- 11 Nisan 2018
- 1.922
- 3.805
- 48
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #277.201
Denemede olan uyelerin kurallara ne kadar uyduguda önemli bizim icin cnmçok değil 500 gram kadar ama olsundikkat ettim ama inş hep böyle giderim sabahtan beri kola, gofret ikram ediyorlar çeviriyorum :) 1 lt geçikte su oldu
yok ya listedeyken görsen 4 ay kaldım belki bir cuma dahi bildirim atlamadım ilkte ben yapardım diyorum ya listedeyken bildirim konusunda hassasım hakka gircem diye
Denemede olan uyelerin kurallara ne kadar uyduguda önemli bizim icin cnm
Menulerini birazdaha sebze salata vs. Yle cesitlendirsen bide spor olsa iyi olur
Az kiloda spor şart
Denemede olan uyelerin kurallara ne kadar uyduguda önemli bizim icin cnm
Menulerini birazdaha sebze salata vs. Yle cesitlendirsen bide spor olsa iyi olur
Az kiloda spor şart
HAFTALIK HEDEFLER
North River -----69,7-----67,7---- > -2 askrhpozitif ----- 76,8------73,8----> -3 Mefkurem -----94,8------92,3------>2,5 Fatlady -----97,9-----96,5---->1,4 - @gewezebidik -----67,4---66,2---->1,2
- @elfkkk -----76,7----76----->0,6
pesto26 buse8 AhSen_2504 - @AdaisyLove
- @Sweetyy83
- @__badem__
Ak kelebek - @ekim2009
Pnrrr-12
Çocukları ne kadar bırakabilirsem ama 30 dk altına düşmemyuruyus kotu degilki cnm 45 dk yapmaya calis cok tempolu :)
haftabasi arti fazla olunca toparlamak zor oluyor cnm
Haftaya guzel bi eksiyle telafi etmeni bekliyorum :))
cok kotu degil cnm ama hemen dur de
Ustune eklenmesin
bende ultrason yaptiklarinda cikmisti
gayet guzel cnm daha ne olsun
Her zaman dedigim gibi kacamak yoksa her eksi guzeldir
masallah cok guzel gitmis cnm insallah devamida boyle olur
pesto nun da hedef eklıydı kuzu 1,1mıs🕸 iyice sarıldık dolaştık
Teşekkürler canım
Canim iyi olmanıza sevindim. Tabiki en rahat yer anne karnıKizlar bizde smdi eve geldk esim biraz uzandi gececi caliscagi icin. Bende yemek yapcm bugun yemegi gec yeriz o yuzden smdi kendime bi kahve yapicam. Muayne iyi gecti cok sukur hersey yolunda haftasiyla bir gidiyormus 450gr civarinda. Ayaklari bardaş yapmis takiliyordu valla onun rahati bizden iyi 
Bu arada kullandigim haplara ek magnezyum yazdi ben cok derken ettimi 4suanda d vitamini, decavit, demir hapi ve ek olark magnezyum geldi bide balik yagindan yutuyorm arada neyse bakalm bebek iyi olsunda
Pufuduks canim senin nasil gidiyor 2li test sonuclarni alabildnmi
Teşekkürler canımSpor listesi Sonuclar
1. Fatlady (1.385 puan)
2. Fit mutlu anne ve tugcetugcem (1.120 puan)
3. AhSen_2504 (945 puan)
Tebrikler kizlar
Fatlady bu haftaki emeklerinin karsiligini aldin bence cnm cok tbrk ederim seniii
Bu hafta ikinciligi 2 kişi paylasiyor
kuzum dogumdan sonra verirsin bebisin var icinde tabiki alacaksın suyuydu esiydi derken zaten doğumda en az 7 kilo gidiyorInsallah oyledir cnm aslinda suana kadar toplam 4.3 kilo almisim bi yandan iyi diyorm ama tartida durmadan kilo artisi gormek acayip moralimi bozuyor
noldu ki abla cok mu imkansiz bir rakam koydumbende yapayimmi ödül
Valla adina odul diyoruz ama kendine ceza vermek isteyen kacamak yapsin
Sende aksam fazla yimeee
dun daha fazlaydi
kuzum ne yaptin sen
Guzel haberlerle gel insallah cnm
Pinarim gayet guzel gidiyosun bitanem
Bu kadar takmasana kafana hamisligin keyfini cikar
şuan ben yuksek attim sanırımListeyi karistirmayim dedim :))
Ben cok atmicam min. - 2,5 diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?