Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım

Sagol kuzum
Gayet güzel kuzum afiyet olsun
Afiyet olsun canım

Bence güzel olmuş canım

Güzel olmuş canımm

Güzel olmuş canım

Çok iyi bu gün

Kahvaltı nerde kız
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım

Güzel olmuş canım
Sagol tatlim
Menü
09.00
1 has yumurta
2 kayısı
Bi buck dilm peynir
6 zeytşn
Domates
Yeşillk

14.30
Bi kase mercmk corba ve bi lokma ekmk
17.00
1 elma
18.30
1 muz
19.30
Bi kase yayla corba
Ton balklı salata
Az havuc meze
Su
2.5 lt civarı
Afiyet olsun bebegim
Ayarlamaya calisicam günlerini baharcim merak etme
Afiyet olsun baharcim Guzel menün
Herkese iyi geceler geçmiş bitti aklım buradaydı valla içim rahat etti yatabilirim sabah pikniğe gidecegiz bu havada hemde yarın güneşli lakin dağlar hep kar akıl olsa gitmeyiz dimi ama oda bizde pek yok
Kiz bu zamanda akilli insan nerde herkeste var bi kiriklik
Dogal oldugu icin aliyorum canim

Menü
09.00
1 has yumurta
2 kayısı
Bi buck dilm peynir
6 zeytşn
Domates
Yeşillk

14.30
Bi kase mercmk corba ve bi lokma ekmk
17.00
1 elma
18.30
1 muz
19.30
Bi kase yayla corba
Ton balklı salata
Az havuc meze
Su
2.5 lt civarı
Güzel canım afiyet olsun
Teşekkürler canım
Güzel olmuş afiyet olsun canım
Güzel afiyet olsun
Teşekkürler canım

Bazisi cok zararli hic yaptirmayin eskiden ole bisimi vardi diyor baziside seker varsa diyet yaparak bebek saglikli olur oteki turlu olupta bilmemek daha kotu diyor ama ben doktorum onerse yapardim birazda ona guvenmek gerekiyor diye dusunuyorum cnm
Dlktorun en iyisini bilir ama dun doktor yapilmasi gerekli dedi etraftan da olumlu olumsuz bir suru duyum aliyorum bana hep dogumda sorun olur bebek seker hastasi olarak dogabilir yaptirmak en dogrusu falan diyolar gerekli olmasa bi zarari olsa milyonlarca kisiye yapilmazdi bu zamana kadar diyolar hele ailende seker hastasi varsa sart diyolar amann valla aklim cok karisti babannemde var seker ben kendim gecen aylarda seker olcum aletiyle aclik tokluk olcmustum acken 86 tokken 88 cikmisti sekerim ama o 75 mllik glikozu ictikten sonra nolur hic bilmiyorum tatliyi pek sevmiykrum kusarsam bu seferde daha fazla icirirlerse diye endisem var off kararsizlik ne zor napsam bilemedim ya

Aynen cnm bide smdi bebis gelince daha da zor gidip gelirim sanirim :)

Ayy aminn aynen cnm ya cok guzel anlar gercekten

Herkese iyi geceler geçmiş bitti aklım buradaydı valla içim rahat etti yatabilirim sabah pikniğe gidecegiz bu havada hemde yarın güneşli lakin dağlar hep kar akıl olsa gitmeyiz dimi ama oda bizde pek yok

Hahaha supermis iyi eglenceler simdiden canimm

Canim bukadar kotu dusunme bence kusarim ederim gibisinden doktorun onerdiyse yaptir benim bile aklima takildi doktorum neden hic bahsetmedi diye hatta dedigim gbi gittigimde sorucam. Bizim Ailede seker hastasi cok var cunku ve ben sekere bayiliyorum. Ama tabi tatliyi sevip sevmemekle alakalida olmayabillir bu, yani senin sekerin normalde iyi cikmis zaten korkma yaptir icin rahat etsin enazindan

Biliyorum,çok gec oldu,pzt bildirimim
72.7
Fark +600gr

Simdi gecmişe gdiyrmmm
Menülerinde kaçamaklar bol olduğu için artı olman beklenen bir durum aslında. Ancak Cumaya eksi olacağına inancımız tam, sende ümitsiz olma lütfen.
Birde bugünden sonra kaçamak olmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…