- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.341
biraz öyle oldu abla , malum ablam ve arkadaşları hep günlerde ve diyette bu hafta güne gidilip nasıl kilo verilir göstereceğim size dedim sen yemiyorsun ama diyorlar herhalde yese kim eksi çıkarkötü degil ama aksam bi sicak yemek olsaydi bari cnm
yine iyi atlamisin
Diz sakat olmasa bile fazla kiloda ip iyi degil cnm
Lutfen yarim saat da olsa yuruyusunu yap
aksam biraz az geldi cnm
enerji falan yok da tatlim başa gelince mecbur cekiliyor :) yoksa ben evde sessiz sakin kalmak istiyorum
neyseki az da olsa sonradan spor gelmiş
bugun icin guzel cnm
Ins. Yarina icli kofteler arti getirmez
eger kilo icinse neden kabak yada ananas detoksu yapmiyon cnm hem daha kolay hemde garanti
spor gecmisi olmayan ve fazla kiloda onerilmez cnm
Once bi 5 mil lesliyi rahat yapmak gerekir bide 75 kilo alti daha iyi olur
cok guzel cnm masallah hic bozmuyosun
anacim sen cehennememi düştün
niye once yemegini yemedinki anlamadim tatlim
hafizeeee sen hepimizi delirtecen haaakiz bize 2 haftadir regli olamadim diyosun daha gunun gelmemis
Tatlim şüphen varsa bi kadin dr na git once
2 ayin heralde dolmadi zaten izin icin
Menude karbonlari cikarip sporda gelirse duraklama falan olmaz
Insan herseyi yapar ama veremezse duraklamadayim der
Şu an bu senin icin gecerli degil kendini kandirma
elif cuma gunu sınırsız kacamak yapiyorsun bugunde lahmacun cig kofteyle geliyorsun
Daha ne diyim bilmiyorum ama takimi ve bizleri pek kaale aldigini sanmiyorum
planlar cok guzel uygulama kismi sende tatlicim tatlicim
kanatlar derisizse guzel cnm
Leslinin puanini yanlismi yazdin
tabiki toplicaksin tatlim
Istersen sana bi yeme plani cikartiriz
neden dicektimki yazmisin :)
WC için kuru meyve islat canım son güne birakma hafta boyu yapAh kelebeğim gerçekten anlamadım, sporu azalttım yarın başlicam bi De hiç olmayan tuvalet problemi tarzı şeyler çıktıCuma’ya düzelecek inşallah
güzel olmuş misafir varken insan daha az yiyor12.30
3 kaşık çerkes tavuğu
Çeyrek tbe
18.15
3 kaşık hünkar beğendi
3-4 mantar
salata
Suyu tamamlayamadan 2 ltye. 1.5 litreye deneyeceğim.
Çooook yoruldum, misafir ağırlamayı unutmuşum resmen
amin amin hepimizin başına 50 li rakamlar düşsünAyyyy hadi inşallah canım
Darısı da benim başıma en son evlendiğim sene 56-57 idim
süper bir yazıGünaydın kızlar, musmutlu bir haftanız olsun.
Unutmayın "istemekten vazgeçmek, kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir"
canım benim çok iyi bence 63 u görürsün verdiğine sevin her zamanBildirimimi yapayım
Cuma: 65,1
Bugün: 64,9
Sadece 200 gr verebilmişim yine yavaşladı kilo verme hızım güya bu Cuma 63ü görmek istiyordum hayal oldu
boyle düşünme canım böyle düşünürsen sartlarsinİnşallah canım ya 63e bir an önce gelmek istiyorum çünkü uzun zamandır 63 olduğum için direnç kilom o olacak oradan düşmek zaten zorlayacak beni
kuzu annen gelince ne değişecek ki buraya girip sabah 10 dk akşam 10 dk baksan annen kusmez sana yada beslenmeni değiştirmen gerekmez annen geldiği için ama sen guvenmiyirsan bu konuda kendine haklısın liste söz konusuGünaydın canlarım anca gelebildim hafta sonu annemler geldi memleketten anlamlarda toplandık orada kaldım paketim bittiğinden giremedim annem benim yanima gelecek yarin bu surecte istediğim katilim sağlayamaya bilirim izin hakkimi kullanabilirmiyim acabaMefkurem
bundan sonra hergun paylaşım takibi :)Haklısın canim son zamanlarda bende biliyorum yeterince giremedim
dukanimsi olmuş güzel olmuşDunki menumu yazayim
10.40
2 yumurta
2 dl peynir
5 zeytin
Salatalık
Domates
2 dl hindi füme
16.50
5 parça kanat but kismindan derisiz
2 kasik patlıcan salatası
2 kasik soğan salata
2 bardak ayran
1 yulaf kepekli krep
Su.anca 2lt olmuştur ölçemedim
Spor olarak bol yürüyüş yaptim
olursun canım kesinlikleBu hafta hırs yaptım bi an önce 63ü görmem gerek
Kız işe başlamama 1,5 ay kaldı kıyafetlerime giremezsem yeni bişeler almam gerekecek onu da istemiyorum
Yani 1,5 ay sonra en kötü ihtimalle 59-60 olmalıyım
süper enerjik gördüm seni maşallahSağlam irade, güçlü istek güzel bir sonuca götürür...
Ben sana inanıyorum....
