Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tatlim sen izin donusu oldugu icin
kilon izin kilondan fazla eksi yuzdeyle giris yapiyosun o yuzden izin donusleri dereceye gore aliyoruz
Anlamadım ablacım dereece derken??? Cünlü ben de listeye girme coşkusuyla hareket ediyorum açıkcası.tam olarak nasıl olacak ablacım? Mefkurem

Teşekkürler canım

Canim iyi olmanıza sevindim. Tabiki en rahat yer anne karnı magnezyum faydalı canim ileriki haftalarda baya kramplar başlıyor

Sagol canimm
Bacaklarda falanmi oluyor cnm kramplar bende simdilik bsi yok ama tabiki doktor yazdiysa gereklidir onuda kullanicam :)

Teşekkürler canım
Ben de kendimi kutluyorum. Demek ki spor yapmayi sevmeyen biri bile istese yapiyormuş. Yeter ki yapacağım diyelim
Kızlar sizleri de kutlarim. Bu hafta cidden iyiydik

Aynen bende sevmem sporu ama cok yaptm yaptikcada yapiyor insan bi görev gibi oluyor o artik insallah sende boyle devam edersin cnm :)

kuzum dogumdan sonra verirsin bebisin var icinde tabiki alacaksın suyuydu esiydi derken zaten doğumda en az 7 kilo gidiyor
noldu ki abla cok mu imkansiz bir rakam koydum
şuan ben yuksek attim sanırım

Haklisin cnm kendime cok stress yapmiycam artik zaten 12-15 kg arasi normalmis bakalm 80e kadar yolumuz var

Haklisin abla bende biraz daha rahat olcm artik saglikli beslenmeye calisiyorm oldugunca zaten stress yapmama luzum yok :)

Aminn insllah canim
Gecen hafta da 2 ciymissin cnm dogru

Magnezyum kabizliga falan da iyi geliyor, kramplarada cok iyi gelir, sen bunlari ilac gibi dusunme aslinda, bunlar besin takviyesi

Sahane olmus bence, hic cuma olmamis, sanki bir persembe menusu, bol eksi getirsin canim

Oo kabizliga iyi geliyorsa supermis

Menü
Sabah 12:00
Yumurta
Zeytin
Peynir

Ara öğün
2dilim tahin helva (süt yapması için yedim malum kızım hasta birşey yemiyor sütümün azalmaması gerekiyor)

Akşam 19:30
7 8kaşık kuru fasülye
Yoğurt
Brokoli salata
Karışık salata
Yalancı tavuk göğsü 5tk kadar

Su 2lt olmuştur
Sporu gece etiketlerim

Cok guzel bilgiler cnm sagolasin

İftar öncesi tartildim 400 gr daha gitmiş
Superrrrrrr
cuma icin kotu degil cnm ama yarindan itibaren sislik yapicak seyler yemesen iyi olur
Bu hafta senden guzel bi eksi bekliyorum :)
Anlamadım ablacım dereece derken??? Cünlü ben de listeye girme coşkusuyla hareket ediyorum açıkcası.tam olarak nasıl olacak ablacım? Mefkurem
Guzelim sen kilo aldigin icin listeye eksi yuzdeyle gireceksin. Izine ciktigin kilo hesap ediliyor
Eksi yuzde de takim yuzdesini dusurecek
Yani diger takimlarin sonuclarina gore 1. lik gelecekse ve seni ekledigimizde 1.olamicaksak o zaman etkilemedigi bi hafta aliyoruz
bugun biraz sislik yapicak seyler birlikte olmus cnm

Sutun icin dereotu incir iyi olur ve bol su

Takimin derecesi canim, takimin yuzdesi iyiyse, sen eksi yuzdeyle girdiginde takimin yuzdesi cok dusmuyorsa, birinciysek mesela ve birinciligi kaybetmiyorsak o zaman listeye girebiliyorsun gibi, yani boyle degilse beni duzeltin arkadaslar, benim bildigim bu sekilde :) Mefkurem askrhpozitif North River

Ben yine takimlarin paylasim alaninda listeleri takip ediyorum, henuz kesinlesmemis sonuclara gore birinci gibiyiz, ben cok veremedim ama insallah takimin derecesini etkilememisimdir diye takipteyim surekli. Bu hafta performansim istedigim seviyede degildi, insallah haftaya sahane olacak

