- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.541
gayet iyi yüzde biri geçmişsin başarılara sevinmezsek , başarısızlıkta yikilirizMrblar kizlar kilo bildirimimi yapıp gidiyorum akşama görüşürüz artikin
Sjnir oldum dun gördüğüm rakami göremedim su an regl bu kadar nie fark ediyor hala eksideyim ama memnun olmadim tartıda ki rakamdan
Gecen hafta: 89.1
Bu hafta: 87.7
Fark: -1.4
Yüzde: %1.57
güzel ekşi canımGünaydınnn kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 76.70
Bu hafta 76.00
Fark;-700
ooo Sevilay hanımKilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugün 65.1
-500
Günaydın kızlar
Dosya oluşturup üyeleri seçiyorsun canımSadece bize açık nasıl yükleme yapabiliyorum ki?
Bende koyu tondan sıkıldım :) rofle yaptirayı düşünüyorum :) ama casaret edemiyorum sari saci yakiyor biraz uzun zamandir sari yapmiyorum bir deniyecem tr ye giderken yaptirmayi dusunuyorum seninkide şimdiden hayırlı olsun canimSarı saç beni çok yıprattı kızlar, yani saçın kendisi yıpranıyor ne kadar kaliteli olursa olsun, ne kadar iyi bakarsan bak sarı saç zor iş imiş.
Bu hafta birkaç kişi de saçlarını biraz koyultsan mı dedi.
Sanırım yarın birşeyler yapacam ben saçlarıma, yine sardım kendime
Masallah sağlıkla al kucağına insallahKilo bildirimim:
Gecen hafta 69.8
Bu hafta 70.2
Fark +400gr
70ler geldi
Mrblar kizlar kilo bildirimimi yapıp gidiyorum akşama görüşürüz artikin
Sjnir oldum dun gördüğüm rakami göremedim su an regl bu kadar nie fark ediyor hala eksideyim ama memnun olmadim tartıda ki rakamdan
Gecen hafta: 89.1
Bu hafta: 87.7
Fark: -1.4
Yüzde: %1.57
Günaydınnn kilo bildirimimi yapayım
Geçen hafta 76.70
Bu hafta 76.00
Fark;-700
Kilo bildirimi
Cuma 65.6
Bugün 65.1
-500
Günaydın kızlar
Günaydınnnnn hemen kilo bildirimi yapiyim
Başlangıç 12 mart: 91.6
Güncel :90
Fark: -1.6
Yüzde: 1.75
Amin insallah canimm :))Masallah sağlıkla al kucağına insallah
Hatalarının farkına varmissin canım haftaya daha iyiyi olurdu inşallahBu güzel bildirimlerin üstüne bunu yok sayın
Cuma: 69.7
Güncel: 70.4
1800 den 700 kaldı hiç ödem çayı icmezsen böyle olur tabi :deyip eksikleri mi not aldım
* Yeşilçay
* Saks suyu
*Geç kapatmak
*Yetersiz uyku
*Yetersiz spor
*Yetersiz su
*Öğün atlamak ara yapmamak
Emzirme ve spor faydaları. Birde çok açiiiiimmSupersin cnm tbrk ederimm
Cok guzel cnm tbrkler :)
Oo sevilay da ekside supersinn :)
3 gunde bu ne guzel eksi masallah sanaa
Rakibem senin bildirimini bi ara gördüm simdi bulamadın sende benim gibi -500 vermişsin berabere kaldık ceren in bldirimine bakıyım yazdımı bildirimi bizi gectimidÜN OKADAR EĞLENDİM Kİ KOPTUM
Onun yuzde senden fazla kızRakibem senin bildirimini bi ara gördüm simdi bulamadın sende benim gibi -500 vermişsin berabere kaldık ceren in bldirimine bakıyım yazdımı bildirimi bizi gectimi
Sende kızarmışsin kızKızlar geçen pro uyelikle ilgili bilginin olduğu yerde birileri carlamis işte kk bile kadınlar da statü ayrımı var kar guduluyor filan bence bu stdr ve renk değişimi anneler o sebepten yavaştan bütün pro olmayanlar mor olmaya başladı
Dosya oluşturup üyeleri seçiyorsun canım
Bebiş doğunca fazlasıyla kilo odem gider canım hamileliğin tadını çıkar :)Kilo bildirimim:
Gecen hafta 69.8
Bu hafta 70.2
Fark +400gr
70ler geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?