- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #276.121
Yok canım daha önceden gitmişligim var ama şu an kendim çabalıyorum ay sonuna doğru gidebilirim..kararların hayırlı olsun canım bende spora baslamaliyimn bırakınca tam bırakıyorum
arada iki tane yersin canım yada iki eşin yesin :)
evet canım ilaçları hiç düzenli kullanmadım yarın başlayacağım
bu durumda vücudunda ortalama 38 kg yag var demektir ki 26kg normali ise fazla olarak 12 kg var yani senin hedef 65 miydi
masallah
daha düzenli beslenmen gerekli ,ben gidiyorsun sanıyordum karıştırdım galiba
operadan gir ve en üstte okunmamış mesaja git var onu tıkla kaldığın yere götürüyor
afiyet olsun güzel olmuş yaptığın sporu ve içtiğim suyu da memnuun sonuna eklersin canım
bebekten bebeğe değişiyor bazı bebekler belli saatlerde daha aktif oluyor yeğenim gece 11 12 arası hareket ederdi gün içinde neredeyse hiç kuzey hiç durmazdi herkes görürdü o kadar yani dışarda da uslu olur işte seninki ne güzel karnında nasılsa dışarda da öyle oluyor
sen listedesin canım şimdi demez mi bugün hem artı çıktın hemde börek yedin diye
gevrek yerine yulaf tercih etmelisin , çorba ile ekmek yeme canım çorba zaten iki dilim ekmek yerine salata yoğurt et vs daha iyi
börek mi yedin bugün de
Etiketlerine bakmiyomusun cnm daha dun aksam seni etiketleyip niye gelmiyosun dedim :)))Artık çoookkk sinir oluyrm ya.2.kez yeni alıntılr yaptım.yok yok yok hayır olmuyor aklımda kalanları yazayımMefkurem aahh ahh herkesi yazmıssın da bi beni hatırlamamssn ablam senn cann sağolsun demekki daha cok aktif olmam gerekiyor Jasminium84 canım hısgeldşn bebeğini sağlıcakla büyüt keyifle büyüt inş.olsun ana kız arasnda olur gecer..benim de lohusalıgmn ilk 15 günü berbattı..çok şükür bitti..bak şimdi de keşke yine sağlıklı bi gebeliğim olsa yine lohusa olsam diye dua ediyorum..olumlu düşünmye çalış kuzum.. @ekim2009 ablam sen de hic sevmedin dimi bu kk yı... @AdaisyLove tekrar tekrar tebrikler canım..
Ikindin yemek hazirligi aksamda eltimgil vardi cnmMefkurem ablacım nerelerdesin. Yerin çok görünüyor
Guzelim ekmegin turunude yazalimBugün kü menüm
Sabah 10:00
1 omlet, 3 hindi füme, parmak yarısı peynir, 1 adt zeytin, 1,5 dilim kızartılmış ekmek
Ara
Yulaflı Yoğurt
Öğlen 15:30
4 Adt ızgara köfte - 2yk pilav - yarım dilim ekmek
Akşam : 19:00
2 yk mantı - lahana salatası
Şimdi yoğurt yiyeceğim acıktım
Yalnız benim ciddi bağırsak problemim var elma kayısı dışında ne iyi gelir hanımlar
bugunun artisi anlasildiKizlar selam,
Evin islerini esim geldikten sonra ancak bitirebildim, camasirlarin bi kismini esim astineyseki yemegi hazirlayabildim en azindan. Dunun menusunu paylasmamistim once ondan baslayayim sonra bugunu paylasayim.
