- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.967
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #287.501
Sağol canımAfiyet olsun canim paket olmasındansa kendin hazırla
Afiyet olsun güzel olmuş
Sabah yumurta dışında peynir zeytin vs aralarda meyve tüketmeye bak canim bide 2 lahmacun fazla
Yumurta bugüne özel yiyemedim genelde yiyorum ama haklisin kyruyemiş yemem lazim
Güzel afiyet olsun
Ohh spor başladiafiyet olsun menüde güzel
Gayet güzel
Afiyet olsun özel günmüşbir omür mutluluklar
Afiyet olsun güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Sagol kuzumGüzel olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun gayet guzle bir menü olmuş
Hoş geldin ablacım
Gözün aydinm
Lahmacun 2 tane fazla olmus ama onun dışında çok güzel
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Gayet güzel olmuş canim
Canim menü gayet güzel veee sporda var şahanee
Çokk güzel olmuş canim
Nice güzel yıllara canım
Menunde düzensiz olmuş ama afiyet olsun
Gayet güzel kuzum afiyet olsunBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 yumurtayla 3 ince dilim sucuklu yumurta
Yesillik
3 ceviz
Ara
2 çilek
4 erik
Akşam 18:00
2 kepçe şehriye çorbası
4 köfte
Salata
2 kaşık yoğurt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
1 b. Kiraz sapı çayı
Spor yok
Sagol tatlimAfiyet olsun canım
Bence güzel olmuş canım
Güzel olmuş canımm
Güzel olmuş canım
Çok iyi bu gün
Kahvaltı nerde kız
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım
Güzel olmuş canım
Afiyet olsun bebegimMenü
09.00
1 has yumurta
2 kayısı
Bi buck dilm peynir
6 zeytşn
Domates
Yeşillk
14.30
Bi kase mercmk corba ve bi lokma ekmk
17.00
1 elma
18.30
1 muz
19.30
Bi kase yayla corba
Ton balklı salata
Az havuc meze
Su
2.5 lt civarı
Ayarlamaya calisicam günlerini baharcim merak etmeAk kelebek tabi ki gidecek canım sen onu düşünüp sıkılma sıkıldıkça stres ödem yapıyor
CurukElma vegan memun bol eksi getirsin kuru bugünden sonra olmasın ama sen proteini bakliyattan alacaksın ne desem bilemedim
Jasminium84 menü az geldi canım gizume öğlen sebze filan yokmuydu yada akşamda salata ekle düşük kalori belli bir süre sonra tersi etki yaratması
ekim2009 abla şükür gelmiş laptop ozledik
Handandandan herkes demiş ben de aynı şeyi söyleyeceğim kahvaltıyı cesitlendirsen ayrıca akşamda iki lahmacun çok olmuş canım
@elfkkk artinin sebebi belli canım halledeceğine inaniyorum cumaya eksiye geçersin işte bu yüzden duzen gerekli vücutta ne yapacağını bilemiuor hafta sonu yemenin bedelini hafta boyu detoxla ugrasmakla yıpratıcı bir sürece giriyorsun
E ebruebrulii menü güzel olmuş canım sporda var geçmişte yapılacaksa sorun yok :)
Fatlady menü güzel canım kabakta bol eksi getirsin
Fit mutlu anne menü güzel sporda eklenmiş platese daha sonra baslamani tavsiye ederim canım ben bı 5-6 kg sonra aletli plates düşünüyorum aksilik çıkmaz ise
@pesto26 huhu rakibem nice güzel yıllarıniz olsun canım
Afiyet olsun baharcim Guzel menünMenü
Sabah (9:30)
1 yumurta
1/2 dilim ekmek tam buğday
