Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum normal gıdıyorsun artık haftaların ılerledıkce bebıste hızlı buyuyecek senden cok o kılo alıyordur merak etme

Insallah oyledir cnm aslinda suana kadar toplam 4.3 kilo almisim bi yandan iyi diyorm ama tartida durmadan kilo artisi gormek acayip moralimi bozuyor

Insallah oyledir cnm aslinda suana kadar toplam 4.3 kilo almisim bi yandan iyi diyorm ama tartida durmadan kilo artisi gormek acayip moralimi bozuyor
Pınar yapma bunu kendine gayet sağlıklı gidiyorsun ne bekliyorsun bu kiloda kilo veremezsin zaten kilolu olsan verirsin ok ama değilsin normal kilondasin ve normal bir artış , kardeşimin görümcesi 53 kg kaldı 47 filan düştü şuan geriye almış biraz 50 ama bulantısından yiyemiyor zırt pırt bayılıyor hasta gibi sürekli yatakta ki doktoru bu noktada bebekte senden alsa bile beslenemiyor demiş , ne güzel geçiyor hamileligin senin sitemine bak

Haklisin abla ama daha yavas kilo almak istiyorum

bende yapayimmi ödül
Valla adina odul diyoruz ama kendine ceza vermek isteyen kacamak yapsin

Sende aksam fazla yimeee
Mefkurem abla ben daha çok bekliyordum ne yalan söyleyim menü de olmayınca sen halledersin
dun daha fazlaydi
HAFTALIK HEDEFLER

kuzum ne yaptin sen
Butun ekside olanlari tbrk ederim arti olanlarda haftaya guzel sonuc alir insallah biz suanda hastanedeyiz muayne icin pek gelemiyorm spor listesinide aksama dogru paylasicam opuyormm
Guzel haberlerle gel insallah cnm

Pinarim gayet guzel gidiyosun bitanem
Bu kadar takmasana kafana hamisligin keyfini cikar

Ayy baharcim haklisin biraz bencillik yapiyorm bu dusuncemi degisdircem insallah o kadincagizda iyi olur ya uzuldm gercekten

Insallah abla
Aynen biraz daha rahatladim burdaki yorumlardan sonra
Malesef
Moralimi bozmam bi ise yaramicak zaten cnm mecbur onume bakicam :))

Aynen abla ama sen basaricaksin motive olman yeterlii

Kilo bildirimi

Geçen cuma: 84.4
Bu cuma: 83.3
Fark: -1.1

Mefkurem abla daha iyi olabilirdi ama olmadı
Gayet güzel canım tebrikler
Mefkurem kaptanım selam,

Deneme süresi kilo bildirimi:
Pazartesi:77.3
Cuma:75.9
Fark: -1.4
Tebrikler canim cok güzel
Harikasin canim, sahane bir sonuc
Teşekkürler tatlim
Ödül yok. Fakat 2 günden sonra iftarda güzelce yemek yemek istiyorum

Valla canım ben de alırım hatta daha fazlasını da
Listeden çıkınca insan saliyor canım bende baya saldım yarında dikkat edemicem pazar tekrar ekmeksiz menulere basliyacam insan biraktimi alıyor ben 1 haftada 1 kilo almışım çok şükür fazla değil ama ipin ucunu biraktimi geri yakalalmak zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…