- 31 Ekim 2013
- 21.690
- 72.967
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.541
selam canımm, ohhhh ne güzel, bugün ankarada da hava açtı çok şükür bahar geldi sanırımmSelamm hanımlar Güneşli havanın denizin dalgasi eşliğinde size selam verim didim
Cocuklarla sahile indik bizde' onlar dondurma yiyo ben ise onlara bakiyom
Seşam kızlar..
Öncelikle tüm çocukların ve yüreği çocuk kalabilenlerin bayramı kutlu olsun.sabah kutlamadaydım okulumda,simdide oğlumu biraz gezdrecgm inş..
Ve moralim cok bozuk..ben bu ay aşılama yaptrmıstm..bunu eşim ve iki arkdasım dısnda hickimse bilmiyordu.size de söyleyemedim..dillendirmek istemedim..aslnda stresli bir dönem gecrdim,günde 8 tane ilac kullandım. cok da umutluydum içten içe.ama az önce adet oldum,elbette nasip kısmet..ama ister isteöez beklenti içinde olunuyor,psikoloji bu..suan cok iyi değilim.inş akşam aranızda olacağım.sizi seviyorum,yazmak bile iyi geldi,sırf bu his için bile tesekkür ederim.
Allah gönlüne göre versin elifcim. Umutsuzluğa kapılma, vakti gelince en güzel şekilde olacaktır inşaallah. En iyisini Allah bilir, sen ona güven..Seşam kızlar..
Öncelikle tüm çocukların ve yüreği çocuk kalabilenlerin bayramı kutlu olsun.sabah kutlamadaydım okulumda,simdide oğlumu biraz gezdrecgm inş..
Ve moralim cok bozuk..ben bu ay aşılama yaptrmıstm..bunu eşim ve iki arkdasım dısnda hickimse bilmiyordu.size de söyleyemedim..dillendirmek istemedim..aslnda stresli bir dönem gecrdim,günde 8 tane ilac kullandım. cok da umutluydum içten içe.ama az önce adet oldum,elbette nasip kısmet..ama ister isteöez beklenti içinde olunuyor,psikoloji bu..suan cok iyi değilim.inş akşam aranızda olacağım.sizi seviyorum,yazmak bile iyi geldi,sırf bu his için bile tesekkür ederim.
Ohhhh misssss...Selamm hanımlar Güneşli havanın denizin dalgasi eşliğinde size selam verim didim
Cocuklarla sahile indik bizde' onlar dondurma yiyo ben ise onlara bakiyom
Kizz nerde Gunaydin ben günü bitirdim sen yeni geliyon. Kolay gelsin beybiGünaydın arkadaşlarım nasılsınız,
Benim uyku düzenim biraz bozuldu 11 gibi uyandım. Sonra da ütü falan yaptım. Temizlikle devam etmeyi düşünüyorum. Fena bir gün değil sanki.. bir yerden haber bekliyordum iş için, halen aramadılar
afiyet olsun canım güzel olmuşEvet bugunude kapattim kizlar
10.00
1 armut
5 zeytin
1 salatalik
1 domates
1 bardak badem sütü
12.00
Bir avuc karişik kuruyemis
14.00
3 y.k. sebzeli bulgur pilavı
3 y.k. susuz patates yemegi
17.00
3 y.k. patlıcan kozlemesi
5 tane zeytin
1 dilim tbe
Su 2 ye tamamlarim
Güzel olmuş afiyet olsunEvet bugunude kapattim kizlar
10.00
1 armut
5 zeytin
1 salatalik
1 domates
1 bardak badem sütü
12.00
14.00
17.00
5 tane zeytin
1 dilim tbe
Su 2 ye tamamlarim
afiyet olsun canım güzel olmuş
Sagolun kizlarGüzel olmuş afiyet olsun
Ben 2 saat geriden takip ediyorum bebişim, bir de geç kalkınca daha yeni hayata atılcamKizz nerde Gunaydin ben günü bitirdim sen yeni geliyon. Kolay gelsin beybi
Evet bugunude kapattim kizlar
10.00
1 armut
5 zeytin
1 salatalik
1 domates
1 bardak badem sütü
12.00
14.00
17.00
5 tane zeytin
1 dilim tbe
Su 2 ye tamamlarim
Afiyet olsun canım, az da olsa erişte tükettiğin için kahvaltıda bir dilim ekmeğin yeterli olacağını düşünüyorum.Menümü yazayım
09.20 bir kahve 3 ceviz 3 hurma
11.00 1 yumurtalı sucuklu omlet
3 zeytin
1 dilim peynir
Yarım çay bardağı badem fıstık
Bir elma
2 dilim çavdar ekmeği
13.30 2 yemek kaşığı erişte
1 kase yoğurt
17.00 4 köfte
3 yemek kaşığı söğüş salata
1 kase yoğurt
Su: 3 lt
Aslında erişte yemeyecektim canım eşimle kızıma yaptım aman yaparken çok güzel koktu dayanamadımAfiyet olsun canım, az da olsa erişte tükettiğin için kahvaltıda bir dilim ekmeğin yeterli olacağını düşünüyorum.
O kadar iyi anlıyorum ki:)Aslında erişte yemeyecektim canım eşimle kızıma yaptım aman yaparken çok güzel koktu dayanamadımo yüzden sabah 2 dilim oldu
Oyle olmaz amaaaa kaldircan sabah erkenden popoyuBen 2 saat geriden takip ediyorum bebişim, bir de geç kalkınca daha yeni hayata atılcam
Evet oglenki eriste fazla biraz kuzu afiyet olsun:)Menümü yazayım
3 zeytin
1 dilim peynir
Bir elma
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
17.00 4 köfte
1 kase yoğurt
Beybi vegan beslenmeye gectim proteini tahıllardan alicam canim. Menülerim bu tarz olacak yaniCanısı kötü olmadığı açık ama biraz protein ataydın daha iyi olurmuş. Pattis bulgur ekmek sebebiyle karbon ağırlıklı görünüyor.
Hep aynı şeyler söyleniyor bu durumda tabi ama başka da denecek birsey yok sanırım Rabbim kısa zamanda bütün dileyen isteyene gönlüne göre versin insAllah cnmSeşam kızlar..
Afiyet olsun canimEvet bugunude kapattim kizlar
10.00
1 armut
5 zeytin
1 salatalik
1 domates
1 bardak badem sütü
12.00
14.00
17.00
5 tane zeytin
1 dilim tbe
Su 2 ye tamamlarim
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
3 zeytin
1 dilim peynir
Bir elma
2 dilim çavdar ekmeği
1 kase yoğurt
17.00 4 köfte
1 kase yoğurt
Geçen hafta çok yoğun olduğumdan akademik hedeflerimin aksamaması için gece çalışmayı tercih ettim canım, popom rahatına çok düşkün değildir:)Oyle olmaz amaaaa kaldircan sabah erkenden popoyu
Evet oglenki eriste fazla biraz kuzu afiyet olsun:)
Beybi vegan beslenmeye gectim proteini tahıllardan alicam canim. Menülerim bu tarz olacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?