- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.101
Kahvaltı 8:00
5 siyah zeytin
5 tk yoğurt
4 dilim sucuk
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 14:00
Bi kase kısır (6 kaşık kadar)
Lahana salatası
Yesillik
Aksam 20:00
Salata
Kuru biber kavurması (4 kaşık)
2 kaşık yoğurt
Yemeğin üstüne bi sekersiz kahve içeriz
Su 2 litre anca olur
Spor
3 mil leslie 135 puanPnrrr-12
Kızlar ben bu yeni siteyi takip edemiyorum. Geçmişe gidemiyorum, alıntı yapamıyorum. Nasıl iş bu ya
Neyse menümm
07:10 3 yk yulaf ezmesi, küçük muz, bir bardak süt
10:00 sade türk kahvesi
12:40 120 gr ev yapımı kıyma köfte, salata
15:40 2 kuru kayısı, 10 çiğ badem
17:35 6 yk barbunya
3,5 litre su içildi
40 dk yürüyüş*2=80
60 dk pilates*3=180
260 pPnrrr-12
[/QUOTE
çok çok iyi
Benimki de 2 saate mayalanacak ☺☺
Sorma ben de aynı durumdayım. Zeytinyağında incir yap. Bir de aç karna armutta iyi geldi. Bence olur canım bir dene istersen
Amannnsüt iç,kahve iç
Yok kız hiç saldırır mıyım yemeğe
Elimde su şişesi lıkır lıkır içiyorum nefes almadan
pınar bende karnım cıksın dıye heves ederdm hamılelıgın guzel yanlarından bırı kv bos konusmus takma ve uzulme esının hıssetmesıne gelınce humam babası karnıma elını koydugunda hıc tepkı vermezdı gulsımada tam tersıydı son aylarda gozle bıle goruluyor hareketlerı
selam kızlar cumadan bu yana bıraz sıkıntılıydım bazı seylerı yoluna koydum sayılır ev halkı uyudu bende kahvemı aldım pc basına gectım kendıme program olusturuyorum suan kendımden oyle umutluyum kı ıcım ıcıme sıgmıyor spor programıma tekrar sıfırdan baslıyorum eksık aletlerım vardı onlarıda tamamladım bır yandanda beslenme programı olusturmaya calısıyorum hersey cok guzel olacak hıssedıyorum hedefım maksımum 31 mayıs da mezun olmak
Pnrrr-12 canım bebeğinin cinsiyeti ne canım?hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına al inş biz isteyenlere de dua et canım
Bu arada ben formu kopyalayamadgm için ilk geldgmde cok bahsedememstim sanırım kendimden.yavaş yavaş hepinizi tanımaya çalışıyorm siz de isteyebilirsniz diye ufacık kendmi anlatmak isterim.
Ben Elif.30 yasındayım.evliyim 4.5 yssında bir oğlum var inş.sınıf öğretmeniym.Nasip olursa gebelik istiyrm.olursa kilolu gebe olmak istemem ama keşke olsa.yeterki sağlıkla olsun inş.abur cubura hicbir düşkünlüğüm yokken son 2 aydır böle bi tutkum oluştu nedense ve hızlıca kilo aldım inş hızlıca da kurtulmak istiyorum bu kilolardantabi desteğinizle
valla canım olabılır kıloma gore fazla bıngıl bıngılım
hareketlerın pek karınla ılgısı yok canım
Aynen oyle dusundum alicam insallah ilk firsatta catlak icin olmasa bile bebe yagi alirim.bazi seylere bende pinpirikleniyorum ya sonra geciyor takilmiyorum.ben simdi daha cok hissediyorum sanki donuyormus gbi seyirmeler gece gunduz her zaman hissediyorum 14.haftada da olmustu simdi bebek oldugunu farkettim yaniliyorum sandim ama bebegimmis gobek deliginin biraz daha altinda sertligide hissesebiliyorsercok guzel bi duygu ya rabbim tum dileyen kullarina nasip eylesin insallah
Sağ ol canim. Yıllardır yoğurdumu ben mayalarım. Hazır yoğurt hiç yiyememOhh ev yogurdu gibisi yok afiyet olsun canim sizede :)
Supersinn şifa olsunn
Aynen cnm cok guzel bi duygu karnin cikmasi, artik takmiyorum ilk solediginde takmistim ama ne yalan soliym :)
Ay bende artik tamamen hissedeym goreyim Istiyorm tabi onlar icin cok erken ama heycanla bekliyorum vallahi
Tekrar Hoş geldin canım. Ben de Melis. 30 yaşındayım. Bir oğlum varBu arada ben formu kopyalayamadgm için ilk geldgmde cok bahsedememstim sanırım kendimden.yavaş yavaş hepinizi tanımaya çalışıyorm siz de isteyebilirsniz diye ufacık kendmi anlatmak isterim.
