- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #279.481
Ooof of durup durup ikna olacak Perşembe’yi mi seçti, bugün aç hissetmek istiyodum bencanim bilinc altin ikna olduysa sana tokluk hissi vererek seni hedefine yoneltiyor olabilir, olumsuz dusunme :)
Benimkinin yanında std.üye yazıyo, çok kırıcı bu yaaaAcaba anne yazisi gidermi diye cocuk yok isatetledim yine gitmedi :)))
Kiz bide senin nick renginde degismemisBenimkinin yanında std.üye yazıyo, çok kırıcı bu yaaa
Beni kışkırtma apla basarım parayı alırım proyuKiz bide senin nick renginde degismemisbazlarinda degisik
Seni ezikliyormu site acaba
Pro lar zaten kirmizida cnm mesela ahsenin melisin renkleri farkliydi :))Beni kışkırtma apla basarım parayı alırım proyu
Aman ben 6yı göreyim de burası vesilesiyle, ister eziklesin ister büzüklesin hıhh
Kem gözlerimle bööööyyyyleeeePro lar zaten kirmizida cnm mesela ahsenin melisin renkleri farkliydi :))
Benimde anne yazisi gitti
Çok geçmiş olsun canımSanmıyorum canım ya 10 du çünkü değer. Hatta doktor düşmüştür dedi
persembe icin guzel cnm :)))
Nickin niye baska renk oldu zor okunuyor, secilmiyor
Aha Ahsen de yazıyor , anne , standart üye diye :)
Afiyet olsunMenü
Sabah(8:30)
2 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Öğle (14:30)
1 dilim peynir
2 yumurta
Akşam(20:00)
Geç kaldı baya
3 parca tavuk ızgara
Salata
Su: 2.t lt spor: 30 dk yürüyüs @Pnrrr-20 60 puan
Ben bunları yesem midem zil değil davul çalar sesini tüm komşular duyar. Helal olsunBugünkü menum
Kahvalti 12:00
Yulaflı yoğurt (2 kaşık yulaf ve 4 kaşık yoğurtla)
Akşam 17:00
2 haşlanmış yumurta
Biraz salata
2.5 litre su
Spor yok
Bende aynı düsüncedeyimGunaydin hayırlı cumalar kk nin güzel hatunları inşallah bugun tartı yuzunuzu guldururur
Kızımı okula yolladım şuan tartılmak için erken zaten geç uyudum neyse ben biraz daha uyuyayım sonra bildirimimi yaparım
Ben bunları yesem midem zil değil davul çalar sesini tüm komşular duyar. Helal olsun
Bende aynı düsüncedeyimeşimi işe yolladım sırf iyice acıkiyim diye uyuycam
Afiyet olsun rakibemBugünkü menum
Kahvalti 12:00
Yulaflı yoğurt (2 kaşık yulaf ve 4 kaşık yoğurtla)
Akşam 17:00
2 haşlanmış yumurta
Biraz salata
2.5 litre su
Spor yok
Sağ ol canım benimafiyet olsun canim gayet guzel
sabah bol olmus ama arada bisey yememissin toplama baktigimda bence guzel afiyet olsun
afiyet olsun canim, suyu biraz artirsan daha kolay gider kilolar
diyetisyenin menusunu zaten diyetisyen menusu diye belirterek paylasirsan kimse sana az ya da cok demz zaten :) bugun persembe diye boyleyiz, ben detokstayim mesela ama benim detoksda diyetisyenimin eskiden verdigimbir liste zaten :)
afiyet olsun sucuk kabizlik yapiyor ve 4 ince dilimi 1 porsiyon et sayiliyor yerken miktara dikkat et canim ama bugun ki menun iyi b sadece ek bilgi vermek istedim
yaz yaz sen bize bakma herkes kendi bunyesine gore yiyor sonucta :)
normal menu gibi ama degil :) aslolan miktari degilde bunda cesit, yediklerimizin cesiti :) bakalim yarin insallah guzel bir eksi gorurum detoksa deger :)
afiyet olsun ablaa bol eksi getirsin insallah
ay kesinlikle haftalik yarisma ile aslinda bizde bilmeden zen teknigini uyguluyoruz. zen teknigi isleri kucuk parcalara bolerek her seferinde kucuk tek bir is yapmaya dayaniyor, biz de her hafta toplam hedefimizin kucuk bir kismini gerceklestirmeye calisinca her hafta asil hedefimize biraz daha yaklasmis oluyoruz :)
her sey Allah tan, dilerim bu sureci saglikli bir sekilde kolayca atlatirsin ve istedigin zaman rabbim hic bekletmeden size hayirli bir evlat nasip eder.
canim sen yat dinlen tabiki, dualarim seninle, gecmisi dusunme simdi
Teşekkür ederim canimÇok geçmiş olsun canım
Hayırlısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?