- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.061
bana da oluyor öyle aradaBen icli kofteyi nedense cig kofte gibi algilamisimsen yazinca farkettim
çileği erimiş cikoya batirdim abla ucunuFondü cukomu pastami bilemedim :))) yada baska biseymi
Digerleri guzel cnm
et çok tok tuttu abla birde benim belli bir dönem iştahsızlık oluyor yine o dönemdeyim galiba sadece su ve temiz hava sanki beni doyuruyor gibi
ucunu bandirdim baby çok değil :)Yani böyle aman aman bişey olmuyo da karnaval gibi ortamda asabi, sıkılgan yüz ifadesiyle acayip enerjimi düşürüyor
Markette m2 ye düşen insan sayısı normal seviyedeyse biraz dayanıyor ama ortamın hafiften kalabalıklaşınca anında gerilir. Ben de sırf bu yüzden ya kendim gidip alıyorum, ya internetten istiyorum. Kalabalık konser, kafe ortamlarında da aynı modda.North River in dediği gibi, bezdum bezdum..
Ölümüne gankayız şekerim
O çilekleri ne kadar bandın çikiletalara haaaa söyleseneeeeğ
Trip yaptığını bilmiyor mefkurem, küçük çocuk huysuzlanır ya öyle bi hareketleri oluyo.. parka bahçeye salacan bunu..
Canım bence genel olarak bu kadar güzel menünün üstüne akşam meyvesi serpiştirip kan şekerine halay çektirme
Ben de normal market alışverişini artık netten yapıyorum ablacım ama benimki kalabalık olan her yerde böyle. Bir kabullen iki kabullen üçüncü De sinirimi bozuyo, demekki aslında kabullenmemişim..
Aaaah ah kardeş, marketi yalnız yaparız tamam da her hengameli yere de kendim gideceksem ne anladım ben bu işten ay..
geçen hafta da dediğim ve yaşadığım gibi eve misafir geldiği an benim de diyet gidiyor. Misafirliğe gitmekten bile daha tehlikeli çünkü misafir öncesi, sırası ve sonrasında gene o güzel yemeklerle beraber oluyorsun.. Dolapta falan görmeyeceğin yerlere koymaya çalış canım
güzel menüBugünkü menüm:
12.00
1 yumurtadan biberli omlet
3 çeri, 3 dilim salatalık, 3 dilim çarli
4 dilim portakal
4 badem, 1 ceviz
4 siyah, 1 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
1 çb yy tarçınlı süt
18.00
El kadar et
2 yk bulgur pilavı
5 yk salata
1 yk yoğurt
Su pek güzel içemedim inşallah 1.5a tamamlarım
SporFit mutlu anne 30 dk eliptik 20 dk zumba 190 puan
kızarmış tavuk ne kadar alabaş ne olmalı nohut çeşidi değil miydi :)Ikındı tam girdim birden site hata verdi yine bakim çalışması vardı sanırım neyse ben menülerini yazayım
Dünki menü
Sabah ve akşam yer değiştim disarida olunca oyle oldu
12.30
kızarmış tavuk
Salata
2 kasik bulgur pilavı
17.40
2 yumurtadan salata
1 kase m.corba
Yarım alabaş
Su.2lt
Bugunki menü
4 tam ceviz
Yoğurt
17.10
1 kase taze fasulye
2 kasik b.pilav
Salata
1 avuç kadar badem
Su.2lt
Spor yine yapamadım çok yorgunum
kıyılar eser tabi canım ama yaz gelince sizden güzeli yokTebrikler canım
Ablam salata yemememin sebebi kisirin içinde çok yeşillik vardı ve içindeki bulgur 1 y.k. anca vardı
Canim Muğla ama kıyı taraflardayim
Süperr canım tebrikler
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Güzel olmuş canım
Afiyet olsun gayet güzel canım
Afiyet olsun Gulbecimm
Gayet güzel afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Pasta börek olmamış canım
menü güzel ben genelde gece oruyorum gündüz bırak al soguyorum modeldenSelamün aleyküm kızlar kusura bakmayın bebek orucem die kendimi kaybettim yetistirmem gerekiyor haftaya cumaya kadar menümu vereyim hemen
Kahvaltı yok canim istemedi bi de kızım renkli makarna istedi onunla ugrastim
Saat 15:00 gibi
Yarim yeşil elma
1 ceviz