Ben Elif.30 yasındayım.evliyim 4.5 yssında bir oğlum var inş.sınıf öğretmeniym.Nasip olursa gebelik istiyrm.olursa kilolu gebe olmak istemem ama keşke olsa.yeterki sağlıkla olsun inş.abur cubura hicbir düşkünlüğüm yokken son 2 aydır böle bi tutkum oluştu nedense ve hızlıca kilo aldım inş hızlıca da kurtulmak istiyorum bu kilolardantabi desteğinizle
Canım suan 78 lerdeyim ama 70 olmak istyrm ilk olarak.boy 170 canımHosgeldin tekrar cnm yazman iyi oldu tanisamamisiz :) suanda kilon kac
Bende kisaca kendmi tanitayim ismim pinar 25 yasindaym 3 senedir evliym ilk bebegimiz olcak insallah gecen sene bu takimda kilo verdm toplam 25 kg civari oyle :)
Bugünkü menün düne göre daha iyi. Neyseki börek bitmiş :)) ah ahh her gün de börek yeniyor. Nasıl da özledimBugunun menusu
Saat 13:00
Peynirli omlet 1 yumurtadan
Domates
Salatalik
1 kk peynir tbe
Saat 17:00
1 peynirli borek(ceyrek yufka+ peynir)
1 cb sutle 1 kupa kahve
Saat 19:30
2 parca firinda tavuk (toplami elim kadardir)
1 kase yagsiz tuzsuz salata
3 yk yogurt
Evet iki gun ust uste borek yemis oldum ama toplamda yedigim karbonj cok artirmadim aslinda ama geri kalan gunlerde dengeleyecegime emin olabilirsiniz. Biraz regl oldum diye de canim cok cekti sanirim. Ama esim bitirdi borekleri merak etmeyin artik istesem de yiyemem
Cumadan beri tartilmamistim, simdi cumaya kadar yine tartilmicam ama yediklerime sonuna kadar dikkat edicem.
Cumaya 66 yi gormek istiyorum, hadi bakalim hel birlikte gorucez sonuclari :)
Zeytin yağıyla incir yok ama devam ederse alicam sanırım felaket kötüyüm iki gündür çıkamıyorum resmen.. Son çare kayısı kaynatcamBenimki de 2 saate mayalanacak ☺☺
Sorma ben de aynı durumdayım. Zeytinyağında incir yap. Bir de aç karna armutta iyi geldi. Bence olur canım bir dene istersen
Amannnsüt iç,kahve iç
Hem pilav hem mantı var ama Allah tan az yemişsin afiyet olsun canımBugün kü menüm
Sabah 10:00
1 omlet, 3 hindi füme, parmak yarısı peynir, 1 adt zeytin, 1,5 dilim kızartılmış ekmek
Ara
Yulaflı Yoğurt
Öğlen 15:30
4 Adt ızgara köfte - 2yk pilav - yarım dilim ekmek
Akşam : 19:00
2 yk mantı - lahana salatası
Şimdi yoğurt yiyeceğim acıktım
Yalnız benim ciddi bağırsak problemim var elma kayısı dışında ne iyi gelir hanımlar
Saol cnmGayet iyi bi menüü
insAllah kisa sürede ideal kilona ulaşırsın canımBu arada ben formu kopyalayamadgm için ilk geldgmde cok bahsedememstim sanırım kendimden.yavaş yavaş hepinizi tanımaya çalışıyorm siz de isteyebilirsniz diye ufacık kendmi anlatmak isterim.
