- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.521
Sorma canım herkes dil dokuyordu ki stdr üye ile pro da aynı bir farkı yok eskiden alttakini görme olayı yoktu o da açık herşey açık hala car varKar amaçlı olmadığı bilgide yeterince açık zaten, hangi hakla carlamış o arkadaş?
Yahu insanlar şu eforlarını huzurlu , verimli bir ülke olma yolunda harcasalar dünyada 1 numara oluruz yeminle
Gün-aydin Gün-aydin Gün-aydin günümüz aydın olsuninsalllahhhh ay bugün bi başka sevinçliyim umutluyum seviyorum yaşamayı seviyorum sizleri ve takımımı
Sorma canım herkes dil dokuyordu ki stdr üye ile pro da aynı bir farkı yok eskiden alttakini görme olayı yoktu o da açık herşey açık hala car var
cok guzel gıtmıs devamı gelsın ınsallahGünaydın herkese bol eksili günler olur inşallah
Başlangıç 10 mart :82kg
Guncel:80.3
Eksilen :-1.7kg
owww supersın canımAlıntılara cevap vermeden hemen bildirim yapmak istiyorum
Geçen hafta 99.4
bu hafta .97.7
fark .1.7
harıkasın canım aksam kı ıraden ıcınde ayrı tebrık ederımÖNCEKİ KİLOM: 60,50
GÜNCEL KİLOM: 60
ARADAKİ FARK :-500
kuzum sacına daha faazla ıslem daha cok yıpratacak hıc dokunmasan mıSarı saç beni çok yıprattı kızlar, yani saçın kendisi yıpranıyor ne kadar kaliteli olursa olsun, ne kadar iyi bakarsan bak sarı saç zor iş imiş.
Bu hafta birkaç kişi de saçlarını biraz koyultsan mı dedi.
Sanırım yarın birşeyler yapacam ben saçlarıma, yine sardım kendime
Foto köy Tuğçe sadece bize açık yap sonra kaldırırsin acaba çok mu sarıSarı saç beni çok yıprattı kızlar, yani saçın kendisi yıpranıyor ne kadar kaliteli olursa olsun, ne kadar iyi bakarsan bak sarı saç zor iş imiş.
ÖNCEKİ KİLOM: 60,50
Super gitmis 5 gundeGünaydın herkese bol eksili günler olur inşallah
Kilo bildirimi70.6
Guncel 70.3
Yuzde 0.4
Bu hafta hic spor yapamadm siskinligim var birde su yerine cay cok iciyorum onlara bagliyirum insallah haftaya toparlanirn
Alıntılara cevap vermeden hemen bildirim yapmak istiyorum
Geçen hafta 99.4
bu hafta .97.7
fark .1.7
tebrikler cnmÖNCEKİ KİLOM: 60,50
tebrikleeeerr cnmGünaydın herkese bol eksili günler olur inşallah
eksi eksidir tebrikler cnmKilo bildirimi70.6
Guncel 70.3
Yuzde 0.4
Bu hafta hic spor yapamadm siskinligim var birde su yerine cay cok iciyorum onlara bagliyirum insallah haftaya toparlanirn
tebrikleeeerr cnmAlıntılara cevap vermeden hemen bildirim yapmak istiyorum
Geçen hafta 99.4
bu hafta .97.7
fark .1.7
hadi bol eksilerin olsun cnmGüncel kilom, 80.9
700 cok cok fazla degil haftaya fazlasiyla kapatrsn arayi cnmBu güzel bildirimlerin üstüne bunu yok sayın
Cuma: 69.7
Güncel: 70.4
1800 den 700 kaldı hiç ödem çayı icmezsen böyle olur tabi :deyip eksikleri mi not aldım
* Yeşilçay
* Saks suyu
*Geç kapatmak
*Yetersiz uyku
*Yetersiz spor
*Yetersiz su
*Öğün atlamak ara yapmamak
Bu güzel bildirimlerin üstüne bunu yok sayın
Cuma: 69.7
Güncel: 70.4
1800 den 700 kaldı hiç ödem çayı icmezsen böyle olur tabi :deyip eksikleri mi not aldım
* Yeşilçay
* Saks suyu
*Geç kapatmak
*Yetersiz uyku
*Yetersiz spor
*Yetersiz su
*Öğün atlamak ara yapmamak
Sarı saç beni çok yıprattı kızlar, yani saçın kendisi yıpranıyor ne kadar kaliteli olursa olsun, ne kadar iyi bakarsan bak sarı saç zor iş imiş.
Tebrik ederim artık gelsin 50 li kilolarrÖNCEKİ KİLOM: 60,50
Hiç kimse öğün atlamayı onermezki zaten. Bende öyleyim açlık bastırdımı diyet falan dinlemiyorum o yüzden evden mutlaka yiyipte çikıyorumkIZLAR DÜN İYİKİ 4 GİBİ YEMİŞİM BİŞİLER ONA RAĞMEN ACIKTIM, GERÇEKTEN ÖĞÜN ATLAMAK ÇARE DEĞİL, YEMEK YEMEYİP ÇIKSAYDIM DÜN DIŞARDA DÖNER YERDİM DAYANAMAZDIM..
Harikasın tebriklerGünaydın herkese bol eksili günler olur inşallah
Suyun yerini hic birsey tutmuyor canim. Olsun eksidesin yinedeKilo bildirimi70.6
Guncel 70.3
Yuzde 0.4
Süpersin tebriklerAlıntılara cevap vermeden hemen bildirim yapmak istiyorum
Geçen hafta 99.4
bu hafta .97.7
fark .1.7
Regl felaket kilo farkı yapıyor olsun ama haftaya dahada bi az çıkçaksın onu düsünMrblar kizlar kilo bildirimimi yapıp gidiyorum akşama görüşürüz artikin
Sjnir oldum dun gördüğüm rakami göremedim su an regl bu kadar nie fark ediyor hala eksideyim ama memnun olmadim tartıda ki rakamdan
Gecen hafta: 89.1
Bu hafta: 87.7
Fark: -1.4
Yüzde: %1.57
TebriklerrGünaydınnn kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 76.70
Bu hafta 76.00
Fark;-700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?