Saat 11:00
2 tane peynirli borek (toplam yarim yufkadan, kendim yaptim)
Salatalik
Domates
1 kk peynir
Saat 17:00
2 parca cig kofte
1 yaprak Marul
Saat 19:30
100 gr firinda somon
1 yk meze
Su 2 lt
Spor yok
Borek cok gibi gelebilir ama ekmek yerine borek yedim diyebilirim. Artik hafta ici bol sebzeyle dengelicem
Saatler yazilmamis ve ogun aralarinda bosluk birakki kolay okuyalim cnmMenü
Sabah
Bi kase sütlü mısır gevrek
Öğle
Bi kase corba
1 dilim ekmk
Ara
3 kare bitter
Yeşilçay
Ara
1 elma
4 5 fındık
Akşam
1 tabak fırın karnabahar
Bol salata
Ara
1 elma
Su
2.5 lt civarı
Spor
20 dk yürüyüş
sabah aksam guzelBugunun menusu
Saat 13:00
Peynirli omlet 1 yumurtadan
Domates
Salatalik
1 kk peynir tbe
Saat 17:00
1 peynirli borek(ceyrek yufka+ peynir)
1 cb sutle 1 kupa kahve
Saat 19:30
2 parca firinda tavuk (toplami elim kadardir)
1 kase yagsiz tuzsuz salata
3 yk yogurt
Evet iki gun ust uste borek yemis oldum ama toplamda yedigim karbonj cok artirmadim aslinda ama geri kalan gunlerde dengeleyecegime emin olabilirsiniz. Biraz regl oldum diye de canim cok cekti sanirim. Ama esim bitirdi borekleri merak etmeyin artik istesem de yiyemem
Cumadan beri tartilmamistim, simdi cumaya kadar yine tartilmicam ama yediklerime sonuna kadar dikkat edicem.
Cumaya 66 yi gormek istiyorum, hadi bakalim hel birlikte gorucez sonuclari :)
Aminn canımmArtık çoookkk sinir oluyrm ya.2.kez yeni alıntılr yaptım.yok yok yok hayır olmuyor aklımda kalanları yazayımMefkurem aahh ahh herkesi yazmıssın da bi beni hatırlamamssn ablam senn cann sağolsun demekki daha cok aktif olmam gerekiyor Jasminium84 canım hısgeldşn bebeğini sağlıcakla büyüt keyifle büyüt inş.olsun ana kız arasnda olur gecer..benim de lohusalıgmn ilk 15 günü berbattı..çok şükür bitti..bak şimdi de keşke yine sağlıklı bi gebeliğim olsa yine lohusa olsam diye dua ediyorum..olumlu düşünmye çalış kuzum.. @ekim2009 ablam sen de hic sevmedin dimi bu kk yı... @AdaisyLove tekrar tekrar tebrikler canım..
Masallah iyi dayanmisin cnmMenü
Sabah (8:00)
2 yumurta
Biraz peynir
Öğle
Ayran
1 dilim peynir
Akşam(17:30)
200 g tavuk ızgara
Ayran
Şu: 2 lt
hafta basi icin sabah az olmus cnmMenüm
Sabah 11.30
3 kaşık menemen
1 dilim peynir
Ara 15.30
3 dilim elma
2 kaşık yoğurt
Akşam 17.15
1 tabak Yoğurtlu köz patlıcan ve kapya
Aç hissedersem birkaç badem,ceviz falan yerim. Yada 1 incir.
Su: 2.5 lt
Sporumu da yapar yazarım
Sen bilirsin cnm ama detoks sonrasi biraz arti gelebiliyor ya bilemedimKaptanım carsamba yapayım yaramazsa perşembe rutinime dönerim. Kabak asla yiyemem.
Ne kadar cok paylasim o kadar cok motivasyon demek cnm :)))Herkese merhaba!
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Epey aktif bir grupmuş çok hoşuma gitti!
Normalde uyanınca kendime direk günaydın çikolatası falan hediye ediyordum (böyle şirin isimler bula bula kıyafetlerime sığamamaya başladım). Bugün haşlanmış yumurtalı doğru düzgün bir kahvaltı ettim. Onun öncesinde de mini bir yürüyüşe çıktım. İnşaallah güzel neticelenir:)
Yeni baslangicin hayirli olsun cnm
bugun daha iyi olmus cnmHemen menumu yazayim. Yeme faslim bitti.
Kahvalti :06.45
2 haslanmis yumurta
2 kucuk ince dilim peynir.
