- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.141
kuzum normal gıdıyorsun artık haftaların ılerledıkce bebıste hızlı buyuyecek senden cok o kılo alıyordur merak etme
Pınar yapma bunu kendine gayet sağlıklı gidiyorsun ne bekliyorsun bu kiloda kilo veremezsin zaten kilolu olsan verirsin ok ama değilsin normal kilondasin ve normal bir artış , kardeşimin görümcesi 53 kg kaldı 47 filan düştü şuan geriye almış biraz 50 ama bulantısından yiyemiyor zırt pırt bayılıyor hasta gibi sürekli yatakta ki doktoru bu noktada bebekte senden alsa bile beslenemiyor demiş , ne güzel geçiyor hamileligin senin sitemine bakInsallah oyledir cnm aslinda suana kadar toplam 4.3 kilo almisim bi yandan iyi diyorm ama tartida durmadan kilo artisi gormek acayip moralimi bozuyor
onu icmiyorumda baska seylerden geri kalmadim :)) klasik olacak ama gercekten beyinde bitirmekle alakali
Bide sen makarnayi cok dillendirme
Yemesende beynine unutturmamis oluyorsun
Allah kabul etsin cnm
Miden safra kesesinden olabilirmi acaba
Oooo 9 lar gelmiş hosgelmissssss
Cok guzel cnm tebrikler
kuzum sen yesillik falan almamismiydin:)))
korumada olan biri icin güzel cnm :)
aksam hafif guzel olmus
her daim sopaniz basim gozum ustune cnm :))))
Diger konularda aslinda ince dusunmesek hersey daha kolay olur :)
kizlar yazmis zaten cnm
Kurallar gereği herkes bildirim yapiyor
Okumustun heralde kurallari
cok asiri sayilmaz cnm yeterki hemen onlemuni al yukari cikmasin
Bu son artin olur heralde
gecen haftaya gore eksi olman guzel cnm :)
gulbecim arti olacam diye bosuna korkmusun
Beklesen bi 300 400 daha gidebilirdi
Haftaya guzel bi eksi gelsin insallah
kotu degil ama daha iyi olabilirdi cnm
Eminim haftaya daha guzel olur
gayet guzel cnm tebrikler
kuzum dikkat ettigin halde arti geliyorsa takilma ona tabiki alacaksin
Huuuu hamilesin sen
Bildirimim
Geçen hafta:99.7
Bu hafta :97.9
Fark:-1.8
Yüzde :1.8
bende yapayimmi ödülEee planlar ne ? Bugün ödül olayını abartmayacak dimi kimse . Ben akşam disardayim eşimle sevgililer gününde yirtmistim ama kadınlar gününden yirtamadimhiç sevmiyorum böyle günlerde kalabalık mekanlarda pofff ama bu defa da olmaz dersem eşime karşı olmaz
dun daha fazlaydi
kuzum ne yaptin senHAFTALIK HEDEFLER
North River -----69,7-----67,7---- > -2 askrhpozitif ----- 76,8------73,8----> -3
Guzel haberlerle gel insallah cnmButun ekside olanlari tbrk ederim arti olanlarda haftaya guzel sonuc alir insallah biz suanda hastanedeyiz muayne icin pek gelemiyorm spor listesinide aksama dogru paylasicam opuyormm
Bende rezil bildirimimi yapayim
2 hafta once 90.8
Bugun 94.8
Fark +4
Malesefablaaa ben şok 2 haftadami oldu bu
Ama uzme canini bugunden itibaren cabuk gelen cabuk gider misali aticaksin insallah artilari
Pınar yapma bunu kendine gayet sağlıklı gidiyorsun ne bekliyorsun bu kiloda kilo veremezsin zaten kilolu olsan verirsin ok ama değilsin normal kilondasin ve normal bir artış , kardeşimin görümcesi 53 kg kaldı 47 filan düştü şuan geriye almış biraz 50 ama bulantısından yiyemiyor zırt pırt bayılıyor hasta gibi sürekli yatakta ki doktoru bu noktada bebekte senden alsa bile beslenemiyor demiş , ne güzel geçiyor hamileligin senin sitemine bak
bende yapayimmi ödül
Valla adina odul diyoruz ama kendine ceza vermek isteyen kacamak yapsin
Sende aksam fazla yimeee
dun daha fazlaydi
kuzum ne yaptin sen
Guzel haberlerle gel insallah cnm
Pinarim gayet guzel gidiyosun bitanem
Bu kadar takmasana kafana hamisligin keyfini cikar
Malesef
Moralimi bozmam bi ise yaramicak zaten cnm mecbur onume bakicam :))
Gayet güzel canım tebriklerKilo bildirimi
Geçen cuma: 84.4
Bu cuma: 83.3
Fark: -1.1
Mefkurem abla daha iyi olabilirdi ama olmadı
Tebrikler canim cok güzel
Teşekkürler tatlimHarikasin canim, sahane bir sonuc
Ödül yok. Fakat 2 günden sonra iftarda güzelce yemek yemek istiyorumEee planlar ne ? Bugün ödül olayını abartmayacak dimi kimse . Ben akşam disardayim eşimle sevgililer gününde yirtmistim ama kadınlar gününden yirtamadimhiç sevmiyorum böyle günlerde kalabalık mekanlarda pofff ama bu defa da olmaz dersem eşime karşı olmaz
Teşekkürler canım. Hayatımda en fazla sporu bu hafta yaptımBuna kaxitsiz kalamadimm tebrikler cnm cok guzel eksi gelmis bu hafta yaptigin sporlarda etkiledi bence
Abla hergün kebap yesen bu kadar kilo alman ne yaptın senBende rezil bildirimimi yapayim
2 hafta once 90.8
Bugun 94.8
Fark +4
Valla canım ben de alırım hatta daha fazlasını daAbla hergün kebap yesen bu kadar kilo almanin ne yaptın sen
Ama sen bunu atarsın keşke listeden çıkmasaydın
Cok guzel gitmis tebriklerr
Bana çok iyi geldi abla hergün aç karna 1 kaşık iciyorumKetentohumu yagi alin kizlar iyi geliyor
Listeden çıkınca insan saliyor canım bende baya saldım yarında dikkat edemicem pazar tekrar ekmeksiz menulere basliyacam insan biraktimi alıyor ben 1 haftada 1 kilo almışım çok şükür fazla değil ama ipin ucunu biraktimi geri yakalalmak zor oluyorValla canım ben de alırım hatta daha fazlasını da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?