Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım

Hadi inşallah balım sana 60 bana da 63 görünsün tartıda Cuma günü

Sağol canım

Sagol tatlim
Pazartesi için çok iyi bir sonuç...

Cuma hedefine inanıyorum canım, olacak inşaallah.
Sagol canim elimden geleni yapicam kacamak olmasina ragmen iyi bencede
Hadi inşallah balım sana 60 bana da 63 görünsün tartıda Cuma günü
Biz azimli hatunlariz tabikide olacak rakibem

Gunaydin kizlarr

Birsuru gecmis olmus gene :)
Dun dugun vardi ablamin yakin arkadasinin gece 3 de uyudum odemler gidemeden ustune yenileri geliyor durmadan arti gormek beni delirtiyor Neyseki 1 hafta sonra eve donuyorum ama 1 dugun daha var kuzenimin cumartesi gunu bakalim onuda atlatiyim

Bende istiyorumda cesaret edemiyorum bi türlü bi kaç sefer denedim bu sefer gece yarısı yemek yrrken buldum kendimi
Ben de 2 haftadır 5 gibi kapatıyorum ben de zorlanırım diye korkuyordum ama yemeği düşündükçe ya çay ya da su içiyorum o beni kesiyor hem de 2 haftadır daha rahat uyuyorum hiç şişlik hissetmiyorum şükürler olsun

Aminnn canim insallah gercekten bende genelde aksamlari oturdugumda veyatta uyurken hareketler daha fazla oluyor hatta gecen teyzemle konusuyordum onun doktoru demiski biz yururken ayakta o sallaniyormus guzel geliyormus uyuyormus ama oturunca hareket yok ya ozaman o hareketleniyormus :)
Kilo konusunda haklisin cnm seni cok iyi anliyorum ben bile bu halimle dugunler onlar bunlar oluyor 1 saaten fazla ayakta durunca oturma istegim geliyor hemen. Zaten bu aralar yordum bıdıgımı, 1 haftaya eve donucem bol bol dinlenicem ramazanlikta geliyor evde olurum :) sende evdesindir dimi ramazanda

Evet geldik asıl mesaja

Pazartesi bildirimim(sabah 6' da tartildim)
Cuma 79.6
Pazartesi 80.6
Fark +1

Adet dönemindeyim, muhtemelen ondan artıdayım...

Cumaya eksi bekliyorum...
insAllah cumaya toparlarsin cnm
evden çıktığın için normal bence ben bi gün sabahtan akşama eve olmasam bile fark eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…