Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gayet iyi bi menüü

Benimki de 2 saate mayalanacak ☺☺

Sorma ben de aynı durumdayım. Zeytinyağında incir yap. Bir de aç karna armutta iyi geldi. Bence olur canım bir dene istersen

Amannn süt iç,kahve iç

Ohh ev yogurdu gibisi yok afiyet olsun canim sizede :)

Yok kız hiç saldırır mıyım yemeğe

Elimde su şişesi lıkır lıkır içiyorum nefes almadan

Supersinn şifa olsunn

Aynen cnm cok guzel bi duygu karnin cikmasi, artik takmiyorum ilk solediginde takmistim ama ne yalan soliym :)
Ay bende artik tamamen hissedeym goreyim Istiyorm tabi onlar icin cok erken ama heycanla bekliyorum vallahi

Mesajın pozitif enerji saçıyor, 31 Mayıs’ta hedefini süper şekilde tutturacağını hissettim!

Bu arada ben formu kopyalayamadgm için ilk geldgmde cok bahsedememstim sanırım kendimden.yavaş yavaş hepinizi tanımaya çalışıyorm siz de isteyebilirsniz diye ufacık kendmi anlatmak isterim.
Ben Elif.30 yasındayım.evliyim 4.5 yssında bir oğlum var inş.sınıf öğretmeniym.Nasip olursa gebelik istiyrm.olursa kilolu gebe olmak istemem ama keşke olsa.yeterki sağlıkla olsun inş.abur cubura hicbir düşkünlüğüm yokken son 2 aydır böle bi tutkum oluştu nedense ve hızlıca kilo aldım inş hızlıca da kurtulmak istiyorum bu kilolardantabi desteğinizle

Pnrrr-12 canım bebeğinin cinsiyeti ne canım?hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına al inş biz isteyenlere de dua et canım

Amin canim insallah cinsiyetimiz erkek cnm. Isteyen herkeze nasip etsin insallah rabbim. Senle tanisamadik sanirim cnm sendemi dusunuyorsun :)

Son düzenleme:
12.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir küçük boy kepekli hamburger ekmeğinde beyaz peynirli tost
2 kaşık yoğurt
1-2 ceviz
Maydonoz,çay

19.30
Az Zeytinyağında pişmiş avuç içi kadar ızgara 6-7yemek kaşığı kavrulmuş kavrulmuş kabak
3 tl yoğurt

Hosgeldin tekrar cnm yazman iyi oldu tanisamamisiz :) suanda kilon kac
Bende kisaca kendmi tanitayim ismim pinar 25 yasindaym 3 senedir evliym ilk bebegimiz olcak insallah gecen sene bu takimda kilo verdm toplam 25 kg civari oyle :)

valla canım olabılır kıloma gore fazla bıngıl bıngılım

hareketlerın pek karınla ılgısı yok canım

Ozaman daha cok spora vermelisin kendini belkide cnm :)

Ayy masallah cok erken baslamissin hissetmeye ben ilk 15haftalikda pit pit kalp atisi tarzinda hissettim oda hickirigi oluyormus sanirim arasdirdm ve 19 - 20 haftalarda anca bole seyirme gbi hissediyorm bakalm tam tekmeler nezaman gelcek bide erkekler daha erken hissedilir guclu olur deniyor hic belli olmuyor baksana

Sağ ol canim. Yıllardır yoğurdumu ben mayalarım. Hazır yoğurt hiç yiyemem

Tekrar Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. Bir oğlum var

Kizlar selam,
Evin islerini esim geldikten sonra ancak bitirebildim, camasirlarin bi kismini esim asti neyseki yemegi hazirlayabildim en azindan. Dunun menusunu paylasmamistim once ondan baslayayim sonra bugunu paylasayim.

Saat 11:00
2 tane peynirli borek (toplam yarim yufkadan, kendim yaptim)
Salatalik
Domates
1 kk peynir

Saat 17:00
2 parca cig kofte
1 yaprak Marul

Saat 19:30
100 gr firinda somon
1 yk meze

Su 2 lt
Spor yok

Borek cok gibi gelebilir ama ekmek yerine borek yedim diyebilirim. Artik hafta ici bol sebzeyle dengelicem

Hosgeldin tekrar cnm yazman iyi oldu tanisamamisiz :) suanda kilon kac
Bende kisaca kendmi tanitayim ismim pinar 25 yasindaym 3 senedir evliym ilk bebegimiz olcak insallah gecen sene bu takimda kilo verdm toplam 25 kg civari oyle :)
Canım suan 78 lerdeyim ama 70 olmak istyrm ilk olarak.boy 170 canım