7 8 tane zeytin
Ara: sekersiz cay 1 tane portakal
Oglen 12.00
Kapuska ve ayran
Aksam 17.45
3 kasik kurufasulye
Salata
1 kase yogurt
Su 3 litre olur.
Sekersiz Türk Kahvemi 19.00 gibi icerim
Kuzum menunu gormustum yorumda yaptımGuuunaaydıııınnn hanımlaaarGçründüğü üzere beyaz bayrakla gelıyorum pardon sutyenlee
dün 12 ye kadar siteye giremedim sonra da ben yoktum gece gel cocukları yatır sonra kuyruk düştü tabi.
Göründüğü üzere beyaz bayrakla geliyorum 2 adet vukuatım var.
Sabah 10
2yk salcalı yumurta * çok az peynır * tırnak kadar helva *yarım dilim beyaz ekmek (bugday alıcam bugun,,)
Ara : 1 dılım elma
Öğle : 4yk makarna yoğurtlu ( mısafırden sonra bı bıtmedı gıttı sukur o zaman bıttı )
Aksam : 5 adet ıstavrıt - salata / 2 koparmalık ekmek
Babamın yas gunu Yarım dilim pasta
Kızlar yavas yavas kopuyorum normalde 2500 kaloriden asagı beslenen bı ınsan degılım dısarıdaydık hıc canım bısey ıstemedı yavasca olacak galiba.Mefkurem dunku buu
Opera dan acinca birazdaha iyi ama en kolayi telden koymakMefkurem ablam sende de var dimi emoji sorunu???
yumurta biraz fazla ama yinede kacamaksiz menu guzel cnmMenüm
Sabah 2 .5 sahanda yumurta 1 d tbe 4 kiraz domates 5 zeytin 2 ceviz 1 kk peynir
Öğlen 1 d tbe pirinçli ıspanak yemeği yoğurt
Akşam18.30 öğlenim aynısı
Su 2 lt
Spor yok
Menu bugun icin guzel cnmSabah 10.00
Kıymalı 1.5 yumurta ile yumurta
Peynir zeytin
Taze biber domates
Çeyrek muz
Akşam 18.30
1 küçük kase domates çorbası
1 büyük tabak ton balıklı yeşil mercimekli salata
Salata içinde 10 badem 10 fındık vardı
Su 2.5 lt
Spor 30 Dk egzersiz
Sabah aksam guzel ama oglen bulgur ve kisir sisirebilir cnmKahvaltı 8:00
5 siyah zeytin
5 tk yoğurt
4 dilim sucuk
1 dilim tbe
Açık çay
Öğle 14:00
Bi kase kısır (6 kaşık kadar)
Lahana salatası
Yesillik
Aksam 20:00
Salata
Kuru biber kavurması (4 kaşık)
2 kaşık yoğurt
Yemeğin üstüne bi sekersiz kahve içeriz
Su 2 litre anca olur
Spor
3 mil leslie 135 puan @Pnrrr-20
Coook sevindim mervecim insallah modun hep yuksek olurselam kızlar cumadan bu yana bıraz sıkıntılıydım bazı seylerı yoluna koydum sayılır ev halkı uyudu bende kahvemı aldım pc basına gectım kendıme program olusturuyorum suan kendımden oyle umutluyum kı ıcım ıcıme sıgmıyor spor programıma tekrar sıfırdan baslıyorum eksık aletlerım vardı onlarıda tamamladım bır yandanda beslenme programı olusturmaya calısıyorum hersey cok guzel olacak hıssedıyorum hedefım maksımum 31 mayıs da mezun olmak
Yenisini alincaya kadar baska tatlidan yinede iyidir cnmYaaa kızlar eşime hurma al demiştim gitmiş ucuz diye glikozlu olanından almış
Güya şeker ihtiyacımı öyle karşılarım demiştim eee bu da sağlıksız olacak ki
Yanlış mıyım, yememin bi anlamı kalmadı?