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık yeşil biber
Ara(16;00)
5 çilek 2 dilim muz
1 kupa sütlü kahve
Akşam(18:09)
4 YK pazi gibi bir sebze ama sapla deniyor ıspanak gibi pazı gibi birşey pirincsiz filan haslayip soğanla söyleniyor
3 YK yoğurt
Su: 1.5 lt çok soğuk cidden su icemiyorumspor: 40 dk yürüyüş Fit mutlu anne 120 puan
Kiz bu zamanda akilli insan nerde herkeste var bi kiriklikHerkese iyi geceler geçmiş bitti aklım buradaydı valla içim rahat etti yatabilirim sabah pikniğe gidecegiz bu havada hemde yarın güneşli lakin dağlar hep kar akıl olsa gitmeyiz dimi ama oda bizde pek yok
Dogal oldugu icin aliyorum canimAfiyet olsun canim paket olmasındansa kendin hazırla
Afiyet olsun güzel olmuş
Sabah yumurta dışında peynir zeytin vs aralarda meyve tüketmeye bak canim bide 2 lahmacun fazla
Yumurta bugüne özel yiyemedim genelde yiyorum ama haklisin kyruyemiş yemem lazim
Güzel afiyet olsun
Ohh spor başladiafiyet olsun menüde güzel
Gayet güzel
Afiyet olsun özel günmüşbir omür mutluluklar
Afiyet olsun güzel
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsunMenü
09.00
1 has yumurta
2 kayısı
Bi buck dilm peynir
6 zeytşn
Domates
Yeşillk
14.30
Bi kase mercmk corba ve bi lokma ekmk
17.00
1 elma
18.30
1 muz
19.30
Bi kase yayla corba
Ton balklı salata
Az havuc meze
Su
2.5 lt civarı
Teşekkürler canımAk kelebek tabi ki gidecek canım sen onu düşünüp sıkılma sıkıldıkça stres ödem yapıyor
CurukElma vegan memun bol eksi getirsin kuru bugünden sonra olmasın ama sen proteini bakliyattan alacaksın ne desem bilemedim
Jasminium84 menü az geldi canım gizume öğlen sebze filan yokmuydu yada akşamda salata ekle düşük kalori belli bir süre sonra tersi etki yaratması
ekim2009 abla şükür gelmiş laptop ozledik
Handandandan herkes demiş ben de aynı şeyi söyleyeceğim kahvaltıyı cesitlendirsen ayrıca akşamda iki lahmacun çok olmuş canım
@elfkkk artinin sebebi belli canım halledeceğine inaniyorum cumaya eksiye geçersin işte bu yüzden duzen gerekli vücutta ne yapacağını bilemiuor hafta sonu yemenin bedelini hafta boyu detoxla ugrasmakla yıpratıcı bir sürece giriyorsun
E ebruebrulii menü güzel olmuş canım sporda var geçmişte yapılacaksa sorun yok :)
Fatlady menü güzel canım kabakta bol eksi getirsin
Fit mutlu anne menü güzel sporda eklenmiş platese daha sonra baslamani tavsiye ederim canım ben bı 5-6 kg sonra aletli plates düşünüyorum aksilik çıkmaz ise
@pesto26 huhu rakibem nice güzel yıllarıniz olsun canım
Güzel olmuş afiyet olsun canımMenü
Sabah (9:30)
1 yumurta
1/2 dilim ekmek tam buğday
1 kk peynir
5 zeytin
Domates salatalık yeşil biber
Ara(16;00)
5 çilek 2 dilim muz
1 kupa sütlü kahve
Akşam(18:09)
4 YK pazi gibi bir sebze ama sapla deniyor ıspanak gibi pazı gibi birşey pirincsiz filan haslayip soğanla söyleniyor
3 YK yoğurt
Su: 1.5 lt çok soğuk cidden su icemiyorumspor: 40 dk yürüyüş Fit mutlu anne 120 puan
Teşekkürler canımGüzel afiyet olsun
Günaydınlar
Ben de oğlumun 23 Nisan gösterisine gidiyorum
Herkese günaydın....
