- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.972
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.301
Afiyet olsun canımHemen dünki menümü paylaşıyım oazartesi bildirimi yapiyim alıntılara öyle gecicem
12.00 2 sucukla yumurta
1 tbe
1 dilim kaşar
1 kk peynir
17.00 1 soğan halkası
1 elma
19.00 avuç içinden az tavuk göğsü fırınlanmış
Salata
Azıcık ketçap döktüm tavuğa
Çok az şekerli komposto
Spor 150 dk orta yürüyüş 300pFit mutlu anne
Su 3l
Hadi inşallah balım sana 60 bana da 63 görünsün tartıda Cuma günüCanim senin fikrin tabiki ama erken mezun olunca ipin ucu kaciyor hakkinda hayirlisi olsun
Dedigim gibi tatlim zaten et tuketmiyorum pekte farkeden bisi yok. Yedigim köfteler hep tavuk kofteydi mesela. Pekte radikal bi karar degil benim icin
Sen dikkat edersinde tarti sana gulmezmi rakibem
Valla hedefim ucundan da olsa 60 görmek ins olacak kuzum
Gunayfin canim
Sagol kuzum ins
Afiyet olsun canim aksamki komposto olmasaymis iyiymis
Tebriklrr canim cumaya 1 olur ins
Sağol canımAfiyet olsun erken kapatmanin faydalarini görmeye başladın mı?
Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmus
Afiyet olsun
Içli köfte biraz fazla kaçmış galibaafiyet olsun
Güzelmiş afiyet olsun
Bence ev işlerinede puanlama getirilmeli böylece evler pırıl pırıl olabilir şahsen benim
Çiğ köfte şişirmezse iyi lahmacunda 1 tane yetermiş aslında
Hedefe adım adım
Afiyet olsun güzel olmuş
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Daha cumaya var verirsin o zamana kadar
Afiyet olsun spordada ne kadar yuruyuş yaptigini hesaplaki her seferinde arttırmaya calıs
Hadi inşallah güzelmiş
Hep erken kapattığım için bi fark var yok canım.Afiyet olsun erken kapatmanin faydalarini görmeye başladın mı?
Sen geçen hafta baslamamısmıydın pardon karıştırdım o zamanHep erken kapattığım için bi fark var yok canım.
Sagol tatlimAfiyet olsun erken kapatmanin faydalarini görmeye başladın mı?
Afiyet olsun
Afiyet olsun güzel olmus
Afiyet olsun
Içli köfte biraz fazla kaçmış galibaafiyet olsun
Güzelmiş afiyet olsun
Bence ev işlerinede puanlama getirilmeli böylece evler pırıl pırıl olabilir şahsen benim
Çiğ köfte şişirmezse iyi lahmacunda 1 tane yetermiş aslında
Hedefe adım adım
Afiyet olsun güzel olmuş
Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun
Daha cumaya var verirsin o zamana kadar
Afiyet olsun spordada ne kadar yuruyuş yaptigini hesaplaki her seferinde arttırmaya calıs
Hadi inşallah güzelmiş
Sagol canim elimden geleni yapicam kacamak olmasina ragmen iyi bencedePazartesi için çok iyi bir sonuç...
Cuma hedefine inanıyorum canım, olacak inşaallah.
Biz azimli hatunlariz tabikide olacak rakibemHadi inşallah balım sana 60 bana da 63 görünsün tartıda Cuma günü
Alışkınım yıllardır erken kapatmaya canım..Sen geçen hafta baslamamısmıydın pardon karıştırdım o zamanpeki nasıl dayaniyosun miden error vermiyomu
Bende istiyorumda cesaret edemiyorum bi türlü bi kaç sefer denedim bu sefer gece yarısı yemek yrrken buldum kendimiAlışkınım yıllardır erken kapatmaya canım..
Öyle hiç olmaz canım...Bende istiyorumda cesaret edemiyorum bi türlü bi kaç sefer denedim bu sefer gece yarısı yemek yrrken buldum kendimi
Kuzu cok fazla degilmi hadi odem diyelim ama ne bilim genede fazla ins toparlarsin cumayaEvet geldik asıl mesaja
Pazartesi bildirimim(sabah 6' da tartildim)
Cuma 79.6
Pazartesi 80.6
Fark +1
Adet dönemindeyim, muhtemelen ondan artıdayım...
Cumaya eksi bekliyorum...
Ne zaman regl olacaksın canımEvet geldik asıl mesaja
Cuma 79.6
Pazartesi 80.6
Fark +1
Ben de 2 haftadır 5 gibi kapatıyorum ben de zorlanırım diye korkuyordum ama yemeği düşündükçe ya çay ya da su içiyorum o beni kesiyor hem de 2 haftadır daha rahat uyuyorum hiç şişlik hissetmiyorum şükürler olsunBende istiyorumda cesaret edemiyorum bi türlü bi kaç sefer denedim bu sefer gece yarısı yemek yrrken buldum kendimi
Evet ya cok duygulaniyorum bende rabbim tum isteyen kullarina bu duyguyu yasatsin insallah.benimkide aksamlari hele oturdugum zamanlarda sanki bana kalk diyormuscasina tekip atiyo dönüyor baya hissediyorum bazen gidiklaniyorum guluyorum ha :)
Senin avantajin var vucudun hafif canim ben 2 kiloyu bile asiri fazla hissettigimi dusunuyorum bazende diyorum cocuk buyudude ondan mi agirlastim yoksa 2 kilo beni sanki 10 kilo almisim gibi hissettiriyor bazen cok cabuk yoruluyorum ayaklarim sizliyo ayakta dikilince insallah en zararsiz haliyle hayirla atlatiriz bu sureci allah tum hamilelerin yardimcisi olsun
insAllah cumaya toparlarsin cnmEvet geldik asıl mesaja
Cuma 79.6
Pazartesi 80.6
Fark +1
evden çıktığın için normal bence ben bi gün sabahtan akşama eve olmasam bile fark ederGunaydin kizlarr
Birsuru gecmis olmus gene :)
Dun dugun vardi ablamin yakin arkadasinin gece 3 de uyudumodemler gidemeden ustune yenileri geliyor durmadan arti gormek beni delirtiyor Neyseki 1 hafta sonra eve donuyorum ama 1 dugun daha var kuzenimin cumartesi gunu bakalim onuda atlatiyim
Toparlayacaksın canım merak etme spora da başladın ya tekrar, kim tutar seniCuma: 87.9
Pazartesi: 88.5
Fark: +600
Cumaya kadar toparlarim insAllah
İnşallahhhhGünaydinnnnnnn mutlu bol eksili bi hafta olsun insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?