Bana pek gercekci gelmedi cnmyag oranımı ınternette hesapladımda %48 cıktı cok fazla degıl mı
parlak oluyorlar cnmalırken dıkkat edeyım nasıl anlasılıyor kı glıkozlu oldugu
valla su yag olcme aletlerının hata payı %8 demıs bu hesaplamanın hata payı %3 demıs bılmıyorum
Aksam tek corba az gelir cnmSabah sıkı bi kahvaltı yapıp, öğlen et akşam da çorbayla bitireyim diyorum canım
Aralarda da havuç, elma, kuruyemiş yerim bi de yoğurt
Aaaaa siz kimsinizzzz
kuzum operayi indir ordan girKızlar ben bu yeni siteyi takip edemiyorum. Geçmişe gidemiyorum, alıntı yapamıyorum. Nasıl iş bu ya
Neyse menümm
07:10 3 yk yulaf ezmesi, küçük muz, bir bardak süt
10:00 sade türk kahvesi
12:40 120 gr ev yapımı kıyma köfte, salata
15:40 2 kuru kayısı, 10 çiğ badem
17:35 6 yk barbunya
3,5 litre su içildi
40 dk yürüyüş*2=80
60 dk pilates*3=180
260 p @Pnrrr-20
Baslangic icin cok cok iyi cnm12.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir küçük boy kepekli hamburger ekmeğinde beyaz peynirli tost
2 kaşık yoğurt
1-2 ceviz
Maydonoz,çay
19.30
Az Zeytinyağında pişmiş avuç içi kadar ızgara 6-7yemek kaşığı kavrulmuş kavrulmuş kabak
3 tl yoğurt
bugun erkencisin :)))İyi geceler herkeslere
EVet abla bence de çikolatadan falan iyidirMasallah iyi dayanmisin cnm
hafta basi icin sabah az olmus cnm
Erken acikman cok normal
Sen bilirsin cnm ama detoks sonrasi biraz arti gelebiliyor ya bilemedim
Ne kadar cok paylasim o kadar cok motivasyon demek cnm :)))
Yeni baslangicin hayirli olsun cnm
bugun daha iyi olmus cnm
Ama lahanayla fasulye ikisi ayni gune denk gelmis insallah sisirmez
Kuzum menunu gormustum yorumda yaptım
Ben pazartrsi tartisini sormustum
Yaptin da benmi gormedim acaba
Opera dan acinca birazdaha iyi ama en kolayi telden koymak
yumurta biraz fazla ama yinede kacamaksiz menu guzel cnm
Menu bugun icin guzel cnm
Sabah aksam guzel ama oglen bulgur ve kisir sisirebilir cnm
Coook sevindim mervecim insallah modun hep yuksek olur
Planlarini anlatsana
Yenisini alincaya kadar baska tatlidan yinede iyidir cnm
Bana pek gercekci gelmedi cnm
Kilon boyun ortada
parlak oluyorlar cnm
Aksam tek corba az gelir cnm
Aaaaa siz kimsinizzzz
Bizim spor sevmeyen melis nerde
kuzum operayi indir ordan gir
Yoksa coklu alinti olmuyor
Menude guzel barbunyayi kuru kuru yemeseydin ya :))
Goooledan giriyosan hic deneme zaten olmuyorGece gece sinir etti tel beni 3 kere alıntılari aldim cevaplicam sorunlu alintilar yarin sabah pcden bakicam artik telden buraya girmek iskence ya alisamadim bi türlu keske buna bir cozum yolu bulsalar valla başka bir mekandayim sanki, :S
Yok abla operayi indirdim reklamlari kapattim sozdr ama ayni neyse bende yatayım bari iyi gecelerGoooledan giriyosan hic deneme zaten olmuyor
Mini opera varmis onda olmuyorYok abla operayi indirdim reklamlari kapattim sozdr ama ayni neyse bende yatayım bari iyi geceler
Baslangic icin cok cok iyi cnm
Sende gec yatip gec kalkanlardanmisin
bugun erkencisin :)))
afiyet olsun güzel olmuş yaptığın sporu ve içtiğim suyu da memnuun sonuna eklersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?