Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Denemede olan uyelerin kurallara ne kadar uyduguda önemli bizim icin cnm

Menulerini birazdaha sebze salata vs. Yle cesitlendirsen bide spor olsa iyi olur
Az kiloda spor şart

Menulerini birazdaha sebze salata vs. Yle cesitlendirsen bide spor olsa iyi olur
Az kiloda spor şart

Az kiloda spor şart

Aslında spor yapmak bende çok istiyorum

Çocukları ne kadar bırakabilirsem ama 30 dk altına düşmem

Kizlar bizde smdi eve geldk esim biraz uzandi gececi caliscagi icin. Bende yemek yapcm bugun yemegi gec yeriz o yuzden smdi kendime bi kahve yapicam. Muayne iyi gecti cok sukur hersey yolunda haftasiyla bir gidiyormus 450gr civarinda. Ayaklari bardaş yapmis takiliyordu valla onun rahati bizden iyi 
Bu arada kullandigim haplara ek magnezyum yazdi ben cok derken ettimi 4 suanda d vitamini, decavit, demir hapi ve ek olark magnezyum geldi bide balik yagindan yutuyorm arada neyse bakalm bebek iyi olsunda

Pufuduks canim senin nasil gidiyor 2li test sonuclarni alabildnmi

HAFTALIK HEDEFLER

• nanekekik -----69,7-----67,7---- > -2
  • askrhpozitif----- 76,8------73,8----> -3
  • mefkurem -----94,8------92,3------>2,5
  • Fatlady-----97,9-----96,5---->1,4
  • gewezebidik-----67,4---66,2---->1,2
  • elfkkk -----76,7----76----->0,6
  • pesto26
  • buse8------ ------- -----------> -1.4
  • AhSen_2504
  • AdaisyLove
  • Sweetyy83
  • badem
  • Gulbe seker
  • ekim2009
  • Pnrrr-20
  • Fitcivciv------61------60-------> -1
adı olmayan eklesın kızlar

Mefkurem canim kilo almışsın bunun hemen çaresine bakmalısın sonra yerleşiyor bu hafta hemen verebilirsin
Fatlady tatlim senide tebrik ederim çok güzel bir eksi
Teşekkürler canım
Canim iyi olmanıza sevindim. Tabiki en rahat yer anne karnı magnezyum faydalı canim ileriki haftalarda baya kramplar başlıyor

Teşekkürler canım
Ben de kendimi kutluyorum. Demek ki spor yapmayi sevmeyen biri bile istese yapiyormuş. Yeter ki yapacağım diyelim
Kızlar sizleri de kutlarim. Bu hafta cidden iyiydik

Insallah oyledir cnm aslinda suana kadar toplam 4.3 kilo almisim bi yandan iyi diyorm ama tartida durmadan kilo artisi gormek acayip moralimi bozuyor
kuzum dogumdan sonra verirsin bebisin var icinde tabiki alacaksın suyuydu esiydi derken zaten doğumda en az 7 kilo gidiyor
noldu ki abla cok mu imkansiz bir rakam koydum
Listeyi karistirmayim dedim :))

Ben cok atmicam min. - 2,5 diyorum
şuan ben yuksek attim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…