Afiyet olsun canım gayet güzel12.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir küçük boy kepekli hamburger ekmeğinde beyaz peynirli tost
2 kaşık yoğurt
1-2 ceviz
Maydonoz,çay
19.30
Az Zeytinyağında pişmiş avuç içi kadar ızgara 6-7yemek kaşığı kavrulmuş kavrulmuş kabak
3 tl yoğurt
kararların hayırlı olsun canım bende spora baslamaliyimn bırakınca tam bırakıyorumselam kızlar cumadan bu yana bıraz sıkıntılıydım bazı seylerı yoluna koydum sayılır ev halkı uyudu bende kahvemı aldım pc basına gectım kendıme program olusturuyorum suan kendımden oyle umutluyum kı ıcım ıcıme sıgmıyor spor programıma tekrar sıfırdan baslıyorum eksık aletlerım vardı onlarıda tamamladım bır yandanda beslenme programı olusturmaya calısıyorum hersey cok guzel olacak hıssedıyorum hedefım maksımum 31 mayıs da mezun olmak
arada iki tane yersin canım yada iki eşin yesin :)Yaaa kızlar eşime hurma al demiştim gitmiş ucuz diye glikozlu olanından almış
Güya şeker ihtiyacımı öyle karşılarım demiştim eee bu da sağlıksız olacak ki
Yanlış mıyım, yememin bi anlamı kalmadı?
evet canım ilaçları hiç düzenli kullanmadım yarın başlayacağımCanım Demir eksikliği diğer zararlarının yanısıra kilo vermeyi zorlaştırırmış aklında olsun ihmal etme bi an önce Demir hapı kullanmaya başla
yag oranımı ınternette hesapladımda %48 cıktı cok fazla degıl mı
bu durumda vücudunda ortalama 38 kg yag var demektir ki 26kg normali ise fazla olarak 12 kg var yani senin hedef 65 miydibır sıtede buldumda dogruluguna emın olamadım
boy , boyun cevresı, kalca cevresı (bunlların en genıs yerınden olctum ) bel cevresıde en ınce yerınden
masallah
daha düzenli beslenmen gerekli ,ben gidiyorsun sanıyordum karıştırdım galibaSaol cnm
Yok cnm diyetisyene gitmiyorum
Tamam cnm sucuk konusunu dikkate alicam
Kısır baya bi yemem artık snrm
Ama beni bu kabızlık öldürecek gecmedi bi turlu ya sekersiz buzluktaki kayisidan kaynatsam olur mu ki kurusu yok evde
Açımmmm açç
Çok açımmmmm, ders de yok çalışacak
Allahımmm çok büyük boşluktayımmmm
Hee ben geldimmmm
operadan gir ve en üstte okunmamış mesaja git var onu tıkla kaldığın yere götürüyorKızlar ben bu yeni siteyi takip edemiyorum. Geçmişe gidemiyorum, alıntı yapamıyorum. Nasıl iş bu ya
Neyse menümm
07:10 3 yk yulaf ezmesi, küçük muz, bir bardak süt
10:00 sade türk kahvesi
12:40 120 gr ev yapımı kıyma köfte, salata
15:40 2 kuru kayısı, 10 çiğ badem
17:35 6 yk barbunya
3,5 litre su içildi
40 dk yürüyüş*2=80
60 dk pilates*3=180
260 pPnrrr-12
afiyet olsun güzel olmuş yaptığın sporu ve içtiğim suyu da memnuun sonuna eklersin canım12.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir küçük boy kepekli hamburger ekmeğinde beyaz peynirli tost
2 kaşık yoğurt
1-2 ceviz
Maydonoz,çay
19.30
Az Zeytinyağında pişmiş avuç içi kadar ızgara 6-7yemek kaşığı kavrulmuş kavrulmuş kabak
3 tl yoğurt
bebekten bebeğe değişiyor bazı bebekler belli saatlerde daha aktif oluyor yeğenim gece 11 12 arası hareket ederdi gün içinde neredeyse hiç kuzey hiç durmazdi herkes görürdü o kadar yani dışarda da uslu olur işte seninki ne güzel karnında nasılsa dışarda da öyle oluyorOzaman daha cok spora vermelisin kendini belkide cnm :)
Ayy masallah cok erken baslamissin hissetmeye ben ilk 15haftalikda pit pit kalp atisi tarzinda hissettim oda hickirigi oluyormus sanirim arasdirdm ve 19 - 20 haftalarda anca bole seyirme gbi hissediyorm bakalm tam tekmeler nezaman gelcek bide erkekler daha erken hissedilir guclu olur deniyor hic belli olmuyor baksana
sen listedesin canım şimdi demez mi bugün hem artı çıktın hemde börek yedin diyeKizlar selam,
Evin islerini esim geldikten sonra ancak bitirebildim, camasirlarin bi kismini esim astineyseki yemegi hazirlayabildim en azindan. Dunun menusunu paylasmamistim once ondan baslayayim sonra bugunu paylasayim.
