Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba elif. Seninle tanışmıyoruz ama mesajını görünce yazmak istedim. Benzer süreçlerden geçmiş biri olarak canını sıkmamaya çalış lütfen. O iğneler insanın psikolojini alt üst ediyor. Bol bol su iç ve yürüyüşlere çık. Umarım bebeğin vakitlice gelir.

Allah gönlüne göre versin elifcim. Umutsuzluğa kapılma, vakti gelince en güzel şekilde olacaktır inşaallah. En iyisini Allah bilir, sen ona güven..

Kizz nerde Gunaydin ben günü bitirdim sen yeni geliyon. Kolay gelsin beybi

afiyet olsun canım güzel olmuş

Güzel olmuş afiyet olsun

Menümü yazayım

09.20 bir kahve 3 ceviz 3 hurma

11.00 1 yumurtalı sucuklu omlet
3 zeytin
1 dilim peynir
Yarım çay bardağı badem fıstık
Bir elma
2 dilim çavdar ekmeği

13.30 2 yemek kaşığı erişte
1 kase yoğurt

17.00 4 köfte
3 yemek kaşığı söğüş salata
1 kase yoğurt

Su: 3 lt

Canısı kötü olmadığı açık ama biraz protein ataydın daha iyi olurmuş. Pattis bulgur ekmek sebebiyle karbon ağırlıklı görünüyor.

Afiyet olsun canım, az da olsa erişte tükettiğin için kahvaltıda bir dilim ekmeğin yeterli olacağını düşünüyorum.

Afiyet olsun canım, az da olsa erişte tükettiğin için kahvaltıda bir dilim ekmeğin yeterli olacağını düşünüyorum.
Aslında erişte yemeyecektim canım eşimle kızıma yaptım aman yaparken çok güzel koktu dayanamadım o yüzden sabah 2 dilim oldu

Ben 2 saat geriden takip ediyorum bebişim, bir de geç kalkınca daha yeni hayata atılcam
Oyle olmaz amaaaa kaldircan sabah erkenden popoyu
Evet oglenki eriste fazla biraz kuzu afiyet olsun:)
Canısı kötü olmadığı açık ama biraz protein ataydın daha iyi olurmuş. Pattis bulgur ekmek sebebiyle karbon ağırlıklı görünüyor.
Beybi vegan beslenmeye gectim proteini tahıllardan alicam canim. Menülerim bu tarz olacak yani

Hep aynı şeyler söyleniyor bu durumda tabi ama başka da denecek birsey yok sanırım Rabbim kısa zamanda bütün dileyen isteyene gönlüne göre versin insAllah cnm
Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim

Oyle olmaz amaaaa kaldircan sabah erkenden popoyu

Evet oglenki eriste fazla biraz kuzu afiyet olsun:)

Beybi vegan beslenmeye gectim proteini tahıllardan alicam canim. Menülerim bu tarz olacak yani
Geçen hafta çok yoğun olduğumdan akademik hedeflerimin aksamaması için gece çalışmayı tercih ettim canım, popom rahatına çok düşkün değildir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…