Yaaa sen daha tatlısın valla yediğim günlere sayarsam bir 2-3 sene ağzıma sürmesem iyi olur

Aiyyy inşaallah, çok teşekkür ederim. Kilo verme moduna daha bi iyi girdim ben de bu vesileyle

afiyet olsun Allah kabul etsin simdiden

Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun canım

Teşekkür ederim canım

Bildirimimi yapayım geçmişe uçayım
Geçen hafta .100.6
Bu hafta 99.4
fark.1.2
Yüzde.1.19

Tebrikler canım çok güzel eksilmissin insallah bidaha 3lu rakamları görmezsin

Allah kabul etsin canim

Amin teşekkür ederim

Canim eminim bu hafta artilar hepsi gider tabi dikkat edicez ve sen bunu yaparsın

Günaydın herkese nasılsınız canlarım ben biraz kötü başladım tartıyı görünce umarım regl olduğumdandır
Geçen hafta pazar bildirim 62,5
Bu hafta 63,7
Fark +1.200

Canim regli odemidir 2-3 güne gider

Günaydın kızlar geçmiş için PC ye geçeceğim bildirim yapayım
Cuma: 69.8
Güncel: 69.7
Fark -100

Olsun 100 gramda 100 gramdır ama bu hafta güzel gider

Geçen hafta 105.5
Bu hafta 105.4
Fark 0.1
Yüzde %0.09

Çok beklemedim kızlar tartıldım çünkü çok bir eksi olacağını sanmıyorum

Gulbecim bu haftaki menülerin önceki haftaki menuler gibi değildi oyuzden bu hafta olabildiğince dikkat et en az 45 dk spor yapsan çok güzel kilo verirsin (bozma moralini

Kilo bildirimi
Gecen hafta : 89.7
Bu hafta : 89.1
Fark : - 600
Yüzde : %0.66

Güzel canım

bekledıgım sonucu alamadım reglden mı yoksa uzun surelı aclıktan mı bılmıyorum
gecen hafta:77,6
bu hafta:76,8
fark 800
yuzde%1,03

Gayet güzel canım tebrik ederim

Benim kilo bildirimim:

Gecen hafta: 69.2
Bu hafta: 69.8
Fark +600

Nekadar dikkat etmeye calissamda bukadar oluyor bazen diyorm cokmu hizki gidiyorm

Hayır gayet güzelgidiyorsun canımm bak maşallah bebisimizde büyüyo

+200
Reglden herhalde yaaa

Sen bu hafta acısını çıkarırsın

Bildirimim
Geçen hafta:99.7
Bu hafta :97.9
Fark:-1.8
Yüzde :1.8

Bravo canımm MASALLAH

Selamlaaaarrrrr kilo bildirimim
Geçen hafta:78.15
Bu hafta:76.70
Fark:1.45

Tebrikler canım çok güzel vermişsin

Bende rezil bildirimimi yapayim

2 hafta once 90.8
Bugun 94.8
Fark +4

Abla keşke izne ayrilmasaydin ama bozma moralinı yine spor ve dikkatle hepsi kısa sürede gider

Kizlar selam,
Benim bildirimim pek guzel degil, regl arti haftasonu yedigim borekler etkisini ancak yitirdi maalesef

Gecen hafta 67,7
Bugun 67.4
Fark -300
Yuzde 0.44

Tum takimdan ozur dilerim, haftaya kacamak yok, spor var.

Olsun buda güzel spor candır mutlaka spora yüklen

Ben de bildirim yapayım o zaman hiç iyi bir bildirim olmasa da bugün startı verdim aldıklarımi geri vericem
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 68
+1800

Canim aldıkların oturmadan biran önce vermeye calis hatta cumaya kadar eksiye bile düşersin

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Bacaklarda en çok oluyor. Ama çok feci. O nedenle erken başlamakta yarar var.
Evet canım yapıcam dedin mi yapıyorsun

Güzel canim
Yaaa sen daha tatlısın valla yediğim günlere sayarsam bir 2-3 sene ağzıma sürmesem iyi olur
en azından ideal kilona gelinceye kadar yememen gerek.
Bravo canımm MASALLAH
Teşekkürler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…