Menü
Sabah
Bi kase sütlü mısır gevrek
Öğle
Bi kase corba
1 dilim ekmk
Ara
3 kare bitter
Yeşilçay
Ara
1 elma
4 5 fındık
Akşam
1 tabak fırın karnabahar
Bol salata
Ara
1 elma
Su
2.5 lt civarı
Spor
20 dk yürüyüş

Bugunun menusu

Saat 13:00
Peynirli omlet 1 yumurtadan
Domates
Salatalik
1 kk peynir tbe

Saat 17:00
1 peynirli borek(ceyrek yufka+ peynir)
1 cb sutle 1 kupa kahve

Saat 19:30
2 parca firinda tavuk (toplami elim kadardir)
1 kase yagsiz tuzsuz salata
3 yk yogurt

Evet iki gun ust uste borek yemis oldum ama toplamda yedigim karbonj cok artirmadim aslinda ama geri kalan gunlerde dengeleyecegime emin olabilirsiniz. Biraz regl oldum diye de canim cok cekti sanirim. Ama esim bitirdi borekleri merak etmeyin artik istesem de yiyemem
Cumadan beri tartilmamistim, simdi cumaya kadar yine tartilmicam ama yediklerime sonuna kadar dikkat edicem.
Cumaya 66 yi gormek istiyorum, hadi bakalim hel birlikte gorucez sonuclari :)

Bugünkü menün düne göre daha iyi. Neyseki börek bitmiş :)) ah ahh her gün de börek yeniyor. Nasıl da özledim89 u göreyim bir günü börek günü ilan edeceğim her çeşit börek yapıp yiyecegim

Benimki de 2 saate mayalanacak ☺☺

Sorma ben de aynı durumdayım. Zeytinyağında incir yap. Bir de aç karna armutta iyi geldi. Bence olur canım bir dene istersen

Amannn süt iç,kahve iç
Zeytin yağıyla incir yok ama devam ederse alicam sanırım felaket kötüyüm iki gündür çıkamıyorum resmen.. Son çare kayısı kaynatcam
Hem pilav hem mantı var ama Allah tan az yemişsin afiyet olsun canım
Gayet iyi bi menüü
Saol cnm
insAllah kisa sürede ideal kilona ulaşırsın canım
Afiyet olsun canım gayet güzel

kararların hayırlı olsun canım bende spora baslamaliyimn bırakınca tam bırakıyorum
arada iki tane yersin canım yada iki eşin yesin :)
Canım Demir eksikliği diğer zararlarının yanısıra kilo vermeyi zorlaştırırmış aklında olsun ihmal etme bi an önce Demir hapı kullanmaya başla
evet canım ilaçları hiç düzenli kullanmadım yarın başlayacağım
yag oranımı ınternette hesapladımda %48 cıktı cok fazla degıl mı
bır sıtede buldumda dogruluguna emın olamadım
boy , boyun cevresı, kalca cevresı (bunlların en genıs yerınden olctum ) bel cevresıde en ınce yerınden
bu durumda vücudunda ortalama 38 kg yag var demektir ki 26kg normali ise fazla olarak 12 kg var yani senin hedef 65 miydi
4 mil leslie=180 puan
1 mil leslie=45 puan
15 dk yürüyüş =45 puan
Toplam=270 puan Pnrrr-12
masallah
daha düzenli beslenmen gerekli ,ben gidiyorsun sanıyordum karıştırdım galiba
Açımmmm açç

Çok açımmmmm, ders de yok çalışacak

Allahımmm çok büyük boşluktayımmmm

Hee ben geldimmmm
operadan gir ve en üstte okunmamış mesaja git var onu tıkla kaldığın yere götürüyor
afiyet olsun güzel olmuş yaptığın sporu ve içtiğim suyu da memnuun sonuna eklersin canım
bebekten bebeğe değişiyor bazı bebekler belli saatlerde daha aktif oluyor yeğenim gece 11 12 arası hareket ederdi gün içinde neredeyse hiç kuzey hiç durmazdi herkes görürdü o kadar yani dışarda da uslu olur işte seninki ne güzel karnında nasılsa dışarda da öyle oluyor
sen listedesin canım şimdi demez mi bugün hem artı çıktın hemde börek yedin diye
gevrek yerine yulaf tercih etmelisin , çorba ile ekmek yeme canım çorba zaten iki dilim ekmek yerine salata yoğurt et vs daha iyi
börek mi yedin bugün de

Afiyet olsun evet ekmek yerine dengelemissin sanki afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun böreklerin bitmesi iyi olmuş cumaya kadar eksi görürüz insAllah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…