Unutmayın "En iyi planladığınız gün, hayatınızın en verimli günüdür"
Gunaydin kizlarrrGünaydınn benim oğlanda bugün kendi bayramı oldugunu anladı galiba 7 den beri ayakta
Ara öğün yapmıyorum canım, çalıştığım günler kahvaltıyı sadece yumurta ile yapabiliyorum, vaktim olmuyor erken çıktığım içinSabah yumurta dışında peynir zeytin vs aralarda meyve tüketmeye bak canim bide 2 lahmacun fazla
Gunaydin kuzumGünaydın Kızlar
-500 şükür bir kısmı gitmiş ödem biliyorum çünkü hala ayaklarım batıyor
Cok iyi haber cnmGünaydın Kızlar
-500 şükür bir kısmı gitmiş ödem biliyorum çünkü hala ayaklarım batıyor
Dlktorun en iyisini bilir ama dun doktor yapilmasi gerekli dedi etraftan da olumlu olumsuz bir suru duyum aliyorum bana hep dogumda sorun olur bebek seker hastasi olarak dogabilir yaptirmak en dogrusu falan diyolar gerekli olmasa bi zarari olsa milyonlarca kisiye yapilmazdi bu zamana kadar diyolar hele ailende seker hastasi varsa sart diyolar amann valla aklim cok karisti babannemde var seker ben kendim gecen aylarda seker olcum aletiyle aclik tokluk olcmustum acken 86 tokken 88 cikmisti sekerim ama o 75 mllik glikozu ictikten sonra nolur hic bilmiyorum tatliyi pek sevmiykrum kusarsam bu seferde daha fazla icirirlerse diye endisem var off kararsizlik ne zor napsam bilemedim yaBazisi cok zararli hic yaptirmayin eskiden ole bisimi vardi diyor baziside seker varsa diyet yaparak bebek saglikli olur oteki turlu olupta bilmemek daha kotu diyor ama ben doktorum onerse yapardim birazda ona guvenmek gerekiyor diye dusunuyorum cnm
akşam ki çorba şehriye olduğu için bir kepçe olsa daha mı iyiymiş ki acaba :) genel olarak güzel canım ödemelerde gitsin kiraz cayi ise yarasın inşallah
bayıldım çok güzel bir yazı iyi ki paylaştın abla hepimiz leptinin peşinde koşarken başka neler var aslında
hayırdır canım çocukların odasını mi genel bir değişim mı kolay gelsin
akşam üstü aralar peşpeşe olmuş sanırım elma aciktirdi meyve yanında yoğurt yada süt tuket canım
bence de tadını çıkar yılda kaç kere gidebiliyorsun yurt dışı olunca sıkıntı canım
Aletleri var canım sıkılasmak için hani şu hatunlar bacak açıp yarasa gibi duruyor ya ondan yapacağım
Ayy canım ya öyle olur tabi ister istemez kendi düzenini de özlüyor insan rutinini
Anne-babanin evinde bütün kardeşler toplanmanin tadı başka gece sohbeti çocuklar dahil hep beraber tek odaya toplasip uyumak güzel geliyor bana daRabbim sağlık versin sevdiklerimize hayırlı ömür versin
Herkese iyi geceler geçmiş bitti aklım buradaydı valla içim rahat etti yatabilirim sabah pikniğe gidecegiz bu havada hemde yarın güneşli lakin dağlar hep kar akıl olsa gitmeyiz dimi ama oda bizde pek yok
Dlktorun en iyisini bilir ama dun doktor yapilmasi gerekli dedi etraftan da olumlu olumsuz bir suru duyum aliyorum bana hep dogumda sorun olur bebek seker hastasi olarak dogabilir yaptirmak en dogrusu falan diyolar gerekli olmasa bi zarari olsa milyonlarca kisiye yapilmazdi bu zamana kadar diyolar hele ailende seker hastasi varsa sart diyolar amann valla aklim cok karisti babannemde var seker ben kendim gecen aylarda seker olcum aletiyle aclik tokluk olcmustum acken 86 tokken 88 cikmisti sekerim ama o 75 mllik glikozu ictikten sonra nolur hic bilmiyorum tatliyi pek sevmiykrum kusarsam bu seferde daha fazla icirirlerse diye endisem var off kararsizlik ne zor napsam bilemedim ya
Gunaydin canimm
Menülerinde kaçamaklar bol olduğu için artı olman beklenen bir durum aslında. Ancak Cumaya eksi olacağına inancımız tam, sende ümitsiz olma lütfen.Biliyorum,çok gec oldu,pzt bildirimim
72.7
Fark +600gr
Simdi gecmişe gdiyrmmm
Gunaydin kuzum
Daha cumaya hepsi gidecek ins canimm
Evet güzellikler gidecekCok iyi haber cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?