Saat 11:00
2 tane peynirli borek (toplam yarim yufkadan, kendim yaptim)
Salatalik
Domates
1 kk peynir
2 parca cig kofte
1 yaprak Marul
100 gr firinda somon
1 yk meze
Su 2 lt
Spor yok
Borek cok gibi gelebilir ama ekmek yerine borek yedim diyebilirim. Artik hafta ici bol sebzeyle dengelicem
gevrek yerine yulaf tercih etmelisin , çorba ile ekmek yeme canım çorba zaten iki dilim ekmek yerine salata yoğurt et vs daha iyiMenü
Sabah
Bi kase sütlü mısır gevrek
Öğle
Bi kase corba
1 dilim ekmk
Ara
3 kare bitter
Yeşilçay
Ara
1 elma
4 5 fındık
Akşam
1 tabak fırın karnabahar
Bol salata
Ara
1 elma
Su
2.5 lt civarı
Spor
20 dk yürüyüş
Bugunun menusu
Domates
Salatalik
1 kk peynir tbe
1 cb sutle 1 kupa kahve
3 yk yogurt
Evet iki gun ust uste borek yemis oldum ama toplamda yedigim karbonj cok artirmadim aslinda ama geri kalan gunlerde dengeleyecegime emin olabilirsiniz. Biraz regl oldum diye de canim cok cekti sanirim. Ama esim bitirdi borekleri merak etmeyin artik istesem de yiyemem
Cumadan beri tartilmamistim, simdi cumaya kadar yine tartilmicam ama yediklerime sonuna kadar dikkat edicem.
Afiyet olsun evet ekmek yerine dengelemissin sanki afiyet olsunKizlar selam,
Evin islerini esim geldikten sonra ancak bitirebildim, camasirlarin bi kismini esim astineyseki yemegi hazirlayabildim en azindan. Dunun menusunu paylasmamistim once ondan baslayayim sonra bugunu paylasayim.
Saat 11:00
2 tane peynirli borek (toplam yarim yufkadan, kendim yaptim)
Salatalik
Domates
1 kk peynir
2 parca cig kofte
1 yaprak Marul
100 gr firinda somon
1 yk meze
Su 2 lt
Spor yok
Borek cok gibi gelebilir ama ekmek yerine borek yedim diyebilirim. Artik hafta ici bol sebzeyle dengelicem
Afiyet olsun canımMenü
Sabah
Bi kase sütlü mısır gevrek
Öğle
Bi kase corba
1 dilim ekmk
Ara
3 kare bitter
Yeşilçay
Ara
1 elma
4 5 fındık
Akşam
1 tabak fırın karnabahar
Bol salata
Ara
1 elma
Su
2.5 lt civarı
Spor
20 dk yürüyüş
Afiyet olsun böreklerin bitmesi iyi olmuşBugunun menusu
Domates
Salatalik
1 kk peynir tbe
1 cb sutle 1 kupa kahve
3 yk yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?