Bugün herkese motivasyonlar benden
bundan sonra hergun kim gelmiş gelmemiş böyle yapıyorum canım dün yoktun o dünün kartiydiGünaydın canm hafta sonu dısında aktif olmayan grupta oldgmu düşnmüyrm ama tabiki fikrine de saygım var.(haftaiçi her bşr sayfayı tek tek okuyrm,menğlere yorumlr yapıyrmmenülerimi de paylasıyrm)haftasonu da elimden geldgnce buradayım.
Cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar nasip etsin inş.
Haksın ablacm
Amin inş aminn
Güzel menü olmş
Harika gözüküyorrt,ellerine sağlık canım.
kuzu kırmızı kart alanlar yapmayanlarNeden canım, yorum yapmıyor muyum ben?
tabi ki etten alınmaz ama bakliyattan alınan proteinin oranı çok düşükTartildinmi kuzum
Ay iyi iste yarışalım iyicr hırs yap sende ama kacamaklarin bahanelerin arkasina siginmak yok
Protein sadece etten alinmaz canim tahillardada bulunur. Ki zatrn et yemiyorum ben normaldede. Yanlis düşündüğümü düşünmüyorum benim fikrim bu yonde bebegim
koşu bandı benim bacakları mi mahvetti ebeler gibi ses çıkıyordu kalcamdan filan sattım sağlıgima kavuştum eliptik al istersenAh Ah...
Spor spor dedin, gaza geldim, bı yürüyüş yapayım dedim...
Açtım koşu bandını, 2 km yürüdüm 20 dk' da, aniden koşu bandı bozuldu...
Nasıl moralim bozuk, evdeki en önemli, en fonksiyonel eşyamdı.
Bu hafta tamirci çağıracağım ama, sporlu günler yakındır...
oo güzel eksiKizlar cuma 61.9
Bugun 61.6
Fark 300 gr
Ins cumaya 60 gorucem
Düzeltme:Haftasonu detoks tarzında menüler yapmaya calısıyrm dedi haftaiçi olacaktı.
bundan sonra böyle günlük kart var ayağını denk alGunaydınn herkese dün giremedim gece geç geldim eve hala aradigim elbiseyi bulamadım onun için gezmediğim yer kalmadı bugün son kez bi kaç yere daha bakcam bulamazsam artık düz renk bişey alcam. Bu arada sadece dün yorum yapamadım hemen kartı göstermişsinNorth River genelde aktif katılım sağlıyorum özelliklede bu hafta daha fazla aktif oldum dün sadece giremedim.
komposto ev yapımı galiba çok değildir diyorum ketçap ne kızHemen dünki menümü paylaşıyım oazartesi bildirimi yapiyim alıntılara öyle gecicem
12.00 2 sucukla yumurta
1 tbe
1 dilim kaşar
1 kk peynir
17.00 1 soğan halkası
1 elma
19.00 avuç içinden az tavuk göğsü fırınlanmış
Salata
Azıcık ketçap döktüm tavuğa
Çok az şekerli komposto
Spor 150 dk orta yürüyüş 300pFit mutlu anne
Su 3l
oo haftaya eksi ile başlamakKilo bildirimi
Cuma: 86.8
Bugün : 86.5
Fark 300
benim evimde ihtiyacı var ama anlam hamile diye önce onun işlerAfiyet olsun erken kapatmanin faydalarini görmeye başladın mı?
Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmus
Afiyet olsun
Içli köfte biraz fazla kaçmış galibaafiyet olsun
Güzelmiş afiyet olsun
Bence ev işlerinede puanlama getirilmeli böylece evler pırıl pırıl olabilir şahsen benim
Çiğ köfte şişirmezse iyi lahmacunda 1 tane yetermiş aslında
Hedefe adım adım
Afiyet olsun güzel olmuş
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Daha cumaya var verirsin o zamana kadar
Afiyet olsun spordada ne kadar yuruyuş yaptigini hesaplaki her seferinde arttırmaya calıs
Hadi inşallah güzelmiş
hem adetin hemde sabah erken tartilmanin etkisi var benceEvet geldik asıl mesaja
Pazartesi bildirimim(sabah 6' da tartildim)
Cuma 79.6
Pazartesi 80.6
Fark +1
Adet dönemindeyim, muhtemelen ondan artıdayım...
Cumaya eksi bekliyorum...
Pınarcık caninu sıkma odemdir iner düzenin oturuncaGunaydin kizlarr
Birsuru gecmis olmus gene :)
Dun dugun vardi ablamin yakin arkadasinin gece 3 de uyudumodemler gidemeden ustune yenileri geliyor durmadan arti gormek beni delirtiyor Neyseki 1 hafta sonra eve donuyorum ama 1 dugun daha var kuzenimin cumartesi gunu bakalim onuda atlatiyim
toparlayıp eksiye geçeceksinCuma: 87.9
Pazartesi: 88.5
Fark: +600
Cumaya kadar toparlarim insAllah
ödemse gider canım inaniyorumBildirimim
Cuma:96.2
Bugün:96.6
Fark:+500 malesef
Ama dünkü artının yarısı gitmiş bu da yarına gider inşallah
kız nasıl başardın Allah korumuşYollar kötü ve ben çok sakarım, dışarda yürüsem düşer biryerlerimi kırarım ben...
Hamilelikte son ayda bile karın üstü 2 defa düştüm, oda eşim yanımda idi....bı anda kolumu bıraktı ve beni yerden topladılar canım.
Tek sabitim var, o da geçen hafta...
Bu hafta eksi olacak inşaallah inanıyorum.