Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

elin üstüne koyup çekiyoruz biz baya yakıp gözlerden yaş boşaltır ama 5 kere hapşırdıysan olmamış ya da sen de işe yaramayack demektir
Şişeden pipet ile çektim canım, elime almak aklıma gelmedi...bı daha denemedim, senden cevap bekledim açıkçası

Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Bugün bi arkadaşım Türk kahvesinin yanında iki tam ceviz yiyerek zayıfladığını söyledi.... diyetisyeni öyle önermiş...kahve ceviz bir arada yenince zayıflatıcı etkisi çıkıyormuş ortaya.belki denemek istersin diye paylaştım canım.

ben geldiiimmmmmmmmmmmm
leptabım az önce geldi çok şükürrrr perşembeden beri kafayı yedim bunalıma girdimmmmm yaavf geçmişi şöyle bir didikleyeyim benimkiler yemek demeden :))
Gözümüzz aydın olsun..,.

Gözlerimiz yollarda kaldı...

Şişeden pipet ile çektim canım, elime almak aklıma gelmedi...bı daha denemedim, senden cevap bekledim açıkçası

elini böyle yapıp her ikisine ,hemen orta parmakların birleştiği yere birisi yardımıyla çeyrek çay kaşığı kadar koyup iki burun deliğine hızlıca ardı ardına çekiceksin inşallah sana da şifa olur ömür boyu rahat edersin

Teşekkür ederim canım, birde böyle deneyeyim.

Artıları eksiye çevircez cnm insAllah

aaaaa denemez miyim
sağol canım yarından itibaren öyle yapayım

sağol canım

Hmmm tamam o zaman canım ben geçenlerde eşimden hurma istemiştim paketli almıştı da baktım glikoz yazıyordu o yüzden, yoksa sıkıntı yok
Dikkat etmeye çalışıyorum kuruyemis olunca canim
ben geldiiimmmmmmmmmmmm
leptabım az önce geldi çok şükürrrr perşembeden beri kafayı yedim bunalıma girdimmmmm yaavf geçmişi şöyle bir didikleyeyim benimkiler yemek demeden :))
Ay hadi hayirli olsun abla allah bidaha ayirmasin laptopundan
afiyet olsun canım

Afiyet olsun canim
Sagol kuzum
bilmiyorum ki niye sabit kaldım ama göbeğim resmen düzleşmeye başladı kendimi cidden hafiflemiş hissediyorum bu cuma inşallah eksiyi görücem hepimiz görücez:))
Arada olabilit abla sen dikkat ediyosun cumaya eksi goruruz
Sagol canim
Afiyet olsun canım.
Sagol canim
2 lahmacun fazla kuzum 1 tane yeterli aklinda olsyn afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…