3 kuru kayısı
1 su bardağı tarçınlı süt
Akşam 18.30
Avuc içi kadar döner ekmek
2 kaşık süzme yoğurt
Bi kase salata
5 kaşık kuru biber kavurması
Su 2.5 lt
Spor yok
gayet güzelCumartesi menum
6.30
1 tb sandwich ekm
2 h. Yumurta
Biraz peynir
1 dl. Ceddar
6 zeytin
Maydonoz dereotu
13.00 gibi
Yogurt
Yarim cb kuruyemis
1 kş chia
1 elma
18.30
Yarim cb mercimek +
Yarim cb kineoyla çakma kofte
Salata
1 bar tuzsuz ev ayrani
2 kş kiyma kavurma
Su 2 ltden fazla
bence hemen kısma perşembe Çarşamba duruma göre bakarsın sağlıklı beslenmeye devam bence abla2 gundur kacamak olmasada sanki fazla yedim gibi geliyor
Yarin daha dikkatli olup pazartesi eksi cikmak istiyorum
Tartilmadigim icin ne durumdayim bilmiyorum
Alintilara sabah donerim uykum geldi baya
Iyi geceler
bu aralar çok erken kapatıyorsun sebebi var mıMenum
kalkis sutlu kahve 3erik 1 hurma
Sabah 10-11 gibi sucuklu soganli yumurta 4-5 kasik bi kac dilim kasar biraz makarna olmadi biliyorum 3-4 kasik olabilir
15 gibi 200 gr yakin et doner salata ayran
17 gibi Sutlu kahve 3 bitter
2 lt yakn su
Merve askpozitif dimi yo onun hesabi doğru senin ki paylaşımda 60 aldık zaten burda sonra duzeltmedik ,ki bütün bunlar için çok geç olurdu rapor bile çıktı :)mervenin kilo hesaplamsnda yanlislik yokmu birde 60 hedefimdi
dun abla sade 1 parmak kadar kome yemisim cuma kacamagi olarak baska bi problem yok yazacagm pazartesi misafir kahvaltiya gelecek ayni zamanda oglumun dogum gunu belki bi organizatorle anlasmayi dusunuyorum yada iki oglumu birden sunnet yaptiracgm zamanmi yaptirsm daha karar veremdm
canm haklisin bende uzun sure dogru duzgun kimseyi almadm hem usaklarm kucuk hemde yolum uzun oldugundan konsantre olmak icin. simdi yolumun son etabindayim daha biraz insanlar in icine cikayimbirde ramazan geliyor cevrede gelmek istiyor dun 5 cesit pasta yapmisaz deki birinin tadini biliyormuyum
çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzucuklar bak çare aramışlarGünaydın kızlar,
dün henüz arkadaşım bendeyken başağrısı ve mide bulantısı başladı bende, ayakta duramıyordum, arkadaşım gittikten sonra kendimi yatağa attım. Kızlarımda bi başıma masaj yapıyorlar, bı nane koklatiyorlar, bı viks sürüyorlar burnunun kenarına, tabi ben kendimden geçmişim, yapamayın diyebiliyorum sadece...
Neyse sabah kalktım WhatsApp a baktım ki, benim kızlar kızkardeşime yazmışlar "teyze annemizin başı ağrıyor, midesi bulanıyor, ne yapabiliriz" diye...o da yazmış, benimkiler de önerileri uygulamışlar... canlarım benim, şimdi "daha iyi misin anne" diye soruyorlar... İyiki varlar...
Ya tansiyonum fırladı, yada migren ağrısıydı bilemiyorum.
Menüde yazamadım,hemen paylaşacağım.
güzel olmuşDünkü menüm,
08:00=== 2 haşlama yumurta
1 kk peynir
6 siyah+6 yeşil zeytin
12:00=== 10 yaprak marul
16:00=== 4 yk kısır
1 bardak ayran
1 kase salata
Yeşillik, domates, turşu
2 lt su
pet şişede mi yaptın son tur birde elinle yoğur canım içinde illa ki su kalıyorKızlar yayık terayağı yaptım pazar kahvaltısına.Eki Görüntüle 2255462
bence de için rahat olsun abla biz millet gibi ilk defa diyet yapmıyoruz yazboz oldu vücutHerkeslere gunaydinlarrrr
Saglikli huzurlu az kalorili pazarlar
Cuma disarda yedim, dun aksam zararli olmasada karbon vardi
Bunlarin karsiligida hemen tartida gosterdi kendini arti olarak
Benim bunyemin ufacik biseye boyle tepki vermesine sinir oluyorum
Millet onu yedim bunu yedim deyip eksi cikiyor
Neyse en azindan kacamak yapmadigim icin içim rahat