut yapinca mecbur oyle aliyorum

Merak ettim, olmamış muz ve sütü mikserleyip mi içiyorsun?

ilk baslarda agri oluyor ama 1 hafta sonrasinda geciyor ve gercekten cok sikilastiriyir. Bi donem hoca ile yapiyordum cok guzel incelmistim
Karın yağları için bacaklar için güzel yöntem. Ebru Şallı'nın 1,5 saatlik bir programı var onu yapmaya çalışıyorum şu zamana kadar sadece 35 dakikasını yapabildim baya zor. :(

Karın yağları için bacaklar için güzel yöntem. Ebru Şallı'nın 1,5 saatlik bir programı var onu yapmaya çalışıyorum şu zamana kadar sadece 35 dakikas
2 beden incelmeyi yada 3k yi denedinmi cnm

Bende bi baslamak istiyorumda ikisinden birine bi olmadi

:KK200: :KK200: :KK200:
Sende iyiki geldin fistigim :anne:

tmm cnm

Sen eskiden ayran asi falan yapardin oda iyi geliyordu heralde sana

burasindan iyidir gene:)))
Isyerinde yapmam zor onu abla aslinda benimde aklima geldi guzel eksi getiriyordu bana. Kar olsa daha iyi bence kari severim cunku ama fazlasi tabiki cekilmez
Ayy hava burada bir sıkıcı bir ssıkıcı filmlerde kıyamet öncesi havası olur ya öyle yani insanın ruh halini de etkiliyor yaa:KK12:
Sen neredeydin canim bbizim burda da oyle mugladayim bende
Merak ettim, olmamış muz ve sütü mikserleyip mi içiyorsun?

Karın yağları için bacaklar için güzel yöntem. Ebru Şallı'nın 1,5 saatlik bir programı var onu yapmaya çalışıyorum şu zamana kadar sadece 35 dakikasını yapabildim baya zor. :KK43:
evet o baya zorluyor bi ara evde bende denedim de pek yapamadim devam da edemedim zaten

Back
X